Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MS 20
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
ja sice chapem ze napriklad takemu weissovi s petrzalkou ultradedfenziva priniesla uspech ale je to skor vynimka a vecsinou nato tim doplati prehrou pretoze statisticky tam urcite pri tak velkom case v nasej tretine nieco padne. podla mna chybny koucing bokrosa ale samozrejme po vojne je kazdy generalom.
PS tie svedky na ceremonie vyberali asi podla inych kriterii ako obvykle
PS tie svedky na ceremonie vyberali asi podla inych kriterii ako obvykle
Skdoa preskoda, ale na tot maem fakt svetovy unikatny patent.
Chlapc sa cely cas snazia, makajua vzavere zacnu robit hluposti - upustia od herneho systemu, zacnu faulovat, hoci nieedy proste ten faul vyplyne z priebehu hry. Jendoznacen v zavere sme akoby fyzicky odchadzali, je to aj o psychike, proste dotiahnut tieto veci do uspesneho konca, mali sme ich na lopate hrali sme neskutocne dobre, apr jedincov by si zasluzilo kapky, ale skoda ...fakt keby moznos me dali stvrty gol by sme ich zlomili, ale Kanadania su neskutocne fyzicky vybaveni, maju natrenovane poriadne a takto to vladzu aj v zavere takehoto zapasu, a navyse aj ta mentalita je uplne ina. U nas je typicke ze dostaneme gol + dame fal a superovi davame smece jak na zlatom podnose.
Na druhej strane budme radi, sme v suchu, vypadnutie nam nehrozi, take ake mame podmienky v hokeji, pocet hracov atd atd....a hrame s nimi vyrovnanu partiu, snad sa chcapci poriadne poucia, zajtrajsi zapas s ceskom si nacvicia hru na stvrtfinale a druheho januara sa pokusia o miracle on ice, lebo mozme povedat ze herne hrali vyborne, len skoda zaverov zapasov...tam niekde by pomohol sportovy psycholog aj tym, ako efektivne rozlozit sily a neupustit od hracieho systemu.
Baros ma prekvapil, chytal vyborne, za tie goly nemohol....takze klobuk dole.
Chlapc sa cely cas snazia, makajua vzavere zacnu robit hluposti - upustia od herneho systemu, zacnu faulovat, hoci nieedy proste ten faul vyplyne z priebehu hry. Jendoznacen v zavere sme akoby fyzicky odchadzali, je to aj o psychike, proste dotiahnut tieto veci do uspesneho konca, mali sme ich na lopate hrali sme neskutocne dobre, apr jedincov by si zasluzilo kapky, ale skoda ...fakt keby moznos me dali stvrty gol by sme ich zlomili, ale Kanadania su neskutocne fyzicky vybaveni, maju natrenovane poriadne a takto to vladzu aj v zavere takehoto zapasu, a navyse aj ta mentalita je uplne ina. U nas je typicke ze dostaneme gol + dame fal a superovi davame smece jak na zlatom podnose.
Na druhej strane budme radi, sme v suchu, vypadnutie nam nehrozi, take ake mame podmienky v hokeji, pocet hracov atd atd....a hrame s nimi vyrovnanu partiu, snad sa chcapci poriadne poucia, zajtrajsi zapas s ceskom si nacvicia hru na stvrtfinale a druheho januara sa pokusia o miracle on ice, lebo mozme povedat ze herne hrali vyborne, len skoda zaverov zapasov...tam niekde by pomohol sportovy psycholog aj tym, ako efektivne rozlozit sily a neupustit od hracieho systemu.
Baros ma prekvapil, chytal vyborne, za tie goly nemohol....takze klobuk dole.
kur*a take nervy zase mám
sledujem to ako pako, hrajú super, mrštne, bojovne a keď to už vyzerá že by sme to mohli dotiahnuť do dobrého konca alebo aspoň bodík za predĺženie, tak tí čurá*i kanadskí nás zaklincujú
ale ak bude dvadsiatka podávať takéto výkony stabilne, tak sa o blízku budúcnosť nášho hokeja neobávam
ale ak bude dvadsiatka podávať takéto výkony stabilne, tak sa o blízku budúcnosť nášho hokeja neobávam
príde do NHL a raz na neho narazí Zac R.dejf » Pon Dec 30, 2013 9:10 pm píše:No hroznej fracek. Celej zápas se choval tak, že by potřeboval proplesknout.Joe S. píše:ten Drouin fičí na kokse alebo na čom?
ale mal tam dve zbytočné vylúčenia. Ale isto jeden z tých lepších.Atlantik » Pon Dec 30, 2013 9:17 pm píše:Ten Pouliot trosku ten hokej umi, ne ze ne. Takova technika u mladeho beka, proste spokojenost.
Len škoda Manthu, taký talent z neho mohol byť, ale keď prvý zápas v NHL odohrá najskôr o 6 rokov
skoda, viem si predstavit, ze teraz su uplne na dne chlapci, ale z mojho pohladu, s*at na to, ako dopadli posledne dva zapasy...odohrali sme nenormalne vyrovnane zapasy s USA a Kanadou, chybalo nam trosku viac stastia a mohli by sme brat nejaky body, ale treba to vidiet pozitivne, chlapci ma bavia hrou a je vidiet, ze Bokros s nimi cely rok na niecom robi a ze makaju, to ma najviac tesi...trosku by som cakal viac od Cehlarika, myslel som si, ze bude väcsi lider, ale ok, nevadi, zajtra vyhrame s Ceskom a stvrtfinale netreba dopredu odpisovat, mozme hrat s kazdym...SLOVENSKO :slovakia2:
Samozrejme je jeste co zlepsovat.. ale jinak byl na lede u 4 kanadskych golu, klickoval si tam nadherne a nedal snad jedinou spatnou prihravku. Ten prehled na modry care je excelentni, brusleni taky a v posledni tretine snad neschazel z ledu. jeste by to chtelo zapracovat na strele.Joe S. píše: ale mal tam dve zbytočné vylúčenia. Ale isto jeden z tých lepších.
Len škoda Manthu, taký talent z neho mohol byť, ale keď prvý zápas v NHL odohrá najskôr o 6 rokov
To prvni vylouceni bych nekritizoval, holt tam si 2 Kanadane dokonce v oslabeni vesele propadli v utocnem pasmu za branou a pak z toho bylo precisleni 4 na 2. Pouliot zasahoval proti hraci, ktery byl v golove sanci, pricemz mu to mozna i mohlo projit. Druhe vylouceni bylo zbytecne, ale to se stane a na tom ze ten hokej umi to nic nemeni. Shero je na beky expert a kdyz rika ze je s nim spokojeny, tak urcite vi proc. Napr. Dumba sel na draftu pred nim a dnes jedna hrubka za druhou..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé