Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPORTovi komentatori (a ich perly)

Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.

To je fakt maras, jak můžou někoho takové pustit do televize. Znalost jmen je naprostý základ, asi by si pán Ninaj měl semtam pustit NHL v originálním znění, nebo se zeptat svých kolegů. Jako Dišné to je fakt moc :D:D
Getzo5 píše:
kajo píše:Ivan N.: :wave: :klobuk_dole: :rofl: :rocker: :fan: :bavme:

Eberle :arrow: "eberli"
Duchene :arrow: "dišné"
Phaneuf :arrow: "ďjon fanéf"

A urcite tam toho bolo viac, ale pozeral som nas zapas.
Sakra a ja som to dal do iného topicu :oops: Takže pridávam:

Stewart :arrow: "sťuart" :eek2:
Burns :arrow: "bárns" :rofl:
Ladd :arrow: český "led" :D

A tešíme sa na Američanov, že Ivan. :wave:
No musím říct, že Dusík to proti Kanadě komentoval úplně stejně.

Eště bych dodal asi : Clutterbuck :arrow: Klatrbak, Klatrbek (Kal, Kel) navíc všechno hodně jadrně :giggle:

Ale nejvíc mě rozsekalo, jak v kontrastu s tím říkal "James Reimer" s naprosto perfektním "horkým bramborem". :lol:

Podobně na olympiádě ve Vancouveru byly problémy s Doughtym, co si pamatuju.

Doughty :arrow: Daudý, Dóty, Dauty...

Přesto můžeme bejt rádi, že máme kvalitní komentátory (ČT)
Dusík komentoval Slovensko. Přece říkal, že Slováci jsou nervózní, jak David Pospíšil u elektronické tužky.
STV počas CZE-LAT

"...odohral už aj 6 zápasov v drese Atlanty Trežrs" (niečo o Kuldovi vraveli)

"niekoho by som vzal na kolienko, ale nie na to boľavé" ... Ország na margo toho, že bolo skoro vypredané
orszagh? :D to spolukomentoval kollar, nie? :)
arek píše:orszagh? :D to spolukomentoval kollar, nie? :)
máš pííči, proste jeden ten čo bol spolukomentátor :rofl: asi kollár

no čo, aj guru sa občas netrafí, Joe S. :hehe:
Komentátor na nemeckom šport1 predstavoval Steel Arénu ,,...Domovský stánok Vítkovice steel, aktuálneho majstra Slovenska ... ,, pri tomto sa už naozaj hlava zastavuje, možno by som to pochopil keby 97rázy už nepovedal že sa hrá v Košiciach :hroza:
Němci byli vždycky mimo :lol2:
dejf píše:Dusík komentoval Slovensko. Přece říkal, že Slováci jsou nervózní, jak David Pospíšil u elektronické tužky.
Já myslel zápas Česko-Kanada před MS :)

Jinak dneska mě rozesmála další perla, když Záruba popsal Jágra s Červenkou jako "Avantgardní duo" :rofl:
Getzo5 píše:Dišné ide dopredu, nahráva Sťuartovi, ten dozadu na Bárnsa :lol2: :lol2: Niňaj je kráľ: :wave: (Duchene, Stewart a Burns, pre neznalých :D )
:lol2: na tomto som sa tiez kosil :lol:
Gašpar: Češi skúšajú, koho do útoku ku Jágrovi a Červenkovi.... Pamätáme si podobné polemiky Kanaďanov, koho ku SIdney-mu Corsby-mu...
Kollár:Nikto im nepovedal moje meno...
Gašpar: Ale aj Crosby je center...
Kollár: Však by išiel naľavo.... :)
Skorpion píše:Gašpar: Češi skúšajú, koho do útoku ku Jágrovi a Červenkovi.... Pamätáme si podobné polemiky Kanaďanov, koho ku SIdney-mu Corsby-mu...
To je náhodou celkom vydarené :D
Ten Kollár má nejaké dobré hlášky :hmm: :cool:
no a este tam dodali, ze crosby by bol defenzivnym utocnikom tej formacie :D
mne sa dvojica gaspar-kollar tiez celkom pozdava, nie je to len take suche komentovanie, ale dokazu aj vtipne reagovat na situacie a je vidiet, ze si rozumeju :good:
Kollara mam aj ja rad, to je dobry typek, uz aj v priprave komentoval :good:
Skorpion píše:Gašpar: Češi skúšajú, koho do útoku ku Jágrovi a Červenkovi.... Pamätáme si podobné polemiky Kanaďanov, koho ku SIdney-mu Corsby-mu...
Slusne, slusne. :lol2:
WildCelt píše:Kollara mam aj ja rad, to je dobry typek, uz aj v priprave komentoval :good:
Andrej je :thumbsup: kamos ktory s nim robil rozhovory mi spomenul, ze s nim to bola stale sranda :) u ostatnych hracov bol zvyknuty na tradicne odpovedacie klise, u Andreja to male stale svoju stavu :)
vcera sa mi najviac lubilo :arrow:
Na kocke ukázali nejaké dievča: Gašpar: Aj Olegs Znarnoks ocenil ... Andrej Kollár: Hodil tam očkom ...

:giggle:
Tak ted sem neskutecne umiral ze Zaruby: "Skinheadi v kanadskem dresu Tavares a Skinner" :rofl:
analyza STV :?:

"My musime 3 zapasy vyhrat, alebo teda 2 vyhrat a 1 neprehrat"

:giggle:
Toto sa nehodí nikde, tak to hodím sem...

Obrázek

:lol2:
Robert Záruba po nárazu Michálka Nagym na mantinel, při kterém si Nagy svojí vlastní hokejkou roztrhnul tuším ret : "Kdo jiného na sklo tlačí, sám potom krvácí" :D
Martin #27 píše:Robert Záruba po nárazu Michálka Nagym na mantinel, při kterém si Nagy svojí vlastní hokejkou roztrhnul tuším ret : "Kdo jiného na sklo tlačí, sám potom krvácí" :D
Martin #27 píše:
Martin #27 píše:Robert Záruba po nárazu Michálka Nagym na mantinel, při kterém si Nagy svojí vlastní hokejkou roztrhnul tuším ret : "Kdo jiného na sklo tlačí, sám potom krvácí" :D
To jsem psal hnedka na chatu :D ale šlo vidět, že si uvědomil jakou volovinu řekl :D
Proč volovinu? Parádní hláška...

Nebo myslím že na Handzuše když clonil před Pavelcem - Takový závěs nekoupíte ani v supermarketu.
545 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG