Přesně tak, včera jsem koukal na oba hokeje, Pospíšil oba skvěle doplňuje, při USA - Finsko jsem se díky nim bavil celé utkání.Martin #27 píše:Jo Cepi Záruba je opravdu mistr ve svém oboru a fakt ho obdivuju. Podle mě to je i dobrý chlapík s osobním životě.... ale nezapomínejte na Dusíka ten má hlášky že někdy nevím jestli se mám smát nebo ještě víc smát
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTovi komentatori (a ich perly)
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
David Pospisil CT2: Lehtinen hodil puk po Salovi, delej s tym neco sam, ja ho nechci 
Dusik: "SLOVMENOVEEE" - pri pohlade na dvoch slovakov, s velkym Eskom na tricku a vlajkou prehodenou cez seba
neznam ktory na CT: palo handzus si uziva zapasy v domacej hale vancouveru canuks
zaciatok tretej tretiny a rozbor ofsajdu jokinena v presilovke finov:
Pospisil: ja jsem to hral dlouho ale tohle nevim,
Dusik: ja jsem tohle piskal mene dlouho, ale tohle vim
Dusik: "SLOVMENOVEEE" - pri pohlade na dvoch slovakov, s velkym Eskom na tricku a vlajkou prehodenou cez seba
neznam ktory na CT: palo handzus si uziva zapasy v domacej hale vancouveru canuks
„Ak to bol ofsajd, tak rozhodca odpískal neskoro, až keď boli obidvaja hráči v útočnej tretine“ (Ivan Niňaj) – zvykne sa ofsajd pískať už predtým?
„Čas bude pre nás teraz plynúť strašne pomaly, pomalšie ako zúfalec, pokúšajúci sa plávať v mede “ (Ivan Niňaj pred dramatickým záverom)
„Ešte vydržme 4 minúty a príde energia, ktorá dokáže dobiť všetky atómové elektrárne sveta “ (Ivan Niňaj pred koncom duelu so Švédskom)
„A Švédi budú vylúčení za príliš veľa hráčov ...na striedačke.“ (Ivan Niňaj)
„Višňovský sa zatiaľ nezbavil Ohlunda a teraz sa ho vôbec nezbavil“.. (Ivan Niňaj)
„Vlani, na olympijských hrách v Turíne...“ (Ivan Niňaj) "
Hossovci budú teraz hrať medzi Demitrom." (Ivan Niňaj) "
Potrebujeme stráviť puk ... " - teda stráviť čas s pukom v útočnom pásme (Pavol Gašpar)
„Trygg tam bol zostrelený naším hráčom. V Turíne takto zostrelil nášho Pala Demitru. Neželáme Tryggovi nič zlé, ale oveľa radšej vidíme, keď s pukom zostreľujeme hráčov súpera, ako svojich vlastných. (Pavol Gašpar)
„Miro Šatan strieľa výborne, aj on sa potrebuje zastreliť. - Po prvej strele Šatana na olympiáde (Pavol Gašpar)
„Keď chce, aj Sekera môže vystreliť...“ - prerobené porekadlo po strele obrancu Sekeru
„Olep si tú hokejku Majo, aby sa ti zmenila na strelku...“
„Zedník pretlačil puk...seba už nie...“
„Demitrov dubnický dloubák,“ - po víťaznom nájazde s Ruskom
„A Halák má na prilbe Vlada Dzurillu a Jánošíka, postavy z našej mytológie“
no to boli pecky aj ja som sa natom zasmial xD hlavne tii slovmenove xD a ja ho nechci xDJoe S. píše:David Pospisil CT2: Lehtinen hodil puk po Salovi, delej s tym neco sam, ja ho nechci
Na STV sú hrozní komentátori. Ja nemôžem Merčiaka ani cítiť. Jeho keby som stretol asi mu jednu
Niňaj z neho sa aspoň zasmejem 
Sport 1 veľa vecí tam nepozerám. Hlavne keď tam dávaju FA cup a hraje Liverpool, ale tí komentátori majú smiešný prízvuk a niektoré mená vedia pekne dokakať. napr. Kewell- Kiúvel, Kuyt-Kaut. Neviem možno sa to má takto vyslovovať.
Eurosport tam hlavne cyklistiku. Ten komentátor je fenomenálny.
CT keď dávaju niečo na stv a na CT tak to pozerám na CT (pokiaľ nehrá Rosický). Ja mám veľmi rád tých komentátorov.
Novasport. To je totalna pecka. Ja tam pozeram hlavne PL a som nadmieru spokojný. Môj obľúbenec je Slavo.
Sport 1 veľa vecí tam nepozerám. Hlavne keď tam dávaju FA cup a hraje Liverpool, ale tí komentátori majú smiešný prízvuk a niektoré mená vedia pekne dokakať. napr. Kewell- Kiúvel, Kuyt-Kaut. Neviem možno sa to má takto vyslovovať.
CT keď dávaju niečo na stv a na CT tak to pozerám na CT (pokiaľ nehrá Rosický). Ja mám veľmi rád tých komentátorov.
Novasport. To je totalna pecka. Ja tam pozeram hlavne PL a som nadmieru spokojný. Môj obľúbenec je Slavo.
K Eurosportu, to je fakt bomba komentátor... On za 7 hodín, či ide cyklistika je ticho len vtedy, keď je reklama, alebo sa asi napije. Dnes som pozeral časovku a fakt bomba.Janci_83 píše:Na STV sú hrozní komentátori. Ja nemôžem Merčiaka ani cítiť. Jeho keby som stretol asi mu jednuNiňaj z neho sa aspoň zasmejem
A tiež, hokej pozerám na ČT2-ke, lebo tam dávajú. Iba keď je zápas Slovensko - Česko, tak pozerám na Slovákoch, pretože Slováci sa zastávajú Slovákov a Česi Čechov.
A komentátor na Eurosporte sa volá Róbert Bakalář.
Ta cyklistika je s ním ešte oveľa zaujímavejšia a on vie o nej asi všetkoyzy19 píše:K Eurosportu, to je fakt bomba komentátor... On za 7 hodín, či ide cyklistika je ticho len vtedy, keď je reklama, alebo sa asi napije. Dnes som pozeral časovku a fakt bomba.Janci_83 píše:Na STV sú hrozní komentátori. Ja nemôžem Merčiaka ani cítiť. Jeho keby som stretol asi mu jednuNiňaj z neho sa aspoň zasmejem
A tiež, hokej pozerám na ČT2-ke, lebo tam dávajú. Iba keď je zápas Slovensko - Česko, tak pozerám na Slovákoch, pretože Slováci sa zastávajú Slovákov a Česi Čechov.Tak sa pridám k naším. Ináč, keď budeme hrať proti Rusom, tak ladím ČT2-ku. Tam je to paráda.
A komentátor na Eurosporte sa volá Róbert Bakalář.
Ja dnes tiez pozeram hokej na CT
Jj. Síce sa dosť často mýli, alebo skáče od témy k téme, no vypráva non stop čo je fakt umenie. A vie toho naozaj veľa. No veľa krát som počul o jednej veci už 3-krát, čo to on povedal. Napríklad to, že jazdec blbo sedel na sedadle a po preteku čúral krv.. To vravel 3-krátJanci_83 píše:Ta cyklistika je s ním ešte oveľa zaujímavejšia a on vie o nej asi všetkoyzy19 píše:K Eurosportu, to je fakt bomba komentátor... On za 7 hodín, či ide cyklistika je ticho len vtedy, keď je reklama, alebo sa asi napije. Dnes som pozeral časovku a fakt bomba.Janci_83 píše:Na STV sú hrozní komentátori. Ja nemôžem Merčiaka ani cítiť. Jeho keby som stretol asi mu jednuNiňaj z neho sa aspoň zasmejem
A tiež, hokej pozerám na ČT2-ke, lebo tam dávajú. Iba keď je zápas Slovensko - Česko, tak pozerám na Slovákoch, pretože Slováci sa zastávajú Slovákov a Česi Čechov.Tak sa pridám k naším. Ináč, keď budeme hrať proti Rusom, tak ladím ČT2-ku. Tam je to paráda.
A komentátor na Eurosporte sa volá Róbert Bakalář.![]()
Ja dnes tiez pozeram hokej na CT
Dusík je nehorázný frajer!!! Obdivuju ho už dlouho a mohl bych vám tu vypsat tolik hlášek u kterých jsem se smál že by to zabralo pul hodiny
I přess ty vtípky je to vysoce kvalitní komentátor stejně jako Záruba! Děkuju bohu že čt2 má takove skvělé lidi ne jako šašci na nova sportu nebo ten co dýchá jak tuberák na sport1
I přess ty vtípky je to vysoce kvalitní komentátor stejně jako Záruba! Děkuju bohu že čt2 má takove skvělé lidi ne jako šašci na nova sportu nebo ten co dýchá jak tuberák na sport1
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé