Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPORTovi komentatori (a ich perly)
Diskuze o reprezentačních týmech a turnajích.
pát 19. úno 2010 10:33
NHL.com oficiálny zápis: SVK, Stumpel on Halak - Save
me se zda ze rikali ruskeho hokejeJoe S. píše:najlepsi boli aj tak komentatori na CT tesne pred zaciatkom tretej tretiny, tam dajaki dvaja mohamedani a na to:
tohleto jsou typicti fanoušci europskeho hokeje
ja som z toho nemohol![]()
![]()
Kdyby všichni komentovali jako komentátoři hokeje v ČT na čele se Zárubou tak je to dokonalost sama, 100% profíci, takto má vypadat profesionální sportovní komentování. Ještě se mi moc líbí komentování Vichnara a toho maníka (odborníka) co komentují sjezdové lyžování, také jsou výborní
!!!!
To bolo ironicky? Alebo myslené normálne? Lebo ak normálne, tak súhlasím. Ja pozerávam hokej len na ČT a iných českých programoch, ako je Eurosport, no keď ste hrali proti nám, tak som to radšej nedal na vás. Pre istotu..ENGLAND-PHILLY píše:Kdyby všichni komentovali jako komentátoři hokeje v ČT na čele se Zárubou tak je to dokonalost sama, 100% profíci, takto má vypadat profesionální sportovní komentování. Ještě se mi moc líbí komentování Vichnara a toho maníka (odborníka) co komentují sjezdové lyžování, také jsou výborní![]()
!!!!
Zápasy s Čechmi pozerám u nás. Preventívne. Nech nepočujem, ako sa tešia ich komentátori...švolco píše:ja praveze kvoli tomu ninajovi musim prepinat..
neviem ci niekto sledoval nas zapas na ceskom eurosporte ale to bola tiez hroza..
zapas s lotysmi si teda bud pozriem na ct, pripadne necham ninaja, hadam to bude pohodovy zapas
sorry chcel som tam dopisat nas zapas s ruskom, to bola hroza, s ceskom som to prepinal hore doleyzy19 píše:Zápasy s Čechmi pozerám u nás. Preventívne. Nech nepočujem, ako sa tešia ich komentátori...švolco píše:ja praveze kvoli tomu ninajovi musim prepinat..
neviem ci niekto sledoval nas zapas na ceskom eurosporte ale to bola tiez hroza..
zapas s lotysmi si teda bud pozriem na ct, pripadne necham ninaja, hadam to bude pohodovy zapas
ja samozrejme tiez pozeram iba na ČT ale dnes v noci neboli nejak na 100%... najprv Miroslav Handzuš potom Peter Handzuš...ENGLAND-PHILLY píše:Kdyby všichni komentovali jako komentátoři hokeje v ČT na čele se Zárubou tak je to dokonalost sama, 100% profíci, takto má vypadat profesionální sportovní komentování. Ještě se mi moc líbí komentování Vichnara a toho maníka (odborníka) co komentují sjezdové lyžování, také jsou výborní![]()
!!!!
Jmenuje se Holický a včera mě dostal, když říkal, že si ráno vzal místo vitamínu prášek na spaní. Tak se divákům omlouval předem, kdyby během závodu usnul.ENGLAND-PHILLY píše: Ještě se mi moc líbí komentování Vichnara a toho maníka (odborníka) co komentují sjezdové lyžování, také jsou výborní![]()
!!!!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé