Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

švolco píše:paradna sprava(aspon pre mna), sport 1(cesky) bude vysielat zapasy stvrtok, 2 nedelu, aj monday night football.. sport 2 nektore z nich v HD
som sa osral, sorry za zle info.. toto plati len prvy tyzden, potom to uz bude zas inak :bitka3:
Obrázek
Tak a dnes je to tu bude dlha noc kedze mam dovolenku tak si uzijem prvy zapas sezony v priamom prenose. :clap:
tak to bol riadny superbowl hangover
Ku*da ja som cez polcas zaspal
Tak jsem kouknul na zápas a rozesmál mě ten borec, co pustil míč ještě před end zone. Přest ten smích komentátorů jsem akorát rozuměl, že se to prý hodně stává klukům na univerzitách, ale viděl jste někdo u profesionálů?
Taky jsem to nepochopil...
dejf píše:Tak jsem kouknul na zápas a rozesmál mě ten borec, co pustil míč ještě před end zone. Přest ten smích komentátorů jsem akorát rozuměl, že se to prý hodně stává klukům na univerzitách, ale viděl jste někdo u profesionálů?
Videl, ale ten šťastlivec o chlp predsalen prekročil čiaru s loptou kým to dropol. :lol2: Mal vtedy pri replay-i riadne bobky. Už ale neviem, ktorý zápas to bol.
to sa stalo aj teraz? desean jackson to raz spravil
Konečne prvý zápas sezóny. :dance:

Obrázek
http://www.caaf.cz/index.php?path=kontakty%2Fakce%2F" onclick="window.open(this.href);return false;

gamepass zadarmo na week 1

edit: ..kua uz to nejde
The promotion code you entered is not valid. It may have been entered incorrectly or previously used. Please check the code and try again.
:dudo:
sorry mal som to sem dat skor, ja som to v stredu skusal, aj mi to ide normalne.. zabudol som na to
Nakoľko nemám nervy zháňať nekvalitné streamy, tak som si predplatil Gamepass na regular season, už nech to vypukne :waa:
Nenávidím americký futbal na čele s podrbanými Saints.
jediny svetly moment steelers dnes..
Obrázek

inak zapas packers -49ers bol TOP! Ze sa Boldin takto uvedie som vobec necakal
Fuj to bol spatny vykon. Prekvapila ma nemilo hlavne runova defka. Snad je to len nejaky uvodny vypadok. Ponder klasika 3 interceptiony, jeho nabeh na bust je velmi realny.
Mel jsem v Yahoo survivalu TB proti Jets. Fuck
kopernik je frajer najvecsi. takeho by som raz chcel vidiet v svojom time. snad draftneme nieco poriadne v dalsom drafte.
Obrázek

zial, o siedmej neuvidime nic v tv
chalani naladte si na nete ncaa, zapas roka Alabama @ Texas A&M
Obrázek
Obrázek
mitch píše:kopernik je frajer najvecsi. takeho by som raz chcel vidiet v svojom time. snad draftneme nieco poriadne v dalsom drafte.
Colin Kaeperpick? :jn:

Inak Ponder... ehm. Ten tím je mi fakt sympatický, ale Ponder... :|
Keď tak pozerám na hlasovanie, tak musím priznať že až teraz som odhlasoval za RGIII :giggle:
uvidíme ako na tom budú Redskins proti Detroitu, ktorý by mal byť vďačným súperom :sarcasm:
ultraluxusna defka seachicken v slagri s niners. ako oba timy hrali kvalitne skore trochu zavadza ale ta defka chicken no fuj.
som zvedavy na dnesne derby.. ak steelers prehraju, sance na PO su asi definitivne v riti :|
625 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG