Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

dejf píše:Jinak v sobotu se jdu podívat na svůj první zápas naživo Titans Liberec - Karlovy Vary Warrios.
Tak s napětím čekám, jestli tam uvidím něco takového. :D
No jsem zvedavy, jestli predvedes neco takoveho.

:jn:

(RB Eagles) McCoy si robil srandu z (QB Eagles) Vicka, ze je old man a vyzyval ho na preteky v 40tke, dnes (alebo vcera) si dali oficialny pretek na treningu a Vick nechal McCoya v cieli 5 yds za sebou :hehe:
švolco píše:(RB Eagles) McCoy si robil srandu z (QB Eagles) Vicka, ze je old man a vyzyval ho na preteky v 40tke, dnes (alebo vcera) si dali oficialny pretek na treningu a Vick nechal McCoya v cieli 5 yds za sebou :hehe:
Tak Vick ma rychle nohy to je zname iba ruku ma v poslednom case nepresnu aj ked nie vlastnou zasluhou. Ale je pekne ze to McCoyovy ukazal :D
ma, jasne, ale McCoy bol ceneny hlavne kvoli svojej rychlosti, pricom Vick poslednu sezonu uz ani tu rychlost moc neukazal.. ktovie, mozno to Vicka nakopne do tej dalsej..
:neviem: u mňa je McCoy cenený hlavne pre jeho stutter steps a running between the tackles, making people miss. V tom podľa mňa vždy spočívala jeho sila, nie v rýchlosti ako takej. :neutral:

V nej vynikajú borci ako Charles či Johnson.
dobre ved nemyslel som to doslova, to vsetko patri pod rychlost(quickness) vseobecne a ked ho necha vlastny 32 rocny QB (McCoy ma 24) 5 yardov za sebou na 40tke, to je fakt hanba.. hlavne ked ho sam vyzyval
Johnny Jolly je spat u Packers :sok:

Obrázek
uz je aj game pass k dispozicii, 155 eur az po jul buduceho roka, to uz je hodne lakave, to museli zase zlacniet oproti minulemu roku, ochvilu to bude lacnjesie ako GCL a to je GCL oproti game pass slaby odvar

este 2 mesiace :waa:
no hlavne ked espn america konci a nova sport s futbalom tusim tiez..
No ja som doteraz game pass moc nechcel pretoze sezona je len 16 tyzdnov a streamy na nfl sa dali vzdy zohnat navyse k tomu v telke ESPN. Tentokrat ale do game pass idem pretoze uprimne NHL som tuto sezonu mal zaplateny ale moc som to nesledoval v noci. NFL sa hra v normalnej dobe a to je na tom super.

Koniec ESPN je fakt velmi velmi zle.
uvidime este ako pokryje zapasy Sport TV, mali by mat prava este na nasledujuce 2 sezony, ak by za week zvysili pocet zapasov a presli k nim komentatori z NS (co je hadam dost realne, zaujem bol uz aj vlani, ale oni uprednostnili NS, ktora im dala prilezitost v zaciatkoch, ak si dobre spominam, tak nechceli odist, ale kedze NS s NFL konci...)

mna na game pass laka archiv, hlavne gameday final, clovek si to moze pozriet kedy mu to vyhovuje, ale zase za 100 eur to nestoji :D
:lol: kliknem na nfl.com a tam kazde druhe slovo Tebow, dejavu :jupi:
konecne je ro spet. idem otestovat espn. davam tomu 10 sekund.
Former Green Bay Packers linebacker Desmond Bishop, cut by Green Bay on Monday, will be visiting the Minnesota Vikings on Tuesday

:rofl: :slap:
Musim priznat ze aj ja som sa zacal smiat ked som to cital. Bishop hral ale dobre v superbowl sezone a potom sa zranil. Pre mna za mna ucel svati prostriedky.
ale co ja budem robit v maddene, v poslednej dobe som si zvykol ovladat v obrane prave bishopa, nehovoriac o tom, ze s arodom som najcastejsie nahraval jenningsovi :?

tazke casy ma cakaju :D
Ja zas vsetko prihravam na harvina lebo vsetko chyti a uz je to pre mna nejaky cudzi hrac seattlu.
je divný že se to dostalo ven až teď když se to stalo někdy v únoru...každopádně hernandez možná odehrál poslední zápas v nfl, protože před pár dny se navíc objevila zpráva, že je jeden z podezřelých z vraždy.
na Hernandeza bol dnes vydany zatykac ale nie za vrazdu ale za marenie vysetrovania vrazdy. Hernandez vymazal vsetky kamerove zaznamy, znicil svoj mobil. Uvidime ci nanho nieco budu mat. Ta strelba do oka je uz starsieho data. Uvidime ci sa z toho vyvlecie.
RLLATW - Ray Lewis Laughing All The Way.
clovek klikne na nfl.cz

Aaron Hernandez je vyšetřován v souvislosti s vraždou

Chad Johnson byl propuštěn z vězení

Hráč Steelers, Mike Adams, byl pobodán

MJD bude pravděpodobně obviněn z napadení

:hroza:

ale tak k tomu americkemu futbalu to asi patri, ktovie ci ten sport v nich rokmi tu agresivitu prebudza, verme skor, ze ju pomaha tlmit...
Desmond Bishop podpisal s vikings :)
625 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG