Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Americky Futbal
Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.
To si sa ma mohol opýtať aj ráno v priamom prenose
asi si prepočul slovo "untouched"...

gratulácia Ravens. Vyšiel mi tretí tip na víťaza SuperBowlu v rade. Keďže predtým som na SB netipoval, zatiaľ 100% úspešnosť. 
Pejdzešat evry v kešeni.
Flacco potvrdil progres. Celú sezónu už vyzeral ako just below elite a teraz to dokázal. MVP mohol dostať aj Jones, ale to je v poriadku. Bez QB by sa tam nedostali.
A pokiaľ ide o defenzívu Ravens, tak tá už dávno nie je najlepšia. Stále je dobrá, ale má medzery. Lewis už ani zďaleka nebol tým, čím býval. Suggs po zranení ešte nevyzeral OK a pass rush celkovo nestála za nič. Reed je stále hlavička, ale už tiež má svoj vek a Pollard je podobný ako na strane SanFran Goldson, hard hitter ale často pristihnutý mimo pozície. Aj v tomto mal SanFran advantage (pass rush, LBs čo zastavia pass aj run a Brown ako pravý CB), takže to bol logický pick, ale logika je len na papieri.

Pejdzešat evry v kešeni.
Kap sa ukázal ako rookie v plnej paráde. Na clutch status si ešte nejaký ten rok počká. Atlantu neporazil tým, že je clutch, ale tým, že má neskutočnú ability a parádnu offense.mitch píše:Niners.
Kaper je vetsi clutch ako Flacco a to rozhodne napriektomu ze defka ravens asi je momentalne najlepsia.
Flacco potvrdil progres. Celú sezónu už vyzeral ako just below elite a teraz to dokázal. MVP mohol dostať aj Jones, ale to je v poriadku. Bez QB by sa tam nedostali.
A pokiaľ ide o defenzívu Ravens, tak tá už dávno nie je najlepšia. Stále je dobrá, ale má medzery. Lewis už ani zďaleka nebol tým, čím býval. Suggs po zranení ešte nevyzeral OK a pass rush celkovo nestála za nič. Reed je stále hlavička, ale už tiež má svoj vek a Pollard je podobný ako na strane SanFran Goldson, hard hitter ale často pristihnutý mimo pozície. Aj v tomto mal SanFran advantage (pass rush, LBs čo zastavia pass aj run a Brown ako pravý CB), takže to bol logický pick, ale logika je len na papieri.
Takže by to bola škoda, keby Vikings vyhrali v Green Bay? 
EDIT: na základe čoho je Flacco choker? Z toho čo som ja videl proste len doteraz nebol dosť dobrý. On a jeho ofenzíva. On predsa nemôže za zle kopnutý FG Cundiffa. Alebo máš na mysli niečo konkrétne? Choker a to ukážkový je Romo. A to sa nechcem dotýkať posvätnej zeme, ale Peyton v play-off taktiež nie je stopercentná istota. Špeciálne keď si vezmeme, ako dobrý QB to je.
EDIT: na základe čoho je Flacco choker? Z toho čo som ja videl proste len doteraz nebol dosť dobrý. On a jeho ofenzíva. On predsa nemôže za zle kopnutý FG Cundiffa. Alebo máš na mysli niečo konkrétne? Choker a to ukážkový je Romo. A to sa nechcem dotýkať posvätnej zeme, ale Peyton v play-off taktiež nie je stopercentná istota. Špeciálne keď si vezmeme, ako dobrý QB to je.
Zdravím chlapi! Som síce v podstate ZELENÁČ v AF a NFL (šprtajúci pravidlá a všetko okolo) ale v posledných týždňoch/mesiacoch ma tento šport začal neuveriteľne brať! Čím viac mu človek rozumie, tým viac ho fascinuje! Tak sa časom rád pridám do debaty, ak nebude nikto proti. (Resp. ak budete mať trpezlivosť so začiatočníkom!)
Přílohy
http://www.youtube.com/watch?v=Mzu7Ii9XDYg" onclick="window.open(this.href);return false;
Přílohy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

to co?