Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

myslim si, ze vesmirnymi sampionmi budu tento rok Ravens
odporucam vsetkym zacinajucim fanusikom futbalu v nedelu radsej nepozerat pro bowl alebo ked uz, tak to berte s nadhladom... :)
Obrázek
ProBowl taktiež neodporúčam pozerať, ale asi zmením po dnešku názor. :sarcasm:

Obrázek
:rofl: to co?
Najlepší fun fact aký som kedy videl: Paul Martin holds a high school football record in Minnesota for most career receptions. More than Larry Fitzgerald had in the same state. :eek2: :lol:
Obrázek

Podľa počtu facebook likes. :wink2:
Most valuable player: Adrian Peterson
Offensive player of the year: Adrian Peterson
Defensive player of the year: J.J. Watt
Coach of the year: Bruce Arians
Offensive rookie of the year: Robert Griffin
Defensive rookie of the year: Luke Kuechly

Superbowl sunday !
Zabudol si na Manninga ako comeback POY. :wink2:

On, Peterson, Watt a Keuchly boli moje picky.

Miesto Ariansa tam mohol byť Fisher (ten však ani nebol nominovaný :hroza:) a miesto RG3 tam mohol byť podľa mňa Wilson, ale aj víťazi sú zaslúžení.

Obrázek

Go Ravens!
Niners.

Kaper je vetsi clutch ako Flacco a to rozhodne napriektomu ze defka ravens asi je momentalne najlepsia.
Může mi někdo vysvětlit, kdy se přerušuje hra, když hráč s míčem je na zemi.
Já měl vždycky za to, že když se frajer s míčem dotkne kolenama země, tak se hra přerušuje. A včera Jones chytil míč, udělal kotrmelec vzad a běžel si pro TD jako by se nechumelilo. :eek2:
dejf ked je na zemi po kontakte s obrancom, Jones sice padol na zem, vtedy stacilo aby sa ho obranca aspon dotkol, no kym sa v obrane spamatali, stihol sa postavit a skorovat :)
Aha, tak to jsem vůbec netušil. Dík.
To si sa ma mohol opýtať aj ráno v priamom prenose :-/ asi si prepočul slovo "untouched"...

Obrázek

Obrázek

Obrázek

:giggle: gratulácia Ravens. Vyšiel mi tretí tip na víťaza SuperBowlu v rade. Keďže predtým som na SB netipoval, zatiaľ 100% úspešnosť. :ciga:

Pejdzešat evry v kešeni. :jupi:
mitch píše:Niners.

Kaper je vetsi clutch ako Flacco a to rozhodne napriektomu ze defka ravens asi je momentalne najlepsia.
Kap sa ukázal ako rookie v plnej paráde. Na clutch status si ešte nejaký ten rok počká. Atlantu neporazil tým, že je clutch, ale tým, že má neskutočnú ability a parádnu offense.

Flacco potvrdil progres. Celú sezónu už vyzeral ako just below elite a teraz to dokázal. MVP mohol dostať aj Jones, ale to je v poriadku. Bez QB by sa tam nedostali.

A pokiaľ ide o defenzívu Ravens, tak tá už dávno nie je najlepšia. Stále je dobrá, ale má medzery. Lewis už ani zďaleka nebol tým, čím býval. Suggs po zranení ešte nevyzeral OK a pass rush celkovo nestála za nič. Reed je stále hlavička, ale už tiež má svoj vek a Pollard je podobný ako na strane SanFran Goldson, hard hitter ale často pristihnutý mimo pozície. Aj v tomto mal SanFran advantage (pass rush, LBs čo zastavia pass aj run a Brown ako pravý CB), takže to bol logický pick, ale logika je len na papieri. :)
To jsme probírali Beyoncé. To nebyl čas na takové malichernosti, jako jsou pravidla. :D
Je to skoda ked lepsi tim prehra. Vidimr ze aj choker ako flaco moze s pomocou rozhodcov vyhrat sb
Takže by to bola škoda, keby Vikings vyhrali v Green Bay? :giggle:

EDIT: na základe čoho je Flacco choker? Z toho čo som ja videl proste len doteraz nebol dosť dobrý. On a jeho ofenzíva. On predsa nemôže za zle kopnutý FG Cundiffa. Alebo máš na mysli niečo konkrétne? Choker a to ukážkový je Romo. A to sa nechcem dotýkať posvätnej zeme, ale Peyton v play-off taktiež nie je stopercentná istota. Špeciálne keď si vezmeme, ako dobrý QB to je.
Obrázek
Zdravím chlapi! Som síce v podstate ZELENÁČ v AF a NFL (šprtajúci pravidlá a všetko okolo) ale v posledných týždňoch/mesiacoch ma tento šport začal neuveriteľne brať! Čím viac mu človek rozumie, tým viac ho fascinuje! Tak sa časom rád pridám do debaty, ak nebude nikto proti. (Resp. ak budete mať trpezlivosť so začiatočníkom!) :wink:

Přílohy

http://www.youtube.com/watch?v=Mzu7Ii9XDYg" onclick="window.open(this.href);return false;

Přílohy

dobre si si vybral, buducu sezonu sa mas na co tesit
WildCelt píše:dobre si si vybral, buducu sezonu sa mas na co tesit
Dík! :wink:
Patriots? Ravens? Niners? Falcons? ... mohli by Niners vrátiť Havranom finálovú prehru! :-P
Všetko v pohode José, len nespamuj. :D

@PFF: Von Miller missed just one tackle all season. Average depth of his tackles was just 0.25 yards down field too. Freak. :sok:
Obrázek

mapa existujucich a vznikajucich timov na Slovensku, keby ma niekto chut zacat :good:

poprad, prievidza to som ani nevedel..
malacky, trencin uz su vzniknute, len este nemaju dostatok hracov na ligu.
ostatne timy su plne fungujuce :)
625 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING