Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MS 2010 JAR

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Nebýt zemí z bývalé Jugoslávie, byla by Evropa na letošním MS v pr*eli!! To co tam předvádí Francie je urážka fotbalu!! Anglie hraje taky kulový, což pro mě není ani nějaké překvapení!! To je vždycky keců, ANGLIE, ANGLIE, ANGLIE, a pak h*vno!!

Jinak dneska vám držím palce bratři!! :slovakia2:
Shake the green field: Go Slovakia!!!

aj ked skor asi viac zahrame proti talianom, ale ked sme vyradili cechov a poliakov, paraguaj nemoze byt problem :scare:
Žiadna bojovnosť.. Akurát Ďurica makal.. Som sklamaný.
:hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli:
:hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli: :hroza: :grc: :v_hajzli:
pan Weiss :taptap:

[li]idealne trafena zakladna zostava :hroza:[/li]
[li]idealne striedania.... :hroza:[/li] nepochopim, preco neriesil zmeny v zostave hned po polcase...ved z toho 1 polcasoveho vykonu nam bolo na blyti :grc: a v druhom to grc trapenie len a len pokracovalo....

uprimne, po 2 par gole sme si zakricali, je tam! tak nam treba! nic ineho sme si za taky humus otrasny vykon ani nezasluzili :thumbsdown: skoda reci
Tréner ma na týchto MS veľmi sklamal. :thumbsdown: Ešte aj Ďurica, (ktorého nemám rád) vyčnieval z toho trápneho výkonu našich. Žiadna bojovnosť, aktivita NIČ ,neviem či čakali že si dá nejaký z tých indiánov vlastný alebo čo?! platí štatistika držania lopty MUCHA 30% PARAGUAY 70%
A tie reči, že ideme hrať ofenzívne a prvá strela na bránu v 93. min. za stavu 0:2. Dopredu nič dozadu nič. Totálna slabota. A keď sme si niekde v kútiku duše trúfali na výhru prečo bola zostava s 2. defenzívnymi záložníkmi a jedným útočníkom. A aj to prosím pekne Kozák a Vittek :shock: :hroza: . Žiadna snaha o zvrat zápasu ani od trénera ani od hráčov. Nezmenená zostava, zlé striedania. Prečo nehral Stoch, Kucka, Hološko. Ja to nepochopím :| .
+ nechápem čo za blbosť bolo dať samého Vitteka na hrot, nepostaviť Zábavníka čo je premňa základ a začať striedanie až v nejakej 70 min.? Však sme hrali houno už v prvej polovici (nehovoriac v 2.) jediné logické bolo že dal do hry útočných hráčov Hološka a Stocha , ale nemyslím, že výmena za Šestáka bola dobrá....
Presne, keď to bolo asi tak v 60. min. stále o ničom, hneď sa malo zmeniť rozostavenie. Striedať útočníka za útočníka keď chceš otočiť je nepochopiteľné. Kreatívni tvoriví hráči zostali sedieť, prípadne hrali 10-15 min. Celé zle.
Bluesfan píše:Kreatívni tvoriví hráči zostali sedieť, prípadne hrali 10-15 min. Celé zle.
a co za ten cas vytvoris...? velke :ho*no:
nasa skupina je zatial asi najnudnejsia zo vsetkych. Pri tom nasom zapase museli nestranni divaci zaspavat. Slovensko bolo uplne nulove a Paraguay si strelil v pohode dva goly a nic viac nepredviedol. Novy Zeland zatial vyhrava s ITA 1:0, tak aspon nejake prekvapenie by sa mohlo zrodit :cool:
kozak, strba, durica :hroza: kozak strba nic dopredu len vzadu zavadzali, durica sa dopredu snazil, vzadu hral zle :hroza: dnes hral trocha hamsik s weissom to je vsetko.. no nevadi ostava nam verit v maly zazrak :) a trocha odvahy pan Weiss :good:
Cepi možno nespravím nič, ale aspoň sa o to pokúsim keď to inak nejde. Či boli sme spokojní, že to je len 1:0?
idnes.cz (ČR): "Žiadne strely, žiadne šance, iba nuda a prehra: Slovensko - Paraguaj 0:2."

vystizne :v_hajzli:
no pravdupovediac bol to asi najnudnejsi zapas tychto MS a to bola konkurencia velka :D
tak mame to v podstate vo vlastnych rukach, staci nam jeden dobry vykon na MS a to proti talianom!!! to je viac ako sme si mohli zelat po takychto biednych vykonoch! Bude to pre nas aj pre Talianov akoby PO zapas, taliani nebudu az tak dorazne branit, budu chciet utocit a z protiutokov moze prist nasa sanca :) chce to weissa, stocha, holoska od zaciatku, dat do riti retardery ako kozak, strba a mame šancu :yes: GO SLOVAKIA GO
Tak Strba hrat urcite bude. Je to (podla viacerych) nas najlepsi DM, aj ked ja som na nom nikdy nic nevidel.Ak budu aj proti Talianom hrat taketo ho*no ako dnes, tak jednoducho nemaju co na MS hladat, nie to sa este prebojovat dalej zo skupiny. Mne sa zda, akoby sa chlapci prisli do Afriky len zabavit...golf, safari, a kadejake pikacoviny. Oni si asi neuvedomuju, ze na MS si uz (s najvacsou pravdepodobnostou) nezahraju nikdy :bitka3:

edit: joj a este som zabudol..nech uz ten Weiss konecne posadi to poleno Vitteka na lavicku, na stadion, hocikde len nie do zakladnej 11ky :hroza:
tak Taliani "prekvapili" :D
Nakoniec ten náš vzájomný zápas môže byť pekne dramatický, Taliani budú dosť nervózni :hmm: a to by sa dalo využiť.
Takže ´´All Whites´´ zaskočili Talianov. Len aby sme z toľkej radosti o naskytnutej šanci neskončili posledný v skupine :D
Ja som tvrdil, že s guajom prehráme, ale Talianov dáme, dôjde na moje slová :beee:
B-man, aj moj otec tak vravel, bodaj by ste mali pravdu :)
Týmom ako je Taliansko, Francúzsko či Portugalsko neverím. Moje slová sa začínajú uskutočňovať.
Ja vám neviem chlapy. Taliani sú hajzlíci, im keď horí pod riťou tak ich neporazí nikto. :? Treba na nich od začiatku vybehnúť a zariskovať aby sme ich dokonale zaskočili ako dnes NZ.
uff, kde zacat? vsetci sme to videli...
ja osobne som necakal od nasho muzstva vitazstva, nedajboze postup zo skupiny, ale minimalne co som cakal je snaha podat vykon na ktory by sme mohli my fanusikovia byt hrdi... a ak prehrat tak aspon so ctou.
ovela horsi ako prehra je pre mna ten tragicky vykon (ak sa to vobec vykonom da nazvat), absolutne trapenie od zaciatku az do konca - bezduche, ustrasene, oci boliace trapenie od celeho muzstva. zaidna myslienka, koncepcia, ziaden pohyb bez lopty, ponukanie sa do kombinacie, ziaden prechod do utoku (najviac prihravok smerom dopredu mal bezkonkurencne mucha), nepresne tazkospracovatelne prihravky na pokrytych hracov, zbrkle zbavovanie sa lopty, atd atd
samozrejme cast z toho ide na vrub vybornemu napadaniu hracov paraguaja, nasi su zvyknuti na to ze pri "hadzanarskom" prihravani si obrancov medzi sebou maju svaty pokoj, dnes im ho hraci paraguaja veru nedopriali a vysledkom bolo X vynutenych (a aj zopar nevynutenych) malych domov muchovi

jednoducho to nechapem. vsetci vieme ze tito hraci su schopni kvalitnych vykonov, ktorymi v kvalifikacii poblaznili cele slovensko a zrodil sa "futbalovy osial" porovnatelny s tym hokejovym z rokov 2002-2004 na MS. v com je teda na tychto MS chyba? musi to byt jedine v hlavach hracov... neviem si to vysvetlit inak ako ze sa nedokazali vyrovnat s ocakavaniami verejnosti - s bliziacimi sa MS povazovali postup zo skupiny prakticky vsetky nase media takmer za hotovu vec. strach ze vysledkovo sklamu zatlacil radost z toho ze mozu hrat na MS daleko daleko do uzadia...
namiesto toho aby si hraci uvedomili ze hraju na MS (mozno jediny krat v kariere) a vychutnavali si kazdu minutu zapasu, akoby hrali v kazdom zapase s myslienkou "ku*va hram na MS! co ak to dodrbem?"
namiesto stastia a radosti z hry vyzaruje z nasich hracov pocas zapasov strach a nemohucnost. nenasiel sa zatial nikto kto by zvysok tymu v zapase strhol k odusevnenejsiemu hernemu prejavu. chyba nam na ihrisku vodca, playmaker ktory by dal nasej hre nejaku myslienku.
tiez som nechapal preco trener - uz aj v prvom zapase - cakal so triedaniami tak dlho, ked sa nam hra ocividne nedarila... horsie to uz prakticky byt nemohlo, takze skorsim striedanim nebolo co pokazit... zeby aj nanho dolahol strach z nesplnenia ocakavani?

ani reci o "plateni novacikovskej dane" tu neobstoja, pretoze (aspon podla mojej logiky) novacikovsku dan zaplatis ak prehras po naivnej hre kvoli nedostatku skusenosti... lenze nase doterajsie vykony nie su ani len naivne... :hroza:
prvoradym cielom pre zapas s talianskom by uz podla mna ani zdaleka nemal byt vysledok / vitazstvo ci nebodaj postup zo skupiny, to najdolezitejsie co este hraci mozu na tomto MS urobit je podat vykon ktorym by si aspon trochu napravili riadne posramotenu povest a na ktory by sme my fanusikovia mohli byt hrdi... a kludne pritom mozu aj prehrat (aspon co sa mna tyka)
nestaci len hovorit o tom ako na ihrisku vsetci nechali vsetko, musi to byt aj vidiet...
288 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE