Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Americky Futbal

Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.

Dev.iL píše: pro mě jsou prozatimní vítězové pre-draft offseason Seahawks...good job ;)
neblazni, maju sice pekne podpisy, no vitazi su zatial urcite dolphins a aj viacero inych timov je na tom lepsie ako seahawks
švolco píše:
Dev.iL píše: pro mě jsou prozatimní vítězové pre-draft offseason Seahawks...good job ;)
neblazni, maju sice pekne podpisy, no vitazi su zatial urcite dolphins a aj viacero inych timov je na tom lepsie ako seahawks
hmm tak to si teda nemyslim...to ze preplati 3 hrace jeste neznamena ze maji super offseason. seahawks ziskali 2 velice kvalitni hrace za velice dobrou cenu.

a ktery dalsi tymy myslis ze udelaly lepsi kroky nez seahawks?
nehnevaj sa nepamatam sa presne na vsetko (a nestiham to teraz pozriet) ale vezmi si Wallace(najrychlejsi WR, i ked tuto sezonu mal slabsiu) vs. Harvin(kvalitny WR, ale nie je to ziaden BIGplaymaker).. ostava Avril(zas kvalitny DE ale hlavna hviezda v lajne bol/je Suh) vs. Ellerbe(podobne ako Avril, je kvalitny, ale v tieni Lewisa & Suggsa) + Philip Wheeler(vedie statistiky LBs v Oaklande) a este dokonca podpisali nadpriemerneho TE Kellera.. tak tu neni moc o com..

co sa tyka inych timov, ospravedlnujem sa, je viacero takych co maju podobne podpisy, ale nie zas o moc lepsie, tak to som trochu prehnal :) samozrejme seattle bol dobry uz v minulej sezone, toto im len pomoze.. podobne 49ers.. sranda ze sme sa na tej divizii pred 2 rokmi smiali, ked seattle postupil len vdaka tomu ze cela divizia bola mega slaba
švolco píše:nehnevaj sa nepamatam sa presne na vsetko (a nestiham to teraz pozriet) ale vezmi si Wallace(najrychlejsi WR, i ked tuto sezonu mal slabsiu) vs. Harvin(kvalitny WR, ale nie je to ziaden BIGplaymaker).. ostava Avril(zas kvalitny DE ale hlavna hviezda v lajne bol/je Suh) vs. Ellerbe(podobne ako Avril, je kvalitny, ale v tieni Lewisa & Suggsa) + Philip Wheeler(vedie statistiky LBs v Oaklande) a este dokonca podpisali nadpriemerneho TE Kellera.. tak tu neni moc o com..

co sa tyka inych timov, ospravedlnujem sa, je viacero takych co maju podobne podpisy, ale nie zas o moc lepsie, tak to som trochu prehnal :) samozrejme seattle bol dobry uz v minulej sezone, toto im len pomoze.. podobne 49ers.. sranda ze sme sa na tej divizii pred 2 rokmi smiali, ked seattle postupil len vdaka tomu ze cela divizia bola mega slaba
vpohodě já se přece nehněvám :)
Ale že Harvin není bigplaymaker? lol tak to teda asi každej sledujeme jinou nfl :D to že má problém s migrénama a je častěji zraněnej je věc druhá.
Wallace je sice asi nejrychlejší WR, ale to je tak jediný co je. Má absolutně příšernej route running, takže je použitelnej vesměs na go a comeback route a občas je schopnej pěkně zadropovat. Rozhodně to není WR co by měl hodnotu na 12milionu na sezonu.
Wheeler a Ellerbe sou slušný podpisy, i když Ellerbe je teda pořádně přeplacenej.
Nejlepší je asi podpis Kellera (i když jen na rok) protože ten pokud zustane zdravej je hodně kvalitní TE.

Co se týče nových hráčů a posílení, tak beru že dolphins samozřejmě pěkně posílili a PO by mohli dát, ale když se k tomu přihlídne jak tyto hráče přeplatili, tak už to tak růžově prostě nevypadá.
Ale pořád to není tak špatný jako co předvedli colts...tak přeplatit tolik průměrných hráčů v jedné offseason to se jen tak nevidí :)
Harvin je playmaker. tuto sezonu pred zranenim mal najviac catchov v lige nabeh na top5 yds a najviac yac. To vsetko s ponderom na QB. Ak myslis ze nie je vysoky a nevyhra take tie suboje vo vyskoku tak to ano, ale harvin to vynahradi rychlostou a yac. Migreny ma vyliecene.

Skoda ze na tlacovke nebol ukazany Jenningsov dres, ale aj tak si neodpustim nech wildcelta je*ne. :)

Obrázek
v pohode, toto foto som uz videl :fucker2: keby to bol Driver, to by sa tazko rozdychavalo, myslim, ze u Jenningsa to je v pohode, ale nechapem ako moze ist ku Vikings, z frustracie, ze ho Packers nechceli, ako Favra... :giggle: :sisi:
http://www.nfl.cz/Novinky-a-aktuality/P ... ticle.aspx" onclick="window.open(this.href);return false; ..tak to som zvedavý na tú cifru!!! :wink:
konecne sa po zmluve Flacca dostaneme zo scifi do reality
Nové logo Phins:
http://news.sportslogos.net/2013/03/22/ ... it-source/" onclick="window.open(this.href);return false;

Přílohy

Je to nakoniec lepšie než návrhy čo som videl. I keď teda mne sa páčilo aj to pôvodné.

Obrázek

:giggle:
http://www.nfl.com/photoessays/0ap10000 ... es-of-2013" onclick="window.open(this.href);return false;

:slintac:

stvrtok v noci bude rozpis
Obrázek

Pack make Matthews highest-paid LB with 5-year deal :jupi:
Week 1

19:00 NO - ATL
22:25 SF - GB
02:30 DAL - NYG

:slintac:

a ten rozpis Packers na uvod :scare: :cookies: :slintac: :paperbag: :waa: :pray: :povzbudzovanie:
Jason Cole ‏@JasonColeYahoo
Jets and Bucs have already agreed on the trade, Revis and Bucs have agreed on basic contract, deal should be finalized by tonight or Mon AM :clap:
Vikings vyhrali prvé kolo draftu "by a mile". Gratulujem mitch, hádam ti tak motyka vystrelí aj na drafte NHL. :tlap:
Draft som sledoval v priamom prenose. Ako som uz spominal v NFL je draft daleko dolezitejsi ako v NFL pretoze sa nedraftuju 18 rocni soplaci ale hraci konciaci velmi kvalitnu univerzitnu ligu a su to hotovi starteri.

Nas draft hodnotim gradom C. Mali sme dve prve kola jeden za harvin. Rhodes na CB hodnotim A, Lloyd DT hodne spadol , cakalo sa v top10 tak sme ho vzali. Pick hodnotim ako B pretoze si myslim ze DT sa nemusi brat v prvom kole. No a hlavne predstavenie celeho draftu na to nemam slov. Trade-up na koniec prveho kola pre Pattersona WR za 2.3.4. a 7. kolo je masaker F. Za prve Patterson nie je ten typ kde mozete povedat ze urcite z neho bude dobry WR, je to projection s vysokym potencialom ale s moznostou bustu. Stratili sme dvoch kvalitnych hracov v 3. a 4. kole. V tomto pripade skutocne kvantita 2+3+4 mohla priniest viac ako Patterson.

Dobry draft Packers, Steelers, Texans...
vikings celkom risk, ale podla mna sa oplatilo..
steelers ma veru potesili, Jarvisa Jonesa som ani nedufal, paradny pick..
zaujimave ze Geno Smith nebol vobec vybraty..
Obrázek
tak vcera som uz mohol aj ja sledovat LIVE, potesilo ma sice ze steelers brali RB, ale skor som chcel Lacyho.. Bell je podobny typ ako Redman, silovy hrac.. neviem ci nam zrovna takyto chybal.. ako tretie kolo rychlik WR Wheaton to beriem :thumbsup: celkovo prve tri kola hodnotim pozitivne :thumbsup:

Geno Smith nakoniec do Jets, hadam sa spamataju a vyhodia Sancheza, aj ked neviem komu tam bude Geno hadzat.. nema WRs, nema RBs.. tazka sezona pre neho..
Manti Teo do Chargers, to dobre chytili ako 38. celkovo..
Obrázek
ESPN - Clayton: Chargers are drafts big winner!!! (http://espn.go.com/nfl/draft2013/story/ ... ers-losers" onclick="window.open(this.href);return false;)
http://sport.idnes.cz/diskar-okoye-zaci ... _sporty_ma" onclick="window.open(this.href);return false;
To mi někdo vysvětlete. On to nikdy nehrál, ani na sobě neměl chrániče a profesionální klub sním podepíše smlouvu.
To ho najali jenom díky jeho atletickým dovednostem?
je to atlet jak svina, cize fyzicky je na tom dokonale.. ma zaklady z rugby a na tryoute ich asi zaujal dost natolko, aby verili, ze z neho spravia futbalistu :neviem:
ono sa to stava, ale hlavne v pripade kickerov a punterov.. uvidime co z neho bude, ale paci sa mi ako sa futbal pomaly ale isto rozsiruje do sveta :thumbsup:
A tak napr. linemani/guardi tiež nejaký špeciálny tréning nepotrebujú. Tým myslím "predošlé skúsenosti". Keď majú dosť sadla :sarcasm: a v základoch im vysvetlia taktiku, ktorú sú schopní nielen pochopiť, ale aj aplikovať (brnkačka to nie je, ale zvládnuť sa to dá), tak prečo nie. Na tryouty chodia bývalí basketbalisti, bejzbalisti... nie je to zriedkavé a vlastne ani čudné, keď sa nad tým človek zamyslí. Wideouta alebo QB ale len tak z ulice asi nestiahneš. :giggle:
Jinak v sobotu se jdu podívat na svůj první zápas naživo Titans Liberec - Karlovy Vary Warrios.
Tak s napětím čekám, jestli tam uvidím něco takového. :D
625 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS