Dnes to vypukne. Po troch rokoch hra moj tim plejof a preto je nadsenie velke.
Tipujem postup Texans, Packers, Colts a Redskins.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Americky Futbal
Fotbal, basketbal, americký fotbal, tenis a jiné.
mitch píše:Dnes to vypukne. Po troch rokoch hra moj tim plejof a preto je nadsenie velke.
Tipujem postup Texans, Packers, Colts a Redskins.

RG3 po sezóne, teda už, ide na operáciu ACL/LCL. Veľa šťastia. Aj tak úžasný výkon, tak dlho sa držať a víťaziť s bandážou na nohe. Podobne ako svojho času Big Ben.
Na súboj s Falcons sa už nesmierne teším, nielen vďaka rivalite s Kubom. Chcem potvrdiť svoje slová zo začiatku sezóny, že ten tím má výrazné chyby a história sa môže opakovať. A samozrejme,... Go Seahawks!
Vcera sme konecne videli velmi atraktivne zapasy. Haluzna prestrelka Broncos a Ravens vyvrcholila az v predlzeni pickom Peytona ktory tak potvrdzuje ze v plejof nie je az taky genius za akeho je povazovany. Zapas mohol a mal byt skonceny v riadnej dobe nebyt absolutne trapnej chyby secondary broncos v poslednych sekundachked absolutne nezvladli coverage zufaleho downfield passu flacca. Flacco vypada ze dozrieva uz minuly rok daval v plejof dobre vykony.
V druho zapase to tam tiez lietali touchdowny z jednej i druhej strany. tuto prestrelku vyhrali v druhej polovici niners kreativnym playcallingom, zatialco ich obrana rodgersovi az tak moc v druhej polovici nedovolila.
Pats - Texans tu je to podla mna jasne , texans nato nemaju
Falcons - Seahawks hooodne zaujimavy zapas ktory si netrufam tipovat
V druho zapase to tam tiez lietali touchdowny z jednej i druhej strany. tuto prestrelku vyhrali v druhej polovici niners kreativnym playcallingom, zatialco ich obrana rodgersovi az tak moc v druhej polovici nedovolila.
Pats - Texans tu je to podla mna jasne , texans nato nemaju
Falcons - Seahawks hooodne zaujimavy zapas ktory si netrufam tipovat
Tak vcera Ravens neskutocny zapas, uzil som si ho az do konca malo to vsetko co takyto NFL playoff zapas ma mat. Pred zapasom som nefandil nikomu na pocas zapasu som sa priklonil na stranu Ravens kvoli konciacemu Rayovi Lewisovi a Flaccovi ktory to tam neskutocne daval. Obrana Broncos strasna a v zavere som neveril ze este mozu Ravens dorovnat ked isli na sisku Mannigovci ale tak ako to zbabrali to bolo neskutocne. Na zaciatku predlzenia si hovorim bola by sranda keby zapas skonci Mannigovym interception by som sa smial. A nakoniec sa tak aj stalo a som rad ze idu dalej Ravens.
Druhy zapas som videl len par akcii z videa Youtube takze nehodnotim ale priznam sa ze som neskutocne rad ze vypadli Packers, pre mna nenavideny tim!
Dnes fandim Patriots a Seahawks ale mam pocit ze postupia iba Patriots
Druhy zapas som videl len par akcii z videa Youtube takze nehodnotim ale priznam sa ze som neskutocne rad ze vypadli Packers, pre mna nenavideny tim!
Dnes fandim Patriots a Seahawks ale mam pocit ze postupia iba Patriots
Kiež by to tak videli všetci. Po včerajšku otvoril už viac očí.mitch píše:Seahawks - Falcons super zapas. Je mi trochu luto seahawks po tak velkom obrate. po*ral im to aj trener s tym timeoutom na konci aj ked umysel bol dobry. Seriozne Wilson by mal dostat OROY. Velky steal draftu.
NFCCG Niners - Falcons
Atlantu môže takýto zápas len zobudiť a nabudiť, aj tak ale čakám postup Niners. Vo finále by som to samozrejme doprial Ravens. Bourqueovanie Lewisa mi síce lezie na nervy, ale Harbaugh vs. Harbaugh by som si možno aj pozrel rád. Plus, neznášam Patriots, to je legit dôvod sám o sebe.
Mňa fakt je*lo. Práve som sa prebral. Morgan Freeman ma tam hore ešte nechcel.dejf píše:Tohle je každej rok nebo tenhle víkend jsou nějaké erupce na Slunci? Ještě že nemám oblíbenej tým, asi by mě z těch konců zápasů je*lo.
Už som teda videl všeličo, ale nie, až TAKTO si to fakt nepamätám. Šialený víkend futbalu.
Bud je Manti Te'o monumentalny idiot alebo klamar a podvodnik. Dojimave reci pre media pred volbou Heisman trophy ako mu zomrela priatelka na leukemiu a teraz sa ukaze ze tu priatelku nikdy nevidel a udajne mal s nou vztah len cez internet a ta priatelka neexistuje, no to ma pos*r.
Te'o uplne vyhorel vo finalovom zapase s Alabamou a po tejto mimoriadne smiesnej afere ho caka na drafte pad.
Te'o uplne vyhorel vo finalovom zapase s Alabamou a po tejto mimoriadne smiesnej afere ho caka na drafte pad.
Co sa tyka steelers.. rozhodujuce boli hlavne 3 veci..
1. bez Bena to nejde, treba najst schopneho backup QB, lebo Batch je fajn, mily chlapik, ale uz je proste stary a nejde mu to.. Leftwich by mohol byt backup mozno tak v Kansase..
2. v podstate celu sezonu steelers odohrali bez poriadneho RB .. dwyer, redman su super ako backups, mendenhall je uz mimo(navyse stale bol niekto z nich zraneny).. mrzi ma ze Mendenhall bol draftovany v prvom kole(23.) 2008, pricom hned za nim siel CJ2K, v druhom kole isli Ray Rice a Matt Forte, v tretom dokonca Jamal Charles.. ale teraz uz neskoro nariekat..
3. prehry so slabymi timami.. Steelers prehrali s megaslabym oaklandom(4-12),titans(6-10),browns(5-11), alebo aj s chargers(7-9), ktorym uz v tom case neslo o nic..
co potesilo, bola tradicne obrana, tradicne najlepsia v lige(minule roky 2007 #1, 2008 #1, 2009 #5 2010 #2 2011 #1 2012 #1), Dick LeBeau je fakt frajer ako DC a s nim budu Steelers stale patrit k spicke.
btw. v play off drzim palce (asi ako jediny Steelers fan na svete) Ravens
a do superbowlu by som si k nim zelal 49ers
btw2. celkom sranda (pre NFL fanuska) ako su hokejovi fans v euforii ze rozhodujuci a napinavy bude kazdy zapas, ked ich bude LEN 48
1. bez Bena to nejde, treba najst schopneho backup QB, lebo Batch je fajn, mily chlapik, ale uz je proste stary a nejde mu to.. Leftwich by mohol byt backup mozno tak v Kansase..
2. v podstate celu sezonu steelers odohrali bez poriadneho RB .. dwyer, redman su super ako backups, mendenhall je uz mimo(navyse stale bol niekto z nich zraneny).. mrzi ma ze Mendenhall bol draftovany v prvom kole(23.) 2008, pricom hned za nim siel CJ2K, v druhom kole isli Ray Rice a Matt Forte, v tretom dokonca Jamal Charles.. ale teraz uz neskoro nariekat..
3. prehry so slabymi timami.. Steelers prehrali s megaslabym oaklandom(4-12),titans(6-10),browns(5-11), alebo aj s chargers(7-9), ktorym uz v tom case neslo o nic..
co potesilo, bola tradicne obrana, tradicne najlepsia v lige(minule roky 2007 #1, 2008 #1, 2009 #5 2010 #2 2011 #1 2012 #1), Dick LeBeau je fakt frajer ako DC a s nim budu Steelers stale patrit k spicke.
btw. v play off drzim palce (asi ako jediny Steelers fan na svete) Ravens
btw2. celkom sranda (pre NFL fanuska) ako su hokejovi fans v euforii ze rozhodujuci a napinavy bude kazdy zapas, ked ich bude LEN 48
Vratim sa este k Broncos. To bola absolutna katastrofa ten zaver. Dvaja zadni nechapem co robili, ze takymto sposobom prehrali Denveru celu sezonu. Jeden z top favoritov sa vyradil sam a pritom dalsi zapas mohol byt predcasnym finale s Patriots. Ale inac ani Manning toho moc nepredviedol, nebol som s nim spokojny celu sezonu.
Tak a máme tu HarBowl, bratský súboj trénerov Ravens a Niners. Kým víťazstvo SanFran som čakal, vo výhru Baltimore-u som len dúfal. Samozrejme, že som na to nestavil. 
Vo finále budem prirodzene fandiť Ravens, je to môj najobľúbenejší tím na východe, majú Ray-a a ich tréner je omnoho sympatickejší ako John "Torts" Harbaugh.

Hádam sa Flacco v SB vytiahne, Baltimore to bude potrebovať. Bude to veľmi náročné, Niners v podstate nemajú slabinu.
Go Ravens!

Vo finále budem prirodzene fandiť Ravens, je to môj najobľúbenejší tím na východe, majú Ray-a a ich tréner je omnoho sympatickejší ako John "Torts" Harbaugh.

Hádam sa Flacco v SB vytiahne, Baltimore to bude potrebovať. Bude to veľmi náročné, Niners v podstate nemajú slabinu.
Go Ravens!

najhorsie na tejto dobe internetu je, ze kazda drblina sa moze verejne vyjadrit.. este pred 10 rokmi by jej za hento drbli panvicou po hlave akurat, nech ide v hooters zaspievat nejakemu dalsiemu zakaznikovi, co oslavuje narodeniny..
ja som si stavil :frajer2:Getzo5 píše: Kým víťazstvo SanFran som čakal, vo výhru Baltimore-u som len dúfal. Samozrejme, že som na to nestavil.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé