Proc ne treba Bobby Clarke
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
Absolutní souhlas...Joe S. » 01 zář 2013, 12:46 píše:Tento dizajn je nepriateľský voči očiam, hrozne to ťahá. Staré fórum bolo prehľadnejšie, ľahko sa identifikovali nové príspevky.
S cim presne souhlasis? s tahanim oci, nebo novejma prispevkama? Budte trochu konstruktivni!Wanic píše:Absolutní souhlas...Joe S. » 01 zář 2013, 12:46 píše:Tento dizajn je nepriateľský voči očiam, hrozne to ťahá. Staré fórum bolo prehľadnejšie, ľahko sa identifikovali nové príspevky.
staci stlacit ten oranzovy maly znak pri nazve topicu (diky arekAndyF píše:To ze u me prispevek skoruje bych uvital detekovat mene agresivnim zpusobem.
EDIT: Aha, pri refreshi uz to zmizi...![]()
A u nekterych jinych for jsem videl, ze pri vstupu do topiku se automaticky zobrazi prvni neprecteny prispevek. Je neco takoveho mozne?
ano. Staci kliknut na tu oranzovu ikonku pred nazvom temy. Takisto ked si v teme, hore je textovy odkaz "Prvé neprečítané správy".AndyF píše:To ze u me prispevek skoruje bych uvital detekovat mene agresivnim zpusobem.
EDIT: Aha, pri refreshi uz to zmizi...![]()
A u nekterych jinych for jsem videl, ze pri vstupu do topiku se automaticky zobrazi prvni neprecteny prispevek. Je neco takoveho mozne?
S těmi týmovými topiky to prostě nechápu!!! A arek o tom mlčí. Alespoň nějaké vyjádření. Co tě k tomu vedlo? Já když budu chtít řešit něco ohledně Jackets tak v tom bude pěkný bordel.Walt píše:no neviem, mne to ako posun vpred nepripadá, naviac tiež mi vadí, že nie sú tímové topiky...
ved diskusia o tom tu bola uz par mesiacov dozaduDawe4 píše:S těmi týmovými topiky to prostě nechápu!!! A arek o tom mlčí. Alespoň nějaké vyjádření. Co tě k tomu vedlo? Já když budu chtít řešit něco ohledně Jackets tak v tom bude pěkný bordel.Walt píše:no neviem, mne to ako posun vpred nepripadá, naviac tiež mi vadí, že nie sú tímové topiky...
To vadí jen mě a Waltovi ty týové topicy?