Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Navrhy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

kanter píše:ale mohli by ste vytvoriť aspoň osobitnú kategóriu (ako KTL) Hokejové pušky. Stačí od budúcej sezóny :wink: .
nepotesime Ta kantere, ani o tomto neuvazujeme
Tak co hlapi, kdy bude vytvořen obrovskej topic o letošním play-off? :)
MartinFC píše:Tak co hlapi, kdy bude vytvořen obrovskej topic o letošním play-off? :)
neboj vsetko bude vcas,je to otazka 1-2 dni,v stredu by vsetko malo byt :good:
MartinFC píše:Tak co hlapi, kdy bude vytvořen obrovskej topic o letošním play-off? :)
jasnee Martine, nezabudli sme, uz sme to chceli capnut v nedelu, ale tak este sa nebol zapasovy rozpis :D utorok vecer, najneskôr v stredu rano jdem na to :frajer2:
Ahoj, chcem sa opýtať či bude nejaké odpočítavanie do začiatku MS v hokeji.
Ahoj, chcem sa opýtať či bude nejaké odpočítavanie do začiatku MS v hokeji.
asi nie, ved tam mame bannerik :) . Je tam aj jasne datum vyznaceny...takze :frajer2: a aj tak vsetci vedia kedy zacinaju no nie :clap: :clap: :clap:
admin c.2 sa pridava k arekovmu nazoru :yes:
Tak ma teraz napadlo ze ci neuvazuje spolupracovat s nejakou stavkovou kancelariou reklama atd..........tusim tu uz raz take nieco bolo
Deco2508 píše:Tak ma teraz napadlo ze ci neuvazuje spolupracovat s nejakou stavkovou kancelariou reklama atd..........tusim tu uz raz take nieco bolo
kopy, ak budes o niekom vediet, daj vediet :)
Ahojte, mám jeden návrh: Čo keby sa pridali nové ikony SS :?: Napr. by sa mohli pridať malé ikonky tímov KTL :wink:.
Mě napadlo...co tak dat na horní část fora loga KTL týmů které by měly v sobě odkaz směřujicí do jejích témy :?: (tak jak to je udělané na KTL a NHL stránce).Myslím že to není špatný nápad,který by to tady mohl trochu spestřit. :roll:
Najviac tu bolo súčasne prítomných 72 používateľov dňa Pi Feb 26.

Fakt veľké číslo. Paráda!
Chcel by som sa opytat..,ze co mam robit ked mi nejde.. ono sa to asi pokazilo..dakujem
Žiadam o vytvorenie novej sekcie "História hokeja".
Diskutovali by sa v nej témy z pamatných zápasov, turnajov, spomínalo by sa a diskutovalo o slávnych hráčoch z minulosti, tvorili by sa rebríčky a podobne.
Myslím, že takáto téma má opodstatnenie.
begbeee píše:Žiadam o vytvorenie novej sekcie "História hokeja"
co ti v tom brani :) ak, vytvor si ho v tomto topicu :arrow: http://hokejforum.com/viewforum.php?f=6
Ahoj chcel by som rebrandovat. Moj nick mi uz pride trochu debilny. Chcel by som zmenu na mitch.
Vysvelí mi niekto, ako sa tu vytvárajú jednoduché tabuľky?
napadla mě taková vymoženost, a to taková, že co třeba umístit pod avatar jak je napsáno počet příspěvků a bydliště název týmu za který ten určitý uživatel hraje? :-) myslím že to není špatný nápad...aspon by se to tu trošku spestřilo a bylo by hned jasný některým uživatelům nejen GM za jaký tým ten určitý uživatel hraje.. :-)
tak co?!? čekám k tomu nějaké vyjádření!
dakujeme za navrh Mike, ale je to zbytocne. Ked zacne sezona, tak supisky vsetkych timov budu zverejnene v organizacii, takze kazdy bude vediet, kto kde tipuje. Navyse pod tym avatarom by to len zbytocne natahovalo forum.
arek píše: Navyse pod tym avatarom by to len zbytocne natahovalo forum.
natahovalo forum? a co to dát místo tohoto "Registrován: 21 říj 2007, 16:34" :?: přijde mi to tam uplně zbytečný..,.. koho zajímá kdy se kdo sem zaregistroval? :?
Ehm...otázka, čo mám s podpisom? Cudzie mi zobrazuje vlastný len "obrázok" :D :-(
Getzo5 píše:Ehm...otázka, čo mám s podpisom? Cudzie mi zobrazuje vlastný len "obrázok" :D :-(
To nieje chyba fora ale tvojho vybraneho servera tinypic.com, skus tvoj obrazok nahrat na niektori z inych serverov - napr: imageshack.us :wink:
Jednoduchý technický detail - v profiloch mi proste chýba kolónka "obľúbení hráči". To by tam malo byť, má to mnoho fór po celom svete. :smile03:
371 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING