Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

Navrhy

Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.

neplánujete MoneyMod? :D
Někdo hýbal s písmem fóra? Moc se mi to nelíbí a některá písmena ve Firefoxu pak splývají :? :thumbsdown:
Mike: uvazoval som skor o nejakom mode na karmu, ale to by mohlo byt aj na skodu veci.
boss: s pismom sa nic nerobilo.
riesil som to s Mikem cez ICQ, ale podla mna by to nemalo velky vyznam, ani ta karma
boss: ako spominal orange arek :D s pismom sa neriesilo nic
cepi píše:boss: ako spominal orange arek :D s pismom sa neriesilo nic
Je to divný cepino ... jukni na přílohu ... to "I" je fakt divný a to jsem s nastavením FF nic nedělal od doby, co jsem ho nainstaloval :yes:

Mně nenamluvíte, že jste s tím nic nikdo nedělal :fucker: Vidím :shock: , co vidím :shock: a jsem z toho :o a přitom jsem fakt :oslava:

Přílohy

nevyzera to pekne, ale chyba na nasej strane urcite nie je. Mne to ide v pohode a este sa nevyskytli staznosti od niekoho ineho okrem teba. Hadam sa ti to podari vyriesit :smile03: . Ved skus to pozriet cez iny prehliadac.
firefox/nastroje/moznosti/obsah/pismo a farby/pokrocile ............... co tam mas vyplnene?
debil píše:firefox/nastroje/moznosti/obsah/pismo a farby/pokrocile ............... co tam mas vyplnene?
Jukni na obrázek ... nikdy jsem ale s touto "složkou", tedy nastavení písma nehýbal, tak proto se divím, že se mi to ze dne na den zobrazuje tak, jak se to zobrazuje :?

Arek: Díky za důvěru :lol2:

Přílohy

trochu si rypnem. cim si zasluzi fanklub colorada taky velky baner hned v hlavicke stranky? Len tak ma to zaujima ze cim to je ze tam je prave fanklub colorada a ostatne kluby a ich fanusikovska weby akosi nic.
debil píše:trochu si rypnem. cim si zasluzi fanklub colorada taky velky baner hned v hlavicke stranky? Len tak ma to zaujima ze cim to je ze tam je prave fanklub colorada a ostatne kluby a ich fanusikovska weby akosi nic.
chystame zmeny, premeny v ramci bannerov, tak vydrzat :)
K tomu prispievaniu na ucet. co prevody zo zahranicia? napriklad ČR? obvykle su tam dost vysoke poplatky na oboch stranach.
s tym sa asi neda nic robit, zakladat druhy ucet nema zmysel, nieje to nemozne ale asi by sme na tom viac prerobili.
Ucet v ceskej mbank napriklad by pomohol je tam vecsina veci zadara. To je iba taky navrh ak by sa ten ucet niekomu chcelo spravovat.

Druha vec chcel som vediet kolko je poplatok za prijatie zahranicnej platby SHA na ten terajsi slovensky ucet.
V ramci europskej menovej unie by mali byt poplatky rovnake ako v ramci Slovenska. Z Ceska to bude urcite a kusok viac, ale to ti presne povedat neviem. Kazda banka ma svoj cennik. Mozno Paypal by bolo riesenie.
to je mne jasne ze kazda banka ma ine poplatky a aj v ramci banky mozes mat specificke podmienky. Prave preto sa pytam aky je konkretne natom ucte poplatok za prijarie platby. Ak sa to vobec da lebo co som nasiel nanete ingkonto ani neumoznuje prijimat platby zo zahranicia.
samozrejme, riesit banku, ktora by bola takou idealnou strednou cestou pre rôznorode narodnostne zoskupenie :roll: by bolo :thumbsup: ale :ja_neviem: ktora by mohla byt prave tou..sme si vedomi toho, ze tie poplatky z Ciech su podstatne vyssie a preto nejaku euro podporu :D zo strany bratrikov asi neprivitame, ale to nevadi, ucet, ktori sme zalozili riesi aj nejaky ten urok takze ten nam tu kôpku navysi :D

a co sa tyka sms brany..podla mna, na HFku zbytocne; ten 1 verejny ucet by mal byt dostatocny a plnohodnotny :yes:
Skorpion píše:V ramci europskej menovej unie by mali byt poplatky rovnake ako v ramci Slovenska. Z Ceska to bude urcite a kusok viac, ale to ti presne povedat neviem. Kazda banka ma svoj cennik. Mozno Paypal by bolo riesenie.
no neviem, ci europska menova unia, skor by mali byt rovnake poplatky v celej EU z dovodu vnutorneho trhu a v ramci neho volneho pohybu kapitalu a platieb
zachytil som davnejsie, ze tie prevody by mali byt po zneme nasej meny lacnejsie, no zrejme smerom zo Slovenska :ja_neviem:
Menší návrh :arrow: Na HF mi chýba téma AHL, neplánujete ju založiť :?:
kanter píše:Menší návrh :arrow: Na HF mi chýba téma AHL, neplánujete ju založiť :?:
nie, podla môjho nazoru nie je AHLka natolko sledovana, aby uputala sirsi pocet userov..ak nieco vyskoci, v ramci slovenskych hracov napr. tak sa to môze riesit v tomto topicu -) http://hokejforum.com/viewforum.php?f=3
cepi píše:
kanter píše:Menší návrh :arrow: Na HF mi chýba téma AHL, neplánujete ju založiť :?:
nie, podla môjho nazoru nie je AHLka natolko sledovana, aby uputala sirsi pocet userov..ak nieco vyskoci, v ramci slovenskych hracov napr. tak sa to môze riesit v tomto topicu -) http://hokejforum.com/viewforum.php?f=3
Mám ešte jednu otázku, môžem založiť do NHl-Ostatné tému s názvom (napr.) Wilkes-Barre/Scranton Penguins :?:
no mozes ale ci sa tam bude diskutovat....no neviem neviem ci to nebude len tvoj monolog. :)
Dnes som si všimol, že ste tu dali nové reklamy (NY Rangers a akcionári). Nemohli by ste tam dať aj Hokejové pušky :?:
kanter píše:Dnes som si všimol, že ste tu dali nové reklamy (NY Rangers a akcionári). Nemohli by ste tam dať aj Hokejové pušky :?:
reklamny banner Rangers bol na celo umiestneny z dôvodu uzavretia spoluprace medzi http://www.newyorkrangers.cz a http://www.hokejforum.com :frajer2: na celo umiestnujeme veci, partnerov resp. bannery, ktore povazujeme za povsimnutia hodne :) ale k Tvojej :?: : o umiestneni hokejovych pusiek v ramci cela neuvazujeme
cepi píše:[o umiestneni hokejovych pusiek v ramci cela neuvazujeme
Predpokladal som :) , ale mohli by ste vytvoriť aspoň osobitnú kategóriu (ako KTL) Hokejové pušky. Stačí od budúcej sezóny :wink: .
371 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES