svolco :klobuk_dole:cepi píše:zaujimalo by ma ale, ak to nie je pre daneho usera tajomstvo, o ktoreho konkretneho usera-akcionara ide, ktory nam k 21.11. preposlal na ucet 10€...zaciatocne cisla jeho uctu 234462....ak chce zostat v anonymite, respektujeme to a velmi pekne dakujeme aj jemu
ak sa nam ale ohlasi, radi mu podakujeme "osobne"
![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
Akcionari HF!
Připomínky a postřehy užívatelů a oznámení od vedení fóra.
dosiel mi vypis v ramci HF uctu, resp. prispevkov k nemu a az teraz som zaregistroval, ze dalsim akcionarom sa stal skorpion
a to sa nim stal uz v aprili
nic to, Tomi vdaka
skorpion
15€ 
a na zaver by som chcel este poprosit uzivatelov, ktori sa v buducnosti rozhodnu premierovo prispiet, aby ma o tom informovali prostr. PM, vdaka

skorpion

a na zaver by som chcel este poprosit uzivatelov, ktori sa v buducnosti rozhodnu premierovo prispiet, aby ma o tom informovali prostr. PM, vdaka

malo vidana sumicka dorazila v Novom roku do nasej spolocnej pokladnicky
....
54€
samozrejme, ze viem o aku osobu, osoby sa jedna, kedze v tom boli zainteresovane 2 v 1, asi takto by som to pomenoval, no boli by radi, aby ich mena zostali anonymne, co plne respektujem; tymto novorocnym prispevkom ma doslova posadili na zadok, za co im patri velke dik
dodam k tomu len tolko to, ze jedna z tychto osôb uz akcionarom je a rozhodla sa, ze kazdym mesiacom bude do pokladnicky prispievat sumou 4€
este raz vdaka vsetkym, ze si na nas spomenuli aj takymto spôsobom a vsetkym akcionarom, ale aj neakcionarom, do Noveho roka viac toho pozitivneho, ako negativneho
....

samozrejme, ze viem o aku osobu, osoby sa jedna, kedze v tom boli zainteresovane 2 v 1, asi takto by som to pomenoval, no boli by radi, aby ich mena zostali anonymne, co plne respektujem; tymto novorocnym prispevkom ma doslova posadili na zadok, za co im patri velke dik
dodam k tomu len tolko to, ze jedna z tychto osôb uz akcionarom je a rozhodla sa, ze kazdym mesiacom bude do pokladnicky prispievat sumou 4€
este raz vdaka vsetkym, ze si na nas spomenuli aj takymto spôsobom a vsetkym akcionarom, ale aj neakcionarom, do Noveho roka viac toho pozitivneho, ako negativneho
pre nasich ceskych uzivatelov, ktori by chceli tiez prispiet na chod HF (domena,sosky KTL - ako bonus "akcionarske zozltnutie" + zvyseny priestor na PM spravy) a bolo to pre nich komplikovane, udaje, ktore im prevod ulahcia
[li]cislo uctu: 2863732396/0200[/li]
[li]IBAN: SK65 0200 0000 0028 6373 2396[/li]
[li]swift: SUBASKBX[/li][/b]

.........

Predvianocny darcek, ktory si neskutocne cenime a vazime
user(i), ktory nam poslal tento financny obnos, chcel zostat v anonymite, co respektujeme, no o to viac DAKUJEME
samozrejme, dakujeme kazdemu jednemu akcionarovi, ktory sa rozhodol prispiet a verime, ze v Novom roku pribudnu dalsi
Vesele a Stastne

velke dik pre tunajsich userov, ktori opät obohatili HF pokladnicku
AndyF
20€
Milos76
4€ (jeho kazdomesacny prispevok)
WildCelt
29€ (postaral sa o spolocne vyplatenie GCL, no polovicu sumy poukazal namiesto svojho uctu na ucet HF)
.............
50€ (user, ktory nechcel byt menovany)

takze sa mi zvysi na 2 dovolenky v roku

AndyF

Milos76

WildCelt

.............

takze sa mi zvysi na 2 dovolenky v roku

Vážení používatelia, fanúšikovia, ak ste pravidelnými divákmi online prenosov, tak viete, že vám hokejforum.com ponúka online prenos nielen z uzávierok prestupov, ale aj z voľného trhu hráčov a to už viac ako tri roky a dá sa povedať, že taký servis na iných serveroch v SR či SR nie je k zakúpeniu.
Čo už dalo niekoľko čitateľov najavo priamo Ronovi, autorovi online prenosov, radi by sme uvítali aj nejakú finančnú podporu/odmenu, pre samotného tvorcu online prenosov, ktorý do toho dáva celé svoje srdce:))
Zdôrazňujeme: ide o dobrovoľný príspevok (prípadnú výšku príspevku už necháme na vás, každé € sa s vďakou počita, či by to bolo riešené anonymnou al. pm formou/na nicky adminov/ v tom prípade verejne poďakujeme) a vlastne ocenenie Ronove práce, ktorý to robí vo svojom voľnom čase (aktorého by takéto všimné samozrejme ako študenta potešilo:) a tiež pochopiteľne kvôli vám, pravým fanúšikom NHL, ktorí tu sledujete informácie z prvej ruky.
č.ú.tak pre slovenských, ako aj českých užívateľov
[li]c.u.na Rona[/li]
[li]Číslo účtu: 2000627523/2010[/li]
[li]IBAN: CZ4820100000002000627523[/li]
[li]BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX[/color][/li]
Čo už dalo niekoľko čitateľov najavo priamo Ronovi, autorovi online prenosov, radi by sme uvítali aj nejakú finančnú podporu/odmenu, pre samotného tvorcu online prenosov, ktorý do toho dáva celé svoje srdce:))
Zdôrazňujeme: ide o dobrovoľný príspevok (prípadnú výšku príspevku už necháme na vás, každé € sa s vďakou počita, či by to bolo riešené anonymnou al. pm formou/na nicky adminov/ v tom prípade verejne poďakujeme) a vlastne ocenenie Ronove práce, ktorý to robí vo svojom voľnom čase (aktorého by takéto všimné samozrejme ako študenta potešilo:) a tiež pochopiteľne kvôli vám, pravým fanúšikom NHL, ktorí tu sledujete informácie z prvej ruky.
č.ú.tak pre slovenských, ako aj českých užívateľov
[li]c.u.na Rona[/li]
[li]Číslo účtu: 2000627523/2010[/li]
[li]IBAN: CZ4820100000002000627523[/li]
[li]BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX[/color][/li]
mila HF_komunita, kto by sa opätovne nejakou tou korunkou, € obetoval v ramci v blizkej dobe fungovania vynoveneho fora, ktl, resp. Ronovym TDL prenosom, do obehu davame c.u. tak v ramci fora, ako aj v ramci Rona; za kazde €, korunku, velke dik

Kód: Vybrat vše
- cislo HF uctu tak pre slovenských, ako aj českých užívateľov
•c.u.: 2863732396/0200
•IBAN: SK65 0200 0000 0028 6373 2396
•swift: SUBASKBX
- c.u.na Rona
•c.u.: 2000627523/2010
•IBAN: CZ4820100000002000627523
•BIC/SWIFT: FIOBCZPPXXX
Ahoj,
okrem nášho slovenského účtu máme už založené aj české konto, kam nám môžu prispievať českí užívatelia (výhodou je, že nemusia platiť poplatky za platbu do zahraničia). Účet spravujem ja a sám tam každý mesiac posielam 150 Kč.
Aktuálny stav konta je 850 Kč.
Pre prípadných záujemcov pridávam platobné údaje:
Číslo účtu: 1026636685/6100
IBAN: CZ1861000000001026636685
Nezabudnite do poznámky platby alebo mne do správy napísať, že ste prispeli (a ja vám nastavím žltý nick akcionára).
Vopred ďakujeme
okrem nášho slovenského účtu máme už založené aj české konto, kam nám môžu prispievať českí užívatelia (výhodou je, že nemusia platiť poplatky za platbu do zahraničia). Účet spravujem ja a sám tam každý mesiac posielam 150 Kč.
Aktuálny stav konta je 850 Kč.
Pre prípadných záujemcov pridávam platobné údaje:

Nezabudnite do poznámky platby alebo mne do správy napísať, že ste prispeli (a ja vám nastavím žltý nick akcionára).
Vopred ďakujeme

Ahoj, davno som nedaval vyzvu na prispevok k chodu fora. Kto by chcel prispiet, moze na tento cesky ucet, z ktoreho platim za webhosting a domenu (aktualne je to nieco cez 2700 Kc rocne).
Cislo uctu: 1026636685/5500
IBAN: CZ8055000000001026636685
pripadne QR kod (neviem ci bude fungovat aj zo slovenskych bank)

Kludne sa do poznamky pre prijemcu podpiste a ja vam tu nastavim zlatu farbu prezyvky.
Diky!

pripadne QR kod (neviem ci bude fungovat aj zo slovenskych bank)

Kludne sa do poznamky pre prijemcu podpiste a ja vam tu nastavim zlatu farbu prezyvky.
Diky!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé