Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

takze aj ja dakujem vsetkym za vykon, a bola to taka celkom fajn sezoona a hlavne to play off bolo supeer, len skoda ze sme to uz nedotiahli do konca a nepostuupili do konecneho finale ale co uz, a ivan to ci ostanem v time alebo nie sa este rozhodnem a ja ti dam vediet sak si piseme na pokeci, a poviem to takto ak neskoncim karieru a budem pokracovat aj v dalsej sezone tak to bude len v tomto tiime, zatial tolko
Servus korytnacky,

zacala nam priprava a v prvy den ste si pocinali velmi dobre. Mne sa zase podarilo nieco neocakavane, netrafil som ani jeden zapas :oops: Treba zaberat dalej a pohar bude nas :wawe:

A chcel by som u nas oficialne privitat noveho clena - Nightwolfa. Pevne verim, ze zapadnes do kolektovu a pomozes nam ziskat titul. Vitaj u nas :good:
aj ja chcem u naas priviitat Nightwolfa, nech sa ti u naas darii a hlavne paaci vela stastiaa :good:
taký tým ako máte vy,to vám donesiem za fúrik :D :D :D
Sorry chalani, ze som nenatipoval. Vcera som isiel rano o 9 do skoly a vratil som sa rano o 3 z diskoteky :oops:
Ale inak skvela pracu odvadzate aj bezo mna, len tak dalej :good:
zdravim, zatial sa drzime na peknom 3. mieste, hadam sa podari skocit este vyssie :clap:
vcera som skoro zabudol natipovat, ale nakoniec som to este stihol :lol3:
Tak chalani, nepodarilo sa nam dostat do finale, ale aj tak sme si dobre pocinali. Skoda len, ze Nightwolf zabudol natipovat. Mozno by sme sa dostali do finale. Nevadi, dufam, ze sa nam podari aspon to 3. miesto.
Gratulujem chalani, podali sme paradny vykon a skoncili na peknom 3. mieste. :clap: :wawe: Len dufam, ze v sezone skoncime este vyssie . Dobra praca :good:
toto má byť ako nejaký silný tým?no môžte tak súperiť na močiari s krokodílmi a s WC :D nič moc káder
michal225 píše:toto má byť ako nejaký silný tým?no môžte tak súperiť na močiari s krokodílmi a s WC :D nič moc káder
s nami nemoze ani jeden tim z celej ktl sutazit
vela rozkov musia jest este :lol2:
sopko píše:
michal225 píše:toto má byť ako nejaký silný tým?no môžte tak súperiť na močiari s krokodílmi a s WC :D nič moc káder
rovno nech dajú finále WC-Hornets alebo nech dajú rovno titul Hornets :cinka: :cinka:
michal225 píše:
sopko píše:
rovno nech dajú finále WC-Hornets alebo nech dajú rovno titul Hornets :cinka: :cinka:
take aj bude :wawe: :wawe:
Take finale nemoze byt, pretoze ste v jednej konferencii.
Miso, mas stastie, teraz sa ti dari ale v PO, ked sme ta draftovali tak si sa len bil. A teraz bodujes, nabuduce ta uz nenominujem :D
Chlapi, kurňa musime zabrat, vobec sa nam nedari, asi vam budem musiet znizit plat :D
no pri tychto cirkus vysledkoch sa to tazko tipuje, pockajme kym bude november a zacneme utocit :P
To čo predvádzame? Nemám slov :hroza: Keby sa aspoň niekomu darilo, ale všetci tipujeme na :ho*no: Už sa blíži koniec kola, tak už ýiadny zázrak nespravíme, ale od dalšieho musíme poriadne zamakať :evil:
:razzi:
Obrázek
.... PRIEVIDZA TURTLES .... ... 0 ..
........ g.e.o.r.g.e ...... ... n ..
........... Ivan .......... ... 0 ..
........ Nightwolf ........ ... 0 ..
........... Zigy .......... ... 0 ..
:hufi:
zrušte tento tým :D :D
Prve kolo sme uplne pokazili, musime na to rychlo zabudnut a koncentrovat sa na dalsie. V posledny den sme boli najlepsi, co ma prijemne prekvapilo. Dufam, ze teraz budeme podavat stale taketo vykony ... Let´s go TURTLES :wawe:
trend pokracuje, pekne g.e.o.r.g.e :wawe:
Nightwolf píše:trend pokracuje, pekne g.e.o.r.g.e :wawe:
Ohlund píše:
.... PRIEVIDZA TURTLES .... .. 20 ..
........ g.e.o.r.g.e ...... .. 10 .. :shock: :good:
........... Ivan .......... ... 6 ..
........ Nightwolf ........ .. 10 .. :shock: :good:
........... Zigy .......... ... 8 ..

parádní trefy hoši..... :taptap:
Takto sa mi to páči chalani. Toto sme my. Uz to len v najblizsich zapasoch potvrdit.
Dnes nas caka suboj s GK. Mame im co vraciat z minulorocneho PO, kde nas porazili vo finale konferencie. Vsetci sme boli pod tlakom a tak to aj vyzeralo. Bol to boj a to doslovne. Chybalo malo a boli by aj bany :D
Zatial som spokojny, chalani. Dnes to nebolo az take jednoznacne ale napokon sme vyhrali, aj ked len po najazdoch. Ta moja 0 nestoji za rec. Verim, ze kym skonci to 5. kolo, tak sa dostanem do formy :D
slabý si Ivan,najvyšší čas skončiť s tipovaním :D :D
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING