Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

ixo ja by som povedal ze aj Slovina ti trosku viac nejde :lol2: :wink:
medik911 píše:ixo ja by som povedal ze aj Slovina ti trosku viac nejde :lol2: :wink:
O tom by som najradšej čušal aj v tvojom prípade nejeden tvoj príspevok obsahuje takéto hieroglifi hawifd ah kasfhLK SA STARTE VšETCI O SEBA :!:
tak mi ten moj prispevok nejden najdi
medik911 píše:tak mi ten moj prispevok nejden najdi
medik911 píše:NO nedari sa umna enviem cim to bude sakris asi tym banom:Dnic dalse kolo vyhrame
medik911 píše:so zlepsenou naladou sa zlepsuju aj moje vkony tak hura at se mi dari a vaam samozrejme tiez
medik911 píše:pomaly sa predieram hore uz som 72 :D:D:D
a mi pomayl kleasme uz sme 4treba zabrat dneska chalani!!! POME IC
medik911 píše:dam tit akur adu ked das na NHL na ostro a pri tom dni ze 28.11 napriklad ak mas taku ciernu bodku to znamena ze si tipoval akt am taku ciernu bodku nemas taks i netipoval :-P
medik911 píše:hh :D:D:D
tak chalani idem nam tak dalej a zapytam vam kolo ianc WIld ma pred novym kolom prekvapkanie :yes:
medik911 píše:chalani dneska fantastciky vyyykon :) :clap: :clap: :clap: jednoznacne sme boli najlepsi parada Pavle parada Seabrook :) len tak dalej perfektne ste dto dneska ukazali...
supr lent ak dalej udrzovat to a zvysovat obratky ....
mi sme si dnes s wildakom odisli na bahamy pre financie ,,,lebo sme tam malis tretko zo sponzormi novymi chapete ne sak skvely tim chce kazdy financovat:) t\este raz parada nemam nic ktomu co dodat a dneska ktomu ako ideme takako pisal apvel alebo sami?
medik911 píše:ked hladas najdes:D:D:D no treba vediet proste dajte si aj vyt am dake tei macicky:D
To by aj stačilo nie. Takže ty sa pekne nestaraj o moje písanie staraj sa o to svoje a máš najmenej čo sa za to písanie starať... neviem vôbec čo sa staráte do toho, keď to sme si s Paľom niečo písali čo sme preberali spolu nič by som ešte nepovedal, keby sa zastaráš zastaráš do tímovích vecí, ale to bolo zo súkromia tak neser/neserte do toho už mám toho všetkého dosť...!!!!!!!!!!
ty brdo ixo to sa ti fak chcelo hladat ja by som toho medika uz niekam aj poslal.
ach tie preklepy tipu:::: ja by smo iisiel atd.. boze toto kazdy robi ked rychlo pise lenze tie tvoje ako :áná,k voli ,visvedčku,s nej
a to je len jeden rpisepvok co som hladal viac sa mi nechce..lebo by som tu bol do rana..
Jasne jasne a to tvoje mi-v mmožnom čísle mi hej a aj písmenká zabúdaš v slovách či tie zedol dáky pes na ulici...a ty tu máš tiež kopec príspevkov dokomelených, takže si nie na tom lepšie, ako ja moc..poznáš to, že najskôr nech sa každý kukne pred svoju bránu a potom pred cudziu pred druhý, takže aj ty kukaj na svoje písmo a potom vrav niečo na moje, takže tak pán D(dokonalí) akože aj ja dávam mi, keď je aj množné seknem sa no ja viem, že moje písanie neni sláva, ale tak nepísal by som niekomu, že nevie písať a podobne, keď nie já dotičná osoba na to oveľa lepšie.

Badhed: Áno chcelo sa mi to hľadať teda prvo nie, ale potom hej, lebo vie ma to totálne nasrať, keď niekto pinduje do dakoho za písanie a popri tom on nie je tiež na tom slávne vieš..., ale už neriešim....

VIAC NERIEŠIM UŽ TOTO...
a zasa jak som pozeral na tento prispevok :lol2: :lol2: ved to sa neda citat ty sa tocis okolo celej veci v kazdom prispevku .. ktory sa da dat do jednej dvoch normlanych a podstatnych viet a ty ich pises do 15 min...no och to Mi no neviem kde som v poslednom case pisal v mnoznom cisle MI!! ale tos tebou sa tak hadat jak hodit do vetra kamenom a nic tym neziskat..
Vieš, kde aha tuto :arrow: :butt: Mudrlant v tých príspevkoch čo som dal tam máš v množnom čísle mi. Jasne jasne jeden povie, že točím okolo dačoho 15. min medík si to zapametá a má o čom kecať jak pokazený tranzistor...hlavne, že ty netočíš, ale v tvojej hlave sa to dobre asi točí... veru, veru kašli na to :coucou:
kdeee? tam mam v mnoznom cisle MI??? OMG si slepyy?
medik911 píše: mi sme si dnes s wildakom odisli na bahamy pre financie?
... a neviem či sa ráta aj my, ako celkom tím napr. aj my klesáme zo 4 na... tu neviem či má byť mi, alebo my, lebo ak je to, ako tím celok mohlo to by byť aj mi, ale v tíme sú viacrí tak my, ale každopádne tam som ti dal príklad to tvoje mi
Servus 1mayo1 :wink: Cibino sorky nevšimol som ti to nejako som to asi prehliadol prepáčiš :roll: ? Ešte dobre, že sme písali si na pokeci a spomenul si to a tiež sorky Majo, že som nezareagoval skôr. Ty nevieš, ako to je s tým 5 členom... ja osm obdržal pm, že piaty člen nám bude pridelený už neviem podľa čoho, ale proste 5 člena obdržíme, takže si mi zhanať nemôžme...ja som tiež chcel aj som sľúbil, že jedného berem či sním môžem počítať tak neviem nijako to nevichádza a neviem či by som Maja zobral. Típera by som riešil nejaké borba ozaj posilu do PO. Sorry, ale o Majovi neviem nič museli by sme kecnúť a prebrať to a tak..všach chceme titul nie :roll: Ale bude tak, že nám bude 5 típer pridelený a to ja tak nechcem, lebo už vidím jak to bude a koho dostaneme nejakého slabšieho-slabého a dobrý típeri sa dostanú dobrým zase a tak veď vieme o tom svoje aspoň ja tak to zatiaľ vše z mojej strany a s tvojej Cibuľka???
Tak chlapci nechte tech zabo-mysich valek :D Ikdyz na jednu stranu abych ti ixo rekl, pro me jako cecha s moravskym dialektem je nekdy snaha precist Tvuj prispevek jako hazeni perel svinim... Nic proti Tobe, ale cim driv si uvedomis ze chyba je na Tve strane tim lip :wink:
PS a to nejsem zadny patnactilety zobak co by mel se slovenstinou problemy :)
Jasne jasne zase som ja na chybe ten zlý...ja som už prestal písať skoro všade, aby ste boli spokojný...píšem už prevežne, tu, ale vydím, že sa vyserem aj tu písať, keď sa serete do všetkého. Veď vidno, že si z čech...tých nemusím česť vínamkám tu na HF a tak... a čo si ja mám uvedomiť, že chyba je u mňa napísal som ,že moje písanie neni sláva, tak, keď nevieš, alebo si mo mimo nechaj tak. Vieš to je tak ak si bez viny tak choď kameňom. Selly dovi dopo...
CHLAPI UŽ TO S NAMI ZAČÍNA VYPADAŤ ZLE NEDOBRE :eek2: TREBA SA RÝCHLO SPAMETAŤ :!: , LEBO OZAJ SA MôŽE STAŤ, ŽE NÁM PO ÚJDE, AKO MIN. SEZÓNU. TERAZ TO NESMIEME DOPUSTIŤ :twisted: DNES TREBA ZABRAŤ :!: :!: :!: A DOTIAHNUŤ SA NA SÚPEROV PRIP. OBEHNÚŤ. :!:
mne je jedno ako ixo pise, skor by ma potesilo, keby pochopi co napisem :D ako napr. s tym draftom :roll:
Jaj to som moc nepochopil Wildík sorky pootravujem ťa s tým na icq ešte :oops: Aspoň jeden, že napísal, že mu je to jedno jak píšem, jeden normálny človek a nepridal sa ku kritikom/katom, ale zas predsa za niečo kritizoval, ale to berem. Viem, aké boli začiatky moje s písaním, keď som došiel a si myslím, že oproti tomu je to lepšie už, keď neni moč čas zbúcham to, ale keď je snažím sa to mi nemôžte odoprieť snahu. A vôbec nemáte čo na robe, len mňa, ako píšem sledovať...láskovo každý nech sa stará o seba.
Tak na takéto sa nerád dívam...
Obrázek
Už som si myslel, že su EI nad bodovou hranicou, ono je to ešte v celku dobre, ale ak sa taký EI toto kolo umiestnia na 1. mieste alebo PT či Steelers C tak môžme byť pekne v prdeli. EI ak aj 2 budú už to komplikuje situáciu a pri rovnakých počte bodov neviem, ako to pôjde do PO sa bude brať asi lepšie umiestnené miesta v kolách a prip. vzájomné zápasy a to sme tiež potom v prdeli. Nechcem tu robiť paniku moc a tak strašiť, ale to to už kus za potreby, lebo toto môžu byť naše posledné 9 dní čo spolu tipujeme. Teraz majú šancu, ako PT, EI a či Céckari obehnúť AS tý sa asi rozpadli, alebo neviem čo, na úkor tých asi veľkou pravdepodobnosťou pôjde niekto do PO. Bacha chlapi si treba dať, alebo už potom veriť a dúfať, že to dopadne pre nás dobre. :modlenie: Snáď sa tvoje slová Paľo v sms potvrdia a PO nám neújde. Ešte 9 dní to by sme samohli o niečo pokúsiť, už dosť začíname strácať na súperov, ale ešte budeme bojovať do konca. Som si myslel, že keď sme mali formu tie dve kolá, že to už pôjde no čo my sa už dáko s tohto dostaneme do toho krokodýli a chem v tomto kole, aby sme brali body a aby sme mali lepšiu východiskovú pozíciu ak to pomôže ak nie tak padne potom v PO proti nám silnejší papieroví súper.
Dnes celkom pekných 16b sme viťažili nie z veľa zápasov, lepšie, ako včera a to sa včera hra brrr veľa zápasov :good:
ja 8
Badhed 8
Cibula 4
palkovk 0

Ešte som mal takého tušáka som mal som si myslel, že Cibi je po 4 odohratých zápasov bodovo na tej úrovni s nami s Badhedom, keby tak bolo dávam tip mením CGY-TA z na 2, ale aj takto som spokojný s dnešným výkonom naším.
Dnes ste to pekne zahrali.To ty si volal včera či kto?Našiel som si neprijaté.Počúvaj Rado,napíš tomu Wildovi,že nechcem nikde hosťovať.Vypisuje ako frajerke.Však ja ani neviem ako a kde mu mám odpísať.A nepanikár,do po postúpime.Inak CGY-TB 6:8 to je super výsledok
No dobre napíšem mu :D Však my dvaja, len tak tak do ného tímu nepôjdeme, to nech rýchlo všetci zabudnú :!: Však, ale Wild láka vieš aj teba aj mňa :D chce borcov do PO teda nás, lebo s nami by to vyhral vieš, ale bez nás je stratení. :lol2: On však ešte nevie, že mi sa staneme v PO ich katovia a pošleme ich do cicinkovia. :razzi: hej volal som ti ja včera, brknem ti dnes teda.
Dnes som vsadil povedčinou na remízi som zvedaví čo to spraví dal som 6 remíz čo ja nezviknem veľmi dávať remízi, ale skúsil som
Dnes si myslím chlapi,že celkom obstojne.18 bodov.Večer ti pošlem Rado.Vidíš,škoda že som nedal na ten Phoenix.Nevadí,dnes ti pošlem,zajtra sa stretneme.Prídem cez prestávku medzi prvou a druhou tretinou.Zhruba okolo pol 6 ej a 5 minút.Aby si vedel,že máš chytiť psa na reťaz.
Tiež si myslím že to dnes tých 18b bolo obstojne. Škoda napr. ty si dobre trafil aj to Toronto a Ottawu a ja zas nie, keby ešte aj to trafím tak jajaj, alebo ty moje tipy. Dakedy by sme mali takto spojiť a vyskúšať aspoň jeden deň v PO, že, ako by to šlo, ale radšej pre PO, každopádne 18b je fajn. Musíme toto kolo skončiť ešte na bodovom mieste to je rozkaz :!: :wink: Dobre teda tak prídem budem ťa čakať a psa sa neboj :D ten nič nespraví ni fakt však toho sa aj ja bojím to je sprostý pes, takže bude chytení. Chaloši a bojujeme a bojumeme :!: :box: :cinka:
Včerajšia noc nám nejak nevišla zisk spolu iba 6b ajajaj. Dneska, ale to môžme napraviť máme reparát tak dačo vyrepujeme. Tieto posledné dni tohto kola musia patriť nám hejeheja do toho STRONG CROCODILES :povzbudzovanie: :groupwave:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES