Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

dnes celkom slusny vyykon :good: sme zatial tretii tak si to nepokazmee
Dnes to bolo celkom slušné. Ale nesmieme poľaviť, zatiaľ to máme celkom dobre rozbehnuté a bola by škoda si to teraz pokaziť.
No to sme sa dnes pekne vytiahli :hroza: . Teraz už len dúfať, že ďalšie dni to bude podstatne lepšie, lebo teraz sa nám play-off dosť vzdialilo.
noo dnes to bol pekny trapas a hrooza :hroza: a este k tomu moja nula :evil:
Po dnešku to už vôbec s nami nevyzerá dobre. Dostali sa pred nás už aj IC a a to znamená, že by sme mali vypadnúť z postupovej sedmičky, aj keď spideri sú za nami. Jednoznačne sa musíme posunúť v pred, inak sa nám za pár dní začne dovolenka :cry:
Dnes to bol pekný výkon ale už sú pred nami všetku mužstvá, ktoré pred nami skončiť nemôžu. Treba ešte posledné dni zabojovať, lebo teraz sme na nepostupovom mieste.
Dnes odchádzam na seminár a prídem niekedy v nedeľu.Keď sa vrátim chcem vidieť, že predbehneme FB, IC alebo o niekoľko miest Spiderov.
Tak korytnačky, dobabrali sme to. dnes je posledný deň a stále sme na nepostupovom mieste. Budď dnes ešte zabereme alebo sa uvidíme až v ďalšej sezóne. Skúste tipovať s kludom, akoby o nič nešlo, lebo ja som posledné kolá pod tlakom a to sa odzrkadluje aj na mojich výsledkoch. Nezvládam dôležité okamihy... :cry:
presne tak ivan, ale dnes mame este velku sancu zabojovat o play off tak to nesmieme dodrbat, FB su pred nami len o bod a Spiders len o dva body takze to skoro ziadny rozdiel nie je, este je vsetko otvorene tak do toho korytnackyy :wawe:
A sme tam :yahoo: :yahoo: . Teraz sa trochu zregenerovať a potom sa ide na vec. Celú sezónu to boli otrasné výsledky ale na to treba zabudnúť a sústrediť sa už len PO. Hneď na úvod máme MB, ktorý nás pekne preveria. Ale máme na nich :cinka: .
Dnes každý povinne :oslava: :oslava: . Ja si to nechám až na budúci týždeň, pretože sa v Bnre bude konať Megapárty MU a potom ples FF .
paraaada :clap: :wawe: , budeme hraat play off, tak ako hovoril ivan treba zabudnuut na sezonu a zaciname znovaa takze sa maju MB na co tesiist :good: a neboj sa ivaan ked priides konecne do PD tak to zapijeemee tak ze na to nezabudnees :D
Do play-off nám príde pomôcť brat michal225. Síce nebudeme tak technický ako súperi, ale zato budeme najtvrdší. Šak si isto pamätáte tresty pre Zigyho a mňa, keď sme každú chvílu maly bany, michalovi sa dokonca podarilo dostať doživotný a to ešte nebola play-off. Mám taký pocit, že počas PO budú mať lekári súpera plné ruky práce :box: :box: .
Ivan píše:Do play-off nám príde pomôcť brat michal225. Síce nebudeme tak technický ako súperi, ale zato budeme najtvrdší. Šak si isto pamätáte tresty pre Zigyho a mňa, keď sme každú chvílu maly bany, michalovi sa dokonca podarilo dostať doživotný a to ešte nebola play-off. Mám taký pocit, že počas PO budú mať lekári súpera plné ruky práce :box: :box: .
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: ja nemozem sorry za spam
prave ste si draftovali TITUL
ou, tak hned v prvom kole mame takehoto neprijemneho supera :box: bude to pre nas velka skuska

GO Angels :wawe:
spravim ti banner s majstrom splinterom :?:

:-D

Obrázek
alebo chces byt sladka April O´Neil? :lol: mozes chlapcom nosit pizzu... :D :D :D

Obrázek
aj tyto dvaja krasavci nie su na zahodenie:

Obrázek
ale vrchol vsetkeho je aj tak toto:

Obrázek

Obrázek
vy o čom? :bitka3:
Sem posielajte všetky vaše tipy: http://www.hokejforum.com/viewforum.php?f=182
konecne sa to zaciinaaa, do tohoo korytnackyyy :wawe: :clap: , a vitaj u nas michaal :D
dnes sa zaciina druhee kolo, takze dufam ze ukazeme psiskaam ako sa tipuje a dobre im nakopeme zadkyy :twisted: :box: do toho korytnackyyy :clap: :wawe:
prehrajú psi,nemám viac čo dodať
Tak chalani. Nasa sezona sa skoncila a chcel by som sa vam podakovat, ze ste zostali v tyme PT a dotiahli ho az do finale konferencie. Zaciatok sezony nam vysiel vo velkom style, ked sme skoncili prvi. Ale potom to uz bola bieda, ale nakoniec sme to uhrali do PO. Mojim cielom bolo vyradit FD, co sa mi aj podarilo, takze som spokojny, aj ked ...
Michal225, dakujem za ucinkovanie v nasm tyme, dufam, ze sa ti u nas pacilo. :)
Od dalsej sezony uz za nas nebude tipovat hossa81, ktory konci pravdepodobne aj s tiperskou karierou.
Zigy a george, bol by som rad, keby ste aj nadalej hajili farby PT.
A teraz pome pit, zurovat, oddychovat... :oslava: :oslava:
ďakujem za šancu,ktorú som dostal aj keď niektorý tipéri ako sopko boli predomnou v individuálke ale aj tak som dostal šancu.Je to nefér voči dobrým tipérom ale gm sa rozhodol pre mňa a to si cením :)
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS