Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Dnes to bol pekný výkon ale už sú pred nami všetku mužstvá, ktoré pred nami skončiť nemôžu. Treba ešte posledné dni zabojovať, lebo teraz sme na nepostupovom mieste.
Dnes odchádzam na seminár a prídem niekedy v nedeľu.Keď sa vrátim chcem vidieť, že predbehneme FB, IC alebo o niekoľko miest Spiderov.
Dnes odchádzam na seminár a prídem niekedy v nedeľu.Keď sa vrátim chcem vidieť, že predbehneme FB, IC alebo o niekoľko miest Spiderov.
Tak korytnačky, dobabrali sme to. dnes je posledný deň a stále sme na nepostupovom mieste. Budď dnes ešte zabereme alebo sa uvidíme až v ďalšej sezóne. Skúste tipovať s kludom, akoby o nič nešlo, lebo ja som posledné kolá pod tlakom a to sa odzrkadluje aj na mojich výsledkoch. Nezvládam dôležité okamihy...
A sme tam
. Teraz sa trochu zregenerovať a potom sa ide na vec. Celú sezónu to boli otrasné výsledky ale na to treba zabudnúť a sústrediť sa už len PO. Hneď na úvod máme MB, ktorý nás pekne preveria. Ale máme na nich
.
Dnes každý povinne
. Ja si to nechám až na budúci týždeň, pretože sa v Bnre bude konať Megapárty MU a potom ples FF .
Dnes každý povinne
Do play-off nám príde pomôcť brat michal225. Síce nebudeme tak technický ako súperi, ale zato budeme najtvrdší. Šak si isto pamätáte tresty pre Zigyho a mňa, keď sme každú chvílu maly bany, michalovi sa dokonca podarilo dostať doživotný a to ešte nebola play-off. Mám taký pocit, že počas PO budú mať lekári súpera plné ruky práce
.
Ivan píše:Do play-off nám príde pomôcť brat michal225. Síce nebudeme tak technický ako súperi, ale zato budeme najtvrdší. Šak si isto pamätáte tresty pre Zigyho a mňa, keď sme každú chvílu maly bany, michalovi sa dokonca podarilo dostať doživotný a to ešte nebola play-off. Mám taký pocit, že počas PO budú mať lekári súpera plné ruky práce![]()
.
Sem posielajte všetky vaše tipy: http://www.hokejforum.com/viewforum.php?f=182
Tak chalani. Nasa sezona sa skoncila a chcel by som sa vam podakovat, ze ste zostali v tyme PT a dotiahli ho az do finale konferencie. Zaciatok sezony nam vysiel vo velkom style, ked sme skoncili prvi. Ale potom to uz bola bieda, ale nakoniec sme to uhrali do PO. Mojim cielom bolo vyradit FD, co sa mi aj podarilo, takze som spokojny, aj ked ...
Michal225, dakujem za ucinkovanie v nasm tyme, dufam, ze sa ti u nas pacilo.
Od dalsej sezony uz za nas nebude tipovat hossa81, ktory konci pravdepodobne aj s tiperskou karierou.
Zigy a george, bol by som rad, keby ste aj nadalej hajili farby PT.
A teraz pome pit, zurovat, oddychovat...
Michal225, dakujem za ucinkovanie v nasm tyme, dufam, ze sa ti u nas pacilo.
Od dalsej sezony uz za nas nebude tipovat hossa81, ktory konci pravdepodobne aj s tiperskou karierou.
Zigy a george, bol by som rad, keby ste aj nadalej hajili farby PT.
A teraz pome pit, zurovat, oddychovat...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé