Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Asi ťažko sme mohli nadviazať na výťazstvo, keď ste dali 3 rovnaké tipy. Nabudúce sa treba pozrieť ako tipovali ostatní, aby sme nemali zbytočne rovnaké tipy, zvlášť pri malom počte zápasov. Takto sme to súperovi len uľahčili.
Dnes máme volno. To mi prospeje, lebo nemusím tŕpnuť do poslednej chvíle, či všetci natipujete...
tak tak toto je timova hra.. vyzera to tak ze prestavba kadru uz je nevyhnutna ..
Ivan píše:Asi ťažko sme mohli nadviazať na výťazstvo, keď ste dali 3 rovnaké tipy. Nabudúce sa treba pozrieť ako tipovali ostatní, aby sme nemali zbytočne rovnaké tipy, zvlášť pri malom počte zápasov. Takto sme to súperovi len uľahčili.
Dnes máme volno. To mi prospeje, lebo nemusím tŕpnuť do poslednej chvíle, či všetci natipujete...
kliidek ivaan, neber to tak vaznee :frajer2:
Ja som kľudný, zatiaľ. A kedysi sme to brali všetci vážne, ak si ešte spomínaš. A ak chcem pre tým len to najlepšie, tak ako GM to aj vážne brať musím. Ale v prvom rade ide o srandu a zábavu, ktorú v tomto týme už nezažívam. :-(
Dnes hráme proti bratovmu KH. Sú tiež na tom tak mizerne ako my, takže celkom pokojne to dnes môžu byť 3 body.
Takže 3 body sú realitou. Aj keď to bolo len nad slabými KH ale aj to poteší, keďže toto kolo patríme taktiež k najslabším. Dnes nás čakajú HK, ktorý šlapú celkom slušne. Nemyslím si, že by sme mohli vyhrať, papierovo sú na tom lepšie ale všetko sa ukáže až na lade. Takže poďme do nich :box:
podmee poraziit ixovcoov :D :D
X-menovci pôjdu narad až zajtra. Už sa nevie dočkať. Tentoraz im musíme vrátiť prehru z 2.kola. Aj keď zase budem burcovať len ja, lebo pochybujem, že george vôbec vie, s ký hráme. Ale možno Zigy bude trochu rýpať. Každopádne sa už teším na toto derby...
najma dnes porazte HK :D
Žiaden strach Joe, v tejto forme, akú máme teraz, sme schopní poraziť každého :D . Ale už sa koncentrujem na zápas s FD, takže sa môže stať, že dnes zakopneme.
kasli na stekajuce civavy, tie sa porazia same, pre nas je podstatne aby HK prehrali :wawe:
Dnes to Zigy pekne potiahol, len škoda, že mu nikto neasistoval. Takže ďalšia prehra je na svete ale už sme si zvykli.
Joe, mal si chlapcom slúbiť nejaké slečny alebo alkohol že bude, až vyhráme. Ale ty nič, tak sme hrali našu typickú hru... :D
Dnes nás čaká derby so psami. Sú v rovnakých sra*kách ako my, takže by sme ich mohli poraziť a odplatiť prehru z 2. kola. Rozdieľ je len v tom, že oni už majú istú účasť v Play off. Tak hŕŕŕŕŕŕ na nich korytnačky :box: :box:
skoda tej dnesnej zbytocnej prehryy :thumbsdown: ale dnes musia psiskaa dostat na hubu tak ako povedaal ivaan, takze pome do niich :box: :wawe:
Ach jaj, no čo budem hovoriť. Veľká smola sa na nás prilepila. Po prvom odohranom zápase sme mali 40% šancu na výhru, zatiaľ čo FD len 20%. Ale samozrejme Boston musel prehrať s Carolinou šmochtliackou. Ale aj tak nám pred posledým zápasom ostávala 33% šanca na výhru oproti 66% pre FD. A samozrejme dallas musel dostať nakladačku. Ale vzhladom na to, že som tipy len strelil a netaktizoval, sme mali pekne šance na celkovu výhru.
X-men, ty si taktizoval, keď si s palkovkom podal na poslednú chvíľu a ešte si dal aj moje tipy?
a tak co si mohol cakat, jedine ze budu taktizovat :D
Ivan: Ani moc sme netaktizovali. S Paľom som sa zhodol na tom, že musíme zariskovať už, aby sme aspoň nejaké 8miesto obsadili kedže MB sa darí aj toto kolo tak sa k nám priblížia celkovo po 5. kole tak sme mi šli viac na risk. A schválne som podal na tesnotku. Bol u mňa palkovk tak preto. Bolo to, ale aj taktika kus ale viac risk a tie tipy 000 som mal už vybraté aj ja ešte pred tvojim podaním, takže by som ich dal aj keby dáš niečo inšie.
Dnes to bolo pekné víťazstvo ale už nám to nie je nič platné. Bolo by dobré teraz poraziť Dragonov a natiahnuť sériu výhier na 2 víťazstva, presne ako na začiatku kola. Hlavne si užime posleny zápas, už o nič nejde a sústreďme sa na ďalšie kolo, ktoré bude dosť náročné.
chalani takze dnes to zaciina takze musiime zabrat hned od prveho dnaa ak chceme hrat play off, tak do toho korytnackyy :box:
Dnes sa začína posledné kolo a ak nechceme, aby bolo pre nás naozaj posledné, tak musíme zabrať. V prípade, že nepostúpime do Play-off, je tu ešte možnosť zúčastniť sa Draftu, ale pochybujem, že to niekoho z vás zaujíma. No keby vás to predsa len zaujalo, tak dajte vedieť, poviem vám o tom niečo bližšie.
celkom slusny zaciatook :thumbsup: ale ak chceme play off musii to byt este lepsie ako dnes, tak podme do toho korytnackyy :box:
Zatiaľ je to super :good: Treba v tom pokračovať, lebo ak sa raz dostaneme na dno, už sa z neho nevyhrabeme. Dnes musíte zabrať, lebo mne sa tie zápasy nejak nepozdávajú, takže je to na vás. Ja to budem istiť remízami.
uplne s tebou ivan suhlasiim :good: zatial je to supeer, len netreba polaviit a hrat takto aj nadaleej , tak do toho korytnyckyy :clap: :wawe:
tak korytnacky dnes to bol zase pekny vykoon :good: sme uz na druhom mieste a stacii ked si ho udrziime a mame play off istee, no este je moc skoro hovorit o tom ci si udrziime aktualnu poziiciu lebo kolo sa este len zacalo, ale mame ho pekne rozbehnutee tak nesmieme polavit, do toho korytnacky :clap: :wawe:
Úplne s tebou súhlasím. Toto kolo máme zatiaľ pekne rozbehnuté a treba makať ďalej, aby sme nepadli náhodou dole. Som s vami zatiaľ spokojný. :good:
Tak toto bola veľká bieda. Traja zo štyroch tipérov dosiahli 0 . To sa len tak každý deň nevidí. A hlavne v boji o Play-off si to nemôžeme proste dovoliť. Chcem vidieť, že v ďalších dňoch si tento nevydarení deň vynahradíme.
Konečne som v Brne a je dobré, že aspoň tu ide ten internet normálne. Takže k našim výkonom, treba viacej zabrať, lebo už sa začíname prepadať na spodok tabuľky. Na moje výkony sa nemôžete spoliehať, lebo vždy keď ide o veľa, tak akoby som to ani nebol ja, vždy všetko pokazím. Verím ale, že teraz to prekonám a konečne poriadne zabojujem. Zaberme ešte, nech to Play-off je reálne. GO TURTLES GO :wawe:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS