Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
to co tu jee
no tak toto som este nezaziil, to akoze sa o co pokusa ten trapkoo
nehovoriim ze ivan je fantastickyy GM ale urcite za nas nebude riesit nase timove zalezitosti dajaky trapos co o nom pocujem prvyy kraat, takze si daj odchod a chod otravovat niekoho ineeho, ma*or jeden
A ty si kto do certa? A si nejak fandis nie? A si myslis, ze ked ma nahradis na poste GM, ze sa zrazu stane PT nepromozitelny alebo ze zapasy v NHL sa prisposobia nasim tipom? Tak na to zabudni, vsetko je o stasty. Radsej necham tento tym zaniknut ako keby mal byt GM taky somar ako ty. Planoval som robit zmeny od dalsej sezony a keby si sa bol normalne spytal, tak by som ta mozno zobral. Samozrejme GM by si nebol, nestane sa nim nikto iny ako niekto z povodnych 4 clenov.
A nikdy som nedufal, ze sa najde nejaky tiper, ktoreho budem viacej neznasat ako x-mena. Oproti tebe vyzera x-men ako moj najlepsi kamarat
.
Inac som rad chalani, ze stojite za mnou, som ani necakal, ze mam taku podporu :smile03:
A nikdy som nedufal, ze sa najde nejaky tiper, ktoreho budem viacej neznasat ako x-mena. Oproti tebe vyzera x-men ako moj najlepsi kamarat
Inac som rad chalani, ze stojite za mnou, som ani necakal, ze mam taku podporu :smile03:
ty by ses měl hlavně probratNJdevilsFan píše:Ivane, vim ze z tebe mluvi jen vztek a tak budu delat ze jsi nic nenapsal. Mel by ses na to poradne vyspat, pak mozna z tebe vyleze neco rozumnejsiho. Jak se rika rano moudrejsi vecere....pak zistis co je spravne-ja jako GM v tom tvem tymu :frajer2:
niesi ty ten potkan Splinter alebo česky pán TríškaNJdevilsFan píše:Ivane, vim ze z tebe mluvi jen vztek a tak budu delat ze jsi nic nenapsal. Mel by ses na to poradne vyspat, pak mozna z tebe vyleze neco rozumnejsiho. Jak se rika rano moudrejsi vecere....pak zistis co je spravne-ja jako GM v tom tvem tymu :frajer2:
A nato si ako prisiel, ze si lepsi ako ja? Netipol si este ani jeden zapas a asi az tak dost nesledujes dianie v PT, kedze ako povedal Nabby, som najlepsi tiper tymu a ked nas chces vytiahnut zo sraciek, tak treba nahradit slabsie clanky. Vidno, ze ti ide len o post GM. A ako som uz povedal, NIKDY nebudes GM tohto tymu a sam si si rozhodol, ze ani tiperom.
Sranda toto čo tu bolo
až teraz som to zaregistroval. Bol som v tom aj ja spomínaný pecka
. Najviac ma dojal koniec jedného príspevku od Ivana
ale nie pohoda :smile03: . Inač také by ma nikdy nenapadlo ako to spravil ten chalan a ani by som sa do toho nedal isto taký zas nie som, ale chalan bol dobrý to treba uznať
.
Ivan to je dobrý nápad.My sme mali seriu 4 prehier za sebou,potom Joe navrhol každodennú ožieračkuIvan píše:Pekne povedanéAle už mám riešenie. Budem dovtedy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
, kým nezabudnem na toto všetko a potom začnem odznova a verím, že potom to už pôjde lepšie. A ak nie, tak budem ďalej
![]()
![]()
až kým nezačneme vyhrávať.
Konečne sa nám podarilo vyhrať. Teraz už len, aby sme vyhrali aj ďalšie zápasy a možnože sa nám nakoniec podarí predbehnúť mustangov, ktorí ale majú celkom slušný náskok. Od georga sa asi nedočkám vysvetlenia, prečo nepodal... Ak sa objavý nejaký tipér, ktorý bude chcieť u nás tipovať, tak george si prvý na rade kto odchádza....
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé