Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

takze uz 3 prehra v rade :thumbsdown: mali by sme konecne zacat vyhravat
No tak to by sme veru mali aj ked proti Red Devils to asi vyhra nebude.... Ale mozno ich prekvapime.
no tuto sezonu nam asi nie je dopriane konecne vyhravat dnes dalsia prehra :thumbsdown: , no uvidime ako sa nam dnes zadarii, do toho korytnacky :clap:
Takze dnes to bola 4. prehra v rade. Ale aspon sme uhrali bod, kedze to bolo po predlzeni. Dnes nas cakaju neskodny bici, ktorych by sme mali zdolat a prerusit nepriazznivu seriu a znovu sa priblizit k poprednym miestam. :box: :cinka:
treba vymeniť gm to pomôže týmu určite a poslal by som volade georga ktorý ani nevie že máte nové bannery to je ozaj istota :D :D
Zapasovy system nam naozaj nesedi ale musime sa prekonat a zacat vyhravat, lebo do play off sa nakoniec ani nedostaneme.
5 prehratych zapasov v rade, to je naozaj neuveritelne. Dufam, ze proti mackam to uz prelomime a vyhrame. :scare:
Keby george natipuje o 2 minutky skôr mohli ste mať dnes aspoň bod za prehru po predlžení, ale máte smolu a znovu ste prehrali, dnes bolo tých 6b celkom dobrý výkon ale aj žreb dal proti vám jeden z mála tímov ktorý mal 8b.
No co ti budem hovorit, sam vidis, ako moji tiperi prispievaju do temy a venuju sa dianiu na HF. Jedine,co bolo doteraz dobre bolo to, ze aspon pravidelne podavali. Ale sere ma to georgovo neskore podanie, lebo cely cas bol na icq. Doprdele. :x
Dnes hrame proti Goldenom. Sice hra len super, my sa len prizerame a rozdavame body. :thumbsdown:
Tohle forum uz sleduju delsi dobu ale az ted mam potrebu sem neco napsat. Tym zelvaku z prievidzi byl o poznani lepsi kdyz nebyl ivan GM. Tymu to neklape pod jeho vedenim, coz je skoda. Chtelo by to zmenu na postu GM, pokud mate zajem ja bych do toho sel. Mam uz co to za sebou a jiste bych vas vytahl z tech sra*ek. :frajer2:
Tak si to promyslete, chci vam jenom dobre :wink:
NJdevilsFan píše:Tohle forum uz sleduju delsi dobu ale az ted mam potrebu sem neco napsat. Tym zelvaku z prievidzi byl o poznani lepsi kdyz nebyl ivan GM. Tymu to neklape pod jeho vedenim, coz je skoda. Chtelo by to zmenu na postu GM, pokud mate zajem ja bych do toho sel. Mam uz co to za sebou a jiste bych vas vytahl z tech sra*ek. :frajer2:
Tak si to promyslete, chci vam jenom dobre :wink:
:D
Baner sem si jiz udelal, takze s tim starosti mit nemusite :wink:
Obrázek
NJdevilsFan píše:Baner sem si jiz udelal, takze s tim starosti mit nemusite :wink:
Obrázek
Neviem čím to bude, no nie si tak barrki, ktorý sa snaží písať česky? :D
neznam barrkiho
NJdevilsFan píše:neznam barrkiho
Dosť silno si to zobral a čo spravíš, keď ťa len tak náhodou odmietnu? :D Veď si tu ani raz netipoval a nevedia, aké výsledky podávaš :D
nuz nevim ci sa to da takto samozvane stat GM :) co na tom Ivan?
a btw jedneho by ste museli vyhodit...
sice tady jeste netipuju ale kdyz zancnu tak se i poserete, jak jsem dobry....a kdyz i nebudu nejlepsi, tak lepsi nez ivan vzdy :!:
lol to co je :lol2: :lol3: :lol3: ??
podla mna je to ixo, co pise po cesky :lol2:
maro píše: a btw jedneho by ste museli vyhodit...
To je jasny, kdyz budu manazer tak prvni pujde ivan, je slabinou tymu
:-O :bac: :hufi: toto je niaky mesuge chlapec alebo barrki or ixo co pisu po cesky ? :D :D
nevim kto je tady mesuge, ja jsem o sve pozici GM presvecen, protoze zelvi nemaj jinou sanci jak dostat se na vrchol :frajer2:
Ivan je jak sutr kerej je tahne ke dnu
tak to je mooc :shock: :lol: .....jako kdyby si se zeptal jestli nepotřebujou pomoct tak to pochopím,,,ale hned vychrlit že by si chtěl bejt GM + ještě silné řeči ...tak to je na mě fakt moc :doh: :lol:
urcite to nei novy clen HF,len tak nahodne si vsimne PD a zrovna ich naj tipera Ivana tu zhadzuje,fakt trapko
maro píše:nuz nevim ci sa to da takto samozvane stat GM :) co na tom Ivan?
a btw jedneho by ste museli vyhodit...
za to ja to viem.Nedá,GM je Ivan a iba on môže menovať prípadne nového GM tímu,nikto iný ho odvolať nemôže.A už vôbec nie niekto, kto sa ním chce stať sám takýmto samozvaným spôsobom.
Nabby píše:urcite to nei novy clen HF,len tak nahodne si vsimne PD a zrovna ich naj tipera Ivana tu zhadzuje,fakt trapko
tak tak,to samé si myslím aj ja. Ivan má moju 100% podporu. :thumbsup:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG