Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

A pome chlapi dnes treba vyhrať :!: Dnešná výhra nás môže posunúť na bodové miesta, tak sa ukážme krokodýli čo sme zač :twisted: :twisted: :twisted:
ixo píše:Badhedík všetko najlepšie k tvojim 20 rokom. :smile03: :yahoo: Všetko dobré chlape do života veľa úspechov v tipovaní a hlavne tu. :) Už si tu v tíme pomaličky 3 mesiace už patríš ozaj do rodiny tu medzi nami. :) Počítam s tvojimi službami tu na HF aj na ďalej. :wink:

Obrázek
Diki ixo verim ze dnes to vyhrajeme.
aj ja ti prajem všetko najlepšie k 20 narodeninám a najlepším darčekom by bolo, keby dnes vyhráme :-P
Dnes by sme mali vyhrať 12-9. Paráda chlapi, len tak ďalej. Dnes by sme už mohli ísť s pod čiary nad čiaru v hodnotení. Dnes sa tímovo netipuje, len individuálne a potom utorok zas tímovo. Potom utorok sú dosť ťažké zápasy aspoň pre mňa, ale tak spoločne verím, že to nejako zmákneme. Treba toto kolo skočiť na 3. mieste, treba si zabezpečiť účasť v PO. Predpoklady na to máme, len treba vydržať a nieže 3 ešte môžme aj prví skončiť, ale min. to 3. miesto. Tak Veľa šťastia hoši zdar :smile03:
palkovk píše:aj ja ti prajem všetko najlepšie k 20 narodeninám a najlepším darčekom by bolo, keby dnes vyhráme :-P
diki. :cool: :cool:
Tuaím sme dnes vyhrali.Ak sme hrali z Blue Angels.Dúfam,~e som tým správnym zrátal body.Hrá sa do pondelka.Tak zaberme.Chcem prvé miesto.Vaak sme po v
erajaku strácali iba 3 body na IC.Chlapi zaberme.Dnes to bolo jasné.15:10,ale výsledok je bez záruky.
Potvrdené vyhrali sme. :giggle: To už je asi 4 výhra v rade. Chlapi no super darí sa som som rád a som hrdý na nás. :smile03: Tak, ako napísal palkovk zabereme a ja chcem tiež prvé miesto, alebo prípadne také miesto, aby sme si poistili postup do vysnívaného PO. Palo ty si bol dnes isto rád, že sa tvoje body rátali týmu a, že výhrame isto večer zatancuješ oslavné tance pri ohníku(krbe) :D Už neni veľa do konca tak vydržať hoši!!! Dnes sa mi zas aspoň pre mňa nejako nepozdávajú zápasi tak, ale skúsime niečo a zabereme a vyhráme. :) Keby bol už dnes tak koniec bolo by fajne. škoda, že som nedal na FLO-TOR X, ako som chel dať takto som mohol ohroziť našu výhru, ale tak to dopadlo super aj tak no. No nič Pali idem si ja preopakovať kus tú matiku nech sme sa na darmo neučili a aby som si to opravil tú pisomečku. :) Zdar chlapi a bojujeme :box: :cinka: :!:
nwm ci vam to badhed povedal ale bude asi 2 dni mimo a tak tipujem z jeho nicku za neho ak ma niekto nieco proti nech da vediet :D budem tipovat podla jeho pokynov ak sa nieco nelubi vlezte mne na hrb a stazujte sa jemu :D :D zatipujemnajlepsie jak sa bude dat diky za doveru a som rad ze sme sa pochopili :D :D
maros píše:nwm ci vam to badhed povedal ale bude asi 2 dni mimo a tak tipujem z jeho nicku za neho ak ma niekto nieco proti nech da vediet :D budem tipovat podla jeho pokynov ak sa nieco nelubi vlezte mne na hrb a stazujte sa jemu :D :D zatipujemnajlepsie jak sa bude dat diky za doveru a som rad ze sme sa pochopili :D :D
To čo :shock: V pohode, ale mohol ma informovať o situácii trošku ma s tým sklamam, že napísal čo je vo veci mohol aspoň pm asi možno preto nedal nič vedieť, že som náchybný na nepravidelné tipovanie a tak. To som mohol za neho už aj ja tipnúť, keď sa púštaš ty do toho maroško :D , ale nie sranda, len :) :smile03: Len ty si známy bol aspoň pár krát svojim nenačas tipovaním tak dúfam, že tipneš na čaš všetko ako má byť, aby som sa nemusel sťažovať Bedhedovi, keď dôjde, lebo neradi by mse boli, keby sa to teraz pomrví, ale tak ja ti verím, že MŇA/NÁS nesklameš, lebo naše vzťahy boli vždy v poriadku :wink: A to už aj dnes bol mimo a tipoval si ty za neho a ešte, ale on ti ak som dobre pochopil povie/povedal čo máš tipnúť nie? Proste hlavne nech je dobre a bude ok. :smile03: A maroško máš moju podporu tak Let´s go maroško Let´s go Storng Crocodiles ukláž sa ty starý mázak maroško :-P
no neviem neviem, odo mna uz jednu obalocku marosko dostal :D a nejake dalsie mu trcali z vacku :lol2:
WildCelt píše:no neviem neviem, odo mna uz jednu obalocku marosko dostal :D a nejake dalsie mu trcali z vacku :lol2:
No maroško takéto ti neodporúčam, lebo budem musieť zakročiť a oznámiť to spolužiakovi, ktorého prezívame dženeral-general :lol2: a ten už s tebou zatočí :D Wild a akú obaločku si mi tu už mohol dať obaločku síce si mu mohol dať, ale v nej nič aspoń peniaze, keď si skoro všetko prehral na stávkovaní :lol2:
Dnes by sme mali vyhrať teda tiež, sme už aj vyhrali aj, keď nie je koniec ešte všetkých zápasov, ale to je už jedno, ako skončia aj tak nám už naše víťazstvo neofplivnia. :) :clap:
Máme tuším 19 bodov.Oni len 16.Ano som rad,ze konečne aj ja pomaham tímu.Ostava 5 dni.Treba nam vyhrat este tri zapasy.Tak pome na to.
ixo mame vztahy v poriadky a nepocuvaj wilda tie obalocky boli akurat s jeho milostnymi vyznaniami voci mne ide valentin tak ho to bere :D :D :D :D :D a tiez ponuky na prestup :D :D
a bady mi nedal tipy nechal to na moj feeling takze asi tak ale budem tipovat najlepsie jak viem takze ziaden strach :D :D :D
ja som vlastne rad ze mozem niekomu bodovo aj ked v malom pomoct :cool: drzte sa chalaniska vidime sa v PO ale uz budem pozerat z inej stranys barikady a potom vam nic nedarujem zatial sa tesim na spolupracu s tretim utokom :thumbsup:
maros píše:a bady mi nedal tipy nechal to na moj feeling takze asi tak ale budem tipovat najlepsie jak viem
TAKZE BODY SA RATAT NEBUDU :!: :!: :!: PRESNE TOTO BOLO AJ V PRIPADE FC, TAKZE SORRY
ale ked vas porazime, bude bilancia vzajomnych zapasov vyrovnana 1-0-1-0-1
ale nas zapas bude v poslednom kole, bude to drama :box:
Čo nebudú rátať tipuje z niku Badhedovko neposiela tipi, ako to robia napr. AS, že ich Gm napíšeš toto sú tipy za Dena, ke´d sa mohlo to može sa aj toto potom neplač wild, alebo si nemysli, že ak to týmto prekazíš bude vaše prvé miesto dobre minule si na icq písal za toto tipovanie, že to navhnes v PO ak maroš nám tipu neuznajú a vobe cna co si o tom kecal mohol soi ma informavať o sitúácii pm si nam dal, ale to je jendo nechaj tak bo wild nebude spokojný
maros sam napisal, ze tipy, ktore da nie su badhedove, ale jeho, nie je o com, tak mal byt radsej ticho
neuznali sa presne v takejto situacii tipy Thrashera za tusim Dawyda

a to, ze tym chcem uskodit vam a pomoct tak nam :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
po 24 dni
Obrázek
Palino to kukáš čo aj vy z tímu :) Treba vydržať a bude všetko dobre. Dnes ešte tak, ako tak sa mi zápasi pozdávajú v NHL, ale zajtra eee, ale to píšem v poslednom čase furt, že nepozdávajú a vždy tipnem celkom dobre, ale nechcem to zakríknuť.

po 24 dni
Obrázek
A čo Pali hovoríš na toto. Mám sa nasrať a vyhrať to :) Ale ne prvoradý je mi tím a umiestnenie naše, aby sme dostali sa do PO, takže toto kolo chcem bodové miesto a najlepšie to prvé :roll: Aj, keď by potešilo vyhrať toto kolo indiviálne, alebo aj individuálne aj celu KTL, ale ja som ten tip hráča tímoví ozaj tímoví dnes sa v škole presvedčili na tom aj na vojejbale všetci dookola učitelia, žiači...Nechcem nič predbiehať ani nič, ale toto kolo si verím aj teda a verím si v NHL celej uvidíme no krokodílikovia moji, ako to dopadne :roll:

Pali a inač z matematiky som dostal 2 :) tie pred tým známky nezapísala :frajer2:
aale co mal som byt ticho a robit somariny a wilde je slaboch ak vas takto oberie o miesto
bady nenchal tipi lebo to nestihal zrejme mu nasli robotu a on musel leavnut skor jak stihol natipovat lebo mi volal vecer jak bol na odchode ze mu nejde net a mam tipnut za neho bez tipov ktore mi nenechal som to nemohol spravit inac a ked si wild mysli ze iny to takto nerobia tak je na omyle a dost :( :evil: :evil: :evil: :evil:
A UZ MAM POKRK PISANIA TIPOV NIEKOHO ZA NIEKOHO DRUHEHO :x

jasne, moze sa stat, ze fakt vypadne net alebo sa nieco prihodi, preto to je tolerovane, ale zneuziva sa to podla mna
a preto by sa to malo zmenit, bud len raz za kolo mat taku moznost, napisat za niekoho tipy alebo raz sa seriu playoff
poriesime v komisii
:evil:
a bodaj by sme vas koli tomu predbehli, aspon sa mozete do mna pustit :fucker: lebo presne o toto mi slo, ako vas len predbehnut
Ale nechaj tam maroši, ako je všetci vieme, že takto ako si spravil ty toto pre náš za Badhedíka nie si jediný, ale Wild, ale vieš čo néjdem radšej nič písať, lebo uškodím ešte viac tímu. Nemusel si, ale maroši nič radšej písať, ale aspoń by mohli odceniť to, že si povedal, ako sa majú veci vo veci tým si bol FAIR PLAY, takže to odcenujem a dáko to skúsime v 3 do potiahnuť ten čaš, aj, keď teraz to prišlo v dosť nevhodnom čase, ale nebude s toho Hallo robiť, alebo sa neponentujeme z toho och.
tak ja vam to uznam, ak s tym bude suhlasit Thrasher
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS