Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

cepi píše: ico
už si mohol rovno napísať oco :D :lol: od teraz som ico cico :D Tak o mne je známe, že som špekulant starý :lol: Neviem, ale nebudem sa stým veľmi babrať neni čašu...palkovk nech nakreslí nejakého pekného krokodýla na výkres potom ho odfotíme spravíme na obrázok link a zaradíme do sútaže :D palkovk vie pekne kresliť :D
ixo je to na tebe, ale toto logo co mate teraz je pekne, a ta sutaz je len na spestrenie KTL, netreba to brat extra vazne. Niektore timy nemaju ani poriadne logo :D . A pozri sa, Blue Angels este od svojho vzniku logo nemenili :) . Nejde o loga :wink: . A niekedy nejde ani o krasu loga, ale o jeho vyznam, pripadne historiu, ako sa to ukazalo tusim aj v sutazi log NHL.
Ja neviem vôbec kresliť.Však si ma vôbec nevidel.Dnes sme sa hoši ozaj dobre vyfarbili všetci.Badhedovi nikto nepomohol.Tak tipujme.Zatiaľ vyhrávame každý druhý deň.Tak sa toho držme.
palkovk píše:Ja neviem vôbec kresliť.Však si ma vôbec nevidel.Dnes sme sa hoši ozaj dobre vyfarbili všetci.Badhedovi nikto nepomohol.Tak tipujme.Zatiaľ vyhrávame každý druhý deň.Tak sa toho držme.
V prvom rade prečo si dnes ešte netipol, keď si tu bol a aj do témy si napísal hm? Ďalej, ako badhedovi nikto nepomohol však ja 4b :-P a on 7 spolu 11b a na výhru to aj dnes stačilo, teda by malo podľa mojich výpočtov. :smile03: No nič idem ti ja volať, prečo si netipol.
Ozaj sme dnes vyhrali tak, ako som to ráno počítal. :eek2: juj škoda som sa tešil ráno, že sme vyhrali, že už máme 18b no nič sa nedá robiť dnes vyhráme. Dnes treba zabrať a vyhrať inak to néjde :!: :!: Je to na testo v tabuľkách, takže v noci bezpodmieniečne musíme zabodovať. :twisted:
To snad neni mozni vobem mi nevychadzaju tipi.
Badhedík tipi nevychádzajú ani mne a ani nikomu z tímu to neni bohviečo... no dnes sme zaklinovali druhú prehru v rade :shock: Sme na hrane bodové zisku treba sa posnažiť nejako ísť hore stačí jedna výhra sme hore vyššie, ale zas stačí prehra jedna a sme pod čiarou, takže treba vyhrať a vyhrávať, ale hlavne netreba panikáriť, že nám teraz néjde to préjde verte mi. :wink: GO STRONG CROCODILES :povzbudzovanie: Chlapi ja chcem ísť do Play off tak pome heja hov :smile03: :clap:
Mas uplnu pravdu ixo je cas sa spametat.
Radovi:Pridem k tebe o 7ej.Môže byť?Aj u teba natipujeme.Aj tie DVDcka napálime.Potom vysvetlím.Treba ozaj niečo robiť.10-11 bodov z 11 zápasov je strašne málo.
Tak chlapi už som driver :) Takže som teda spravil vodičák a taraz hor sa do ďalších tímových úspechov. Toto kolo nie je vôbec pre nás stratené, toto kolo môžme skončiť aj 1 ešte tak šup, šup šup pome. Dnes musíme vyhrať :!: :frajer2:
Gratulujem ixo.TO jak naschval dnes bi som mal plni pocet bodov a akurat je al-stars to snad ani neni mozne.
Badhed píše:Gratulujem ixo.TO jak naschval dnes by som mal plni pocet bodov a akurat je al-stars to snad ani neni mozne.
Díki :wink: No to máš tak Badhedík, ako naschvál všetko. Zatiaľ sme relatívne na tom dobre tak treba vydrzať
Nazdar páni :) Dnse to vypadá na veľmi tuhú remízu a zisk 1b. Škoda 2b by nám viac pomohli. Škoda Paľo, že si netrafil ani jeden tip, ale nevadí, teraz je ciel rozbiť steeleriakov c a Paľi ešte hlasuj tu a aj ostatný č nehlasovali to neni možné, aby sme vypadli prvé kolo
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=115&t=3645
Tak dnes to nevišlo. Steelers C nás rozobrali, ako dáky bicykel značky ukrajina. Musíme im to oplatiť :twisted: Od teraz krokodýli už, len samé víťazstvá :wink:
Kua tam sme prehrali iba o bod nebol to výprask :x
Kua pip...ja debil,kkt dnes sme prehrali za mňa :bitka3: , keby nezmenim tipy a nechám tak tak máme 3b. zatiaľ mi to furt vyšlo, ke´d som zmenil a teraz, ke´d sme to najviac potrebovali tak eee :bitka3: Kus sa ofplivnil palkomvk, ale aj Cibuĺom mal som nechať prvo tipy, ako mal Badhed podľa neho ja debo som nasratý sám na seba a veľmo...palkovk, ako aj ty taký jasný tip min-ana dáš nula och jaj :x aspoń pre mňa jasný dobre ja sa na kus odmlčím stadeto nemám zájem...... :beee:
WildCelt píše: skoda zavahania s krokodylmi, rozhodol 1 zapas (tip) :( dnes im to musime vratit :bitka3:
:shock: to čo my sme vyhrali nad IC. V to som ani nedúfam, lebo večer som ešte kukal na naše tipy a a ráno zápasi sa skončili úplne inak, ale cicinky potom ešte horši natipovali no super chlapi. :thumbsup: dnes teda zas náš čakajú cicušky tak vyhrajme nad nimi :!:
Badhed a Cibula parada!!!
ixo píše:
WildCelt píše: skoda zavahania s krokodylmi, rozhodol 1 zapas (tip) :( dnes im to musime vratit :bitka3:
:shock: to čo my sme vyhrali nad IC. V to som ani nedúfam, lebo večer som ešte kukal na naše tipy a a ráno zápasi sa skončili úplne inak, ale cicinky potom ešte horši natipovali no super chlapi. :thumbsup: dnes teda zas náš čakajú cicušky tak vyhrajme nad nimi :!:
Sak to si mal jasne ze cicinki porazime a aj dnes ich vyprasime.Nemam ich rad asi preto lebo je tam medik no co uz ta nasa rivalita.
Badhed píše:
ixo píše:
Sak to si mal jasne ze cicinki porazime a aj dnes ich vyprasime.Nemam ich rad asi preto lebo je tam medik no co uz ta nasa rivalita.
:D
takto nejak bude wild vypadať po dnešnom zápase :D :lol:
Obrázek
takto sa wild skrije wild od hanbi, že prehrali aj druhý zápas :D
Obrázek
a to je bezmocný wild :D
Obrázek
wildík to, len tak všetko z mierou ber to, len tak kamarátsky :)
Obrázek

momentka zo vcerajsieho zapasu, medik vs badhed
to náš bBadhedík nebol bo on neni z plišu :D jajaj kamuki toto sú, len och :D
WildCelt píše:Obrázek

momentka zo vcerajsieho zapasu, medik vs badhed
Sumne len ja som nemal byt z plisu to skor medik a ja som mal byt ozajstny hoci bi mi barz nechutil bo pusta chlupi.
Badhedík všetko najlepšie k tvojim 20 rokom. :smile03: :yahoo: Všetko dobré chlape do života veľa úspechov v tipovaní a hlavne tu. :) Už si tu v tíme pomaličky 3 mesiace už patríš ozaj do rodiny tu medzi nami. :) Počítam s tvojimi službami tu na HF aj na ďalej. :wink:

Obrázek
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS