už si mohol rovno napísať ococepi píše: ico
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
ixo je to na tebe, ale toto logo co mate teraz je pekne, a ta sutaz je len na spestrenie KTL, netreba to brat extra vazne. Niektore timy nemaju ani poriadne logo
. A pozri sa, Blue Angels este od svojho vzniku logo nemenili
. Nejde o loga
. A niekedy nejde ani o krasu loga, ale o jeho vyznam, pripadne historiu, ako sa to ukazalo tusim aj v sutazi log NHL.
V prvom rade prečo si dnes ešte netipol, keď si tu bol a aj do témy si napísal hm? Ďalej, ako badhedovi nikto nepomohol však ja 4bpalkovk píše:Ja neviem vôbec kresliť.Však si ma vôbec nevidel.Dnes sme sa hoši ozaj dobre vyfarbili všetci.Badhedovi nikto nepomohol.Tak tipujme.Zatiaľ vyhrávame každý druhý deň.Tak sa toho držme.
Badhedík tipi nevychádzajú ani mne a ani nikomu z tímu to neni bohviečo... no dnes sme zaklinovali druhú prehru v rade
Sme na hrane bodové zisku treba sa posnažiť nejako ísť hore stačí jedna výhra sme hore vyššie, ale zas stačí prehra jedna a sme pod čiarou, takže treba vyhrať a vyhrávať, ale hlavne netreba panikáriť, že nám teraz néjde to préjde verte mi.
GO STRONG CROCODILES
Chlapi ja chcem ísť do Play off tak pome heja hov :smile03:
Nazdar páni
Dnse to vypadá na veľmi tuhú remízu a zisk 1b. Škoda 2b by nám viac pomohli. Škoda Paľo, že si netrafil ani jeden tip, ale nevadí, teraz je ciel rozbiť steeleriakov c a Paľi ešte hlasuj tu a aj ostatný č nehlasovali to neni možné, aby sme vypadli prvé kolo
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=115&t=3645
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=115&t=3645
Kua pip...ja debil,kkt dnes sme prehrali za mňa
, keby nezmenim tipy a nechám tak tak máme 3b. zatiaľ mi to furt vyšlo, ke´d som zmenil a teraz, ke´d sme to najviac potrebovali tak eee
Kus sa ofplivnil palkomvk, ale aj Cibuĺom mal som nechať prvo tipy, ako mal Badhed podľa neho ja debo som nasratý sám na seba a veľmo...palkovk, ako aj ty taký jasný tip min-ana dáš nula och jaj
aspoń pre mňa jasný dobre ja sa na kus odmlčím stadeto nemám zájem...... :beee:
WildCelt píše: skoda zavahania s krokodylmi, rozhodol 1 zapas (tip)dnes im to musime vratit
Sak to si mal jasne ze cicinki porazime a aj dnes ich vyprasime.Nemam ich rad asi preto lebo je tam medik no co uz ta nasa rivalita.ixo píše:WildCelt píše: skoda zavahania s krokodylmi, rozhodol 1 zapas (tip)dnes im to musime vratit
to čo my sme vyhrali nad IC. V to som ani nedúfam, lebo večer som ešte kukal na naše tipy a a ráno zápasi sa skončili úplne inak, ale cicinky potom ešte horši natipovali no super chlapi.
dnes teda zas náš čakajú cicušky tak vyhrajme nad nimi
Badhed píše:Sak to si mal jasne ze cicinki porazime a aj dnes ich vyprasime.Nemam ich rad asi preto lebo je tam medik no co uz ta nasa rivalita.ixo píše:WildCelt píše: skoda zavahania s krokodylmi, rozhodol 1 zapas (tip)dnes im to musime vratit
to čo my sme vyhrali nad IC. V to som ani nedúfam, lebo večer som ešte kukal na naše tipy a a ráno zápasi sa skončili úplne inak, ale cicinky potom ešte horši natipovali no super chlapi.
dnes teda zas náš čakajú cicušky tak vyhrajme nad nimi
takto nejak bude wild vypadať po dnešnom zápase

takto sa wild skrije wild od hanbi, že prehrali aj druhý zápas

a to je bezmocný wild
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé