Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Zigy si u nas vitany :good: :oslava:
michal225 píše:Zigy si u nas vitany :good: :oslava:
ZABUDNI :bitka3: :fucker:

A co sa tyka nasho vykonu, tak to bola zase bieda. Sice ani ostatne tymy sa nejak nepretrhli ale my musime makat viacej a nepozerat na druhych. A bolo by dobre , keby konecne nieco napisali aj barrki a george.
nikto sa ta nepytal zigy je nespokojny a u nas je vytany a mem len tie najvysie ciele oproti vam co mate len krizu.
michal225 píše:nikto sa ta nepytal zigy je nespokojny a u nas je vytany a mem len tie najvysie ciele oproti vam co mate len krizu.
Lebo ste v tabulke inak vysoko :lol2: , sak aj y mame najvyssie ciele
Ivan píše:
michal225 píše:nikto sa ta nepytal zigy je nespokojny a u nas je vytany a mem len tie najvysie ciele oproti vam co mate len krizu.
vy ste na dne psychycky nevidno na vas ze by ste chceli vyhrat.Hladaj si nove posobisko :fucker:
michal225 píše:
Ivan píše:
vy ste na dne psychycky nevidno na vas ze by ste chceli vyhrat.Hladaj si nove posobisko :fucker:
My chceme vyhrat, ale kedze len ja a zigy tu piseme tak to nie je vidno. Myslim, ze zvysny dvaja tuto temu ani necitaju
odvolajte managera a Georga a je pokoj
michal225 píše:odvolajte managera a Georga a je pokoj
to uz asi nebude nutne, vraj barrki dalsie kolo konci...
Ivan píše:
michal225 píše:odvolajte managera a Georga a je pokoj
to uz asi nebude nutne, vraj barrki dalsie kolo konci...
to by se měl ale potom přejmenovat tým nebo někoho najít z Prievidzi :D :lol2:
ano mozem potvrdit ze barrki u nas konci, ale musim aj napisat ze to bol skvely GM :yes: a dakujem mu za vsetko co pre tento tim spravil hlavne v premierovej sezone ked sme boli na vrchole a ked tu panovala skvela atmosfera a aj ja som za to aby sa tento tim udrzal a dufam ze barrki nas bude aspon niekedy povzbudzovat a drzat nam palce no a skoda ze to takto skoncilo ale co uz :eek2: a urcite barrki bude slavnostne uvedeny do siene slavy v PT, dakujeme barrki :!:
a preco konci? ved este pred sezonou dokonca aj kandidoval do komisie, necakal som od neho ze skonci :-(
arek píše:a preco konci? ved este pred sezonou dokonca aj kandidoval do komisie, necakal som od neho ze skonci :-(
stratil motivaciu a teraz ma ine zaujmy :frajer2: no a timto sa nam uvolnilo miesto v nasom time takze kto by chcel za nas od 4-kola tipovat tak nech nam napise bud sem do temy alebo nech kontaktuje mna cez PM-ku, :!:
Dnes bolo tych remiz pozehnane. Zase sa dostavame na dno tabulky a superi sa od nas uz dost vzdialuju, tak zaberme, este vzdy mozeme byt niekde hore. :cinka: :cinka:
Dnes to nebolo zle, ale hrali sa len 2 zapasy takze sme sa nijak neodrthli. Ale teraz treba natipovat poriadne, lebo je kopa zaasov a vdaka nim sa mozeme posunut o kusok vyssie, tak podme korytnacky.
Zigy, preco si nenatipoval? :cry:
som uplne zabudol natipovat boha tam :oops: ale nastastie sa hrali iba 2 zapasy tak o vela bodov sme neprisli, dnes musime zabrat hra sa dost zapasov, no a ivan mozno som zohnal noveho tipera viac ti napisem na pokeci
No vidite chlapi, ked sa chce, tak sa da aj dobre natipovat. Dnes to bol velmi dobry vykom a predstavujem si taky aj v dalsich dnoch. :frajer2:
Tak asi som to zakrikol, dnes to bola bieda a zigy dokonca nenatipoval. :thumbsdown: . Ak to takto bude pokracovat, tak ako tym zanikneme. GEORGE uz konecne napis nieco, nech vieme, ze zijes. Barrki ten to ma uz uplne v riti, cely den lezi pri notebooku ale je mu zatazko napisat par viet a pochybujem, ze vobec cita tuto temu. Necudujem sa, ze vysledky su o nicom, kedze nalada v tyme je na bode mrazu :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:
no dufam ze sa ta nalada po zmenach co pridu od 4 kola zmeni a bude tu viac komunikacie a aj ovela lepsich vysledkov, lebo urcite nechceme chybat vo vyradovacich bojoch :frajer2:
dnes by sme mali zabrat :cinka: hra sa dost vela zapasov takze by sme sa po dneskajsku mohli konecne vysplhat aj vyssie ako sme
Verim, ze teraz sa nam to podari, na superov stracame len par bodov, tak dnes by sme to teoreticky mohli dotiahnut a potom atakovat vyssie miesta, aj ked to uz je dost nerealne.
GO TURTLES GO :cinka: :cinka:
Zatial sme na slusnom 5. mieste ale superi za nami stracaju na nas len par bodov, cize si musime snazit udrzat nasu poziciu ale pri troche stastia sa mozeme teoreticky dotiahnut aj na prvu trojku. Takzaberme este korytnacky. :cinka: :cinka:
zabal kufre George a Barrki vas tahaju zase mali viacej bodov ako ty Ivan konci karrieru :lol2:
michal225 píše:zabal kufre George a Barrki vas tahaju zase mali viacej bodov ako ty Ivan konci karrieru :lol2:
Sak to je dobre, ze Barrki konecne zabral, george sa teraz v poslednych kolach rozbieha a je dobre, ze netaham tym stale len ja alebo zigy, konecne nam aj ostatny pomahaju :good:
no to je prave to co bolo volakedy vzdy sme tahali za jeden povraz a nebolo v nasom time suverenneho tipera vsetci sme tahali tim takze je to dobre ze to bolo aj dnes tak, no a dnes celkom slusny vykon mozno dozenieme este par superov, tak do toho korytnacky :good:
Celkom slusne sme to uhrali ale chlieb sa bude lamat dnes, kedze sa hra asi 15 zapasov. Takze treba zamakat a mozno sa nam podari dostat aj na tretie miesto.
Barrki nepodal a ospravedlnil to tym, ze sa mu nechcelo, preto som za to , aby bol z funkcie GM odvolany. Poprosim zvysnych tiperov, nech sa k tomu vyjadria.
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG