Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

Joe S. píše:no ešte to stoč, že to moja chyba :doh:
ruku na to :serus:
Jděte se hádat jinam :ban: :poster_spam:
:blabla: kto sa tu háda?
Tak ještě že to je jen příprava.Vůbec se mi nedaří.
Nevadí, teprve se rozjíždíme :-D
Ale,že se mi povedlo nic netrefit,co? :D To je taky umění.
Jo jo, každé umění se počítá :-D
Ještě zaberem a play off dáme. :good:
A i kdyby ne, je to jen priprava :-P
Azizek píše:
gogo píše:bingo šmudlo ... apropo proč nemám army men banner? :frajer2:
Jak, nemáš? Máš ho v podpisu dědo Zapomněl sis brýle? :-P

no, nepotřebuji brýle na něco co tady není, já vidím jen text "obrázek", to je vše :rofl: banner nikde
hm, zkusil jsem jít na ten link s obrázkem, můj comp mě na tu stránku nepustí, proto se mi banner nenačte, mohl bys šéfe okopírovat a hodit banner někde jinde pls? :klobuk_dole: :scare:

no, načetlo se ale po 10 mninutách, tak to asi neřeš šmudlo :eek2:
Tady to máš :-D

Obrázek

Kód: Vybrat vše

http://nemesisup.cz/files/public/gogo.png
A můj, Rosťův a j0manův banner vidíš? :-D
jo vaše vidím pokaždé ... prohodil jsem to, funguje okamžitě, díky boss :oslava:
Není zač. Jediné co chci za odměnu je abys nás dotáhl pro titul. Jinak nic :D
Tak pánové máme slušnou šanci to PO nakonec ještě vybojovat, tak do boje, snad to vyjde (ťuk ťuk ťuk :giggle: ) :wave:
Tak v PO jsme, dobrá práce chlapi :)
hehe hihi haha muahaha :rofl: :oslava: tož abys taky trochu zabral šmudlo :hehe:
Měl bych no, je to ostuda když nás táhne takovej dědula... :( Stydím se. Ale já ti to nandám to se neboj :box: :giggle:

Ale koukám že pořád prohráváš boj s ICQ :-P
Pecka,play off máme.Teď to rozjedem.Moc se mi nedařilo,ale věřím,že nastala ta pravá část a ukázat co je v nás. :cinka:
Tak to vypadá že jestli dobře počítám, tak končíme :giggle:
Vychází mi to následovně:
gogo - 10b.
Azizek - 12b.
Rosťa - 10b.
j0man - 4b.
-> 22b.

Baffy - 14b.
Walt - 8b.
excelent - 8b.
Fortune - n.
-> 22b.

gogo - Baffy 10:14 -> prohra na nájezdy...

Jestli jsem to spočítal správně, tak je to kurevská smůla, že je Baffy dnes tak podržel, ale nedá se nic dělat. Ostudu jsme neudělali, a můžeme začít s přípravou na sezonu :box:
Podle tohodle schématu cos napsal.. postupujete vy... protože ještě před nájezdama je prodloužení, kde se berou tipy všech hráčů... a jelikož Fortune nenatipoval... měli byste mít 36 a oni 30... což je nakonec ale úplně jedno.. protože ste dneska hráli s Falcons a né s Blue Flyers :D
Wanic píše:Podle tohodle schématu cos napsal.. postupujete vy... protože ještě před nájezdama je prodloužení, kde se berou tipy všech hráčů... a jelikož Fortune nenatipoval... měli byste mít 36 a oni 30... což je nakonec ale úplně jedno.. protože ste dneska hráli s Falcons a né s Blue Flyers :D
Ajo :D Já jsem vůl, já si ty týmy vždycky pletu :D Tím líp, Falcons jsme přejeli 22:12 :clap:
Azizek píše:
Wanic píše:Podle tohodle schématu cos napsal.. postupujete vy... protože ještě před nájezdama je prodloužení, kde se berou tipy všech hráčů... a jelikož Fortune nenatipoval... měli byste mít 36 a oni 30... což je nakonec ale úplně jedno.. protože ste dneska hráli s Falcons a né s Blue Flyers :D
Ajo :D Já jsem vůl, já si ty týmy vždycky pletu :D Tím líp, Falcons jsme přejeli 22:12 :clap:
:klobuk_dole: :serus:
náčelníku ty pořád chlastáš a pak píšeš bludy :hroza: :scare: a na QIPu jsem pořád online, nevím co ty zase máš jaké číslo, ani tě nemám v contactech :rofl:
Mno jo, když se někdo hodí neviditelnej a neví co to znamená, pak se nemůže divit že si jeho GM myslí že je offline :-D
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS