:poster_spam:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARMY MEN
Tady to máš

A můj, Rosťův a j0manův banner vidíš?

Kód: Vybrat vše
http://nemesisup.cz/files/public/gogo.png
Tak to vypadá že jestli dobře počítám, tak končíme
Vychází mi to následovně:
gogo - 10b.
Azizek - 12b.
Rosťa - 10b.
j0man - 4b.
-> 22b.
Baffy - 14b.
Walt - 8b.
excelent - 8b.
Fortune - n.
-> 22b.
gogo - Baffy 10:14 -> prohra na nájezdy...
Jestli jsem to spočítal správně, tak je to kurevská smůla, že je Baffy dnes tak podržel, ale nedá se nic dělat. Ostudu jsme neudělali, a můžeme začít s přípravou na sezonu
Vychází mi to následovně:
gogo - 10b.
Azizek - 12b.
Rosťa - 10b.
j0man - 4b.
-> 22b.
Baffy - 14b.
Walt - 8b.
excelent - 8b.
Fortune - n.
-> 22b.
gogo - Baffy 10:14 -> prohra na nájezdy...
Jestli jsem to spočítal správně, tak je to kurevská smůla, že je Baffy dnes tak podržel, ale nedá se nic dělat. Ostudu jsme neudělali, a můžeme začít s přípravou na sezonu
Podle tohodle schématu cos napsal.. postupujete vy... protože ještě před nájezdama je prodloužení, kde se berou tipy všech hráčů... a jelikož Fortune nenatipoval... měli byste mít 36 a oni 30... což je nakonec ale úplně jedno.. protože ste dneska hráli s Falcons a né s Blue Flyers
AjoWanic píše:Podle tohodle schématu cos napsal.. postupujete vy... protože ještě před nájezdama je prodloužení, kde se berou tipy všech hráčů... a jelikož Fortune nenatipoval... měli byste mít 36 a oni 30... což je nakonec ale úplně jedno.. protože ste dneska hráli s Falcons a né s Blue Flyers
:klobuk_dole:Azizek píše:AjoWanic píše:Podle tohodle schématu cos napsal.. postupujete vy... protože ještě před nájezdama je prodloužení, kde se berou tipy všech hráčů... a jelikož Fortune nenatipoval... měli byste mít 36 a oni 30... což je nakonec ale úplně jedno.. protože ste dneska hráli s Falcons a né s Blue FlyersJá jsem vůl, já si ty týmy vždycky pletu
Tím líp, Falcons jsme přejeli 22:12
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

banner nikde