Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Neviem, kto to bere vážne či ty, alebo ja a neviem komu min. sezónu išlo o to viac skončiť pred nami a kto o tom stále písal. Čo si si myslel, keď som tam napísal, že ma nezaujímate, že si nekuknem čo o mne píšete a tak? Ak si tomu uveril tak si sprostejší, ako ja, chcel som nekuknúť, ale nedalo mi to a napokon víťazstvo nad vami je dostačujúcov porážkov a ponížením pre vás. Neboj sa ja viem, že tebe to sere, že ste nad nami prehrali mňa by to až tak nesralo a kedy mám vám písať hocikedy, keď mi prepne v bedni, ako tebe. Ty v kuse, len kecáš o tom čo ak skončíme horšie, ako mi a nesmieme skončiť ty sa daj liečiť ty si asi závislí na mne už mi to prípadá, že si HOT BOY, ale u mňa nepochodíš radšej buď zoo boy u tých korytnačiek skôr pochodíš. X-men tu už žiadny neni tak si, len dávaj koľko chceš na neho atď a potom vraj, kto je tu zase sprostý, keď tu x-men žiadny neni...dobre stačí ja sa zase ozvem, keď bude na to dôvod, keď budeme hrať spolu nejaký zápasik, nebudem, ako ty posadnutý stále narážaním sa do mojej osoby a nebudme v kuse vypisovať a plakať, aby ste neskončili pred nami, ako ty. Poradím ti ešte jedno daj si pauzu od tocho týmu, ako min. sezónu ku koncu vieš, ako tu bolo dobre pokoj bez teba.

A ešte máte nulu aj aj prd makoví oboje.
Ivan píše:Tebe to uz ozaj preskakuje v tej hlave? Si odporujes stale, sa uvedom co pises. Najprv tvrdis ze ta PT nezaujima a hned nato pises, ze toto vytaztvo ti robi väcsiu radost, kedze je nad nami. A preco si doteraz nic nepisal? Ty pises, len ked vyhravate, umenie je podpichovat este pred poznanim vysledku. A ked ta idem trochu podpichnut tak hend pises uplne debiliny. Ty toto beres az prilis vazne. CHOD SA DAT LIECIT !!!
A este jedno som chcel, tak mame nulu alebo prd makovy? :D
A pre mna budes nadalej len ten sprosty x-men. Nic viac, nic menej. (teda menej mozno)
GO PT GO :clap:
si husty ako gulasova polievka lofo :lol2: co tu chcete keby pridete do srsnieho hniezda(arena nasa :D ) tak budete tyzden na lieceny ztoho kolotoca :D co sa tyka toho podpichovania som tu len pre vas :D vtom som majster :D
ixo píše:Neviem, kto to bere vážne či ty, alebo ja a neviem komu min. sezónu išlo o to viac skončiť pred nami a kto o tom stále písal. Čo si si myslel, keď som tam napísal, že ma nezaujímate, že si nekuknem čo o mne píšete a tak? Ak si tomu uveril tak si sprostejší, ako ja, chcel som nekuknúť, ale nedalo mi to a napokon víťazstvo nad vami je dostačujúcov porážkov a ponížením pre vás. Neboj sa ja viem, že tebe to sere, že ste nad nami prehrali mňa by to až tak nesralo a kedy mám vám písať hocikedy, keď mi prepne v bedni, ako tebe. Ty v kuse, len kecáš o tom čo ak skončíme horšie, ako mi a nesmieme skončiť ty sa daj liečiť ty si asi závislí na mne už mi to prípadá, že si HOT BOY, ale u mňa nepochodíš radšej buď zoo boy u tých korytnačiek skôr pochodíš. X-men tu už žiadny neni tak si, len dávaj koľko chceš na neho atď a potom vraj, kto je tu zase sprostý, keď tu x-men žiadny neni...dobre stačí ja sa zase ozvem, keď bude na to dôvod, keď budeme hrať spolu nejaký zápasik, nebudem, ako ty posadnutý stále narážaním sa do mojej osoby a nebudme v kuse vypisovať a plakať, aby ste neskončili pred nami, ako ty. Poradím ti ešte jedno daj si pauzu od tocho týmu, ako min. sezónu ku koncu vieš, ako tu bolo dobre pokoj bez teba.

mozno ked si das 10 nikov to bude este lepsie
ixo píše:Neviem, kto to bere vážne či ty, alebo ja a neviem komu min. sezónu išlo o to viac skončiť pred nami a kto o tom stále písal. Čo si si myslel, keď som tam napísal, že ma nezaujímate, že si nekuknem čo o mne píšete a tak? Ak si tomu uveril tak si sprostejší, ako ja, chcel som nekuknúť, ale nedalo mi to a napokon víťazstvo nad vami je dostačujúcov porážkov a ponížením pre vás. Neboj sa ja viem, že tebe to sere, že ste nad nami prehrali mňa by to až tak nesralo a kedy mám vám písať hocikedy, keď mi prepne v bedni, ako tebe. Ty v kuse, len kecáš o tom čo ak skončíme horšie, ako mi a nesmieme skončiť ty sa daj liečiť ty si asi závislí na mne už mi to prípadá, že si HOT BOY, ale u mňa nepochodíš radšej buď zoo boy u tých korytnačiek skôr pochodíš. X-men tu už žiadny neni tak si, len dávaj koľko chceš na neho atď a potom vraj, kto je tu zase sprostý, keď tu x-men žiadny neni...dobre stačí ja sa zase ozvem, keď bude na to dôvod, keď budeme hrať spolu nejaký zápasik, nebudem, ako ty posadnutý stále narážaním sa do mojej osoby a nebudme v kuse vypisovať a plakať, aby ste neskončili pred nami, ako ty. Poradím ti ešte jedno daj si pauzu od tocho týmu, ako min. sezónu ku koncu vieš, ako tu bolo dobre pokoj bez teba.

no do bo*a to bol ale duchaplny prispevok skoro som sa z neho posal sak tebe ani boh neruzumie co chces napisat ty!!! JULIANO :lol2: :lol2:
Pekny zapas, zdolali sme macky. Teraz este treba zabrat a nejaky ten bodik by sme mohli na konci kola ziskat. Tak zaberme Schildkröten :povzbudzovanie:
Treba este zabrat chalani, este nie je nic stratene. Do konca kola ostava este par dni a mame sancu uchmatnut nejaky ten bodik do celkoveho bodovania, len treba makat, makat, makat... :cinka: :cinka: :cinka:
boha dnes musime vyhrat nad kentami aby sme sa uz konecne toto kolo zobudily a odlepily od dna nasej konferencie a divizie takze pome do nich :clap:
dnes som sklamany dalsiou tesnou prehrou takto to dalej nepojde :thumbsdown:
Do riti, toto je smola, jeden sprosty bod znamenal prehru. Ale nevadi. Este ostavaju nejake dni do konca takze musime zabrat. Podme do noch :cinka:
dnes musime konecne vyhrat chalani, kurna takze dnes chcem iba vyhru nad spiders
Dnes treba bezpodmienecne vyhrat. Do konca ostava uz len par dni a stale mame sancu na nejaky ten bodik. Tak zaberme korytnacky :cinka: :cinka: :cinka:
Takze dnes by to mala byt vyhra nad pavukmi, ktory nastupilil len v trojici.
Dnes to bol uplne nevydany zapas. Ostrielane hviezdy ako ja a Zigy sa nedokazali presadit a pripisali si zhodne 0b :oops: . Zato Barrki sa vytiahol a nahral peknych 10b, ktore nam zabezpecili vytaztvo. George standartne len 2b :thumbsdown: :sad2: .
tak dnes nas GM potiahol tim k vitazstvu co je super :good: no ja dnes s ivanom po 0b ale co uz aj my mavame slabe dni ale hlavne je ze sme porazili pavukov takze sme ziskali tak potrebne body, a dufam ze aj dnes vyhrame do toho korytnacky :clap:
Nazdar...toto kolo sice nieje na konci ale akosi nam nevyslo...hlavne mne sa nedari...musime buduce zabrat a do konca tohto si neurobit hambu...raz si hore raz dole takze teraz budeme hore:D GO Turtles! :good:
Takze po vcerajsej oddychovke a nabrani novych sil sa dnes mozeme pustit do pivkarov. Ak chceme pomyslat na dobre umiestnenie, tak ich musime bez debaty porazit. takze do nich korytnacky :box: :bitka3:
Tak dnes boli zaujimave vysledky nhl.Clovek by ani neveril :shock: . A nas vykon bol otrasny. Vsetci len 2 body, no nehnevajte sa ale tak to dalej nejde :sad2: :thumbsdown: . Dnes treba zabrat, kazda vyssia pozicia je teraz dobra, podla noveho bodoveho systemu.
A samozrejme george musel zase potvrdit, ze toto kolo sa mu nedari. Peknych az neuveritelnych 0 bodov si dnes pripisal :x
no co uz dalsia prehra, uz sme asi stratili lesk a staru slavu, timu sa nedari lebo v nom hraju sami veterani :D ale inak dnes boli uplne blbe vysledky NHL to by som nikdy nebol veril ze buffalo doma prehra s floridou dost vysoko 6-2 no dufam ze dnes zaberieme a vyhrame konecne, do toho korytnacky :clap:
Takze dnes sme to superovi dost ulachcili, kedze ja som omylom tipoval na piatok tretieho kola :oops: :lol2: :verysad: :sad2: a zigy tiez nenatipoval, bohvie preco :sad2: . Takze posledny zapas dnes by sme mohli vyhrat.
ja som zase vcera na to uplne zabudol a vlastne som nebol ani na nete, ale dnes uz mam natipovane :lol: :good: takze dufam ze zaberieme a uchmatneme dajake tie body do toho korytnacky :clap:
Tak, dnes zacina dalsie kolo. Treba zabudnut na to predchadzajuce, ktore nam moc nevyslo a v tomto potvrdit, aky potencial v skutocnosti mame. Len skoda, ze GM stratil zaujem o tento tym a vlastne aj o HF :sad2: :thumbsdown: , George je zase nekomunikativny, Zigy este nepodpisal zmluvu .... No co uz, musim si asi sam vystacit. :cry:
Dnes to bola slabota z nasej strany. Jedine Zigy mal bodov tak akurat ale nemal mu kto sekundovat. Dufam, ze v dalsich dnoch sa to zmeni, lebo konkurencia je tu teraz velmi silna.
tak dnes to mohlo byt aj lepsie ale tak nebolo to ani najhorsie ale ked chceme pomyslat na lepsie umiestnenie ako v minulom kole tak urcite musime lepsie tipovat lebo toto urcite stacit nebude, no dnes mame volno lebo sa hra iba jeden zapas
dnes sa hra dost vela zapasov tak by sme mali dnes poriadne zabrat
no boha toto je fakt fasa komunikacia :evil: podla mna ma tento tim svoje dni zratane a je na case aby skoncil :) nemyslim to v zlom ale fakt ma to tu uz stve, vyjadrite sa aj ostatni clenovia ale ja tu pravdepodobne koncim :!:
Tym nemusi skoncit, treba len spravit zmeny... :eek2:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS