Tak mě je jasné že to není dohodnutý půl roku a oznámený až teďšvolco píše:azizek bolo to oznamene snad na druhy, treti den od schvalenia komisiou, pricom nova stranka ktl je asi tyzdnova.. takze naozaj sa to skor oznamit nedalo
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARMY MEN
Takže j0man se přidává k nám, parádaAzizek píše:Takže jak jsem psal do vzkazů ->Zatím se vyjádřil jen gogo, a stejně jako já je pro možnost 1). Čekám na zbylé dvě reakceTT píše:Zdravím Vás pánové
Blíží se další sezóna NHL a s ní i KTL. Na konci minulé jste mi přislíbili že budeme pokračovat společně v jednom týmu. Vyskytla se ovšem věc nemilá, a tou jest odloučení KTL od fora, protože se pravděpodobně bude tipovat na speciálním webu. Jelikož jsem od začátku čistě proti tomuto odloučení, chtěl bych znát i váš názor. Navrhuji tyto varianty:
1) Nepřihlásím tým do KTL, a budeme tipovat samostatně, všichni 4, a i nadále budeme jednotní jako bychom byli v týmu, nikdo nebude podepisovat smlouvu s jiným týmem.
2) Nepřihlásím tým do KTL, ale vy se mnou nebudete držet za jeden provaz a najdete si svoje týmy.
3) Já to překousnu, podřídím se většině a tým přihlásíme.
Jaký je váš názor na věc?
Předem díky, TT
nie nie, rokovat nemoze len do skoncenia Play OffThrashersFan píše:Neviem presné pravidlá, ale nie je to tak, že Azizek nemôže ani len rokovať s tímom do začiatku prihlasovania tímov? Rovnako ako všetci GM?
zmluvy podpisuje az po prihlaseni timuV období od začiatku posledného kola základnej časti až po koniec sezóny KTL (do skončenia PlayOffs) sú zakázané nielen akékoľvek prestupy, výmeny či hosťovania, ale aj oslovovanie tipérov a rokovania o potenciálnych nových zmluvách pre ďalšiu sezónu.
a to je podľa pravidiel 1. septembra, takže je to s prehľadom stihnuté aj podľa tvojho kritéria, takže teraz vôbec neviem, vo co tady gouAzizek píše:Tak mě je jasné že to není dohodnutý půl roku a oznámený až teďšvolco píše:azizek bolo to oznamene snad na druhy, treti den od schvalenia komisiou, pricom nova stranka ktl je asi tyzdnova.. takze naozaj sa to skor oznamit nedaloAle pořád mi přijde že to je všechno celkem pozdě, a takové změny by měly být známy v době kdy se začínají dohadovat týmy, toť vše.
či sa niekto hrá na urazeného, alebo si musí niečo dokazovať
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

ale budu se snažit komunikovat na všech frontách :klobuk_dole: