Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

azizek bolo to oznamene snad na druhy, treti den od schvalenia komisiou, pricom nova stranka ktl je asi tyzdnova.. takze naozaj sa to skor oznamit nedalo
švolco píše:azizek bolo to oznamene snad na druhy, treti den od schvalenia komisiou, pricom nova stranka ktl je asi tyzdnova.. takze naozaj sa to skor oznamit nedalo
Tak mě je jasné že to není dohodnutý půl roku a oznámený až teď :) Ale pořád mi přijde že to je všechno celkem pozdě, a takové změny by měly být známy v době kdy se začínají dohadovat týmy, toť vše. :)
Já už bych to neřešil...prostě to tak je a hotovo...buď se s tím Azizek smíří nebo má smůlu...ale jen bych rád podotkl, že podle tebe se Azizek všechno točit nebude...a to je i rada do života! Dohovořil jsem. :klobuk_dole:
A já říkám že by něco mělo být podle mě? Já jen napsal svůj názor, svůj postoj vůči té novince, a informoval tým o dalších krocích. Toť vše.
Azizek píše:Takže jak jsem psal do vzkazů ->
TT píše:Zdravím Vás pánové
Blíží se další sezóna NHL a s ní i KTL. Na konci minulé jste mi přislíbili že budeme pokračovat společně v jednom týmu. Vyskytla se ovšem věc nemilá, a tou jest odloučení KTL od fora, protože se pravděpodobně bude tipovat na speciálním webu. Jelikož jsem od začátku čistě proti tomuto odloučení, chtěl bych znát i váš názor. Navrhuji tyto varianty:

1) Nepřihlásím tým do KTL, a budeme tipovat samostatně, všichni 4, a i nadále budeme jednotní jako bychom byli v týmu, nikdo nebude podepisovat smlouvu s jiným týmem.

2) Nepřihlásím tým do KTL, ale vy se mnou nebudete držet za jeden provaz a najdete si svoje týmy.

3) Já to překousnu, podřídím se většině a tým přihlásíme.

Jaký je váš názor na věc?
Předem díky, TT
Zatím se vyjádřil jen gogo, a stejně jako já je pro možnost 1). Čekám na zbylé dvě reakce :)
Takže j0man se přidává k nám, paráda :-)
Neviem presné pravidlá, ale nie je to tak, že Azizek nemôže ani len rokovať s tímom do začiatku prihlasovania tímov? Rovnako ako všetci GM?
Rosťa se prá přizpůsobí, takže oficiální stanovisko týmu Army Men je následující:

Členové týmu se zúčastní individuální části tipovací soutěže (Případně se nezúčastní vůbec), do týmové části zasahovat nebudou, a to ani v týmu Army Men, ani v jiném.
ThrashersFan píše:Neviem presné pravidlá, ale nie je to tak, že Azizek nemôže ani len rokovať s tímom do začiatku prihlasovania tímov? Rovnako ako všetci GM?
nie nie, rokovat nemoze len do skoncenia Play Off
V období od začiatku posledného kola základnej časti až po koniec sezóny KTL (do skončenia PlayOffs) sú zakázané nielen akékoľvek prestupy, výmeny či hosťovania, ale aj oslovovanie tipérov a rokovania o potenciálnych nových zmluvách pre ďalšiu sezónu.
zmluvy podpisuje az po prihlaseni timu
Azizek píše:
švolco píše:azizek bolo to oznamene snad na druhy, treti den od schvalenia komisiou, pricom nova stranka ktl je asi tyzdnova.. takze naozaj sa to skor oznamit nedalo
Tak mě je jasné že to není dohodnutý půl roku a oznámený až teď :) Ale pořád mi přijde že to je všechno celkem pozdě, a takové změny by měly být známy v době kdy se začínají dohadovat týmy, toť vše. :)
a to je podľa pravidiel 1. septembra, takže je to s prehľadom stihnuté aj podľa tvojho kritéria, takže teraz vôbec neviem, vo co tady gou :roll:

či sa niekto hrá na urazeného, alebo si musí niečo dokazovať
Mno, vzhledem k tomu že letos je týmů víc než jsem předpokládal, nemá cenu zůstávat bokem, takže nabízím smlouvy. Jak by řekl klasik: Do p*či! :-D
Takže pánové, řekl jsem si že by nebylo od věci obnovit web týmu... A tady je:

http://armymen.g6.cz
jáj na tohle není čas, já jsem rád když nezapomenu natipovat, :oslava: ...za 10 dní budu zas v plném herním nasazení, vyjde datadisk k LOTRO, 20 hodin deně bude o zábavu postaráno :cinka: :rofl: ale budu se snažit komunikovat na všech frontách :klobuk_dole:
Já ti dám LOTRO ty lotře :D Mimochodem stáhnul jsem to, zkusil, a s konstatováním že lepší než WoW to není, a s WoW už jsem taky přestal jsem to nakonec smazal :-D
mno, LOTRO není pro děti, takže je jasné, že se ti wowland zdá lepší :rofl: , na tohle je ale asi jiný topic, no však uvidíme :DD
Dovoluješ si hodně starče, radši brzdi :D A tohle je hlavně náš týmovej topic, tady si můžeme psát co chceme :-D
bingo šmudlo ... apropo proč nemám army men banner? :frajer2:
bacha, Dado a jeho ľavnici vám idú po krku :lol2:
gogo píše:bingo šmudlo ... apropo proč nemám army men banner? :frajer2:
Jak, nemáš? Máš ho v podpisu dědo Zapomněl sis brýle? :-P

Joe S. píše:bacha, Dado a jeho ľavnici vám idú po krku :lol2:
Neboj, při nejhorším jim vyhlásíme válku a zastřelíme právníky...
#13 cepi 2011-09-18 20:59
tento clanok treba brat s rezervou, je narockom iny ako bezne rozhovory, taka podpichovacka ;-) podla mna to nebolo myslene v zlom, ako to na niekoho pôsobi :-) poznamka k zmene nazvu timu: suhlas
a teraz lajkujte :D

:eek2: sranda, že doteraz to cepimu nevadilo :|
On nemyslel náš, ale Kenty, ne? :D
Azizek píše:On nemyslel náš, ale Kenty, ne? :D
aj podla mna myslel kentov :hmm:
samozrejme ze kentov
no lebo v tom "kvázirozhovore" sa rozoberal aj názov tímu AM, tak som si to spojil a keďže cepi je známy pacifista, tak výsledok bol u mňa jasný :ja_neviem

takže cepi, nabudúce poprosím vyjadruj sa exaktne, aby nedochádzalo k nedorozumeniam
dzoui, skoro kazdemu doslo len tebe nie :hehe: ale okejko nabuduce sa budem vyjadrovat exaktne
no ešte to stoč, že to moja chyba :doh:
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES