Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

F4F KILLERS

Konečně jsem narazil i na fórum :good: Poslední "kolo" už se ani nemusí hrát, máme vyhráno :jn: Ikdyž všichni víme jak na tom jsem s tím tipováním :D ať řeknu co řeknu, stane se opak :evil:
Tak ste si to ustrazili..cg :klobuk:
1David8 píše:
7raul píše:beztak ráno pozrem, 3. plac a zdar :D
ani nehovor, namiesto maturity sa prevezem v sanitke po mrtvici :rofl:
aspoň by si nemusel maturovať :D
Náskok luxusný môžme zvolniť pred PO :cinka: :oslava:
No ja bych dokonce rekl, ze se na to muzete ve 4. kole i vyprdnout... Ostatne historicka zkusenost by tu byla... :wink2:
chlapi takto aj naďalej, nech máme čo najlepšiu pozíciu do PO :) na to, že sme najlepší z celej KTL, a že máme isté playoff sa nepozeráme :D
Rozkaz :cinka:
1David8 píše:chlapi takto aj naďalej, nech máme čo najlepšiu pozíciu do PO :) na to, že sme najlepší z celej KTL, a že máme isté playoff sa nepozeráme :D
Nezakríkni :D náhodou vyhráme základnu časť a v PO vyhoríme tak to bude hamba jak nikdy :bee:
Hockey Kent začínaju dobre takže sa trasiem o prvé miesto v 4. kole :lol2:
tak v PO sa pôjde odznova, kľudne sa môže stať, že vypadneme nahned :D
povedal by som, že viac tímov ako len HK, v tomto kole nás tipujem na nejaké 4. miesto... to sa dá :frajer2:
Tak to PO domrdali uz len tym ze to dali do skupín miesto klasickej vyradovacky :!:
Však liga jako NHL je plná překvapení, jde z velké části o náhodu při tipech, takže nějaké tipování na umístění je zbytečné :jn:
xXx píše:Tak to PO domrdali uz len tym ze to dali do skupín miesto klasickej vyradovacky :!:
wtf?
http://ktl.hokejforum.com/subdom/ktl/in ... onu-201213" onclick="window.open(this.href);return false;
to ste nečítali? :D preto píšem, že v PO sa pojde odznovu :D
7raul píše:
xXx píše:Tak to PO domrdali uz len tym ze to dali do skupín miesto klasickej vyradovacky :!:
wtf?
wtf? ty si mi ale GM :hroza:
kajo píše:
7raul píše:
wtf?
wtf? ty si mi ale GM :hroza:
on nie je GM :psst:
berem spat :moj: a nebol aspon? :D
bol som, ale práve z prilíšného nezáujmu o takéto organizačné veci som sa toho vzdal :)
sme lamy ani taktizovať nevieme :cry: :bee:
:cookies:
Ide nam to fakt :x :bye2:
no tak pome, tam kde sme - tam nepatrime, zabojujme este aspon o stred tabulky...
xxx sa zalubil? :lol:
xXx taktizuje a poslal odvolanie s timu kajovi ale mozes to vybavit aj ty kedze mas vyssiu hodnost :frajer2:
ake odvolanie z timu? :sok:
proste rusim zmluvu daj ma ako jednotlivca bez timu :)
229 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS