su moc zvedavy co narobis s tymi chlapmiTiperka píše:No fotku myslím netrebahlavne, že som tu a zastupujem nežnejšie pohlavie
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
WHITE CASPERS
yzy19 píše:Nezávidím, len mi je to fakt zaujímavé, že niekto asi kalkuloval, po prípade odpísal. Ale skôr by som dal prednosť tej 1.možnosti. Nechcem sa hádať, len jasám nad vašim výkonom.sopko píše:nezavid zmizni od tadialto nechcem sa tu s tebou rozpravat
mas problem co ta to trapi? tak chod si pisat do tvojho tymu tvoje 2 body a nestaraj sa co robime
Nemám problém. Ak nechápeš môjmu príspevku, tak ti to vysvetlím. Nedošiel som sa hádať, len ma prekvapuje, že ste podali taký priam fantastický výkon, ktorému sa nedá moc uveriť. Nepochybujem o vás, no je to fakt zaujímavé, ako ste to dosiahli. Určite výhru aj závidím, ale len dnešnú. To budeš vedieť prečo.sopko píše:yzy19 píše:Nezávidím, len mi je to fakt zaujímavé, že niekto asi kalkuloval, po prípade odpísal. Ale skôr by som dal prednosť tej 1.možnosti. Nechcem sa hádať, len jasám nad vašim výkonom.sopko píše:nezavid zmizni od tadialto nechcem sa tu s tebou rozpravat
mas problem co ta to trapi? tak chod si pisat do tvojho tymu tvoje 2 body a nestaraj sa co robime
Veď body si si nedopísal. Ale to nemôže byť ani len taká náhoda, že ste mali toľko bodov. Ty zas vyskakuješ na mňa a pri tom sa nechcem s tebou hádať. Napísal som ti, že vám aj dnešnú výhru závidím, ale to si asi prehliadol, že? Idem maj sa.sopko píše:nie nemozes uverit a co som si tam tie body dopisal ty inbecil to je cista zavist tak si zatvor uz hubu a daj si odpal
nehaj ho on nevie ake je to trafiť všetky zápasy,žiarlivosť je veľká vec ako aj u Ivka.Vždy napíšu len ty čo žiarliasopko píše:yzy19 píše:Nezávidím, len mi je to fakt zaujímavé, že niekto asi kalkuloval, po prípade odpísal. Ale skôr by som dal prednosť tej 1.možnosti. Nechcem sa hádať, len jasám nad vašim výkonom.sopko píše:nezavid zmizni od tadialto nechcem sa tu s tebou rozpravat
zrazu ste vsetci aky aktivny tu co mate proti mne ? jej dobre stastie sme mali a co to stale rozoberate zrazu tu chcete chvalit a ked sa nam darilo ovela viac ako teraz tak ste boli tichoJoe S. píše:naco taketo zbytocne urazky? ako natahovacky v suvislosti so zapasom, OK, ale urazat sa takto?
ked niekto vyzdvihne vykon ineho timu, tak vidiet v tom zavist a podobne? to je zvratene, nemyslite sopko a michal?
pozri sa sopko, ja tebe určite nemám čo závidieť. To čo som si teraz všimol ja, si už zrejme mali možnosť v poslednom všimnúť aj ostatní. Nie je to náhoda, o tom som presvedčený a troška si ten tvoj team začnem všímať to mi ver, lebo niečo mi na vás nesedí, hlavne tá akože tipérka.
Vieš čo sú to výrazové prostriedky..? Asi veľmi nie, ale je viac ako zaujímavé, že tie tvoje aj jej sú neuveriteľne podobné...
To že ste dnes takto natipovali je určite dôsledok skvelej komunikácie medzi vami a o tipérskych schopnostiach (zvlášť u slečny záhadnej) ani nehovoriac...
Takže gratulujem, ale...
Vieš čo sú to výrazové prostriedky..? Asi veľmi nie, ale je viac ako zaujímavé, že tie tvoje aj jej sú neuveriteľne podobné...
To že ste dnes takto natipovali je určite dôsledok skvelej komunikácie medzi vami a o tipérskych schopnostiach (zvlášť u slečny záhadnej) ani nehovoriac...
Takže gratulujem, ale...
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé