Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Pekne chlapci, dnes chcem pochvalit najma Zigyho za uctyhodnych 8 b ale taktiez g.eo.r.g.ea ktory opat ziskal formu. Paci sa mi ze kazdy den boduje niekto iny, prave to bude klucom naseho uspechu
Ak budeme udrzovat takyto trend a budeme stale dosahovat aspon taketo vysledky tak postupne nas vidim v tabulke vyssie a vyssie
Samozrejme ze sa snazime robit setko co je v nasich silach,ale mame velmi kvalitnych superov,takze to nieje take lahke ako to niektori videli pred tymto kolom.Samozrejme ze by som rad videl nas tym vyssie ale bude to zalezat vzdy od toho kto zaboduje,respektive kolym clenom z timu sa zadari.Ked su to dvaja tak je super.Drzte sa korytnacky
Aj ja som velmi spokojny s vysledkami, najma so Zigym v dnesny tipovaci den. Paci sa mi ze kazdy den je lider niekto iny, takze sa nam moze stat ze sa niekomu aj nezadari, ale v timovych bodoch sa to neprejavi. Tomu sa hovori vyborna spolupraca. Stokrat lepsie, ako keby tu bol 1 alebo 2 ludia, ktori kazdy den boduju a dalsi dvaja ktori vobec tipovat nevedia
Dufam ze dnes, ked sa hra obrovska porcia zapasov, sa aspon priblizime blizsie k prvemu miestu
Dufam ze dnes, ked sa hra obrovska porcia zapasov, sa aspon priblizime blizsie k prvemu miestu
Pevne verim ze na to mame, ak budeme podavat aj nadalej taketo vykony tak dufam ze to tak aj skonciZigy píše:suhlasim dnes paradna robota uz je vidno kto bude 1 v nasej konferencii
Ale samozrejme ze naskok nemame taky obrovsky aby sme si mohli byt isti aj tymto druhym miestom, takze netreba zaspat na vavrinoch ale kazdy den podavat co najlepsie vykony. Vela stastia
dnes to bola parada
a Ivan super vykon
dufam ze nam to vydrzi a skoncime prvy a predbehneme SC ktory stale dobre boduju ale aj my dobre bodujeme kazdy den takze som si isty ze ich predbehneme lebo tam ich tiahne iba x-men ale my sme tym a oni nie su :frajer2: drzim palce korytnacky
len tak dalej

Milé korytnačky!
Som veľmi spokojný s priebehom tohto kola, a s výkonmi všetkých naších tipérov. Získali sme si slušný náskok, ktorý je treba udržať, nám však druhé miesto nestačí, preto dnes musíme zas plno bodovať, a zvalcovať celú KTL
barrki píše:Milé korytnačky!
Som veľmi spokojný s priebehom tohto kola, a s výkonmi všetkých naších tipérov. Získali sme si slušný náskok, ktorý je treba udržať, nám však druhé miesto nestačí, preto dnes musíme zas plno bodovať, a zvalcovať celú KTLPreto vám želám veľa šťastia... A nezabudnite navoskovať panciere
![]()

Výborne Zigy! Ked som pozeral dnesne vysledky, myslel som ze dnes to bude bieda, ale bola to bieda len u mna, Zigy podrzal opat. A uz len 2 body nas delia od toho aby sme vygumovali krokoušov a nechali ich v tabulke dychat za nami len nase prdy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé