Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Tak ako som vcera vyborne natipoval tak som to dnes dosral.Bolo to otrasne z nasej strany aj ked vzdy moze byt aj horsie.Takze ocakavam ze dnes sa nam podari nazbierat viacej bodov ako naposledy.
Pekne chlapci, dnes chcem pochvalit najma Zigyho za uctyhodnych 8 b ale taktiez g.eo.r.g.ea ktory opat ziskal formu. Paci sa mi ze kazdy den boduje niekto iny, prave to bude klucom naseho uspechu :) Ak budeme udrzovat takyto trend a budeme stale dosahovat aspon taketo vysledky tak postupne nas vidim v tabulke vyssie a vyssie :wink:
Samozrejme ze sa snazime robit setko co je v nasich silach,ale mame velmi kvalitnych superov,takze to nieje take lahke ako to niektori videli pred tymto kolom.Samozrejme ze by som rad videl nas tym vyssie ale bude to zalezat vzdy od toho kto zaboduje,respektive kolym clenom z timu sa zadari.Ked su to dvaja tak je super.Drzte sa korytnacky :thumbsup:
barrki ma pravdu staci ked budeme kazdy den podavat taketo vykony ako do teraz a budeme stale stupat vyssie a vyssie a dufam ze ten x-menov tym pojde stale nizsie :twisted: som zvedavy ako dopadne dnesna noc no uvidime ztial caute :frajer2:
Vyborne, dnes sme velmi slusne zabodovali a posunuli sa na 4. miesto... a vela nechyba ani k druhemu :) Dneska konecne potiahol aj GM :D a samozrejme Zigy... Len tak dalej :thumbsup:
Zigy dnes super robota :thumbsup: Full house :clap: A sme sa posunuli na vyborne 2. miesto :) Len tak dalej korytnacky :P
diki konecne sa zacalo darit vsetky vratane mna :clap: len tak dalej a urcite trhneme toho mudrca x-mena :lol:
Aj ja som velmi spokojny s vysledkami, najma so Zigym v dnesny tipovaci den. Paci sa mi ze kazdy den je lider niekto iny, takze sa nam moze stat ze sa niekomu aj nezadari, ale v timovych bodoch sa to neprejavi. Tomu sa hovori vyborna spolupraca. Stokrat lepsie, ako keby tu bol 1 alebo 2 ludia, ktori kazdy den boduju a dalsi dvaja ktori vobec tipovat nevedia :D
Dufam ze dnes, ked sa hra obrovska porcia zapasov, sa aspon priblizime blizsie k prvemu miestu :thumbsup:
Chlapi dnes dobre robota,ale ako sami vidite darilo sa nielen nam a SC sa nam opat trosken vzdialili.Dufajme ze po prestavke ich predbehneme :thumbsup:
suhlasim dnes paradna robota uz je vidno kto bude 1 v nasej konferencii a som si isty ze ak nam taketo vykony ostanu aj nadalej tak musime byt 1 lebo ma to stve ze su pred nami akurat SC :x na cele s tym mudrym x-menom :frajer2:
Zigy píše:suhlasim dnes paradna robota uz je vidno kto bude 1 v nasej konferencii
Pevne verim ze na to mame, ak budeme podavat aj nadalej taketo vykony tak dufam ze to tak aj skonci :thumbsup:
Ale samozrejme ze naskok nemame taky obrovsky aby sme si mohli byt isti aj tymto druhym miestom, takze netreba zaspat na vavrinoch ale kazdy den podavat co najlepsie vykony. Vela stastia :champions:
:cup: Opat raz som s vykonmi naseho timu spokojny, vdaka Zigymu a Ivanovi sme v tabulke ziskali vacsi naskok, co je velmi super :) Ale na druhej strane, ak pripadne este chceme pomyslat na Play-Off, tak by sme nemali skoncit "az" druhi, ale mali by sme predbehnut Strong Crocodiles, co bude urcite tazke pretoze maju dobru formu... Ale snazit sa musime takze vela stastia korytnacky :thumbsup:
Zdravim dnes to bolo vyborne musim pochvalit zigiho ale stale treba zabrat a predbehnut strong krokodiles.Neni to take lahke ako sme si mysleli ale ako sa hovori : aj slepe kura najde zrno, takze dlho sa hore neudrzia a preto ich coskoro predbehneme.
dnes to bola parada :yahoo: a Ivan super vykon :cool: dufam ze nam to vydrzi a skoncime prvy a predbehneme SC ktory stale dobre boduju ale aj my dobre bodujeme kazdy den takze som si isty ze ich predbehneme lebo tam ich tiahne iba x-men ale my sme tym a oni nie su :frajer2: drzim palce korytnacky :good: len tak dalej
To se ještě uvidí kdo je tým v pravém slova smyslu, měli by jste se smířit s tím, že se nám budete stále dívat "na záda". :twisted:
Ja by som povedal ze pocas tohoto kola zatial hrame my viac timovo, no a uvidime, mozno mas pravdu, moze sa kludne stat aj to ze si ani 2. miesto neudrzime, ale my sme ambiciozni a verime ze mame na 1. miesto :frajer2: Takze pockajme si na koniec kola, ako to dopadne
to sa este uvidi kto komu bude pozerat na chrbat my sa s tym nezmierme :!: a uvidime kto bude prvy ale vy to urcite nebudete :lol2: a mozes sa aj poskladat na hlavu :P
Obrázek
Milé korytnačky!
Som veľmi spokojný s priebehom tohto kola, a s výkonmi všetkých naších tipérov. Získali sme si slušný náskok, ktorý je treba udržať, nám však druhé miesto nestačí, preto dnes musíme zas plno bodovať, a zvalcovať celú KTL :super: Preto vám želám veľa šťastia... A nezabudnite navoskovať panciere :lol2:
Zdravicko,dnes sme ukrojili z naskoku sc a ak to pojde takto dalej do 2 dni ich isto predbehneme(ak nie uz dnes co je dost realne) a potom nas uz nikdo nepredbehne.Tak sa snazte.S pozdravom MIKI :D
Dnes sme podali priserne vykony, vdaka bohu aspon za tie georgeove 4 body... Dufam ze sa uz taketo dni nebudu opakovat... A umelcovi Ivanovi gratulujem k shutoutu :lol:
zo co dnes malo byt som nasraty na vsetkych vratane mna sameho :x toto sa uz nesmie nikdy zopakovat to je ale hanba este ze ani SC nepredviedli moc silny vykon :twisted: dnes sa to musi napravit proste sa to nesmie opakovat no priserne :evil: s pozdravom Filip(Zigy)
barrki píše:Milé korytnačky!
Som veľmi spokojný s priebehom tohto kola, a s výkonmi všetkých naších tipérov. Získali sme si slušný náskok, ktorý je treba udržať, nám však druhé miesto nestačí, preto dnes musíme zas plno bodovať, a zvalcovať celú KTL :super: Preto vám želám veľa šťastia... A nezabudnite navoskovať panciere :lol2:
:lol3: Keby si s tam vyjadrenim pockal 2 dni tak myslim ze by si ho od paty pozmenil :lol2: Sle dufam ze tato noc bola iba jednou ciernou bodkou na tomto kole :clap:
Obrázek
Výborne Zigy! Ked som pozeral dnesne vysledky, myslel som ze dnes to bude bieda, ale bola to bieda len u mna, Zigy podrzal opat. A uz len 2 body nas delia od toho aby sme vygumovali krokoušov a nechali ich v tabulke dychat za nami len nase prdy :lol: Samozrejme ze sa to podarit nemusi, ale spravime vsetko preto aby sme toto kolo vyhrali! Len tak dalej korytnacky!
dnes to bol super vykon ze Ivan :thumbsup: som rad ze po vcerajsku sme sa spametali a zase sme natypovali super :clap: a vazne uz len 2 body a sme pred nimi :yahoo: je to parada len tak dalej :cool:
Presne tak Zigy....Dnes ste podali super vykon s Ivanom.A opat sa ukazalo ze ked treba tak potiahnu dvaja tych ktorym sa nezadari...Len ta dalej :cool:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES