Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
STRONG CROCODILES
no ten banner musi najskor urobit maro som mu napisal pm a poprosil ho ci by pre teba nespravil banner tak neviem ci ho vobec spravi a kedy bude hotovyAlex_GR8 píše:
Prosímvás, já neumím pracovat s těmi bannery, nešlo by že by jste ho mi někdo poslal? Číslo #68.Na tyhle věci jsem lajk.
cauko chlapi tak dnes znova zaciname tipovat po dlhsej pauzicke ktora bola zapricinena NHL ALL STARS GAME
takze ty co ste dnes este nenatipovali konkretne mam na mysli androja
tak dufam ze este natipuješ
lebo ak nie bude bitka
nerad by som bol keby prideme o zbytocne body ze niekto z teamu nenatipuje tak ma nesklam androj
sice este ani ja som nenatipoval
ale ja natipujem ale este mam casu dost
:frajer2: tak ocakavam ze po dnesnej noci podame vsetci vyborny vykon a udrzime si 1 miestno v nasej konferencii
tak do toho STRONG CROCODILES
cauko chlapi skvely vykon
hlavne ty Alex ako cerstva posila teamu si sa ukazal v tom najlepsom svetle super
tvoj vykon si zasluzi potlesk
a moje uznanie
len tak dalej pokracuj v takychto skvelych vykonov a bude super
pochvalu si tiez zasluzi Cibula za jeho vykon super
a mne chlapi prepacte za moj vykon bola to katastrofa
no a androj ten ma velmi sklamal
lebo zas netipoval takze skoda slov
a nezabudaj ze toto kolo ti konci zmluva tak len kludne dalej netipuj ak uz nechces byt v nasom teame uz ma fakt hnevas
dufam ze si tento tvoj zly skutok odcinis :frajer2:
chcel by som oznamit clenom tohto teamu ale aj vsetkym ostatnmy ze pracujem na 1 clanku s ktorym mi bude teda uz pomaha norvic tak ti dakujem za tvoju ochotu a robotu :smile03: takze tento clanok uz mozno coskoro uzrie svetlo sveta
a bude zverejneny na stranke http://www.ktl.hokejforum.com
No nazdar hosi . Tak konecne viacej casu aby somsa tu porozhliadal trosku ako doma
. No ako vidim mame noveho clena
tak srdecne ta vitam a dufam ze nas vsetkych svojimi vykonmi schovas a tak pomozes timu aby sme sa nejako dostali do PLAY OFF ece
. Hm Afi , ahoj teda
. Rad som stebou spolupracoval . AAAAAAA serus X-MEN neber to v zlom ale , uz ma nebavilo kukat sa na vas dobre tipujucich zdola
tak som si zmyslel ze zacnem nahanacku na body a an teba
dufam ze sa neurazis , no jo zacalo sa darit tak snad to vydrzi este . A nehnevaj sa ze ta az tak prenasledujem
skratka to ide
xixixi . Cawte zatal a SC GOGOGO
to je v pohode Cibula
ja sa nehnevam za to ze ma prenasledujes
ale naopak ja som rad ze sa ti uz konecne zacalo darit a ze si sa dostal do formy
tvoje vykony v poslednych dnoch velmi pomahaju nasmu teamu co je super
tak ti teda dakujem za body ktore si ziskal pre nas team
a pokracuj nadalej v takychto skvelych vykonoch :smile03: no a my ostatny teda ja androj a Alex sme dnes podali slaby vykon
bolo to o nicom
este ze nas zachranil Cibula
takze musime sa chlapi viac snazit
SC DO TOHO !
no ja sa nemusim kukat na nase umiestnenie ale radsej ty sa skus pozret na to vase umiestnenie a uzite si druheho miesta lebo zachvilku vas tak vystriedaju cicinky alebo iny team :frajer2: stale mate vsetci z vasho teamu len silne slova a nic s tohoIvan píše:ked sme uz pri tych zazrakoch tak sa skus pozret na to vase umiestnenie a uzite si prveho miesta lebo zachvilku vas tam vystriedame a uz nas nedostihnete
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé