Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

novou posilou teamu sa stava Alex_GR8 :wink: zmluva na 1 kolo vytaj u nas v nasej krokodílej rodinke :D dufam ze sa ti tu u nas bude pacit :)
Děkuju za přivítání. 8) Jsem rád,že jsem se stal členem Strong Crocodiles a budu se snažit o co nejlepší výsledky. :wink:
Alex_GR8 píše:Děkuju za přivítání. 8) Jsem rád,že jsem se stal členem Strong Crocodiles a budu se snažit o co nejlepší výsledky. :wink:
I já tě vítám...třeba vypadneš z "průměru" jako já a Afi...a budš dobrej... :cinka: :cinka: :cinka:
Přál bych si abych byl pro tým přínosem. :frajer2:

Prosímvás, já neumím pracovat s těmi bannery, nešlo by že by jste ho mi někdo poslal? Číslo #68. :D Na tyhle věci jsem lajk.
Alex_GR8 píše:
Prosímvás, já neumím pracovat s těmi bannery, nešlo by že by jste ho mi někdo poslal? Číslo #68. :D Na tyhle věci jsem lajk.
no ten banner musi najskor urobit maro som mu napisal pm a poprosil ho ci by pre teba nespravil banner tak neviem ci ho vobec spravi a kedy bude hotovy :sad2: tak zatial si daj do podpisu len nazov nasho teamu ale skus si dat taky odtien farby pisma aky ma nas team ak budes vediet lebo ani ja neviem aky to mame presne :D no a kebyze ja viem robit bannery tak uz ti ho davno poslem ale ja to neviem robit :( ale dufam a verim :modlenie: ze ti ten banner urobi a co najskor :) a v tom bennery ak ho urobi uz budes mat aj cislo 68 aj s mriezkou :wink: a ja ti uz len potom poslem link toho banneru a ty si ten link das do podpisu :) a potom by ti uz mal fungovat ten banner ako mne :)
Bezva díky. :wink:
cauko chlapi tak dnes znova zaciname tipovat po dlhsej pauzicke ktora bola zapricinena NHL ALL STARS GAME :) takze ty co ste dnes este nenatipovali konkretne mam na mysli androja :D tak dufam ze este natipuješ :) lebo ak nie bude bitka :bitka3: :D nerad by som bol keby prideme o zbytocne body ze niekto z teamu nenatipuje tak ma nesklam androj :yes: sice este ani ja som nenatipoval :D ale ja natipujem ale este mam casu dost :) :frajer2: tak ocakavam ze po dnesnej noci podame vsetci vyborny vykon a udrzime si 1 miestno v nasej konferencii :) tak do toho STRONG CROCODILES :clap: :groupwave:
Začínám být nervozní, doufám že to neposeru! :?
STRONG CROCODILES do toho! :groupwave:
Alex_GR8 píše:Začínám být nervozní, doufám že to neposeru! :?
STRONG CROCODILES do toho! :groupwave:
neboj :) to bude v pohode :wink: a to nevadi ak to nahodou aj pokasles :)
cauko chlapi skvely vykon :good: hlavne ty Alex ako cerstva posila teamu si sa ukazal v tom najlepsom svetle super :yahoo: tvoj vykon si zasluzi potlesk :clap: a moje uznanie :yes: len tak dalej pokracuj v takychto skvelych vykonov a bude super :) pochvalu si tiez zasluzi Cibula za jeho vykon super :good: a mne chlapi prepacte za moj vykon bola to katastrofa :sorry: :hanba: no a androj ten ma velmi sklamal :( :thumbsdown: lebo zas netipoval takze skoda slov :x a nezabudaj ze toto kolo ti konci zmluva tak len kludne dalej netipuj ak uz nechces byt v nasom teame uz ma fakt hnevas :evil: dufam ze si tento tvoj zly skutok odcinis :frajer2:
Tak jsme vytěžili 30 bodů, což jestli se nemýlím, není špatný výsledek. :)

Jakto že Androj netipoval??? :(
X-men: Děkuju za uznání, doufám že se nejednalo o vyjímku. :roll: A bud v klidu, příště můžeš excelovat ty. :wink:
Alex_GR8 píše: Jakto že Androj netipoval??? :(
no napisal mi toto do pm KUWA JÁ SEM VŮL A TO SEM MĚL ČAS... :x :evil: takze asi tak toto nebolo po 1 krat co nenatipoval stava sa mu to dost casto a hlavne v poslednom case takze ako som uz napisal skoda slov :!:
chcel by som oznamit clenom tohto teamu ale aj vsetkym ostatnmy ze pracujem na 1 clanku s ktorym mi bude teda uz pomaha norvic tak ti dakujem za tvoju ochotu a robotu :smile03: takze tento clanok uz mozno coskoro uzrie svetlo sveta :D a bude zverejneny na stranke http://www.ktl.hokejforum.com :roll:
GO SC GO GO GO !!!
GO SC GO GO GO!!!
No nazdar hosi . Tak konecne viacej casu aby somsa tu porozhliadal trosku ako doma :D . No ako vidim mame noveho clena :) tak srdecne ta vitam a dufam ze nas vsetkych svojimi vykonmi schovas a tak pomozes timu aby sme sa nejako dostali do PLAY OFF ece :) . Hm Afi , ahoj teda :cry: . Rad som stebou spolupracoval . AAAAAAA serus X-MEN neber to v zlom ale , uz ma nebavilo kukat sa na vas dobre tipujucich zdola :D tak som si zmyslel ze zacnem nahanacku na body a an teba :) dufam ze sa neurazis , no jo zacalo sa darit tak snad to vydrzi este . A nehnevaj sa ze ta az tak prenasledujem :D skratka to ide :D xixixi . Cawte zatal a SC GOGOGO
to je v pohode Cibula :wink: ja sa nehnevam za to ze ma prenasledujes :) ale naopak ja som rad ze sa ti uz konecne zacalo darit a ze si sa dostal do formy :good: tvoje vykony v poslednych dnoch velmi pomahaju nasmu teamu co je super :thumbsup: tak ti teda dakujem za body ktore si ziskal pre nas team :yes: a pokracuj nadalej v takychto skvelych vykonoch :smile03: no a my ostatny teda ja androj a Alex sme dnes podali slaby vykon :( bolo to o nicom :thumbsdown: este ze nas zachranil Cibula :super: takze musime sa chlapi viac snazit :!: SC DO TOHO !
Ahoj Cibula. :wink: Tak kluci, teď zabereme a nějací želváci nám v prvnímu místu v konferenci nezabrání :!: GO SC GO GO!!!

Včera jsme se moc nepředvedli.Ale dnes to napravíme, že kluci? 8)
no jasne ze to dnes napravime :frajer2: presne tak treba zabrat :cinka: aby nam korytnacky nezabranili k 1 miestu :!: no ale este nam mozu k 1 miestu zabranit aj ine teami :unsure: takze musime makat chlapi :!: GO SC GO GO GO !!!
no tak tomu ver ze ty nieaky zelvaci vam v tom zabrania :P alex ty sa este budes moc cudovat :shock: ako rychlo vas predbehneme zatial sa tu majte dobre :frajer2:
no to sa este uvidi Zigy ci nas predbehnete :frajer2: no ale vsetko je mozne ved zazraky sa stavaju a dost casto :lol2: :lol3:
ked sme uz pri tych zazrakoch tak sa skus pozret na to vase umiestnenie a uzite si prveho miesta lebo zachvilku vas tam vystriedame a uz nas nedostihnete
ale viete ako sa hovori, kde sa dvaja biju, treti vitazi :D

aj ked to momentalne nevyzera, ze by dakto iny zautocil, ale mozne je vsetko, 10 dni je dlha doba :eek2:
Ivan píše:ked sme uz pri tych zazrakoch tak sa skus pozret na to vase umiestnenie a uzite si prveho miesta lebo zachvilku vas tam vystriedame a uz nas nedostihnete
no ja sa nemusim kukat na nase umiestnenie ale radsej ty sa skus pozret na to vase umiestnenie a uzite si druheho miesta lebo zachvilku vas tak vystriedaju cicinky alebo iny team :frajer2: stale mate vsetci z vasho teamu len silne slova a nic s toho :lol2: tak sa uz konecne predvedte ale nie tak ako minulu noc ked si si na svoje konto pripisal 0 b :lol3: sice aj ja som ziskal len 2 b ale vzdy lepsie ako 0 b :lol2: a nezabudaj na to ze ste od zaciatku kola vzdy pod nami a tak to ostane nadelej aspon do konca tohto kola :!:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING