Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

michal225 píše:Az budem vyhodeny z fora Come Of England prebera GM tymu a ja uz budem prec.Nechcem ziadny ban bud ma vyhodte alebo nehajte nemam rad nieco medzi
Jaj už prestaň Michal. :) :wink: Ty si už ozaj koleduješ o ten ban. :( Nestačilo už to čo sa udialo v našej téme a tak a teraz ešte toto a hem to v téme organizácia. Už ozaj dosť bolo upozorňovania, mazaní príspevkom hádok a podobne. Viem, že ja by so mal byť asi z tých posledných čo by tu mali kázať písať niečo, ale však sa nič Michal nedeje snaď nebudeš mať ban a aj naďalej budeš GM tímu, lebo ti to ide dobre. Viem, že výsledky nemáte až také dobé a komunikáciu, ale to sa časom napraví isto. :wink: :thumbsup: Už naozaj sa ukludnime všetci tý čo sme robili bordel a podobne nech je už tu na celom HF už kľud, pohoda dobrá atmosféra... Ja som sa už ukľudnil a uvedomil som si pár vecí ozaj takýmto štýlom, ako je tu teraz chaus a bordel nič nedosiahneme.
Ja sa nepotrebujem zviditelnit a nepotrebujem byt zaujimavy ako ty: Nikto si na ten clanok nestazoval len ty ,to znaci,ze TY chces byt zaujimavy a odkedy nemas rad nieco medzi?tak si zmaz konto a mas pokoj.Nic medzi potom nebude.Jednoducho zmyznes a hotovo.
Ivan píše:Ja sa nepotrebujem zviditelnit a nepotrebujem byt zaujimavy ako ty: Nikto si na ten clanok nestazoval len ty ,to znaci,ze TY chces byt zaujimavy a odkedy nemas rad nieco medzi?tak si zmaz konto a mas pokoj.Nic medzi potom nebude.Jednoducho zmyznes a hotovo.
pocuj co zo seba sekas frajera ty mozes isttak kanale kopat s tvojim iq
hovori sa, ze mudrejsi ustupi, ale tu si nechcete dat povedat ani jeden, vsak uz sa schladte obaja, bude to pre dobro vsetkych
Ja tu frajera nesekam len ti hovorim aby si odisiel z fora ked tak velmi chces a nemusi ta potom ani nikto vyhadovat alebo ti davat ban.Usetris tak pracu moderatorom a spravis laskavost pre niektorych tiperov.A vysvetli mi, co znamena IQ ty frajer.A pise sa to velkymi tlacenymi pismenami ty ozembuch.
AREKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK TOTO NENI NA BAN 24 Hodinovy?
Predstav si ze to nemoze byt ban lebo som neporusil ziadne pravidlo pravidlo.To, ze so ti povedal ze si ozembuch,zato nemoze byt ban, lebo co je pravda nie je hriech.A neotravuj vyssiu moc, radsej mi povedz co znamena ta skratka IQ.
kua ivan, prestan uz, mam chut napisat jeden ostrý clanok na tieto posledne dni, skus sa uz skludnit
Ivan píše:Predstav si ze to nemoze byt ban lebo som neporusil ziadne pravidlo pravidlo.To, ze so ti povedal ze si ozembuch,zato nemoze byt ban, lebo co je pravda nie je hriech.A neotravuj vyssiu moc, radsej mi povedz co znamena ta skratka IQ.
Ivan ty si cisty teply zabrzdeny naruseny nafetovany epileptycky retardovany vyfukovy defektovy ventil ktory nejde vymenit cize ta zhrniem jednym slovom traperovydebil.
ok Joe uz sa teda nato vyserem ale sak spravte niekto poriadok s misom.A miso to bolo dost trapne z tvojej strany.
Ivan píše:ok Joe uz sa teda nato vyserem ale sak spravte niekto poriadok s misom.A miso to bolo dost trapne z tvojej strany.
ale som ta dal dole
aspon vam ozila tema michal, jedine pozitivum, ale ako ste sa zvyditelnili, bez komentara, co tak sa radsej sustredit na tipovanie, ved keby lepsie tipujete a ste na bodovanych miestach, janik by vas urcite spomenul aj v clanku, urcite, tak sa ukludni a radsej porozmyslaj ako dostat tim vyssie :wink:
WildCelt píše:aspon vam ozila tema michal, jedine pozitivum, ale ako ste sa zvyditelnili, bez komentara, co tak sa radsej sustredit na tipovanie, ved keby lepsie tipujete a ste na bodovanych miestach, janik by vas urcite spomenul aj v clanku, urcite, tak sa ukludni a radsej porozmyslaj ako dostat tim vyssie :wink:
tym vyssie ale prosim ta ved oni nemaju zaujem o to je im to suma fuk amne by bodlo keby spomenul ze sme minulu sezonu skoncili posledny
no co michal ako to vyzera s tvojim timom? citam tu take prispevky ze chces skoncit, a preto si naschval koledujes o ban :D ked si uz tento tim rozbehol tak by si s nim mal byt aj v dobrom aj zlom, a prinajhorsom zohnat kvalitnych tiperov, a komunikacia nie je to najdolezitejsie, aj ked patrilo by sa raz za cas nieco povzbudiveho do timoveho topicu napisat...
barrki píše:no co michal ako to vyzera s tvojim timom? citam tu take prispevky ze chces skoncit, a preto si naschval koledujes o ban :D ked si uz tento tim rozbehol tak by si s nim mal byt aj v dobrom aj zlom, a prinajhorsom zohnat kvalitnych tiperov, a komunikacia nie je to najdolezitejsie, aj ked patrilo by sa raz za cas nieco povzbudiveho do timoveho topicu napisat...
Ja sa budem snazit ostat v tyme to je jasne aj pozbudit a ozaj skor som ti nemohol odpisat lebo som mal zamknuttu vlastnu temu
Pěkně jsi to Míšo dnes natipoval, pochybuji že někdo dnes trefil více jak těch Tvých 11 b :good: :good: !!!!
Come on ENGLAND píše:Pěkně jsi to Míšo dnes natipoval, pochybuji že někdo dnes trefil více jak těch Tvých 11 b :good: :good: !!!!
Dikes za pochvalu Come On England ale najvacsia zasluha pre tym patry tebe ty nas drzis nad vodov svojimi vykonmi len tak dalej a bude to aj na play off :clap:
Bojujte chlapi, nech je play off iste, aby ste sa nemuseli strachovat az do konca, hoc len z tromi tipermi, kedze jeden sa Vám na to vybodol. :(
Jasne Derryl budeme bojovat aj traja a myslim si ze na to mame. :good:

inak na trhu je dostatok volnych tiperov.. :wink:
michal225 píše:Jasne Derryl budeme bojovat aj traja a myslim si ze na to mame. :good:

inak na trhu je dostatok volnych tiperov.. :wink:
prene tak idete pomaly ale isto hore a to je super priblizujete sa kazdym dnom k branam play off a mas pravdu na trhu mas dostatok volnych kvalitnych a hlavne spolahlivych tiperov tak sa drzte kilernatori
Tak Míšo jedeme docela dobře, mě se třeba dnes nad očekávání vyvedl "tipařský večírek" :wink: , ale stále tipujeme ve 3 :shock: ?? To je škoda, chtělo by to někoho sehnat, ten 1 človíček je strašně znát !!!!
gratulujem philly, viac ako slusna trefa :frajer2: predbehol si ma o 2 body :bitka3: :wink: Hossa81 Vam natipoval, ale z jeho strany je to take bez zaruky...uvodne kolo bude bez bodu, zrejme aj vplyvom toho, ale ja nie som Vasim GM, cize si to musite riesit sami :yes:
Díky Cepi :wink: !!!! No jestli jen o 2 b, tak jsi také pěkně řádil :yes: :good: !!!! No třeba nyní natipoval, ale předtím 15x ne podle řeči, takže ono v těch 3 to je těžké :? !!!!
Božínku, to mi to 2. kolečko ale pěkně začalo - 8 b ze 3 záp., trefené obě plichty i Dallásek :yahoo: :wink: .
P. S. Jak to Míšo vypadá s tím 4-tým do party ??
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING