Jaj už prestaň Michal.michal225 píše:Az budem vyhodeny z fora Come Of England prebera GM tymu a ja uz budem prec.Nechcem ziadny ban bud ma vyhodte alebo nehajte nemam rad nieco medzi
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
KILLER HORNETS
pocuj co zo seba sekas frajera ty mozes isttak kanale kopat s tvojim iqIvan píše:Ja sa nepotrebujem zviditelnit a nepotrebujem byt zaujimavy ako ty: Nikto si na ten clanok nestazoval len ty ,to znaci,ze TY chces byt zaujimavy a odkedy nemas rad nieco medzi?tak si zmaz konto a mas pokoj.Nic medzi potom nebude.Jednoducho zmyznes a hotovo.
Ja tu frajera nesekam len ti hovorim aby si odisiel z fora ked tak velmi chces a nemusi ta potom ani nikto vyhadovat alebo ti davat ban.Usetris tak pracu moderatorom a spravis laskavost pre niektorych tiperov.A vysvetli mi, co znamena IQ ty frajer.A pise sa to velkymi tlacenymi pismenami ty ozembuch.
Ivan ty si cisty teply zabrzdeny naruseny nafetovany epileptycky retardovany vyfukovy defektovy ventil ktory nejde vymenit cize ta zhrniem jednym slovom traperovydebil.Ivan píše:Predstav si ze to nemoze byt ban lebo som neporusil ziadne pravidlo pravidlo.To, ze so ti povedal ze si ozembuch,zato nemoze byt ban, lebo co je pravda nie je hriech.A neotravuj vyssiu moc, radsej mi povedz co znamena ta skratka IQ.
aspon vam ozila tema michal, jedine pozitivum, ale ako ste sa zvyditelnili, bez komentara, co tak sa radsej sustredit na tipovanie, ved keby lepsie tipujete a ste na bodovanych miestach, janik by vas urcite spomenul aj v clanku, urcite, tak sa ukludni a radsej porozmyslaj ako dostat tim vyssie
tym vyssie ale prosim ta ved oni nemaju zaujem o to je im to suma fuk amne by bodlo keby spomenul ze sme minulu sezonu skoncili poslednyWildCelt píše:aspon vam ozila tema michal, jedine pozitivum, ale ako ste sa zvyditelnili, bez komentara, co tak sa radsej sustredit na tipovanie, ved keby lepsie tipujete a ste na bodovanych miestach, janik by vas urcite spomenul aj v clanku, urcite, tak sa ukludni a radsej porozmyslaj ako dostat tim vyssie
no co michal ako to vyzera s tvojim timom? citam tu take prispevky ze chces skoncit, a preto si naschval koledujes o ban
ked si uz tento tim rozbehol tak by si s nim mal byt aj v dobrom aj zlom, a prinajhorsom zohnat kvalitnych tiperov, a komunikacia nie je to najdolezitejsie, aj ked patrilo by sa raz za cas nieco povzbudiveho do timoveho topicu napisat...
Ja sa budem snazit ostat v tyme to je jasne aj pozbudit a ozaj skor som ti nemohol odpisat lebo som mal zamknuttu vlastnu temubarrki píše:no co michal ako to vyzera s tvojim timom? citam tu take prispevky ze chces skoncit, a preto si naschval koledujes o banked si uz tento tim rozbehol tak by si s nim mal byt aj v dobrom aj zlom, a prinajhorsom zohnat kvalitnych tiperov, a komunikacia nie je to najdolezitejsie, aj ked patrilo by sa raz za cas nieco povzbudiveho do timoveho topicu napisat...
prene tak idete pomaly ale isto hore a to je super priblizujete sa kazdym dnom k branam play off a mas pravdu na trhu mas dostatok volnych kvalitnych a hlavne spolahlivych tiperov tak sa drzte kilernatorimichal225 píše:Jasne Derryl budeme bojovat aj traja a myslim si ze na to mame.
inak na trhu je dostatok volnych tiperov..
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé