Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

Tak menší novinka v sestavě, Deno u nás končí, a novým členem týmu se stává Rosťa. Doufám že se ti u nás bude dařit šéfe :oslava:
Ahojte všichni spoluhráči,jsem rád,že jsem se k vám přidal a snad se nám bude dařit a někam to dosáhnem :vitaz:
Tak zatím se nám daří. :good:
Hlavní je dotáhnout to do Play Off, a tam to pánové rozbalíme :frajer2: Snad :haha:
Mám nějaký výpadek formy :cry: Budu muset zabrat :cinka:
Nic se neděje, dokud se daří týmu. Samozřejmě čím výš v individuální tabulce tím líp, ale hlavní je tým :frajer2:

Každopádně jedeme hoši, tahle sezona ještě bude naše :oslava: :frajer2:
Sorry za nepřítomnost pánové, byl jsem bez netu... :-(
Docela se daří,jen tak dál. :good:
Hlavně aby se dařilo v Play Off, máme na to udělat dobrý výsledek! :oslava:
Ten konec jsme docela zazdili pánové. Ale PO je před námi, takže musíme zabrat!
jo :!: :cinka:
Závěr se nám moc nepovedl,ale teď je tu play off,tak zaberem a soupeře pěkně :box:
Nevíte kam se poděl gogo?? :-( První den PO, a zatím nenatipoval...
Těžko říct.Pro nás by to byla velká ztráta,kdyby netipoval.Docela se mu dařilo.Tak jsem se mrknul a natipoval tam kde asi neměl.
Tak pánové bohužel se nezadařilo, neměli jsme dost štěstí. Každopádně jsem rád že se povedlo vytvořit takový tým jako letos, a děkuju vám, i tak je to největší úspěch Army Men od založení, a já jsem na tuhle sezonu hrdej :thumbsup:
Škoda,že jsme neměli víc štěstí.Ty výsledky v NHL ke konci sezóny jsou docela divoké.Ale posbírali jsme nějaké zkušenosti v play off a příští sezónu si jdeme pro titul.
Doufám že udržíme stejnou sestavu jako letos, byl bych za to moc rád :)
Tož lidi, dle vašich odpovědí vypadá situace asi takto:

SLOŽENÍ ARMY MEN SE PRO PŘÍŠTÍ SEZONU NEZMĚNÍ :clap:
Takže jak jsem psal do vzkazů ->
TT píše:Zdravím Vás pánové
Blíží se další sezóna NHL a s ní i KTL. Na konci minulé jste mi přislíbili že budeme pokračovat společně v jednom týmu. Vyskytla se ovšem věc nemilá, a tou jest odloučení KTL od fora, protože se pravděpodobně bude tipovat na speciálním webu. Jelikož jsem od začátku čistě proti tomuto odloučení, chtěl bych znát i váš názor. Navrhuji tyto varianty:

1) Nepřihlásím tým do KTL, a budeme tipovat samostatně, všichni 4, a i nadále budeme jednotní jako bychom byli v týmu, nikdo nebude podepisovat smlouvu s jiným týmem.

2) Nepřihlásím tým do KTL, ale vy se mnou nebudete držet za jeden provaz a najdete si svoje týmy.

3) Já to překousnu, podřídím se většině a tým přihlásíme.

Jaký je váš názor na věc?
Předem díky, TT
Zatím se vyjádřil jen gogo, a stejně jako já je pro možnost 1). Čekám na zbylé dvě reakce :)
nechcem našepkávať, ale 2) je správne... :giggle:
Walt píše:nechcem našepkávať, ale 2) je správne... :giggle:
Zalez prosímtě :roll:
IMO to poriadne prehanate :P
netvrdim ze kazdy musi byt z napadu preniest gro (funkcnu cast) KTL na samostatny web nadseny, ale taketo "martyrske" odmietanie este predtym ako si to vobec mozete vyskusat je tiez extrem :P

okrem sekcie "KTL na ostro" sa na novy web zatial nepresuva nic ine, teamove diskusie aj organizacne zalezitosti zatial zostavaju tu na HF, takze to nie je tak ze by uz HF s KTL nemalo mat nic spolocne
co sa vlastne v praxi zmeni? k zadavaniu tipov, vysledkom, tabulkam atd sa urcite bude dat dostat cez HF stranku prostrednictvom odkazov a linkov. bude na to treba mozno o 1-2 kliky viac ako doteraz. tuto "pracu navyse" by mohli vykompenzovat vyssia "profesionalnost" a kvalita, ako aj krajsie graficke prevedenie novej KTL stranky, ktora bude mat v tomto vyrazne lepsie moznosti ako obycajne posty v prislusnych temach tu na HF (aj ked to je samozrejme vec vkusu).
zadavanie tipov bude "jednoduchsie", nebude k nemu vobec treba klavesnica takze to bude aj rychlejsie, minimalizuje sa sanca ze pri velkom pocte zapasov nejaky "omylom" vynechas, atd... malo by to skratka byt pohodlnejsie, prehladnejsie a profesionalnejsie. ano, stary system mal svoje caro, osobne by mi tiez nevadilo keby to ostalo po starom, ale vopred striktne odmietat akukolvek snahu o vylepsenie bez toho aby ste si to vobec vyskusali... ? weird. ale je to samozrejme vasa vec
Důvody jsem ti psal do tématu v Organizaci, nebudu se opakovat..
Azizek píše:Důvody jsem ti psal do tématu v Organizaci, nebudu se opakovat..
jj, cital som:
Azizek píše:Možná kdyby se o tom dalo vědět před měsícem, že bych to tak neřešil, ale tohle beru jako nehorázný podraz, to mi na tom vadí nejvíc.
takze viac ako samotny fakt ze by sa tipovat malo na samostatnej stranke ti vadi ze si o tom nevedel aspon mesiac dopredu... :hmm: ... :hmm: ... :rofl:
co ti k tomu mam napisat? co by sa tym zmenilo? bol by si o tom mesiac rozmyslal, analyzoval, rozjimal, meditoval? ked by si bol schopny to predychat a zmierit sa s tym ak by si o tom vedel o mesiac skor, preco to nedokazes v tych zostavajucich cca 8 tyzdnoch do novej sezony? 12 tyzdnov vopred by ti stacilo, ale 8 ti uz nestaci ?!?
alebo je len urazena tvoja jesitnost ? :P
strasne sa ohanas tym ze oznamit taku zasadnu zmenu iba 1 den pred zacatim prihlasovania timov do novej sezony je podraz. ale ved na to prihlasovanie su predsa vyhradene takmer 2 mesiace. nikde nie je napisane ze svoj team musis prihlasit hned v prvy mozny den a ze teda na "stravenie" tejto novinky mas iba ten jeden den :P
sam pises ze ak by si o tom vedel mesiac vopred tak by si to az tak neriesil a (mozno?) by ta to neodradilo od prihlasenia timu do noveho rocnika. tak vies co - pockaj mesiac, predychaj a ked uz to po mesiaci mozno nebudes tak riesit, potom svoj tim do noveho rocnika prihlas. stale bude cca 3-4 tyzdne do zaciatku sezony, takze absolutne nic nezmeskas ;)

jediny relevantny datum s ktorym mozes porovnavat oznamovanie pripravovanych zasadnych zmien je zaciatok samotnej sezony, ale urcite nie zaciatok prihlasovania teamov - co je prakticky len orientacny nezavazny datum, zaciatok takmer dvojmesacneho obdobia ktore mas k dispozicii na prihlasenie tvojho timu. to znamena ze mozes komisii vycitat ze tuto novinku oznamila LEN 8 tyzdnov pred zaciatkom sezony (ak sa ti to zda malo), ale vycitat ze to oznamila len 1 den pred zacatim prihlasovania? doesn´t make sense to me :ja_neviem:
pripadne by si este mohol vycitat ak by taketo zasadne veci oznamili az PO zacati prihlasovania a teda teamy co by uz boli prihlasene by taketo dolezite informacie nemali v case ked sa prihlasovali. ale ani to sa v tomto pripade nestalo
Mno to je celé jednoduché. Když si člověk domluví složení týmu, vše je domluvené, a pak přijde taková změna, se kterou nesouhlasím od začátku když s tím Dado přišel... Kdyby to bylo oznámené včas, dřív než se dohadovaly soupisky, tak prosím. Mohl bych říct bez problému že končím, a není co řešit. Ale teď mám dohodnutý tým, a rozhodně se nechci na kluky jen tak vykašlat.
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING