Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Tak chlapci dokazali sme to, klobuk dolu :) Kanter ako novacik zazije pocit play off, a my ostatni si ho zopakujeme, minule sme to dotiahli do 2. kola kde nas vyradili Ice Cats, tentokrat s nimi hrame uz v 1. kole a mame im co oplacat :twisted: Takze tipujte do temy Prievidza Turtles Play off, ktoru vidime len my ked sme prihlaseni, je v casti NHL-Na ostro uplne hore... Vela zdaru korytnacky :frajer2:
Tak dnes začíname, dúfam, že budeme mať úspešný vstup do PO a "cicinky" porazíme. :oslava: :oslava: :oslava:
Kua, ale teraz mám už nervy. To znamená, že teraz vyhráme :!: :!: :!: :!: :!:, lebo odteraz, podotýkam odteraz začínam hrať (tipovať).
kanter píše:Kua, ale teraz mám už nervy. To znamená, že teraz vyhráme :!: :!: :!: :!: :!:, lebo odteraz, podotýkam odteraz začínam hrať (tipovať).
Už začínaš 2-krát nie?
yzy19 píše:
kanter píše:Kua, ale teraz mám už nervy. To znamená, že teraz vyhráme :!: :!: :!: :!: :!:, lebo odteraz, podotýkam odteraz začínam hrať (tipovať).
Už začínaš 2-krát nie?
prvýkrát to bola len tak :D
Toto nevypadá dobre :( , dvakrát prehrať :( . Dúfam, že teraz nás fanúšikovia budú hnať dopredu. GO TURTLES GO !!! nevzdávajme to !!!
chalani som rad ze ste postupily do play off ale zatial od maciek dostavate nakladacku tak sa spamatajte, no a vidim ze to uz x-menovi nacisto preskocilo v bedni sak ale to sa dalo cakat lebo mu uz dost casto prepinalo v hlave ale pozor na neho lebo to je mafian takze radsej to nechajte tak lebo pride aj s tou jeho kindermafiou na medakoch a ciernych audinach a vas postriela :lol3: :lol3: :lol3: :fucker: :lol2: :lol:
Prehrali sme :( :( :( , nevadi

Zároveň v tíme Prievidza Turtles končím :!: :!: :!: :!: :!:

Je to z osobných dôvodov
Díky Turtles za hru, nebylo to špatné, ale chce to ještě potrénovat. Držím palce v příští sezóně :good:
kanter píše:Prehrali sme :( :( :( , nevadi

Zároveň v tíme Prievidza Turtles končím :!: :!: :!: :!: :!:

Je to z osobných dôvodov
Chalani prepáčte, ale myslím si, že v PT sa mi vôbec nedarilo, takže ako som uviedol v PT končím a idem si hľadať dalšie angažmá. Ak by niekto nevedel, prečo končím, tak nech sa pozrie na moje výsledky, a potom pochopí, prečo.

AHOJ
Tak teda specialne Brrkimu :wub: mozes mi tu pusu dat presne sem :butt:
g.e.o.r.g.e píše:Tak teda specialne Brrkimu :wub: mozes mi tu pusu dat presne sem :butt:
ty si nepoučiteľný :D
:fucker: :fucker:
no cavte negri ako?? ako vidite buducu sezonu?? a hlavne tu je v poslednej dobe pekna nuda :
D
Nazdar korytnacky. Vidim ze GM na nas asi sere ked nedokaze ani povzbudit a usmernit tym. Tak to musim vziat do vlastnych ruk.

:clap: ZABERMEEEEEEEEEEEE :clap:
Vidím,že máte v tíme problémy,keďže tu viazne komunikácia.Vidím Ivan,že si nemáš s kým písať.Tak si zavítal k nám.Ale tým si rozhneval nášho GM.Vraj ste s ním vždy mali "dobré" vzťahy.Hoši začnite komunikovať medzi sebou,lebo padnete pod bodovanú čiaru.Inak ste začali lepšie ako minulú sezónu. :razzi:
Palkovk, my sme s x-menom a jeho tymom mali vzdy "dobre" vztahy, preto uz len napisanie do jeho temy sa povazuje za provokaciu, aj keby som mu hned prial vsetko najlepsie :D . A komunikacia u nas neviazne, GM mam na izbe, Zigyho stretavame kazdy vikend v PD a Georga uz len niekedy ale stale sme na icq, len sa nam nechce sem moc pisat.
No a zacali sme slusne, to je pravda, ale teraz nastala kriza, co uz, ale verim ze skoncime pred vami. Nemam nic proti tebe ale tu ide o to ze si v x-menovom tyme cize musim proti tebe nieco mat aj ked nechcem :D . Ale nech sa ti inak dari ( len tebe, nie vasmu tymu).
no prisiel som sem spravit poriadok co je to tu za bordel :D:D:D:D :oslava:
Ty mozes robit poriadky, ty mozes... Radsej si sprav poriadok v hlave :D a hlavne neotravuj nas pokym nemienis priniest flasu :oslava:
co ty chces ty kotuc :D radsej nalej barrkimu na izbe lebo vidim ze mu nejak nejde to ucenie :D:D
Za prve mu nemam co naliat, jedine ak by tak vodu, za druhe dnes isiel domov, a za tretie on sa neuci, len vylihuje...
no asi pojdem za vamy spravit poriadny poriadok :D:D
Nemusis chodit, staci ked posles flasu a my uz budeme vediet co s nou :twisted:
no vy hej ju vilejete do suda medzy ryby :lol2:
zigy dobre si dnes natipoval :lol:
Sa dosmejes ked nahra 30 bodov :razzi:
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA