Tak chlapci dokazali sme to, klobuk dolu
Kanter ako novacik zazije pocit play off, a my ostatni si ho zopakujeme, minule sme to dotiahli do 2. kola kde nas vyradili Ice Cats, tentokrat s nimi hrame uz v 1. kole a mame im co oplacat
Takze tipujte do temy Prievidza Turtles Play off, ktoru vidime len my ked sme prihlaseni, je v casti NHL-Na ostro uplne hore... Vela zdaru korytnacky :frajer2:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
chalani som rad ze ste postupily do play off ale zatial od maciek dostavate nakladacku tak sa spamatajte, no a vidim ze to uz x-menovi nacisto preskocilo v bedni sak ale to sa dalo cakat lebo mu uz dost casto prepinalo v hlave ale pozor na neho lebo to je mafian takze radsej to nechajte tak lebo pride aj s tou jeho kindermafiou na medakoch a ciernych audinach a vas postriela
Chalani prepáčte, ale myslím si, že v PT sa mi vôbec nedarilo, takže ako som uviedol v PT končím a idem si hľadať dalšie angažmá. Ak by niekto nevedel, prečo končím, tak nech sa pozrie na moje výsledky, a potom pochopí, prečo.kanter píše:Prehrali sme![]()
![]()
, nevadi
Zároveň v tíme Prievidza Turtles končím![]()
![]()
![]()
![]()
Je to z osobných dôvodov
AHOJ
Vidím,že máte v tíme problémy,keďže tu viazne komunikácia.Vidím Ivan,že si nemáš s kým písať.Tak si zavítal k nám.Ale tým si rozhneval nášho GM.Vraj ste s ním vždy mali "dobré" vzťahy.Hoši začnite komunikovať medzi sebou,lebo padnete pod bodovanú čiaru.Inak ste začali lepšie ako minulú sezónu.
Palkovk, my sme s x-menom a jeho tymom mali vzdy "dobre" vztahy, preto uz len napisanie do jeho temy sa povazuje za provokaciu, aj keby som mu hned prial vsetko najlepsie
. A komunikacia u nas neviazne, GM mam na izbe, Zigyho stretavame kazdy vikend v PD a Georga uz len niekedy ale stale sme na icq, len sa nam nechce sem moc pisat.
No a zacali sme slusne, to je pravda, ale teraz nastala kriza, co uz, ale verim ze skoncime pred vami. Nemam nic proti tebe ale tu ide o to ze si v x-menovom tyme cize musim proti tebe nieco mat aj ked nechcem
. Ale nech sa ti inak dari ( len tebe, nie vasmu tymu).
No a zacali sme slusne, to je pravda, ale teraz nastala kriza, co uz, ale verim ze skoncime pred vami. Nemam nic proti tebe ale tu ide o to ze si v x-menovom tyme cize musim proti tebe nieco mat aj ked nechcem
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé