Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

pěkné logo a bannerky....de na něm vidět velké sebevědomí,tak snad vám to pomůže k lepším výsledkům. :wink:
ospravedlnujem sa timu ze som netipoval ale nesiel mi cely week net
Cibula neklam :-P viem, že si netipoval, preto lebo si sa zas niekde opil a celý výkend si bol rozbitý :D , ale ni. :wink: V pohode teda cibino ospravedlnenie sa príma tak teda vítaj spať. :biglol:

Čo sa týka tým new bannerov čo tu čítam ohlasy na ne a asi aj ešte budem a skoro všetko kladné tak som rád. Bolo treba zmena aj bannerov aj oživenie a verím, že nám to dodá určite viac sebavedomia a že sa nám zažne aj dariť v 3. kole. :) Ešte raz thanks Kopymu. :wink:

Palkovk: Nechcel si sa ty dnes vyjadriť? Či nevydalo časovo, alebo, ako? :smile03:
medik911 píše:hm tak radsej podla mna si nechajte tie staare :D
a inac badhedik ... ides do prahy ete?
ee uz nejdem nikde budem doma a od noveho roku MI
cepi píše:no neviem, ci je Badhed ta spravna volba...ak nepocestuje do Prahy :D mozno aj ano, ak nie :roll: Leo urcite viac sleduje NHL ako spominany borec, pravidelne tipoval, a napr. co sa tyka toho pravidelneho tipovania, taka "Cibula" :D je bez zaruky..ale tak hadam sa Vam zadari
No diki cepi.Mas pravdu druhe kolo som bol odcestovani ale ako som povedal do prahy uz nejdem.A sledujem nhl kazdy den pre tvoju informaciu.Vzdy som bol medzi najlepsimi tipermi a som si isti ze sa tam znova dostanem.
Verím, že 3. kolo nám už vínde a bodovo sa presadíme. Dovolím si sem napísať, že takéto silné zloženie tímu sme ešte nemali, ako budeme stupovať do 3. kola. Badhed je to čo tomuto tímu ešte chýbalo. Tento piatok 28 pre nás začína nové kolo, takže treba makať hneď od začiatku!
T.Kopecky píše:tu je logo male Obrázek

Kód: Vybrat vše

[IMG]http://i34.tinypic.com/10igg9g.png[/IMG]
a tu je vo velkom
Obrázek

[IMG]http://i34.tinypic.com/bzplt.jpg[/IMG]
:)
neviem si pomoct a vonkoncom nechcem kritizovat pracu kopiho, ktory si toho odmaka az az,ale toto logo mi pripada..... tak.... plyšovo :D
canesman píše:
T.Kopecky píše:tu je logo male Obrázek

[IMG]http://i34.tinypic.com/10igg9g.png[/IMG]
a tu je vo velkom
Obrázek

[IMG]http://i34.tinypic.com/bzplt.jpg[/IMG]
:)
neviem si pomoct a vonkoncom nechcem kritizovat pracu kopiho, ktory si toho odmaka az az,ale toto logo mi pripada..... tak.... plyšovo :D
No a sak plysaky su pekne.Aspon konecne nieco nove sakru.Tak nepis blbosti pretoze na tejto teme chceme pocut len chvali a ne take blbosti.Ak se ti nepaci tar radsej drz hubu a sem nepis.
Vidím,že logá máme pekné.Asi najkrajšie zo všetkých.Už nám len tie výkony chýbajú.Tak od piatku s chuťou do 3. kola.Ďakujem za dôveru.
Ejha Badhed toto bolo moc také...od teba k canesmanovi. Canesman logo možno pripadá plyšovo, ale bannery nie. To je jedno nám sa páči aj logo aj bannery. :cool: To je, len závisť canesman, že vy také nemáte :-P , ale ni. :wink: Presne, ako napísal Badhed my tu v téme chceme, len počuť samé chváli. :-P :) Chlapi a klídek už aj tak je tu rušno na HF. :smile03: 3. kolo budeme BAD BOYS, alebo lepšie povedané-napísané BAD CROCODILES. :twisted: Badhed má jasnú úlohu v tíme rozdávať hity, byť sa, provokovať... :hit: :fight: :-P

Palkovk: Neďakuj za dúveru. :smile03: Zaslúžil si ju aj, keď ti teraz néjde, ale nemal som to ľahké s rozhodovaním, ale veď my im všetkým ukážeme čo sme zač v 3. kole. :twisted: :twisted: :twisted:
tu je opraven logo male nerobim tie nohy lebo ich tam ani nevydno
Obrázek
T.Kopecky píše:tu je opraven logo male nerobim tie nohy lebo ich tam ani nevydno
Obrázek
Thanks Kopy. :) Potom toto logo arek zmenši a šupni nám do témy pls. :) Wild tak tu to máš logo aj ty si ho zmenši a použiho na čo si chcel teda. :wink: Alebo použite zmenšenú verziu a netreba nič zmenšovať, ale si myslím, že to témy našej vojde kus o dačo to logo vačšie, ako je už zmenšené. Poprosil by som radšej teda, keby aj ty arek aj ty Wild použijete toto logo, len si zmenšite na, ako to treba. Thanks vopred. :smile03:
Badhed píše: No a sak plysaky su pekne.Aspon konecne nieco nove sakru.Tak nepis blbosti pretoze na tejto teme chceme pocut len chvali a ne take blbosti.Ak se ti nepaci tar radsej drz hubu a sem nepis.
badhead,ty si nieco velmi zle popapal vsak?....lysace,alebo daco podobne vsak? :D .... som len slusne napisal nazor, ak sa dakto mohol urazit,tak jedine kopy a to rozhodne nebolo mojim cielom,lebo jeho robotu si fakt cenim a ked uz pisem o vasom time, ste mi vcelu sympaticki, aj narozdiel od ostatnych celkom obhajujem ixa a stojim za nim,tak hadam mi nejaka zla hlava nepokazi tento nazor no krokodili tim :D
Canesman nikto ti nič nepokazí za názor na krokodýli tím. :wink: Badhed Canesman je správny chlapík a patrí medzi mojich obľúbených userov. Canesman to nemyslel zle. Zas som rád Badhed, že si sa zastal tímu ohľadom toho loga a si tu tak krátko, takže si to cením. :smile03: Badhed na takéto slová, ako si použil na canesmana sú tu iný useri. :D Tak dnes sa už oficiálne skončilo pre nás 2. kolo, ktoré nedopadlo dobre. 2. dni teda máme voľno. Dnes si dáme úplne voľno a zajtra si dáme nejaký tréning a piatok ideme na to 3. kolo. Tak čo ideme v 3. kole atakovať popredné priečky :?: :roll:
Tak zase sa vam nepodarilo skoncit pred nami,aj ked ste nas predtym porazili.Mali ste to lepsie rozbehnute ako my,ale nakoniec sa ukazalo, ze korytnacky su nieco "viac" ako krokodili. :razzi: :fucker:
canesman píše:
Badhed píše: No a sak plysaky su pekne.Aspon konecne nieco nove sakru.Tak nepis blbosti pretoze na tejto teme chceme pocut len chvali a ne take blbosti.Ak se ti nepaci tar radsej drz hubu a sem nepis.
badhead,ty si nieco velmi zle popapal vsak?....lysace,alebo daco podobne vsak? :D .... som len slusne napisal nazor, ak sa dakto mohol urazit,tak jedine kopy a to rozhodne nebolo mojim cielom,lebo jeho robotu si fakt cenim a ked uz pisem o vasom time, ste mi vcelu sympaticki, aj narozdiel od ostatnych celkom obhajujem ixa a stojim za nim,tak hadam mi nejaka zla hlava nepokazi tento nazor no krokodili tim :D

Tak potom sorry ale mal som jeden zo svojich dni da sa tak povedat
Aby si si nemyslel Rado,že sa mi nechcelo natipovať.Dnes a zajtra si dám volno.Až piatok tipnem,sobotu a nedelu spolu.Ako predtým.A hned od zaciatku musime vsetci zaberat poriadne.
Paľo v pohode. :wink: Asi aj ja dnes netipnem dnes a ani zajtra dobrý nápad. Síce ja skúsim tipnúť, lebo ešte môžem nejakú bodovú priečku obsadiť, ako jednotlivec. Inač zajtra bude okamih pravdy :D , sme písali min. týždeň písomku z matiky. Tipujem, že to bude taká štvoročka. :lol: :lol: :lol: Kua zabudol som si doma tie vzorce čo si mi napísal tak som použil spolužiakove čo mal, ale no neviem. Nevedel som skoro nič ešte, že dačo spolužiak poradil, ale som sa snažil no aj sám niečo. :D Povieš mame ni mojej. :D
Jáj skoro som si ani nevšimol toto.
Ivan píše:Tak zase sa vam nepodarilo skoncit pred nami,aj ked ste nas predtym porazili.Mali ste to lepsie rozbehnute ako my,ale nakoniec sa ukazalo, ze korytnacky su nieco "viac" ako krokodili. :razzi: :fucker:
Pravdu povediac som nechcel ani na to reagovať, ale tak predsa niečo. Milý Ivanko, len toľko uvidí sa 3. kolo, kto s koho. Som zvedaví aký budete odpor klásť. Ešte toto :fucker: Badhed daj mu. :evil: Do tohto sa môžeš pustiť nie, ako do canesmana. :D
Krista co ma zase kdo proti mne ? :D :D :D odkedy som tu na HF som dvakrat nenatipoval a to som tu uz sakra dlho a hned je z toho veda :D :D .......icte mi nekam :D :D............berem to v pohode :) ....vazne mi nesol net cez Week lebo sme menili plastaky a nechal som mojho zajaca behat po obyvacke a ten lol mi prehryzol LAN cabel :D
Dobrý zajac potom :D likvidačný :D . Tak ho zober dakedy na zápas, ale nie, že narobí veľké škody potom. Si ho najskôr ešte lepšie vycvič. Rozmýšľam o jeho zaradení do tímu :lol2: bola by to dobrá posila. :lol: Ne v pohode je to už za to nenatipovanie. :wink: Za všetko teda môže zajac :twisted: :-P Nehanbíš sa na zajaca vyhovárať ty :D :smile03:
Cital som co si pisal do tej temy.Nechapem.Co je s KilHornets?Co urobili?lebo nejako som to nepochopil,preco netipuju.Ale to nie je nas problem.My sme dufam jednotni.Musime zaberat raz jeden potom dalsi.V NHL nie je nic jasne,ziadny zapas.Preto je potrebne,aby sme so vsetci drzali nad ciarou tipovania.Teda najhorsie okolo 50. miesta.Nestaci,ked jeden tipujuci je vpredu.Videli ste to v 1. kole.Jeden nic neziska pre tím.A v 2. kole sme boli skoro vsetci pod ciarou.A ja az na uplnom dne.Rado,aky je system?Ako v 1. kole?Ci ako v 2. kole?Takze zajtra zaciname.Vitam u nas noveho clena BADHEDa.A do Cibulu uz nevyryvaj,lebo ti jednu nakladiem a poviem mame,ze sa nic neucis!
Paľko, ale no. :moj: Čo sa týka KH a systému v 3. kole ti všetko poviem a vysvetlím v sobotu u tebe. Jasne my sme jednotní. :wink: Treba tak veru v 3. kole, aby sa min. aspoň dvaja típeri držali nad čiarou a potom môžu možno prísť nejaké úspechy tímu. Presne tak zajtra začíname. :cinka: Inač s tej matiky bola na koniec trojočka a možno mi len chýbal štvrť príklada ešte k tomu dopočítať čo som mal a bola by dvojačka. Nevydalo mi to časovo nejak. Potom ti sem ešte ukážem aký tiket mi včera nevyšiel tak si to kukni, ale môžu aj iný. Som skoro zabudol. Ja som skončil, ako jednotlivec toto kolo na 22. mieste kus som to pred koncom pokazil a som rád, že som sa ešte vyšplhal na tu 22. priečku. Získal som teda 9b za 22. miesto. Radšej, ale tých mojich 9b by som dal tímu.
ixo píše:Jáj skoro som si ani nevšimol toto.
Ivan píše:Tak zase sa vam nepodarilo skoncit pred nami,aj ked ste nas predtym porazili.Mali ste to lepsie rozbehnute ako my,ale nakoniec sa ukazalo, ze korytnacky su nieco "viac" ako krokodili. :razzi: :fucker:
Pravdu povediac som nechcel ani na to reagovať, ale tak predsa niečo. Milý Ivanko, len toľko uvidí sa 3. kolo, kto s koho. Som zvedaví aký budete odpor klásť. Ešte toto :fucker: Badhed daj mu. :evil: Do tohto sa môžeš pustiť nie, ako do canesmana. :D
tak si na to teda nemal reagovat nikto ti to nekazal :fucker:
Tak ať se vám daří kluci!! :smile03: Přeju týmu SC hodně štěstí a dobré tipy!! No a nevzpomínejte na mě ve zlém!! :) Budu vás dál sledovat a držet palce!! Byli jste můj první tým, na to se nezapomíná!! :smile03: Škoda, že jsem podával tak chabé výsledky!

Mějte se!
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS