Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Som akurát pozrel vyhodnotenie dnešné a tak som zistil, že tých 13b by nám stačilo na výhru nad viacerími tímami prípadne remízu. Čo už ideme ďalej. Tento sýstem v 2. kolo je pre náš výhodu a inokedy nie, ale to aj pre druhých. Pre nás je to však viac nevýhodou, ale mi ideme ďalej a spravíme tak, aby do konca kola bol už výhodou pre nás.
SC 9 - EI 10 Dopadli sme takto podľa mojich výpočtov. Ja, Cibuľa, palkovk dnes totálna katastrofa. Leonarda nás aspoň zachánil tak, aby sme neprali veľkým rozdielom. Nebiť jeho 7b čo dnes získal tak, by sme prehrali 2:10 a takto sme prehrali aspoň o bod. Toto kolo je už asi teraz definitívne stratené, ale aj tak bojujeme ďalej.

Dnešný sumár:
ja 2b
Cibula 0b
Palkovk 0b
Leonardo 7b :good:

Kurňa chlapi serká ma to, že som už nedokázal získať k tím 2b ešte 2b. :bitka3: Keby získam 4b tak je výhra naša a 3b tiež. Problém bol v tom, že sme mali všetci podobné tipy a výsledky vyšli čudne, ale ja som mohol dať iné. :bitka2: Nahnevaný som hlavne sám na seba. EI víťazom teda gratulujem.

Dnes nás čakajú IC- ľadové cicnky. V dnešnom večernom súboji iné než výhru nebereme, takže dúfam, že je to jasné chlapi. :!: :box:
škoda no, sem vám to tak přál a nic :( ,tak snad je dnes za vás porazíme my :smile03:
.:Mike:. píše:škoda no, sem vám to tak přál a nic :( ,tak snad je dnes za vás porazíme my :smile03:
No tak to dúfam. :wink: Zrátajte im to aj za nás. :twisted:
Thak IXO ak som spravne kukal , tusim sa nam podarilo zdolat Lidra a este k tomu an jeho lade ......este to skontroluj ale myslim ze hej :D :D ....akoze fakt pekna hra chalosi :) ......
Cibula áno podarilo sa nám to a hneď je lepšia nálada v tíme. Veľký podiel na tom máš ty, že sme zhodali IC. :good: IC už po dnešnej prehre už nie sú ľadové cicinky, lebo už sme ich schladili, ale nie. :-P :) Samozrejme musíme sa snažiť tak, aby sme už do konca tohto kola, len vyhrávali.

Ďalej oznamujem, že po tomto kole nastanú v tíme zmeny. Zmeny nastanú hlavne v zostave tímu.
Ďalej tu ešte zareagujem na konci kola na pár príspevkom zo začiatku kola a tak, ale to, len v tom prípade ak to dopadne, ako by som chcel ak nie tak nie tak to nechám tak. Budem reagovať na pár príspevkov, ktoré som nechal tak zo začiatku kola, že som na ne nereagoval a to v záujme tímu a aby tu zas nebolo rušno. Teraz na ne zareagujem, len v tom prípade ak to tak dopadne to viem asi, len ja, ako a samozrejme zareagujem na to primerane, tak, aby s toho nebolo zas Hallo. To by bolo zatiaľ všetko. Bližšie info o zmene zostavi tímu a týchto vecí čo som tu napísal na konci kola teda.

Krokodýli bojujeme ďalej. :box:
Jojo, pokusme se zbývající zápasy vyhrát, kluci!!! :cinka: :smile03:
Ahojte chalani.Ponúkam Radovi svoju rezignáciu v tíme za moje katastrofálne výsledky.Veď o body v 2. kole som sa zaslúžil jediný raz. Vôbec mi nejde tipovanie a nechcem vám to kaziť.Teraz to ide veľmi dobre aj Cibuľovi aj Leonardovi. Viem o zmenách,ktoré plánuje Rado.Ale najslabším článkom som ja.Ja ostanem tipovať KTL či už sám alebo v tíme.Nechávam vám to na zváženie a hlavne Radovi.Či by nebolo najlepšie vymeniť niekoho práve za mňa.Ciele tímu sú hodne nad čiarou a nie tesne pod ňou.Svoje miesto neponúkam kvôli tomu,že nechcem tipovať,ale kvoli mojim výsledkom.Tipovať ostanem naďalej do konca sezóny a asi aj ďalej Veď ide hlavne o zábavu.

Pre Rada:Ak máš Nový Pokrok,všimni si, kto rozbil ten mešec.A kúp si ho aj budúci týždeň.Sobotu dobehni.Natipujeme zápasy na sobotu.Zajtra si v práci podám sám.
Pôvodne som to chcel Paľo spraviť inak do 3. kola s zostavou. Ty vieš koho som chcel brať... tak isto viem o tvojej rezignácii už si to spomínal, ale vylúčil som to a myslel, že sa to vyriešilo. Poviem takto pre všetkých po tomto kole mal byť nahradený Leonardo, ale nepoviem kým zatiaľ. Bodoval si nie raz, ale dva krát ak nie viac, ale je pravda, že toto kolo ti néjde, ale pred tým kolo nešlo nám a ťahal si to ty. Tak som uvažoval nad týmto čo si napísal a dospel som k tomuto: Po tomto kole ti konči zmluva tak, že by si jedno kolo netipoval tímovo aspoň za nás teda, ale viem, že keď nebudeš za nás tipovať tak ani za iný tím a to už teraz von koncom, keď ti néjde a sám sa stažuješ. Pôvodne si mal figurovať v 3. kole v zostave, ale kedže si tu napísal čo si napísal tak by som práve nahradil teba, dúfam, že nenahneváš a ja viem, že to zobereš v pohode a budeš rád ak nám pôjde a budeš nám fandiť. Spravíme to tak, že Leonardovi predĺžim zmluvu ešte na kolo a príde do tímu típer, ktorému dám zmluvu tiež na kolo, pôvodne som chcel dať 2 aj sme tak boli dohodnutý, ale spravím to takto a Cibulovi ostane po tomto kole zmluva ešte na 1. kolo do 3. kolo teda zmluva. Vyškúšame to teda Paľo bez teba, ako to pôjde 1. kolo a ak to nepomôže tak sa vrátiš pravdepodobne spať ok? Ak nám to, ale pôjde tak tím nechám ďalej v tom zložení. Dúfam, že to čo si napísal, že ostaneš tipovať naďalej to aj dodržíš a nebudem ti zazlievať ak budeš tipovať v inom tíme. Priznám, že čo som písal Leonardovi o jeho odchode pm on vedel, že už bude vymenení, ale bral to v pohode, ale teraz sa rozohral a viem, že by proste túžil ostať v tíme, lebo je to taký hráč, ktorý je verný prvému tímu a takých hráčov si treba vážiť. Ďalej ma presvedčil tím obrázkom a textom čo má napísané v popise. Paľo tak to spravím tak, ako som teda napísal ok? Najradšej by som nás nechal v tomto zložený aj ďalej toto 3. kolo, ale ak zas nebudeme bodovať ani 3. kolo už to bude čím ďalej, len tažšie. Čo sa týka toho pokroku čo či som si všimol? Nemám nový pokrok, ako som dotipoval tak už žiadny pokrok. Čo sa týka tej soboty tak nechcem stále chodiť za tebou, lebo to vypadá, ako by som ťa furt otravoval a tak... dobehni ty ku mne v sobotu, alebo mi pošli tipy sms ok?

Inač chlapi neviem či som na večer dobre natipoval, lebo som tipoval, keď ma bolela hlava. Mám teraz nejaké problémy školské aj zdravotné tie školské ma netrápia, ale tie zdravotné už hej, ale tým vás tu néjdem zaťažovať ani nikoho iného každý ma isto svoje problémy... na ľad aj tak takéto veci nepatria. Na ľad-zápas a tu KTL v našej téme sustredíme sa na výsledky hru a všetko iné bokom ak sa dá...

Poviem niečo dnes zo školy, že ako sa dá skoro dostať tri 5 za 1 hod. vyučovaciu z občianskej výchovy. :D Mne sa to dnes skoro podarilo. Bum prvá 5 za rozprávanie zo spolužiakmi, ako za vyrušovanie. Druhá písomka nenapísané nič okrem zadania a ani meno som nemal na písomke. Preberal som si písomku čistý papier teda a vravím profesorke, lebo som si chcel s nej srandu urobiť tak jej vravím teda, že fasa aspoň máme čím doma zakúriť a ona na to, aby sme sa vyudili teda doma, ale to som už nepočul to mi, len spolužiaci povedali. Ja takéto veci hovadiny zvyknem na hod. trieskať doberať si niekoho a tak vtipkovať treba aj takých v triede, ale jesto aj iný v triede samozrejme. :D S touto profáčkou máme všetci rozrobené napr. min. spolužiak mu kázala okno otvoriť a neotvoril ho po niekoľko napomenutí tak ho ona otvorila dostala nervi dobre okno nevytrhla samozrejme spolužiak dostal poznámku, že ignoroval príkaz učiteľky a k tomu ešte druhý spolužiak vykríkol, že povedal pán urobil sám neviem či počula, ale jej dávame kapky iné. :lol2: Zas min. ročník sme mali v tried jedného típka čo prišiel z Čiech a sním sa tak zvykla hádať a raz ju vytočil a aj ona jeho a tak ho poslala za dvere aj jej na to na tuto ma môžeš pofajčiť :lol: a pred tým jej ešte dal iné kapky :lol: . Takéto veci sa dejú u nás v škole-triede toto som, len tak napísal, aby bolo. :D

Teraz niečo k dnešnému nášmu večernému súboju so Steelers C. Už sme nad týmto súperom vyhrali, ale to za výhru sa nedá ani počítať. Vtedy od nich tipival, len samotný GM, takže to sa viac menej dalo čakať, že vyhráme. Teraz sa ich tím pomenil čo sa týka zostavi, takže teraz to bude iná káva. V noci sa teda ukáže, že kto z koho. :twisted:
Neviem no , IXO ty si sefko ....Palo je to blbost ze ponukas rezignaciu , neni si jediny kemu sa nedarii , men sa nedarilo v prvom kole a ani rocniky predtym a som tu stae .....Nemal by si to robit ale je to tvoje rozhodnutie a je to vsetko len na vas ....
No počkám ešte, ako sa vyjadrí zajtra Paľo a Leonardo. Konečne slovo-rozhodnutie bude aj tak na mne,takže ja zvážim všetko čo a ako ďalej.
ixo píše:IC už po dnešnej prehre už nie sú ľadové cicinky, lebo už sme ich schladili, ale nie. :-P :)
:lol3: :lol3: :lol3: :lol3: tak teraz sme co ultra mega turbo zchladene macky ktore boli 1000 rokov v mraznicke???
inac ty chodis co na zakladnu nam davali poznamky len na zakladnej na strednej uz nedavaju lol.. aspon unas no nevim jak to je uvas hh ale cudne to tam mate noo ja ani nejdem pisat co ja vsetko robim bo by som sa nedopisal
Pěkně se to zkomplikovalo...Palo, měl by jsi zůstat ty...Pro tým si odvedl ohromnou práci a to že se ti ted nedaří, není důvod k rezignaci...Já být ixem, tak Palovu rezignaci odmítnu...Jsem přesvědčen o jeho budoucím přínosu pro tým....
...ikdyž... :hmm: :D
Po porážke s MB vo večernom súboji sme už stratili aj tú najmenšiu šancu bodovať v tomto kole. Ja som podal úplne slabý výkon o ničom to bolo z mojej strany. Prepadnem sa aj v tabuľke jednotlivci a to som chcel aspoň tam nejaké pekné umiestnenie, aby boli body, ale to ma tak netrápi, ako to, že zas nebude bodovať ani toto kolo. Cibula dnes podal dobrý výkon, ale jeho výkon však nemohol sám stačiť na MB, kedže my ostatný s týmu to bola slabota a u mňa najvačšia slabota. 2 dni voľno v tomto kole máme a 3 dni budeme ešte tímovo tipovať a potom deň voľna a ideme na 3. kolo. Nech už toto kolo préjde rýchlo, lebo ma to nebaví už tipovať, keď už nemáme šancu bodovať v tomto kole. Potom treba rýchlo zabudnúť na toto kolo, ale aj to 1 a sústrediť sa na to nové 3, aby sme už v tom bodovali. Ako napísal Paľo ciele tímu sú hodne nad čiarov a nie tesne pod ňou. Paľo takto teda: Tento tým bude hodne nad čiarov a už bude dosahovať dobré výsledky, ale aj z tvojov pomocou účasťou v tíme. Ja už verím, že v 3 kole budeme bodovať a hlavne s tou zostavou čo som ti vravel. Toho típera už sledujem od. min sezóny a verím, že budem prínosom do tímu čo bude teda. Už sa aj Cibula rozohral mne tiež celkom ide aj, keď sa furt nezadarí a tebe, že néjde toto kolo to nevadí 3 budeš zas exelovať a budeme všetci. Vieš čo si mi napísal, keď som ťa sem dotiahol, že tak nebude sa s*ať a že vyhráme celú sútaž. Spolu sme šli do téjto sezóny do tímu a ak dačo tak to spolu ukončíme. :wink: Určite sa to nehodlám ukončiť teraz a ani v blízkej budúcnosti, takže ani ty teda. :wink: Chlapi teda dotipujeme toto kolo tak, aby sme neskončili posledný a neurobili si veľkú hanbu. V 3. kole to bude ešte tažšie, keď do našej konferencii pribudol nový tím, takže konkurencia bude ešte vačšia, ale to by nám nemalo vadiť ak sa budem snažiť dobre tipovať... Túto sezónu nám to PO nemôže újsť :!: To je môj min. cieľ v tejto sezóne aspoň. Ako si tiež vravel Paľo ak sa zadarí 3. kolo potom ďalšie ak nie tak potom to dlšie tak je možná účasť v PO, ale treba ísť pekne po poriadku na to. Tak teda na tvoju rezignáciu zabudni :razzi: a pekne krásne ideš so mňou, Cibulom a ešte s tím típerov ty vieš, ktorým do 3. kola. :smile03:
Druhé tými už tiež avizovali nejaké zmeny do 3. kola tak aj tím Strong Crocodiles avizuje tiež zmeny. Približne po kole aj pol pôsobenia v tomto tíme nahradí Leonarda Badhad, ktorý sa tímu upísal na 2. kolá. Leonardovi ďakujem v mene sebe aj tímu za jeho spoluprácu v tíme. Každý vie za akým podmienok si sem prišiel nebolo to ľahké..., takže ti ozaj za všetko ďakujem/e. Dúfam, že neostaneš free típer a že si nájdeš miesto v nejakom tíme, lebo by bola škoda, keby ostaneš free. :wink: Do 3. kola ideme teda v takomto zležení:

Badhed
Cibula1210
palkovk
ixo

Touto cestou teda by som chcel privítať u nás Badheda s ktorým sa teším/e na spoluprácu. :smile03: Zmeny v tíme už boli podľa mňa nutné, kedže sme v 2. kolách neuspeli a už ďalšie zaváhanie, ako GM tímu nemôžem a nechcem dopustiť. Za neúspech rátam aj toto kolo, čiže už 2. kolá. Zmluvy sú teda nasledovné: Badhed 2. kolá, Cibulovi ostáva po tomto kole ešte 1. kolo a palkovivk konči po tomto kole zmluva tak jemu predlžujem na 3. kolá zmluvu a ja ostávam naďalej teda GM. Pokračujeme teda ďalej. Ciele do 3. kola sú teda chlapi dúfam jasné, čiže bodový zisk. :!: Z mojej strany som už toto kolo tak viac menej vypustil, lebo...proste jedno s druhým. Paľo teba sa nepáčili naše staré bannery a logo tak tu máš nové. :wink: :D Nie srandujem ty si o banneroch a logu nevravel nič, len sa vyhováram na teba, aby tu zas nebolo na mňa, že zas špekulujem atď. :lol:

Badhed
Obrázek

Kód: Vybrat vše

[img]http://i38.tinypic.com/264nk1c.jpg[/img]
Cibula1210
Obrázek

[img]http://i33.tinypic.com/2dmfsjq.jpg[/img][/quote]
palkovk
Obrázek

[img]http://i34.tinypic.com/9rsl7s.jpg[/img]
ixo
Obrázek

[img]http://i35.tinypic.com/28umrll.jpg[/img]
Logo to sa ešte musí doriešiť a potom pridám sem aj to. Sľubujem už, že bannery a logo nebude meniť do vtedy pokiaľ sa sám nenaučím spraviť niečo poriadne, ako je toto teraz. :D Za výrobu bannerov a aj loga, ktorý snaď bude dodaný neskôr patrí veľká poklona a vďaka Kopymu. :poklona2: :smile03:

Cibula a ty si prečo zas včera nenatipoval? Aj, keď už je toto kolo stratené tak si aj tak žiadam pravidelné tipovanie od típerov, poriadok tu bude aj tak. :!: Nech to už viac neopakuje, lebo :bitka3: :) Už aj minulí týždeň si nenatipoval v piatok, takže takéto mi/nám nerob už viac.! Samozrejme neviem, aký si mal teraz dôvod, ale snaď sa to vyrieši a máš jedno štastie :-P , že nádej v tomto kole už pre náš umrela. Ak by si to spravil za iných podmienok tak sa máš chlape po chlebe. :-P

Chlapi inač uvítal, by som ak by ste aj vy rozlúčili s Leonardom a privítali Badheda. :roll: Chalpi, takže ideme od teraz na toto :champions: :povzbudzovanie:

Paľo: Tebe dám do popisu ja banner, kedže si lamer do takýchto vecí. :lol2: :)
hm tak radsej podla mna si nechajte tie staare :D
a inac badhedik ... ides do prahy ete?
logo do stvrtka ixo, lebo potom zase nebudem vsetko prepisovat, ked si to prichystam na 3. kolo

palkovk moze dostat zmluvu maximalne na 2 kola, kedze cibula ma este v platnosti zmluvu, ktora bola uzatvorena ako 3-kolova
ixo mne sa te bannery paca..
pekna pracicka kopyho..gratulujemm :wink:
Tak potom teda 2. kolá. Mám to aj napísať do tej vybranej témy tie zmluvy či stačí aj tu takto,ako som napísal, alebo to tam hodíš ty? :roll:
maro píše:ixo mne sa te bannery paca..
pekna pracicka kopyho..gratulujemm :wink:
Aj mne sa páčia. :biglol: Veru veru pekná práčička Kopyho. :thumbsup: Teraz ešte musím poposielať pm osobám, ktorých som oslovil za bennery a logo, keď už máme, že už nemusia robiť ak by teda vôbec robili.. :)
ixo píše:Tak potom teda 2. kolá. Mám to aj napísať do tej vybranej témy tie zmluvy či stačí aj tu takto,ako som napísal, alebo to tam hodíš ty? :roll:
radsej to tam napis, aby to tam bolo pokope, ked bude treba nieco spatne pozriet :smile03:
no neviem, ci je Badhed ta spravna volba...ak nepocestuje do Prahy :D mozno aj ano, ak nie :roll: Leo urcite viac sleduje NHL ako spominany borec, pravidelne tipoval, a napr. co sa tyka toho pravidelneho tipovania, taka "Cibula" :D je bez zaruky..ale tak hadam sa Vam zadari
tu je logo male Obrázek

[IMG]http://i34.tinypic.com/10igg9g.png[/IMG]
a tu je vo velkom
Obrázek

[IMG]http://i34.tinypic.com/bzplt.jpg[/IMG]
:)
cepi: Badhed nepocestuje do Prahy, preto sme sa dohodli na zmluve. Keby išiel do Prahy tak to nie, ale aj miesto neho by som mal na kolečko slušného típera, ale kedže sa naskytla tá možnosť, že Badhed tak bezváhania radšej jeho. Mňa už zaujal min. sezónu svoji výkonmi a umiestneniami a už aj túto sezónu hneď v 1. kole presvedčil o svojich típerských schopnostiach a kvalitách. Badhed si našiel prácičku tu na Slovensku ak som to dobre pochopil, ale veď on sa snaď vyjadrí k tomuto a tak... Tak ti ešte poviem, že keby od začiatku tejto sezóny v tíme neni palkovk tak by to bol práve Badhed miesto neho. Teraz samozrejme bude v tíme aj palkovk aj Badhed, takže som spokojný, ale keď uvidím ešte výsledky od nich, ale aj odo mňa Cibulu tak budem ešte spokojnejší. Čo sa týka Cibuľu tak neviem čo je s tým chlapcom. :hmm: Toto nezvikol robiť min. sezónu, ale nebol dnes ani na pokeci tak neviem nejaké čudné sa mi to zdá byť. On má tento ročník maturi a jedno s druhým, ale viem, že min. piatok nenatipoval, lebo sa opil. :D Samozrejme teraz to už budeme riešiť a musíme dospieť k nejakému rozumnému riešeniu. Neviem, ale či by som bol schopný ak by došlo k tomu, že by cibino netipol 5 dní za sebou ho nahradiť. Cibino je súčasť tohto tímu od začiatku a berem to chlapca, ako môjho druhého brata proste ho má rád, ale už keby fakt, že by jeho neúčasť škodila veľmo tímu tak by som asi niečo podnikol...

Kopy: Díki za to logo ešte. :wink: Tieto nohy teda tá obuv by sa nedali tou farbou, ako má to oblečené žlté na sebe. Vieš čo sme v pm riešili to oblečenie, že mal vtedy ružové, že aké to vypadá :D tak teraz mu ostala tá obuv ešte. Dá sa dať ešte to do poriadku?
Pěkné banneriky máte :thumbsup: ,dobrá práce Kopy :thumbsup2:
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES