Pôvodne som to chcel Paľo spraviť inak do 3. kola s zostavou. Ty vieš koho som chcel brať... tak isto viem o tvojej rezignácii už si to spomínal, ale vylúčil som to a myslel, že sa to vyriešilo. Poviem takto pre všetkých po tomto kole mal byť nahradený Leonardo, ale nepoviem kým zatiaľ. Bodoval si nie raz, ale dva krát ak nie viac, ale je pravda, že toto kolo ti néjde, ale pred tým kolo nešlo nám a ťahal si to ty. Tak som uvažoval nad týmto čo si napísal a dospel som k tomuto: Po tomto kole ti konči zmluva tak, že by si jedno kolo netipoval tímovo aspoň za nás teda, ale viem, že keď nebudeš za nás tipovať tak ani za iný tím a to už teraz von koncom, keď ti néjde a sám sa stažuješ. Pôvodne si mal figurovať v 3. kole v zostave, ale kedže si tu napísal čo si napísal tak by som práve nahradil teba, dúfam, že nenahneváš a ja viem, že to zobereš v pohode a budeš rád ak nám pôjde a budeš nám fandiť. Spravíme to tak, že Leonardovi predĺžim zmluvu ešte na kolo a príde do tímu típer, ktorému dám zmluvu tiež na kolo, pôvodne som chcel dať 2 aj sme tak boli dohodnutý, ale spravím to takto a Cibulovi ostane po tomto kole zmluva ešte na 1. kolo do 3. kolo teda zmluva. Vyškúšame to teda Paľo bez teba, ako to pôjde 1. kolo a ak to nepomôže tak sa vrátiš pravdepodobne spať ok? Ak nám to, ale pôjde tak tím nechám ďalej v tom zložení. Dúfam, že to čo si napísal, že ostaneš tipovať naďalej to aj dodržíš a nebudem ti zazlievať ak budeš tipovať v inom tíme. Priznám, že čo som písal Leonardovi o jeho odchode pm on vedel, že už bude vymenení, ale bral to v pohode, ale teraz sa rozohral a viem, že by proste túžil ostať v tíme, lebo je to taký hráč, ktorý je verný prvému tímu a takých hráčov si treba vážiť. Ďalej ma presvedčil tím obrázkom a textom čo má napísané v popise. Paľo tak to spravím tak, ako som teda napísal ok? Najradšej by som nás nechal v tomto zložený aj ďalej toto 3. kolo, ale ak zas nebudeme bodovať ani 3. kolo už to bude čím ďalej, len tažšie. Čo sa týka toho pokroku čo či som si všimol? Nemám nový pokrok, ako som dotipoval tak už žiadny pokrok. Čo sa týka tej soboty tak nechcem stále chodiť za tebou, lebo to vypadá, ako by som ťa furt otravoval a tak... dobehni ty ku mne v sobotu, alebo mi pošli tipy sms ok?
Inač chlapi neviem či som na večer dobre natipoval, lebo som tipoval, keď ma bolela hlava. Mám teraz nejaké problémy školské aj zdravotné tie školské ma netrápia, ale tie zdravotné už hej, ale tým vás tu néjdem zaťažovať ani nikoho iného každý ma isto svoje problémy... na ľad aj tak takéto veci nepatria. Na ľad-zápas a tu KTL v našej téme sustredíme sa na výsledky hru a všetko iné bokom ak sa dá...
Poviem niečo dnes zo školy, že ako sa dá skoro dostať tri 5 za 1 hod. vyučovaciu z občianskej výchovy.

Mne sa to dnes skoro podarilo. Bum prvá 5 za rozprávanie zo spolužiakmi, ako za vyrušovanie. Druhá písomka nenapísané nič okrem zadania a ani meno som nemal na písomke. Preberal som si písomku čistý papier teda a vravím profesorke, lebo som si chcel s nej srandu urobiť tak jej vravím teda, že fasa aspoň máme čím doma zakúriť a ona na to, aby sme sa vyudili teda doma, ale to som už nepočul to mi, len spolužiaci povedali. Ja takéto veci hovadiny zvyknem na hod. trieskať doberať si niekoho a tak vtipkovať treba aj takých v triede, ale jesto aj iný v triede samozrejme.

S touto profáčkou máme všetci rozrobené napr. min. spolužiak mu kázala okno otvoriť a neotvoril ho po niekoľko napomenutí tak ho ona otvorila dostala nervi dobre okno nevytrhla samozrejme spolužiak dostal poznámku, že ignoroval príkaz učiteľky a k tomu ešte druhý spolužiak vykríkol, že povedal pán urobil sám neviem či počula, ale jej dávame kapky iné.

Zas min. ročník sme mali v tried jedného típka čo prišiel z Čiech a sním sa tak zvykla hádať a raz ju vytočil a aj ona jeho a tak ho poslala za dvere aj jej na to na tuto ma môžeš pofajčiť

a pred tým jej ešte dal iné kapky

. Takéto veci sa dejú u nás v škole-triede toto som, len tak napísal, aby bolo.
Teraz niečo k dnešnému nášmu večernému súboju so Steelers C. Už sme nad týmto súperom vyhrali, ale to za výhru sa nedá ani počítať. Vtedy od nich tipival, len samotný GM, takže to sa viac menej dalo čakať, že vyhráme. Teraz sa ich tím pomenil čo sa týka zostavi, takže teraz to bude iná káva. V noci sa teda ukáže, že kto z koho.