Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Tak teraz vám dám kus zdrba chlapy. Vydíš Cibula zas sme prehrali, keby si opravíš tie svoje tipy na také, aké som ti písal tak by sme vyhrali, ale ty nie. :evil: Si ma pekne s tým nasral, že si potom začal, že nie néjdem meniť máme doma takú dohodu či čo, mňa to nezaijíma proste do budúcna už. Nemal si podané na ostro a keby aj tak si si tu mohol zmeniť tipy, ale v poho aspoň sa potvrdilo, že asi ideš viac individuálne, ako pre tím. :thumbsdown: A potom na také, že vyhoď ma z tímu, ako si mi včera písal zabudni, len preto, že si tak nespravil s tými tipmy ťa nevihodím, len ma to kus nasralo, že si nechcel spolupracovať. Min. sezónu si mam tiež drbal, že sme taktizovali posledný deň 5. kolo. Proste sa mi u teba utvrdzuje, že hráš sám za seba a nie pre tím. Prevažne ty a Leonardo máte úplne rovnaké tipy v poho dvaja môžte mať, ale ak vidíte, že mi s Paľom máme také tipy, ako vy s chcete si dať tak dajte veď iné aj tak, len dvaja bodujú za tím, ale síce ak vám ide o individuálne výsledky tak potom nič. Proste ak tipujete tak si kuknite, aké máte či už má dakto z nášho tímu tipnuté a čo. Včera Cibi som mal také také už myšlienky, že vyhodiť ťa nebudem klamať, lebo ma to nasralo, že si to nezmenil proste si to mal zmeniť a bodovali by sme. Teraz sme úplne na s podu tabuľky, ako taký šupáci totálny. Viež, že ťa mám rád Stanko, ako kamoša a važim si ťa... a teba si z tímu nedám :wink: , ale včera si sklamal proste. Som zvedaví či si to odčiniš teda dobrým výkonom. Proste sa spametajme či ideme hrať individuálne, alebo, ako jeden tím. Ak nezačneme makať, ako jeden tím tak sevas play-off :rozlucka: Tak, keď si ja môžem meniť tipy a obetujem sa s tipmi pre tím tak hádam môžte aj vy. Viem, že som GM tímu a tak sa patrí samozrejme mne dávať iné tipy, ale tak sem tam môžte aj vy teda by ste mohli. Néjdeme individuálne, ale ako tím do budúcna nezabúdať na toto a keď sa budeme držať tohto dostavia sa aj dobré výsledky. Včera som, ale asi moc taktizoval asi preto, že FB tipovali 3, kto vie či by to prešlo tie tipy, takže som asi rád, že sme aj prehrali, lebo by sme mali asi rovnaké tipy. Viem, že keby Cibi oslovím Leonarda či si zmení tipy isto by si podľa mňa zmenil. Proste kukajte nabudúce ak podávate či už dvaja z tímu nemajú pred vami rovnaké tipy zbytočne dáte aj vy to isté, keď aj tak body idú od dvoch típerov. Dúfam, že sa neurazíš Cibi a všetko je ok a ideme ďalej, len som mal za potrebu sa toto vyjadriť aj, keď som ti včera spomínal, že nebudem tu vyjadrovať , ale nedalo mi to nervy som mal. Dnes v noci bude veľmi horúco. :eek2: Dnes tipujeme a potom voľno. Jeden za všetkých všetci za jedného. :wink: :) :frajer2:
Ešte, aby som nezabudol poprosím, aby na ten môj príspevok predposledný ohľadom tých tipov nereagovali je to vec tímu, reagujú na to iba členovia tohto tímu ak chcô a tým som skončil. A ešte toto.
WildCelt píše:boze, kto to bude stale prepisovat tie zmeny nickov vo vyhodnoteniach :x nejako sa to dostava do mody a este farbu zmenit a logo a nazov timu a skratku, vrrrrrrr :D
Ale no Wild. :moj: :) Viem viem náš tím ti asi pridáva najviac roboty na vyše tak sorry, ale my sa ti za to finančne odmeníme. :D
Naše výkony jsou ostudný! :oops: :( No nevím no, snažím se tipovat podle svého nejlepšího svědomí! :ja_neviem: No nezbývá než si přiznat, že jsme v krizi :!:
Nejak ste ticho krokodilkovia.Co uz na vas prisiel strach?Ja viem,to je tazko, ked viete ze idete hrat proti superovi,ktoreho nemozete prekonat.Jedine co mozete, je ze prehrate dostojne bez debaklu.
Leonardo tak tu máš. :wink:

Obrázek

Kód: Vybrat vše

[img]www.upload-obrazkov.imghost.sk/files/l11huuz18skee8v98a8x.jpg[/img]
Tak s týmto sa posilňuje po ceste na štadión do PT. :)
Obrázek
V tíme po ceste vládne úplna pohodka všetko je ok, ako má byť. :wink:

Tak takúto fešnú vecičku si každý z náš založil na náš strong krk.
Obrázek
Sme odhodlaný si z PT odniesť víťazstvo. :box:
Chlapi,včera to bol super výkon.Všetci traja ste zabrali.Ide to.Paráda.Takže sobotu a nedeľu zdoláme ďalších súperov.Držte sa.
Zdar smochtliaci.Dnes sa vam zadarilo ale to bola len nahoda.Ved ako sa vravi:Ked je stastie unavene, sadne aj na somara(v tomto pripade na krokodila).No priznajte kolko berie Wildcelt?
Len v krátkosti. Je dobre, že sme dnes vyhrali po tej série prehier. Je jedno či sme dnes vyhrali nad PT, alebo nad iným súperov. Proste dôležité sú víťazstva a jedno nad kým hráme dôležité sú 3b prípadne 2. Teraz už, len treba víťaziť a zbierať body. Dnes sme zabrali, ako tým čo prinieslo úspech. Včera, keď som videl už naše tipy, že máme rozdielne tak som vedel, že už vyhráme, ale ozaj. Dnes odych a zajtra ideme zvíťaziť nad FC. Dnešným výkonom si si to Cibi odčinil čiastočne veď ty vieš čo. :wink: Jeden za všetkých všetci za jedného. :smile03:
Dnes chuti vitazstvo dvoj az trojnasobne viacej , bo nekto tu mal silne reci a sfukli sme ich .....Ivanko aj nabuduce ..... tie tvoje recicky potesili ......
A ked sme pri tom mily Ixo ....k tomu ze kvoli men sme prehrali , ja som si to kukla a keby som zmenil tie tipy tak ako si mi kazal tak by som mal JA o 2 body viacej a aj do timu by isli o dva body viacej a mi sme prehrali o tri takze aj tak by ti boli moje 2 body prd platneee .....ale ska dobre no moja chyba teda , berem to !!! aj ked to je jak to je .....
Ivan píše:Ach ty spina krokodilcia,prisli ste k vitazstvu ako slepe kura k zrnu a uz tu skaces od radosti a pritom ste este nikdy pred nami neskoncili.Tak radsej zavri hubu.A preco ste vcera nereagovli na moje prispevky?Ste mali taky strach ze ste boli neschopnu odpisat,co?Vsetci ste vedeli ze prehrate a s tymto nepocital nikto na HF.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:

ivan ty si humorista, ty nevies, ze ked prehrat, tak so tou? nie tu osocovat druhych, najma ked boli lepsi, ako PT
a tiez bez urazok to tu si nejde, to aj teba doma rodiicia oslovuju ty špina :?:
Prehru zvladam v pohode ale nie proti krokodilom a povedal som ze je spina krokodilcia nielen spina a mam dost zlu naladu tak sa to odzrkadluje aj natom co pisem a teraz som lahko vyprovokovatelny.Sak aj k vam pojdeme hrat a rozbijeme vas o to sa bat nemusis Joe.Radsej sa chod uz rozcvicit.
Cibi ja som ti kázal tipy dať vtedy 0,2,1 asi nie som istý, ale zdá sa mi, že takto, ale to už jedno..., hlavne, že sme už po dlhej dobre vyhrali a vieme zas, ako chutí víťazstvo. Dá sa povedať, že toto bolo naše prvé oficiálne víťazstvo v tomto kole, lebo ten súboj proti Steller C, kde tipoval, len jeden aj to GM tak to za víťazstvo nerátam, ale aj z toho zápasu sme získali 3b. Ďalej Cibi čo sa týka toho nášho dnešného víťazstva tak chutí isto viac, ako inokedy, ale o to néjde nejdeme s toho robiť veľké hallo, ako tu niekto. Ideme proste dokazovať tipmi, aký sme silný tím a na čo máme túto sezónu, nebudeme tu mať, len silné slová a skutky nikde. Kvalitu proste treba dokázať dobrými tipmi a nie rečičkami a poviem vám, že keď sa nezaoberám timito rečičkami čo tu niekto píše tak sa mi aj lepšie tipuje. Jedno je však isté dakto tu isto dlho nebude môcť spať pokojne, že prehral. Robíte naozaj s toho vedu, že ste prehrali mne je to jedno už či hráme s vami PT, ale s kým pre mňa pre tím sú dôležité body a nie súper s ktorím hráme aj, keď aj podľa tohto s kým sa hrá sú veľké hecovačky-provokácie a podobne... Ja som rád, že sme získali 3 body a bolo mi jedno čo získame s vami 3 body, alebo s iným tímov, ale tak priznám sa, že nad vami výhra chutí lepšie, ale nebudem hallo okolo toho robiť. A ak si niekto myslí, že ma tu vyprovokuje, ako inokedy a podobne..., že budem reagovať na každú kravinu tak je na peknom omyle.
Dnes chlapi privítame u nás víťazom minulého ročníka KTL FALCONS, takže o ich sile a kvalite vám tu nemusím veľa písať. Patrilo by sa nám už vyhrať v domácom prostredí, lebo zatiaľ všetky zápasi v domácom prostredí sme prehrali. Už máme moc malú podporu fanúšikov, kedže domáce zápasi sme všetky prehrali. Chce to dnes výhru, aby sme si naspať priťiahli našich fanúšikov. Inač bol som pred chvíľkou pozreť v našek aréne, ako to tam vypadá ešte skoro pred zápasov a videl som tam už sedieť takéto 3 krásne dievčence, ktoré majú na svojich šatách-oblečení naše logo a naše mená-niky. :) :biglol: a už netrpezlivo čakajú na začiatok zápasu. :DObrázek Viem viem chýba tam ešte jedna pre palkavk, ale on už takéto nemôže. :) :-P Cibula, Leonardo dnes si to proste pýta výhru. Akože pekne chlapi, že sme vyhrali nad PT, ale snaď sa neuspokojíme s výhrou, len s mimi. Ešte je celkom dosť zápasov, takže ešte môžme zamiešať karty. Patrilo by sa toto kolo bodovo umiesniť aj, keď zatiaľ je to nereálne. Ak sa bodovo toto kolo neumiestnime je dosť možne, že v 3. kole už nastanú nejaké zmeny v tíme a to v zostave, ale to má čas ešte. Inač sa mi dostalo do uší, že FALCONS fanúšikovia patria k tím tímov, ktorý sú dosť agresívny a vedia v aréne narobiť zmetok a neporiadok..., takže som si dovolil najať toto opatrenie :arrow: Obrázek Tieto slečny sa sa mi zaručili, že sa postarajú o všetko tak, aby bolo všetko ok :D . Ak sa tieto slečny osvedčia budú pracovať pre nás, aby bolo všetko ok, ako má byť. :yes: Krokodýli: Jeden za všetkých všetky za jedného. :wink: :povzbudzovanie: :groupwave:
ako ixinko...pekne tam mate cajocky..
najma ta cibulova sa vydarilaa :D :D
pěkně ixo, ta tvoje je nej!!! :good: :good:
    Tak GM musí mať tu najlepšiu to je predsa jasné. :-P Napadlo sa to s timi babenkami , ako také oživenie v téme. Viem, že my chlapi neodoláme, keď vidíme nejaké pekné čajočky a tak musíme na to nejako reagovať. :D Mike, keď váš tím bude mať voľno a náš bude riešiť zápas tak ťa pozívame do VIP lože, kde budú na teba čakať takéto ženičky,ako si videl na obrázku a mara pozívame tiež. :smile03: Na nedostatok dievčat vo VIP loži sa nebudete stažovať a ani si neuvedomíte a bude aj koniec zápasu s ktorého vyšiel náš tým úspešne. :)
    Noo ak tam bude aj ta slecna v strede ..tak rad sa pridam
    Marečku tam aj budú iné slečny a dokonca ešte lepšie. U nás sa nájdu aj také dievčence, ako keď bola zamladi Pamela A. :D
    Síce Pamela je aj teraz na svoj vek dobrá šupa aj, keď má síce za sebou veľa plastík a podobne...aj tak by som ju... :lol:
    ok teda přijedem :yes: , až budem mít volný den :smile03: , to bude zrovna 18.11. a to hrajete doma s Evil Insiders.
    Jo a dotaz.. jsou tam i V.I.P parkoviště?nerad bych aby mi někteří fanoušci poškrábali mé BMW :D
    Jasne máme V.I.P parkovisko. U nás máme všetko. :smile03: A keby aj nemáme V.I.P parkovisko čo máme tak tieto dievčence :arrow:Obrázek dozrú na to, aby tvoje BMW nikto nepoškriabal. Samozrejme aj na V.I.P parkovisko sa prídu dievčence mrknúť či je tvoje BMW ok a s radosťou aj s tebou nasadnú do toho BMW. :D
    tak to je fajne :good: :D
    kua x-men, koho zas ides vyhodit :?:
    Preco sa pýtaš? Veď nikoho. Som, len avizoval v predošlích príspevkách, že ak toto kolo nebudeme bodovať tak do 3. kola asi pôjdeme s inou zostavou. Nikoho vyhodiť néjdem, takže kľud nieže zas s toho bude veľké hallo. S kade toto máš Joe? Nič také som ja nepísal. Možno si to pochopil z príspevkov od Nabokov_SJS, že? Oslovoval som pár típerov na dalšie kolo, že ak dačo a vidíš, ako to dopodlo. Všetko je ok toto kolo dokončíme v tomto zležení, ako sme, aby bolo jasné všetkým.
    2122 příspěvků
    Seřadit podle:
    Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
    Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
    2019 ST LOUIS BLUES