Tak teraz vám dám kus zdrba chlapy. Vydíš Cibula zas sme prehrali, keby si opravíš tie svoje tipy na také, aké som ti písal tak by sme vyhrali, ale ty nie.
Si ma pekne s tým nasral, že si potom začal, že nie néjdem meniť máme doma takú dohodu či čo, mňa to nezaijíma proste do budúcna už. Nemal si podané na ostro a keby aj tak si si tu mohol zmeniť tipy, ale v poho aspoň sa potvrdilo, že asi ideš viac individuálne, ako pre tím.
A potom na také, že vyhoď ma z tímu, ako si mi včera písal zabudni, len preto, že si tak nespravil s tými tipmy ťa nevihodím, len ma to kus nasralo, že si nechcel spolupracovať. Min. sezónu si mam tiež drbal, že sme taktizovali posledný deň 5. kolo. Proste sa mi u teba utvrdzuje, že hráš sám za seba a nie pre tím. Prevažne ty a Leonardo máte úplne rovnaké tipy v poho dvaja môžte mať, ale ak vidíte, že mi s Paľom máme také tipy, ako vy s chcete si dať tak dajte veď iné aj tak, len dvaja bodujú za tím, ale síce ak vám ide o individuálne výsledky tak potom nič. Proste ak tipujete tak si kuknite, aké máte či už má dakto z nášho tímu tipnuté a čo. Včera Cibi som mal také také už myšlienky, že vyhodiť ťa nebudem klamať, lebo ma to nasralo, že si to nezmenil proste si to mal zmeniť a bodovali by sme. Teraz sme úplne na s podu tabuľky, ako taký šupáci totálny. Viež, že ťa mám rád Stanko, ako kamoša a važim si ťa... a teba si z tímu nedám
, ale včera si sklamal proste. Som zvedaví či si to odčiniš teda dobrým výkonom. Proste sa spametajme či ideme hrať individuálne, alebo, ako jeden tím. Ak nezačneme makať, ako jeden tím tak sevas play-off
Tak, keď si ja môžem meniť tipy a obetujem sa s tipmi pre tím tak hádam môžte aj vy. Viem, že som GM tímu a tak sa patrí samozrejme mne dávať iné tipy, ale tak sem tam môžte aj vy teda by ste mohli. Néjdeme individuálne, ale ako tím do budúcna nezabúdať na toto a keď sa budeme držať tohto dostavia sa aj dobré výsledky. Včera som, ale asi moc taktizoval asi preto, že FB tipovali 3, kto vie či by to prešlo tie tipy, takže som asi rád, že sme aj prehrali, lebo by sme mali asi rovnaké tipy. Viem, že keby Cibi oslovím Leonarda či si zmení tipy isto by si podľa mňa zmenil. Proste kukajte nabudúce ak podávate či už dvaja z tímu nemajú pred vami rovnaké tipy zbytočne dáte aj vy to isté, keď aj tak body idú od dvoch típerov. Dúfam, že sa neurazíš Cibi a všetko je ok a ideme ďalej, len som mal za potrebu sa toto vyjadriť aj, keď som ti včera spomínal, že nebudem tu vyjadrovať , ale nedalo mi to nervy som mal. Dnes v noci bude veľmi horúco.
Dnes tipujeme a potom voľno. Jeden za všetkých všetci za jedného.
:frajer2:
Ale no Wild.WildCelt píše:boze, kto to bude stale prepisovat tie zmeny nickov vo vyhodnoteniachnejako sa to dostava do mody a este farbu zmenit a logo a nazov timu a skratku, vrrrrrrr

Viem viem chýba tam ešte jedna pre palkavk, ale on už takéto nemôže.
Tieto slečny sa sa mi zaručili, že sa postarajú o všetko tak, aby bolo všetko ok