Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

WildCelt píše:ten nas suboj vyzera na riadnu dramu :buchac: snad sa k nam prikloni tentokrat stastie, nie ako proti FB :modlenie:

po 10 zapasoch je stav 25:24 pre SC, este sa hraju 2 zapasy a v jednom z nich MIN, tak snad to zariadia pre nas :-P
rozhoduje sa v poslednom zapase LAK - CGY :? stav je 27:27

vyhra LAK :arrow: vyhra SC
vyhra CGY :arrow: vyhra IC
remiza :arrow: vyhra IC pp

cize je vsetko otvorene :|

3 min do konca 2:3

...
Takže aj súper IC nás porazil. Porazil nás dosť celkom tesne,ale porazi a odnášajú si z nášho krokodýlskeho územia 3b. Arena SC bola úplne plná a bolo sa na čo pozerať. Z VIP lože nás sledoval aj Derryl, ktorý po zápase nebol zas spokojný a išiel sa za to poriadne do nemenované baru opiť a ďalej neviem čo bolo. :D Nám nič neostáva, len aby sme zašli do svojej bažiny a čakali na večerný súbor proti Steelers C. V tomto súboji bereme 3b to je dúfam jasne krokodýli všetkým. Snaď zas od Steelers C natipuje, len GM, ako to bola včera, keď hrali proti PT. Ak by to tak bolo aj dnes tak nám to, len uľahčia. Dnes musíme teda vyhrať :!: Najbližší zápas v domácom prostredí musíme tiež vyhrať, lebo strácame fanúšikov a hlavne sexi fanenky. :!: :D
Ja som oslavoval už okolo 16 hodiny popoludnia, kedy Slovan vyprášil Dun. Stredu po jednoznačnom priebehu a fantastickej diváckej kulise, akurat to posrali fanuskovia Fradi, ale im kukláči naložili :good:
Tak proti dnešnému večernému súperovi Steelers C avizuje zmenu. Útočnú dvojicu bude tvoriť ja a palkovk a obrannnú bude tvoriť Cibula a Alex. Rozhodol som sa toto kolo, že viac budem útočiť a zbierať pre tým oveľa viac bodov, ako to prvé kolo a preto som si vybral, ako spoluhráča palkavk. Ak sa mu bude dariť toto kolo, ako to prvé a mne tiež tak budeme mať silný útok. Obranu som sa rozhodol aspoň pre dnešný deň skusiť, ako som už spomínal. Dnes musíme hlavné útočiť. Cibula mi písal, že mu vraj néjde tak som nevedel, že čo sním, že kam ho dať či do útoku so mňou, alebo so mňou do obrany. Kedže mu až tak néjde útočenie tak skúsime tú obranu a ako parťáka som ti vybral Alexa. :smile03: Dúfam, že spolu vytvorite pevnú neprekonateľnú obranu cez, ktorú inkasujeme ozaj málo gólov. Dnes môžte aj útočiť, len nezabúdať na to, že aké sú vaše povinnosti. Alex a dnes pridaj aj trochu agresivity nech to už ozaj vypadá, že sme SC. :wink: Tak všetko je jasné teda? 3b musia byť naše. :twisted: :twisted: :twisted:
ixo píše: Z VIP lože nás sledoval aj Derryl, ktorý po zápase nebol zas spokojný a išiel sa za to poriadne do nemenované baru opiť a ďalej neviem čo bolo. :D
tak toto je klamstvo, on sedel vo VIPke The Best bibbers spolu s wildom a dalsimi :D
Došla na mňa kríza.Chlapi treba zabrať,pokiaľ sa neprebudím.Alebo niekto dávajte presne opačné tipy ako ja.Tie zaručene vyjdu.Tak poďme.Som najslabší v tíme.Musím zabrať.Čo už.Narodil sa mi maličký,tak sa neviem nejako sústrediť a dávam hlúposti.Tak ma prosím zastúpte.Potrebujeme 2 víťazstvá po sebe.
To je v pohodě...Krize přijde na každého...To se zase vrátí...Musíme zabrat všichni. :smile03: ...Gratuluju k prckovi chlape. :yahoo:
palkovk píše:Došla na mňa kríza.Chlapi treba zabrať,pokiaľ sa neprebudím.Alebo niekto dávajte presne opačné tipy ako ja.Tie zaručene vyjdu.Tak poďme.Som najslabší v tíme.Musím zabrať.Čo už.Narodil sa mi maličký,tak sa neviem nejako sústrediť a dávam hlúposti.Tak ma prosím zastúpte.Potrebujeme 2 víťazstvá po sebe.
No nazdar Pali. Tak ty si už otecko. :) Tak v prvom rade prajem tvojmu maličkému všetko najlepšie do života, veľa zdravia, nech sa má dobre v dnešnom svete... A čo je to chlapček či dievčatko? Ak chlapček tak, aby si už pomaly učil tipovať. :wink: Podľa budeš mňa dobrý otec to viem. :yes: Len nedopusť, aby s tvojho maličké vyriastlo časom také niečo, ako ja, alebo také niečo, ako je dnešná mládež. Ja zas až taký skazený moc nie som, ale na našej dedine vieš, aký sú chalani a tak..., ale toto má čas ešte zaťial si pekne vychutnávaj to, že si čerstvý otecko. :wink: Veďel som inač, že vám ma narodiť bábo, ale netušil, že tak skoro. :) čo sa týka tipovaňia tak teraz, keď vieme čo je vo veci tak sa pokúsime ťa zastúpiť, ale nič nesľubujeme, lebo ani nám sa moc nedarí. :( No pokúsime sa aj dnes bodovať proti MB a získať 2 víťazstvá po sebe, ideme na to. :wink:

Joe S. : Vydno, že moc asi v tíme pijete :D , ako mohol byť Wild vo VIP TBB, keď IC riešili vtedy zápas s nami, iba ak to bolo po zápase s nami. :wink: Derryl bol tiež u náš vo VPI na kus, ale pred tým vo VIP DD. :D
palkovk píše:...Narodil sa mi maličký...
ixo píše:...A čo je to chlapček či dievčatko?...

co ja viem ixo, ze by chlapec :D tiez gratulujem palinovi :)
palkovk: též se přídávám ke gratulaci :smile03: :smile03:
WildCelt píše:
palkovk píše:...Narodil sa mi maličký...
ixo píše:...A čo je to chlapček či dievčatko?...

co ja viem ixo, ze by chlapec :D
:lol3: :lol3: :lol3:

tak sa onho poriadne staraj a ked podrastie, nezabudni ho nahlasit do KTL :lol3:
Diky chlapi.Je to chlapec.Narodil sa nám skor ale dufam,ze bude vsetko okej.Dnes som dal uplne ine tipy ako vy dvaja (skoro),ale takto mi to vychádza.Toto druhé kolo nevychadza nič.Tak musite zabrat vy.Skuste ozaj dat niekto vzdy opacné tipy ako ja.To istovyjde.Tak sa majte
Jasne, že bude všetko okej, to musí byť okej. :wink: No niečo už skúsime...
palkovk gratulujem aj ja . ale zacni ho ucit tipovat abi mohol potom tipovat aj ob :D :D
Škoda,dnes sme prehrali zase o 1 bod.Štve ma to.Mohol som ešte jeden zápas uhádnuť
Akoze chlapci uz po XY-nty krat len o jeden bod :( .....ako uz to zacina pomaly boliet :( ........Palko GRATULUJEM :) .....Dufam ez sa bude volat Stanislav xxi :D ....ale ne este raz CGT !!§
No škoda, že sme zas prehrali a o bod. To nie Paľo, že si mohol uhádnuť jeden zápas mali sme aj my viac úhádnuť a hlavne ja. Začiatok kola prvé dni mi celkom išli a teraz, že úplne nič katastrofa. Už máme 3 prehru so súperom o bod, jednu prehru o 2b. Nieže by sme boli zas slabý podľa mňa máme aj kusisko smoly, ktorú treba už dnes prelomiť výhrou nad FB. :box: Akože výhru nad Steelers C to ani nepočítam za výhru a dúfam, že ani vy. Proste nie sme až tak slabý, len máme smolu aj. Cibula, ale no, kde už by sa volal Stanislav :-P bude, ako aj Radoslav. :-P Ozaj Paľo už viete, aké dáte meno malému? Bude sa volať po tebe, aspoň dúfam? :roll: Uf chlapi ja mám toho teraz veľa tú autoškolu jazdy som, ako drevo v aute stále ma iunštruktor drbe a a tak hádam sa ja vykašlem na vodičák aj, keď som už zaplatil, lebo ja sa asi šoférovať poriadne nenaučím asi :sad2:, ale nie musím sa naučiť :!: :!: :!: K tomu ešte škola a vypadá to tak, že sa mi risuje nejaký vzťah z jednou babou tak neviem mám toho veľa, ale na SC ja si vždy nájde čas. :yes: Tak po dnešnej noci snaď vyhráme krokodýli. :roll2: :povzbudzovanie: :groupwave:
Čo tak Alex, alebo Cibuľa, keby si zmeníte tipy? :dup: Máte obaja úplne rovnaké. Dnes treba nejako zakombinovať tak si skúste zmeniť tipy. Ak nezmeníte vy zmeníme si mi s Paľom inak. Treba dnes zakombinovať, lebo je možné, že FB budú proti nám tipovať v 3, tak to treba využiť.
Vlastne Leonardo. :eek2: Až teraz som si všimol, že si dal zmeniť nik Alex. Tak od teraz Leonardo čo? :wink: Teda chceš aj banner s takým nikom čo? Číslo aké či to može ostať?
ixo píše:Čo tak Alex, alebo Cibuľa, keby si zmeníte tipy? :dup: Máte obaja úplne rovnaké. Dnes treba nejako zakombinovať tak si skúste zmeniť tipy. Ak nezmeníte vy zmeníme si mi s Paľom inak. Treba dnes zakombinovať, lebo je možné, že FB budú proti nám tipovať v 3, tak to treba využiť.
a co je na tom ked maju rovnake tipy co ked prave to bude dobre a vihrate prave kvoli tomu
boze, kto to bude stale prepisovat tie zmeny nickov vo vyhodnoteniach :x nejako sa to dostava do mody a este farbu zmenit a logo a nazov timu a skratku, vrrrrrrr :D
Omlouvám se za přidělanou práci...ixo ten banner udělej až budeš mít čas...číslo nech stejný. :smile03: Odtedka jsem Leonardo...Da Vinci :lol: ...Snad mi nový nick přinese štěstí v tipování. :good:
Nazdar krokousi, dnes vas poriadne nakopeme do riti Obrázek .Ani sa vam neoplati nastupit,zbytocne si miniete peniaze na benzin a radsej ich mozete pouzit na podplatenie rozhodcov,(v tomto pripade je to Wildcelt,lebo robi vyhodnotenie :lol2: ).Aj ked sa nam v poslednej dobe nedari, tak na vas to stale staci.
GO TURTLES GO a este mali darcek pre krokodilov aby nepovedali ze sme zly hostitelia Obrázek
Ivan píše:Nazdar krokousi, dnes vas poriadne nakopeme do riti Obrázek .Ani sa vam neoplati nastupit,zbytocne si miniete peniaze na benzin a radsej ich mozete pouzit na podplatenie rozhodcov,(v tomto pripade je to Wildcelt,lebo robi vyhodnotenie :lol2: ).Aj ked sa nam v poslednej dobe nedari, tak na vas to stale staci.
GO TURTLES GO a este mali darcek pre krokodilov aby nepovedali ze sme zly hostitelia Obrázek
Poprvé v životě mám chuť na želví polévku! :D
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE