palkovk píše:Došla na mňa kríza.Chlapi treba zabrať,pokiaľ sa neprebudím.Alebo niekto dávajte presne opačné tipy ako ja.Tie zaručene vyjdu.Tak poďme.Som najslabší v tíme.Musím zabrať.Čo už.Narodil sa mi maličký,tak sa neviem nejako sústrediť a dávam hlúposti.Tak ma prosím zastúpte.Potrebujeme 2 víťazstvá po sebe.
No nazdar Pali. Tak ty si už otecko.

Tak v prvom rade prajem tvojmu maličkému všetko najlepšie do života, veľa zdravia, nech sa má dobre v dnešnom svete... A čo je to chlapček či dievčatko? Ak chlapček tak, aby si už pomaly učil tipovať.

Podľa budeš mňa dobrý otec to viem.

Len nedopusť, aby s tvojho maličké vyriastlo časom také niečo, ako ja, alebo také niečo, ako je dnešná mládež. Ja zas až taký skazený moc nie som, ale na našej dedine vieš, aký sú chalani a tak..., ale toto má čas ešte zaťial si pekne vychutnávaj to, že si čerstvý otecko.

Veďel som inač, že vám ma narodiť bábo, ale netušil, že tak skoro.

čo sa týka tipovaňia tak teraz, keď vieme čo je vo veci tak sa pokúsime ťa zastúpiť, ale nič nesľubujeme, lebo ani nám sa moc nedarí.

No pokúsime sa aj dnes bodovať proti MB a získať 2 víťazstvá po sebe, ideme na to.
Joe S. : Vydno, že moc asi v tíme pijete

, ako mohol byť Wild vo VIP TBB, keď IC riešili vtedy zápas s nami, iba ak to bolo po zápase s nami.

Derryl bol tiež u náš vo VPI na kus, ale pred tým vo VIP DD.