Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
ARMY MEN
Díkyarek píše:gratulujem vam k oficialnemu 1.miestu.
Neoficialne ste na nas nemali, ale aj tak - cest porazenym2.miesto velmi pekny vysledok.
Ocakavam ze pocas sezony sa budete pohybovat v hornej polovici tabulky a ak sa pred playoff vhodne posilnite tak ktovie
V tabulkách tedy budeme zapsaní jako vítězové, i když jsme byli druzí. Mě osobně to přijde nefér, ale co se dá dělat.
Tak teď musíme zabrat, až se pojede na ostro. Máme minimálně na první polovinu tabulky, takže ARMY MEN GO!
Tak začiatok sezóny môžeme začať odrátavať hodinami ... mám husiu skuru ako nováčik.
Teším sa a to riadne. Dúfam že sa nám ako tímu bude dariť a s kisinom prihodíme vždy nejaké body, podľa našich výsledkov v prípravákoch máme podobné tipy, akurát kisinovi sa viac darilo
Ak nás bude Freddie držať tak ako doteraz a TT prihodí svoje ako vždy tak na tú hornú polovicu by sme mohli mať.
Taktika je jasná, rešpekt bokom ...
ARMY MEN LET´S GO
Teším sa a to riadne. Dúfam že sa nám ako tímu bude dariť a s kisinom prihodíme vždy nejaké body, podľa našich výsledkov v prípravákoch máme podobné tipy, akurát kisinovi sa viac darilo
Taktika je jasná, rešpekt bokom ...
Moje vyjádření k dění v KTL je asi následující:
Kvůli dvěma Č*****M, co se uráží když není po jejich, nadávají, protože svojí chybou nestihli zkompletovat sestavu a vyhrožují (V případě Matejka) upravováním vyhodnocení to vypadá že bude konec s KTL. Docela chápu že s tím Wild sekl, i když jsem doufal že to neudělá. Ta dvě H****A by měla dostat doživotní zákaz přístupu na HF. To co udělali bych čekal od nováčků, né od lidí jako Janik a Matejko. V každém případě věřím, že vedení bude natolik rozumné, že ty dva pošle do hajzlu, Wild se vrátí a KTL poběží tak jak má, i když možná s opožděným startem. Toť vše.
Jaký názor na to máte vy?
Kvůli dvěma Č*****M, co se uráží když není po jejich, nadávají, protože svojí chybou nestihli zkompletovat sestavu a vyhrožují (V případě Matejka) upravováním vyhodnocení to vypadá že bude konec s KTL. Docela chápu že s tím Wild sekl, i když jsem doufal že to neudělá. Ta dvě H****A by měla dostat doživotní zákaz přístupu na HF. To co udělali bych čekal od nováčků, né od lidí jako Janik a Matejko. V každém případě věřím, že vedení bude natolik rozumné, že ty dva pošle do hajzlu, Wild se vrátí a KTL poběží tak jak má, i když možná s opožděným startem. Toť vše.
Jaký názor na to máte vy?
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

12 : 10 

Na těch se zakopeme, a budeme je bránit do posledního dechu!