Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Zelvy co sa svami deje kde su ty favoriti na zisk KTL trofeje mam taky pocit ze z vasej strany je to trapenie.A este mi chyba ze uz sa tu ani neburcujete iba Zigy to tu drzal ale uz tu neni nic.A co sa tyka florbalu chlapci mate sa este vela co ucit keby hram ja za Gympel tak jasne prve miesto
no je to dost napcu a nielen s temou ale aj s nasimi vykonmi... neviem co sa to s nami tuto sezonu stalo, minulu sezonu sme patrili k favoritom, a tuto sme sa zaradili k outsiderom ako SC
Ale este aj oni budu mat toto kolo zrejme viac bodov ako my dohromady takze je to v prdeli
A aby som nezabudol, samozrejme si Zigy ziskava velke uznanie aj za to, ze je PRVÝ
v tabulke jednotlivcov... dufam ze sa tam bude nachadzat aj na konci tohto kola
No a co sa tyka nasich vykonov, dufam ze skoncime na bodovanej priecke, bude to dost zavisiet od stvrtku, vtedy sa hra vela zapasov... Ak nezabodujeme, bude to uz tretie kolo po sebe kedy sme neziskali pre tim ani bod a to znamena ze nieco nefunguje spravne, a ze treba nieco zmenit... A zmeny treba robit odvrchu, a pretoze GM je zodpovedny za vysledky timu, tak ako je chvaleny ak sa timu dari, tak ma byt hanobeny ked sa timu nedari... Cize ak nezabodujeme toto kolo, budeme spolocne hlasovat o novom GM pripadne o mojom zotrvani
No a co sa tyka nasich vykonov, dufam ze skoncime na bodovanej priecke, bude to dost zavisiet od stvrtku, vtedy sa hra vela zapasov... Ak nezabodujeme, bude to uz tretie kolo po sebe kedy sme neziskali pre tim ani bod a to znamena ze nieco nefunguje spravne, a ze treba nieco zmenit... A zmeny treba robit odvrchu, a pretoze GM je zodpovedny za vysledky timu, tak ako je chvaleny ak sa timu dari, tak ma byt hanobeny ked sa timu nedari... Cize ak nezabodujeme toto kolo, budeme spolocne hlasovat o novom GM pripadne o mojom zotrvani
no tak diki za to uznaniebarrki píše:A aby som nezabudol, samozrejme si Zigy ziskava velke uznanie aj za to, ze je PRVÝv tabulke jednotlivcov... dufam ze sa tam bude nachadzat aj na konci tohto kola
![]()
v pravidlach stoji:WildCelt píše:ale zmena aj tak uz nemoze byt na poste GM
Kód: Vybrat vše
GM timu neuzatvara zmluvu ako tiperi, ale je voleny tipermi timu pred zaciatkom, resp. po 3. kole sezony, kedy moze nastat zmena na poste GM timuViem ze ma Wild zrusi, ale je to formulovane tak, ze na sude by som uspel aj s mojim vykladom
Barrki to neni o tom ze by bol GM zly ,lebo pozri sa na mna ked som bol GM boly sme prvy a zmenili ma a sme stale prvy
.Ja by som skor vimenil tiperov.Neukazujem tym na nikoho ale GM sa moze aj roztrhat pokial dobre nehraju hraci.Trener len moze motivovat a pozbudzovat a myslim si ze u vas neni koho pozbudzovat kedze vydim ze vas cely tym nema moc dobre vztahy medzi sebov.Bud sa zamyslite nad tym ze treba odpustat(ze Ivan
) alebo jednoducho niekto z tymu si to zlizne(ze Ivan
).Ale tak ja vam prajem a hovorim dajte najprv vztahy doporiadku a potom mozte porozmyslat co dalej.Ak vam to nevide tak zmena tiperov nezaskody.
a teraz my prosím úprimne povedz, čo si mal zo slovenčiny..?michal225 píše:Barrki to neni o tom ze by bol GM zly ,lebo pozri sa na mna ked som bol GM boly sme prvy a zmenili ma a sme stale prvy.Ja by som skor vimenil tiperov.Neukazujem tym na nikoho ale GM sa moze aj roztrhat pokial dobre nehraju hraci.Trener len moze motivovat a pozbudzovat a myslim si ze u vas neni koho pozbudzovat kedze vydim ze vas cely tym nema moc dobre vztahy medzi sebov.Bud sa zamyslite nad tym ze treba odpustat(ze Ivan
) alebo jednoducho niekto z tymu si to zlizne(ze Ivan
).Ale tak ja vam prajem a hovorim dajte najprv vztahy doporiadku a potom mozte porozmyslat co dalej.Ak vam to nevide tak zmena tiperov nezaskody.
teraz ti uprimne poviem ze si knot ,na to sa ti serem co som mal zo slovenciny, vy ste sprosty chodte do riti vsetcia uz mam topho pokrk nieco napisem a uz buzerujete potom sa mozte cudovat preco vas hned odfajcim v dalsom prispevkuivan23 píše:ale to som tam dal z recesie, nech to udrie do očí... až taký blb nie som.
pozri Michal, nepoznám ťa, tak nechcem hodnotiť, ale mám pocit, že máš veľmi labilnú hranicu medzi chápaním recesie a srandy ako takej a toho, čo človek myslí veľmi vážne. Toto je niečo ako pokec, teda oddych, zábava, tak to tak aj ber a nebuď tak vzťahovačný. Ten príspevok si napísal spôsobom, že nešlo podpichnúť, ale schválne som ti posunúl aj moju hrúbku, nech zareaguješ a bude švanda, no predbehli ma, a naviac si ma nepochopil, tak ako som chcel a ako to bolo myslené, tak to už nerieš. Prajem ti krásny zvyšok večera a veľa úspechov v tipovačke.
a ospravedlňujem sa za ot
a ospravedlňujem sa za ot
sorry Wild ale myslim ze z toho pravidla je jasne ze po 3. kole sa GM moze zmenit a nieje urcene dokedy, proste do konca sezony sa moze zmenit. nieje ani napisane kolko krat sa potom moze zmenit, inak myslim ze toto pravidlo ma sice mozno opodstatnenie ale na druhej strane myslim ze toto nieje nejak dolezite aby sa GM menit nemohli, dajme tomu by som bol za to nech GM musi byt na svojom poste minimalne na 3 kola ale potom sa moze pokojne zmenit - 3 kola su max dlzka zmluvy a tak tiper vie ze na com je a nieje problem v tom ze by podpisal a GM by zrazu odisiel
to teraz nerieste kedy a ako sa ma menit GM, lebo tu sa menit nebude, tu sa akurat budu menit tipery no skor tiper a asi viete kto, tak to tu nebudem rozoberat a aj ten dotycny to moc dobre vie lebo uz aj mne dochadza trpezlivost akoze uplna ignoracia z jeho strany tak ze ja som za aby dobrovolne opustil tento tim ked nemieni s nami komunikovat lebo uz ma fakt dost sere
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé