Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

jj ste to vi proti trstenej , ale to som fotil ja a myslim ze viacej fotiek vasich uz ani nemam ,este jedna je ale ta je rozmazana , sak keby neco ozvy sa mi tu a dam ti nick na pokeci a tam mam v albaku enjake fota ......ale tam sme skoro len mi ...
Zelvy co sa svami deje kde su ty favoriti na zisk KTL trofeje mam taky pocit ze z vasej strany je to trapenie.A este mi chyba ze uz sa tu ani neburcujete iba Zigy to tu drzal ale uz tu neni nic.A co sa tyka florbalu chlapci mate sa este vela co ucit keby hram ja za Gympel tak jasne prve miesto :box:
vies michal tazko sa to tu da drzat ked si pisem vlastne iba s barrkim lebo zo strany ivana a georga je to uplna ignoracia sam vidis ze ivan prestal s nami uplne komunikovat a pritom si cita tuto temu ide to bohuzial s nami dolu vodou :thumbsdown:
no je to dost napcu a nielen s temou ale aj s nasimi vykonmi... neviem co sa to s nami tuto sezonu stalo, minulu sezonu sme patrili k favoritom, a tuto sme sa zaradili k outsiderom ako SC :D Ale este aj oni budu mat toto kolo zrejme viac bodov ako my dohromady takze je to v prdeli
chalani tak dnes klobuk dolu, paradni vykon celeho timu mali sme dnes najviac bodov so vsetkych timov a dnesny den nam dal este sancu aby sme v tomto kole skoncily na bodovanom mieste tak podme krytnackyy zabermee estee :cinka:
Presne tak, dnes skvely vykon, hlavne zigy :clap: ... este mame tri dni, ak nezaspime na vavrinoch tak stale mozeme bodovat, tak sa snazme!!! GO TURTLES GO
A aby som nezabudol, samozrejme si Zigy ziskava velke uznanie aj za to, ze je PRVÝ :winner1: v tabulke jednotlivcov... dufam ze sa tam bude nachadzat aj na konci tohto kola :yes:
No a co sa tyka nasich vykonov, dufam ze skoncime na bodovanej priecke, bude to dost zavisiet od stvrtku, vtedy sa hra vela zapasov... Ak nezabodujeme, bude to uz tretie kolo po sebe kedy sme neziskali pre tim ani bod a to znamena ze nieco nefunguje spravne, a ze treba nieco zmenit... A zmeny treba robit odvrchu, a pretoze GM je zodpovedny za vysledky timu, tak ako je chvaleny ak sa timu dari, tak ma byt hanobeny ked sa timu nedari... Cize ak nezabodujeme toto kolo, budeme spolocne hlasovat o novom GM pripadne o mojom zotrvani :eek2:
barrki píše:A aby som nezabudol, samozrejme si Zigy ziskava velke uznanie aj za to, ze je PRVÝ :winner1: v tabulke jednotlivcov... dufam ze sa tam bude nachadzat aj na konci tohto kola :yes:
No a co sa tyka nasich vykonov, dufam ze skoncime na bodovanej priecke, bude to dost zavisiet od stvrtku, vtedy sa hra vela zapasov... Ak nezabodujeme, bude to uz tretie kolo po sebe kedy sme neziskali pre tim ani bod a to znamena ze nieco nefunguje spravne, a ze treba nieco zmenit... A zmeny treba robit odvrchu, a pretoze GM je zodpovedny za vysledky timu, tak ako je chvaleny ak sa timu dari, tak ma byt hanobeny ked sa timu nedari... Cize ak nezabodujeme toto kolo, budeme spolocne hlasovat o novom GM pripadne o mojom zotrvani :eek2:
no tak diki za to uznanie :lol: ale asi tam nezotrvam na tom prvom mieste dlho lebo dnes mam prvu nulu v tomto kole sakra :evil: , no a k tomu hlasovaniu nemyslim si ze by bolo treba menit GM ale vymenit niekoho ineho sak my vieme koho ze barrki :yes: :smile03: takze dufam ze ziadne hlasovanie sa konat nebude no a my musime bojovat dalej :box: sme iba 1 bod pod ciarov takze po dnesku mozeme byt aj 3 alebo 2 tak pome korytnacky :clap:
No zavisi to len od toho ako zatipujeme dnes a zajtra... ak zabodujeme aspon tie 4 bodiky, tak budem spokojny, a ak nie, budeme teda hlasovat, ked uz mame tu demokraciu :D
ale zmena aj tak uz nemoze byt na poste GM :roll:
WildCelt píše:ale zmena aj tak uz nemoze byt na poste GM :roll:
a preco nemoze?? :?:
WildCelt píše:ale zmena aj tak uz nemoze byt na poste GM :roll:
v pravidlach stoji:

Kód: Vybrat vše

GM timu neuzatvara zmluvu ako tiperi, ale je voleny tipermi timu pred zaciatkom, resp. po 3. kole sezony, kedy moze nastat zmena na poste GM timu
moj vyklad je: do 3. kola zmena nastat nemoze, po 3. kole ano... nie je tam formulovane jednoznacne, ze ta zmena je povolena len medzi 3. a 4. kolom... len ze moze byt po 3. kole sezony, a to stale je... :)
Viem ze ma Wild zrusi, ale je to formulovane tak, ze na sude by som uspel aj s mojim vykladom :D
Barrki to neni o tom ze by bol GM zly ,lebo pozri sa na mna ked som bol GM boly sme prvy a zmenili ma a sme stale prvy :lol: .Ja by som skor vimenil tiperov.Neukazujem tym na nikoho ale GM sa moze aj roztrhat pokial dobre nehraju hraci.Trener len moze motivovat a pozbudzovat a myslim si ze u vas neni koho pozbudzovat kedze vydim ze vas cely tym nema moc dobre vztahy medzi sebov.Bud sa zamyslite nad tym ze treba odpustat(ze Ivan :roll: ) alebo jednoducho niekto z tymu si to zlizne(ze Ivan :lol2: ).Ale tak ja vam prajem a hovorim dajte najprv vztahy doporiadku a potom mozte porozmyslat co dalej.Ak vam to nevide tak zmena tiperov nezaskody. :good:
michal225 píše:Barrki to neni o tom ze by bol GM zly ,lebo pozri sa na mna ked som bol GM boly sme prvy a zmenili ma a sme stale prvy :lol: .Ja by som skor vimenil tiperov.Neukazujem tym na nikoho ale GM sa moze aj roztrhat pokial dobre nehraju hraci.Trener len moze motivovat a pozbudzovat a myslim si ze u vas neni koho pozbudzovat kedze vydim ze vas cely tym nema moc dobre vztahy medzi sebov.Bud sa zamyslite nad tym ze treba odpustat(ze Ivan :roll: ) alebo jednoducho niekto z tymu si to zlizne(ze Ivan :lol2: ).Ale tak ja vam prajem a hovorim dajte najprv vztahy doporiadku a potom mozte porozmyslat co dalej.Ak vam to nevide tak zmena tiperov nezaskody. :good:
a teraz my prosím úprimne povedz, čo si mal zo slovenčiny..? :shock:
ivan23 píše:a teraz my prosím úprimne povedz, čo si mal zo slovenčiny..? :shock:
:lol: :lol: loool no nech ty to teda povie, sam som zvedavy :D
ale to som tam dal z recesie, nech to udrie do očí... až taký blb nie som.
ivan23 píše:ale to som tam dal z recesie, nech to udrie do očí... až taký blb nie som.
teraz ti uprimne poviem ze si knot ,na to sa ti serem co som mal zo slovenciny, vy ste sprosty chodte do riti vsetcia uz mam topho pokrk nieco napisem a uz buzerujete potom sa mozte cudovat preco vas hned odfajcim v dalsom prispevku
:D ale michal ja ta nebuzerujem :roll:
barrki píše::D ale michal ja ta nebuzerujem :roll:
teba som na mysli nemal ale hentoho ikvaka
pozri Michal, nepoznám ťa, tak nechcem hodnotiť, ale mám pocit, že máš veľmi labilnú hranicu medzi chápaním recesie a srandy ako takej a toho, čo človek myslí veľmi vážne. Toto je niečo ako pokec, teda oddych, zábava, tak to tak aj ber a nebuď tak vzťahovačný. Ten príspevok si napísal spôsobom, že nešlo podpichnúť, ale schválne som ti posunúl aj moju hrúbku, nech zareaguješ a bude švanda, no predbehli ma, a naviac si ma nepochopil, tak ako som chcel a ako to bolo myslené, tak to už nerieš. Prajem ti krásny zvyšok večera a veľa úspechov v tipovačke. :oslava:

a ospravedlňujem sa za ot :sad2:
:backtotopic:
sorry Wild ale myslim ze z toho pravidla je jasne ze po 3. kole sa GM moze zmenit a nieje urcene dokedy, proste do konca sezony sa moze zmenit. nieje ani napisane kolko krat sa potom moze zmenit, inak myslim ze toto pravidlo ma sice mozno opodstatnenie ale na druhej strane myslim ze toto nieje nejak dolezite aby sa GM menit nemohli, dajme tomu by som bol za to nech GM musi byt na svojom poste minimalne na 3 kola ale potom sa moze pokojne zmenit - 3 kola su max dlzka zmluvy a tak tiper vie ze na com je a nieje problem v tom ze by podpisal a GM by zrazu odisiel
Sorac ja sa ti tiez ospravedlnujem nepochopili sme sa ale v tipovacke mi nemusis priat kedze mam zakaz tipovat tymovo :lol: .A individualne netipujem
to teraz nerieste kedy a ako sa ma menit GM, lebo tu sa menit nebude, tu sa akurat budu menit tipery no skor tiper a asi viete kto, tak to tu nebudem rozoberat a aj ten dotycny to moc dobre vie lebo uz aj mne dochadza trpezlivost akoze uplna ignoracia z jeho strany tak ze ja som za aby dobrovolne opustil tento tim ked nemieni s nami komunikovat lebo uz ma fakt dost sere :evil:
sorry za OT korytnacky, ze to tu riesime, ale doriesim to tu :roll: to pravidlo malo byt napisane alebo skor bolo myslene tak, ze sa moze menit medzi sezonami a 3. a 4. kolom :) ale dobre, budis :) mne to vyhovuje :-P
jj, tiez je mi jasne ze to tak bolo myslene, ale nebolo to uuplne jasnee napisane a tak sme vyuzili medzeru v zakonoch :D ... ale je lepsie aby to bolo tak, ze manazer je voleny na prve 3. kola, kedy musi ostat manazerom, a potom moze nastat zmena :)
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS