Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

Ty smochtliak preco si zase provokoval v nasej teme?Nevies zniest, ze sme skoncili pred vami?A nezalezi na tom, aky program pouzijes aj tak tvoje bannery stoja za :ho*no:
Neboj Zigy tpred nami nikdy neskoncia aj ked nam nemozes pomoct.A musim pisat do tejto temy kedze nasa je zamknuta.

:clap: !!!GO TURTLES GO!!! :clap:
Tak takto sme vyzerali po prvom kole,ked sme skoncili pred krododilmi.

Obrázek

A ked zigymu skonci ban tak sa mate naco tesit.Este len teraz zacina pre vas peklo.

Obrázek
ivan, ked sa budu taketo veci castejsie opakovat, tak vas tim moze komisia aj vylucit zo sutaze...
to len tak aby ste si to uvedomovali ze su tu aj nejake pravidla, ktore treba dodrziavat.
Ale my sme ten konflikt nevyvolali .To bol ten hnusny x-men, ktory zacal pisat do nasej temy same kraviny,teda nepisal ale dal tam tych smajlikov a velmi dobre vies akej povahy su niektory nasi hraci(teda len chandler} a nenechame si to len tak pacit.Museli sme nato reagovat.
Akože neviem, kto koho začal prví Ivan urážať, takže tu to máš.
chandler001 píše:a tie sitne krokodily na nas nemaju ani mat nebudu aj ked sa poskaldaju na halvu zmr*i jedny :razzi: :lol: :lol2:
Si nemyslite, že, keď ste prestali urážať nás v našej téme a podobne tak teraz budete vo svojej na nás vypisovať takéto, ako chandler napísal. Vy stále nás rozoberáte vo svojej téme hento a tam toto... už mám toho dosť :!:
S tou provokáciu Ivan by som na tvojom mieste, len pomlčal ty sa máš na to čo najmenej ozývať. Napr. ešte toto, kto začal prví náš tím, alebo váš s tím, že si dal do popisu toho logo. No to ste začali vy, Takže ty o provokácii radšej, len pomlč. Viac ťa už neriešim ani nikoho od vás ani váš tím proste všetko čo je spojené s vami vašim tímom... je mi ukradnuté a neunúvaj sa už ani odpisovať.
Sak to,ze chandler povedal, ze ste sitne krokodily ved to nie je urazka to je hotova vec.Ako sa vravi :"Co je pravda ,nie je hriech.Sak este ti len bude veselo,ked zigymu skonci ban.A ak sa ti nepaci, ked ta ohovarame, tak si to necitaj,mi ti to nekazeme
ako vidim je medzi vasim a previdza turteles vecvie napetie ako medzi nami a cicinkamy . len bi ste sa mali trochu skludnit dostanete bany a ste virieseni
Dobre ivan dost bolo zabavy... :idea:
To ze chandlerovi vypenili nervy neobhajujem, ale aj xmen trochu provokoval s tymi smajlikmi...
Ja len dodam na margo nasho loga s preciarknutym krokodilom, ano dali sme si to prvy, ale to nie je provokacia... ved to iste maju aj IC a MB Obrázek Obrázek... Skor urazlive je a bolo toto logo ktore si mal vcera v podpise :arrow: http://www.pixtube.eu/files/tvkg9hcfyti8v8q91pja.jpg
Ale uz to viac neriesime a ivan a chandler uz viac nepiste do temy SC :!:
Ivan píše:Sak to,ze chandler povedal, ze ste sitne krokodily ved to nie je urazka to je hotova vec.Ako sa vravi :"Co je pravda ,nie je hriech.Sak este ti len bude veselo,ked zigymu skonci ban :arrow: aby potom nebolo veselo vam Ivan, ziadne konflikty a uz vobec nie SC vs. PT sa trpiet nebudu. STACILO :!: :!: :!: .A ak sa ti nepaci, ked ta ohovarame, tak si to necitaj,mi ti to nekazeme
Už nemám sem náladu ani nič písať a má to viac dôvodov. Keby sa nám palkovk nesľúbil na túto sezónu, že bude za nás tipovať tak po tomto kole by som už odstúpil z funkcie GM tohto tímu a odišiel aj na dobro z HF. Ide o to, že palkovk prijal túto moju ponuku v tíme tipovať za to, že ja som GM a poznáme sa aj jedno z druhým a teraz mu nechcem zas povedať, že končím nejak toto už dokončím túto sezónu ak zotrvám. Už ma to fakt tu nebaví táto atmosféra zlá a jedno z druhým, ale zotrvám tu z tímov s cieľom vyhrať tento ročník titul, alebo prípadne aspoň tá účasť v play-off. Neviem poslednú dobu mám nejaké na nič obdobie a ani by som nemal mať také prečo ozaj neviem. :ja_neviem: Dnes som si myslel podľa mojich výpočtov, že sme EI zdolali po predĺžený, ale figu borovú som sa prepočítal. A keď som toto zistil tak náladu som, že proste koniec. Nebudem tu vám čo vyčítať, že už sme dva zápasy prehrali v 2. kole nemám za čo, lebo moje výsledku sú hrozne ako GM mám ísť tímu príkladom, ale zatiaľ néjdem, takže asi tak. Spomínal som pred sezónou robiť s toho vedu, že ak sa nám nebude dariť a tak... tak ani teda néjdem. Budeme tipovať naďalej a uvidíme, aký guláš s toho znikne. :D Proste zabavíme sa túto sezónu veď nemôže každý vyhrať, ale tak zas nech nie sme až úplne taký čajoví no uvidíme teda. Zas, ale ak sa nám moc už nebude dariť, že úplne dačom už na tom bude a tým dačo budem asi ja tak ozaj potom budte pripravený, že končím tu. Ozaj fakt neviem čo sa to so mňou deje možno je to zas taká chvíľa u mňa, keď mi blbne. :ja_neviem: Každopádne ak budem ja príťaž tímu čo sa mi tak zdá a tak tu nebudem a ak môj odchod pomôže tímu a aj HF tak odídem s radosťou a budem ešte rád ak sa bude tímu potom dariť bezo mňa. Musím toto si všetko nechaj prejsť hlavou mám toho dosť teraz. Nálada sa mi dnes zlepšila po tom čo som bol s kamošom pred pár hod. tankovať si do auta aspoň vyťal tomu cabrioletu svojmu a mohol stiahnuť aj dole strechu, aby mi tú hlavu trochu moju prefúkalo, aby som mi už svitlo. Po tankovaní som došiel do krčmi tak som vyhral v kartách okolo 100sk vybavilk som si odvoz na disco a idem sa teda za chviľu rozbiť taký, že sa budem plaziť, ale ni idem sa trošku odreagovať bo mi už šibe z tohto celého. Tak sa chlapi aj vy dnes odreagujte dajte si voľno disco a podobne a zajtra náš čaká nepríjemný súper IC. Wild už určite niečo na náš chystá nebude to mať ľahké. Som počul, že už nakúpil 100 konzeriev wiskas pre svoj tím na posilnenie, takže asi tak. Mi si dáme čo prinesie bažina a fičíme, ako nič. Tak zatiaľ zdar Krokodýli. :wink:
podla mna to beries nejak moc vazne vsak ste sa len tak pohadali ale uz na to nemisli a bude good . a nechapem preco chces odist aj hf ??
ixo to nemyslíš vážně! :shock: doufám že to je jen chvilková záležitost,ze které se doufám vyspíš!
Fú ixo teraz došiel z disco opitý na šrot, takže nov koment. Všetko sa ujasnilo, len som si potreboval si vyhodiť z kopítka som sa riadne sundal a ideme daľej nech sa deje čo sa deje STRONG CROCODILES DRŽIA SPOLU a dokončíme túto sezónú pod mojím vedením, takže sa je na čo tešiť.
presne toto som ocakaval takych tu uz bolo :roll:
medik911 píše:presne toto som ocakaval takych tu uz bolo :roll:
Jaj medík my sa tiež moc nemáme v láske, ale tak niekedy sa s tebou dá pokecať. :) Nuž bude to tým, že ja som kus taká čudná povaha :D ozaj už si pripravený na zápas SC vs. IC? :roll:
nemylsle som to v zlom :-) a inac jasne ze som pripraveni ved mi sme pripraveni stale na kazdy jeden zapas
medik911 píše:nemylsle som to v zlom :-) a inac jasne ze som pripraveni ved mi sme pripraveni stale na kazdy jeden zapas
Ok veď v pohode už tu nejdem riešiť takéto veci, ako pred tím všetko je naprosto v pohode. Pamatám ši ešte min, sezónu, keď sme založili tým aty si nám hneď niečo do témy napísal. :frajer2: Počuj teraz niečo mimo máš ty už NHL 09? :roll:
nene ani neznaham neoblubjem NHL ked uz tak Fifa 07 battlefield 2 ;2142; WOW
:shock: :hufi: Už jsem se lekl, co bude s týmem!!...Hlavu vzhůru kluci, budoucnost SC vidím světle!!...Však mi všem ještě ukážeme, co jsme zač!!!!! :yahoo:
Alexander_The_Great píše:Však mi všem ještě ukážeme, co jsme zač!!!!! :yahoo:
No hej ukážeme. :thumbsdown: Ak im to chceš tak ukazovať, ako dnes, že si nenatipoval na čas tak to už hej. Kukal som viac krát či dnes natipoval a nič zatiaľ snaď aspoň natipuješ tych ostatných 11 zápasov. 1 zápas, že si nestihol by moc ani nevadilo, ale nemôžeme si dovoliť toto pri našej situácii. Si ma, akože dosť sklamal s týmto, že si nenatipoval na čas, lebo tu v téme si reagoval na môj príspevok dnes a tipovať nič. Tuto asi žiadna prepáčenie neuznám ti, lebo bol si tu dnes tak si mohol natipovať, alebo teda, kde nastala chyba? :eek2: Dúfam, že sa už toto nebude viac opakovať. Akože, ako GM by som vás mal asi aj informovať, že jednotlivé dni sa začínajú zápasy skôr a podobne..., ale som si myslel, že si ty na takéto veci dáš pozor no nevadí do budúcnosti aspoň viem, že treba upozorniť na toto. Min. sezónu som zvykol na toto upozorňovať. No dobre teda tak nech sa to už viac krát toto neopakuje teda. :wink: Potom ak budeš robiť takéto veci tak mohol ostať v tíme aj androj ten tiež min. sezónu takto robil, že nenatipoval na čas... Nebude ani vadiť ak dnes nenatipuješ, len nech vyhráme po tejto noci nad IC. :D Dnes vám IC ponaťahujem tie vaše fúziky-bajúziki či čo to máte na tvári :D , ale ni máme pred vami respect a uvedomuje si vašu silu... :frajer2:
:v_hajzli: :v_hajzli: :v_hajzli: Já kr*** si nevšimnul toho zápasu!! :bitka3: :bitka3: :bitka3: Poníženě se omlouvám!! :cry: To jsem tomu dal... :oops: :x

:thumbsdown:
Neboj sa alex,este stale ta moze ixo vyhodit.To on vie :smile03:
Len teraz by sa im ta strata 10 bodov dohanala trochu tazsie :biglol:
kajo píše:Neboj sa alex,este stale ta moze ixo vyhodit.To on vie :smile03:
Len teraz by sa im ta strata 10 bodov dohanala trochu tazsie :biglol:
:razzi: :razzi: :razzi:
Také už nebude nikdy aspoň dúfam, že vyhodiť. Jaj vy s toho narobíte, ale vedu ach jaj ešte vás to neomrzelo. kajo zapametaj si, že pre SC sa žiadna strata nedoháňa tažko. :D
tazko nie len megaturboultratazko :clap:
ten nas suboj vyzera na riadnu dramu :buchac: snad sa k nam prikloni tentokrat stastie, nie ako proti FB :modlenie:

po 10 zapasoch je stav 25:24 pre SC, este sa hraju 2 zapasy a v jednom z nich MIN, tak snad to zariadia pre nas :-P
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS