Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
tak,tak barrki dnes som veelmi spokojny s nasim vykonom
urcite sa posunieme a volake to miesto vyssie aspon dufam, len by sem mohol ivan zacat trosku viac prispievat a ukoncit uz to svoje mlcanie
na georga sme si zvykli ze ten sem len tak raz za cas prispeje ale ivan by sa mohol uz konecne zobudit :frajer2: a taketo vykony chcem vidiet stale korytnacky takze do toho
Viem ze to bude troska blbe po tych vztahoch ake mame sa tu ozyvat ale .......Cital som diskusiu a Ivan ty si bol na florbale na celoslovenskom ?
.....a soi bol za prievidzu ?
Ak hej tak ste boli s nami v satni
........nemame najlepsie vztahy ale ozvy sa ak mozes ci si teda bol
Ivan píše:vypadli sme v stvrtfinale s kosicami 2:1 po predlzeni a rozlosovane to bolo dost nahavno. mi sme mali v skupene este dalsich 2 superov ale bratislava neprisla takze sme automaticky postupili dalej
Nho a mi sme sa tam bili v skupine porad styria , nikd eneboli styria len mi sme sa tam bili styria jak debili aj ot tak dopadlo kua ......ale ska o mam na haku apson fajne zazitek bol no ne ???
Sak ale ten prvy zapas tam sme ani nevedeli co nas ceka , a vsetko mohlo byt inak keby som bol vtedy trafil tu rpazdnu branku , mohli sme vyhravat 0:1 a vsetko mohlo byt inak a nakonec nedas Dostanes a prehrali sme 0:2 , s ty presovom , co ja vem , dal som gol na 1:0 stastne vyrovnali aj druhy raz stastne vyrovnali a s kosicami , to sm ena nich vyleteli bo sme museli vyhrat ak sme chceli pomyslat na postup a dostali sme na frak a potom co predvadzal ten rozhodca s tymi vyluceniami v nasom time to som len kukal , nho sak ot som bol ja keho vylucil minutu pred koncom co hodil hokejku o mantinelIvan píše:Zazitok to bol super a sledoval som aj vase zapasy a dufal som ze postupite aj ked prvy zapas ste prehrali a vlastne vdaka tomu ze ste remizovali s presovom sme nakoniec dostali kosice a nie presov. A na akom poste si hral?
Nepametam si ako si vyzeral ale spominam si ze niekto netrafil prazdnu branku.Myslim ze to bolo proti Ziline nie? Cely cas vas tlacili vy ste tam potom mali take slubne sance, ze sme sa divili ako ste to nemohli vyuzit.Ja som bol brankar. Mozno mna si pametas mal som biele teplaky a zlty dres.
Ivan píše:Nepametam si ako si vyzeral ale spominam si ze niekto netrafil prazdnu branku.Myslim ze to bolo proti Ziline nie? Cely cas vas tlacili vy ste tam potom mali take slubne sance, ze sme sa divili ako ste to nemohli vyuzit.Ja som bol brankar. Mozno mna si pametas mal som biele teplaky a zlty dres.
Jasne viem pamatam ze satne
Ivanko neco tu pre teba mam
......poznavas tu fotku ???
http://213.215.107.199/fotoalbumy/187/9 ... c8ad61.jpg
http://213.215.107.199/fotoalbumy/187/9 ... c8ad61.jpg
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

:smile03: