Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

volako to tu stichlo vypada to tak ze sa tu vypravame sami dvaja s barrkim tak ale co uz :lol: :lol2:
No aj mne to tak pripadá, ale na to sme si uz mohli za ten rok co tu posobime zvyknut :D george ten prispieva len do toho jeho Liverpoolu, ale tu sa zastavi tak raz za rok, a ivan ten provokuje len v teme supera, ked proti niekomu hrame, ale potom akurat prehrame :D
No tak dnes totálna katastrofa... Dnes klesneme veeeelmi nízko
hanbaaa, nic ine sa k tomu nasemu vykonu po dnesnej noci neda povedat ubohych 10 bodov mozeme sa setci komplet cely tim iba hanbit :oops: :thumbsdown: my sa nevieme udrzat na poriadnom mieste vzdy iba klesame a klesame to je ale v riti toto uz :evil:
Chalani, je najvyssi cas aby sme sa konecne prebudili a zacali podavat take vykony, na ake sme zvyknuti z minulej sezony, tak uz dnes chcem vidiet ze stupneme v tabulke!! GO TURTLES!

Obrázek
boha dnes zase nic moc ale aspon sme sa udrzali nad ciarou ale len tak tak uz ma normalne prestavaju tieto nase vykony bavit :thumbsdown: :evil: my asi vazne do toho play off nepojdeme,skoda :(
No dnes Zigy plny pocet, a g.e.o.r.g.eovi usiel len jediny zapas, takze gratulujem :poklona:
Dufam ze sa pekne posunieme v tabulke, uvidime ako tipovali ostatni, ale som rad ze sa nam (teda Zigymu s georgeom) konecne zadarilo... Len tak dalej!!!
Obrázek
tak,tak barrki dnes som veelmi spokojny s nasim vykonom :good: urcite sa posunieme a volake to miesto vyssie aspon dufam, len by sem mohol ivan zacat trosku viac prispievat a ukoncit uz to svoje mlcanie :yes: na georga sme si zvykli ze ten sem len tak raz za cas prispeje ale ivan by sa mohol uz konecne zobudit :frajer2: a taketo vykony chcem vidiet stale korytnacky takze do toho :clap:
dnes zase priemerny vykon :thumbsdown: ale uz sme si zvykli :?
Viem ze to bude troska blbe po tych vztahoch ake mame sa tu ozyvat ale .......Cital som diskusiu a Ivan ty si bol na florbale na celoslovenskom ? :D .....a soi bol za prievidzu ? :) Ak hej tak ste boli s nami v satni :) :) ........nemame najlepsie vztahy ale ozvy sa ak mozes ci si teda bol :)
dnes jeden z nasich super vykonov a zase sme spadli na tie najnizsie priecky v nasej skupine :thumbsdown: dnes uz nenatipoval ani ivan asi sa uz na to sere :sad2: no neviem ako dalej budeme fungovat ale jednoducho musime ist hore a spamätat sa tak do toho korytnacky :clap:
Obrázek :smile03:
Diky Mike, napodobne :wink:
Ano cibula hral som na florbale za Prievidzu a boli sme s Trnavcanmi v satni. Ty si hral za nich?
Všetkým užívateľom Hokejfora, ale predovšetkým Prievidžanom, a ešte presnejšie najmä prievidzským korytnačkám prajem:

Obrázek
Ivan píše:Ano cibula hral som na florbale za Prievidzu a boli sme s Trnavcanmi v satni. Ty si hral za nich?

Ano Hral :) ja som bol za Dopravnu :) az teraz to citam .....a co jak ste nakonec dopadli ,......ako strasne jebnuto to rozlosovali ti typci tam , skoda slov ....
vypadli sme v stvrtfinale s kosicami 2:1 po predlzeni a rozlosovane to bolo dost nahavno. mi sme mali v skupene este dalsich 2 superov ale bratislava neprisla takze sme automaticky postupili dalej
Ivan píše:vypadli sme v stvrtfinale s kosicami 2:1 po predlzeni a rozlosovane to bolo dost nahavno. mi sme mali v skupene este dalsich 2 superov ale bratislava neprisla takze sme automaticky postupili dalej

Nho a mi sme sa tam bili v skupine porad styria , nikd eneboli styria len mi sme sa tam bili styria jak debili aj ot tak dopadlo kua ......ale ska o mam na haku apson fajne zazitek bol no ne ???
Zazitok to bol super a sledoval som aj vase zapasy a dufal som ze postupite aj ked prvy zapas ste prehrali a vlastne vdaka tomu ze ste remizovali s presovom sme nakoniec dostali kosice a nie presov. A na akom poste si hral?
Ivan píše:Zazitok to bol super a sledoval som aj vase zapasy a dufal som ze postupite aj ked prvy zapas ste prehrali a vlastne vdaka tomu ze ste remizovali s presovom sme nakoniec dostali kosice a nie presov. A na akom poste si hral?
Sak ale ten prvy zapas tam sme ani nevedeli co nas ceka , a vsetko mohlo byt inak keby som bol vtedy trafil tu rpazdnu branku , mohli sme vyhravat 0:1 a vsetko mohlo byt inak a nakonec nedas Dostanes a prehrali sme 0:2 , s ty presovom , co ja vem , dal som gol na 1:0 stastne vyrovnali aj druhy raz stastne vyrovnali a s kosicami , to sm ena nich vyleteli bo sme museli vyhrat ak sme chceli pomyslat na postup a dostali sme na frak a potom co predvadzal ten rozhodca s tymi vyluceniami v nasom time to som len kukal , nho sak ot som bol ja keho vylucil minutu pred koncom co hodil hokejku o mantinel :) ......Ja som bol utocnik , na drese cislo 6 a na pravej ruke som mal Kerku aby si si lepsie psomenul :) .......
Nepametam si ako si vyzeral ale spominam si ze niekto netrafil prazdnu branku.Myslim ze to bolo proti Ziline nie? Cely cas vas tlacili vy ste tam potom mali take slubne sance, ze sme sa divili ako ste to nemohli vyuzit.Ja som bol brankar. Mozno mna si pametas mal som biele teplaky a zlty dres.
Ivan píše:Nepametam si ako si vyzeral ale spominam si ze niekto netrafil prazdnu branku.Myslim ze to bolo proti Ziline nie? Cely cas vas tlacili vy ste tam potom mali take slubne sance, ze sme sa divili ako ste to nemohli vyuzit.Ja som bol brankar. Mozno mna si pametas mal som biele teplaky a zlty dres.

Jasne viem pamatam ze satne :) Ja som sedel v satni uplne pri dveroch uplne na kraji , v takej modrej sustacke som chodil , ano proti Ziline to bolo , ale ja som tu spetnu prihravku ani necakal uz a tak to ja tak dopadlo , ale poviem ti ze na to , ze mi to hrame asi polroka a to nie zavodne ale max dva krat do tyzdna na telesnej si nemyslim ze sme is spravili hambu , ukazali sme aj mi neco , vravim keby som dal proti tej ziline gol bolo by 0:1 a mohlo byt vsetko inak :(
Ivanko neco tu pre teba mam :P ......poznavas tu fotku ???

http://213.215.107.199/fotoalbumy/187/9 ... c8ad61.jpg
Ak sa nemylim tak to hrame proti Trstenej. S kade mas tu fotku? posli mi este nejake.Aj nas profesor fotil ale este ich nedal na skolsku stranku potom ti ich ukazem ked ich tam da.
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS