Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

ARMY MEN

Tak, a je tu další rozhovor -> PŘÍMO TADY
kisin: Na HF patříš již k těm zkušenějším a rozumnějším uživatelům, alespoň dle mého názoru. Co říkáš na novou várku uživatelů jako je kanter, yzy...? A jak se ti líbí nová hra HF - král draftu?

To záleží na konkrétních uživatelích. Kanter mi přijde ještě celkem v pohodě, ale k yzymu se ani nebudu vyjadřovat, jelikož rozhovor bude dostupný i před desátou hodinou večerní. :-D
Co se týče krále draftu, tak to považuji za velice dobrý nápad. Možná by neškodilo myšlenku ještě nějak rozvést, ale jinak špička :-) Akorát je trochu nedomyšlený systém, protože se často dlouho čeká. Mě osobně to tedy až tak nevadí, ale je tam pár závisláků :-D

No veď preto :).
kanter píše:No veď preto :).
?? Cos tím chtěl říct ?? :sad2:
kanter píše:kisin: Na HF patříš již k těm zkušenějším a rozumnějším uživatelům, alespoň dle mého názoru. Co říkáš na novou várku uživatelů jako je kanter, yzy...? A jak se ti líbí nová hra HF - král draftu?

To záleží na konkrétních uživatelích. Kanter mi přijde ještě celkem v pohodě, ale k yzymu se ani nebudu vyjadřovat, jelikož rozhovor bude dostupný i před desátou hodinou večerní. :-D
Co se týče krále draftu, tak to považuji za velice dobrý nápad. Možná by neškodilo myšlenku ještě nějak rozvést, ale jinak špička :-) Akorát je trochu nedomyšlený systém, protože se často dlouho čeká. Mě osobně to tedy až tak nevadí, ale je tam pár závisláků :-D

No veď preto :).
To s tým králom draftu. Už ma dosť ľudí s tým sere. Furt sa vyhovárate na dlhé čakanie? Vedeli by ste to vy vôbec pod svojim vedením zorganizovať? ASI NIE! Tak už nepi.ujte a draftuje.
A ešte k tomu spammerovi, ja som sa ti určite nechválil, že som najväčší spammer na svete. Ten titul som si dal aj odstrániť, takže neprekrúcaj slová, ty si to tak chcel preto, lebo ja a kanter sme ten titul podostávali tiež a ty si povedal, že si ho mal ako prvý, takže ty si pravý spammer. A tak to začalo aj skončilo. :)
V první řadě bych zmínil bratránka Dawyda, který tam sice už asi chodit nebude, ale v minulé sezóně se snažil pomoci v tipovačce.
A jako poslední úkol dostal bratránek hlasovat ve volbách. Tak se získávaj hlasy. :lol3: :cool:
Máš velice špatnou paměť chlapče. A vůbec, žádám tě abys nelezl do našeho topicu, díky.
dejf píše:V první řadě bych zmínil bratránka Dawyda, který tam sice už asi chodit nebude, ale v minulé sezóně se snažil pomoci v tipovačce.
A jako poslední úkol dostal bratránek hlasovat ve volbách. Tak se získávaj hlasy. :lol3: :cool:
Já ani nevěděl že hlasoval, než se mě někdo ptal kdo je to ten Dawyd :lol3:
Ale jako úkol to rozhodně nedostal ;-) Já s ním o HF mluvil naposledy v době kdy jsem ho skoro zmlátil za to že netipuje :lol3:
dejf píše:V první řadě bych zmínil bratránka Dawyda, který tam sice už asi chodit nebude, ale v minulé sezóně se snažil pomoci v tipovačce.
To pobavilo aj mňa :D
The Thrasher píše:
Já ani nevěděl že hlasoval, než se mě někdo ptal kdo je to ten Dawyd :lol3:
Ale jako úkol to rozhodně nedostal ;-) Já s ním o HF mluvil naposledy v době kdy jsem ho skoro zmlátil za to že netipuje :lol3:
Ja som sa ťa ptal, kto to je. Pretože ako bolo úplne nenápadné, že člen, čo neviem koľko neuzre slnko HF a odrazu vstúpi do topicu volieb KTL a tam napíše meno TT. A ešte bolo jasné, že je to tvoj komplic, pretože mal banner tvojho tímu, takže z nás nerob debilov :D :D :lol3: :lol3:
mna by skor prekvapilo, keby hlasoval NY Kindy :roll:
yzy19 píše:takže z nás nerob debilov :D :D :lol3: :lol3:
To není třeba, ty to zvládáš úplně sám.

Mimochodem žádal jsem tě abys sem už nelezl, tak to prosím dodržuj, díky.
WildCelt píše:mna by skor prekvapilo, keby hlasoval NY Kindy :roll:
Neboj, aj na toho dnes asi príde :D. Len TT musí zohnať čislo. :D :D
WildCelt píše:mna by skor prekvapilo, keby hlasoval NY Kindy :roll:
NY Kindy těžko :-D Tomu jsem musel každej den připomínat aby tipoval, ten sem sám nepřijde ani jednou za sto let :-D
The Thrasher píše:Máš velice špatnou paměť chlapče. A vůbec, žádám tě abys nelezl do našeho topicu, díky.
Ešte k tomuto, ako som ti písal na icq. Obézni ľudia postupom času blbnú, takže ak si na to zabudol, nič sa nedeje. Ospravedlňuje ťa to. :)
yzy19 píše:
The Thrasher píše:Máš velice špatnou paměť chlapče. A vůbec, žádám tě abys nelezl do našeho topicu, díky.
Ešte k tomuto, ako som ti písal na icq. Obézni ľudia postupom času blbnú, takže ak si na to zabudol, nič sa nedeje. Ospravedlňuje ťa to. :)
Po třetí a naposledy tě slušně žádám, abys nelezl do našeho týmkového topicu.
pridal som si ta na icq, nieco od teba chcem TT, prihlas sa...
WildCelt píše:pridal som si ta na icq, nieco od teba chcem TT, prihlas sa...
Já jsem online, ale někdy mi to blbne, pošli mi svoje ICQ přes PM, já si tě přidá.
The Thrasher píše:
yzy19 píše:
Po třetí a naposledy tě slušně žádám, abys nelezl do našeho týmkového topicu.
To nejde, chcem prezentovať svoje názory, prístup do tvojho topicu by som vedel obmedziť, no občas sem aj prispejem :smile03:
nerobte tu bordel,yzy neprovokuj zbytocne nieje ti to treba aby si dostal upozornenie alebo horsie tak sa kludni
Tak jelikož se Elite Trophy blíží, měli bychom začít s tréninkem, ne? :-D
Rozpis našich zápasů na Elite Trophy vypadá následovně:
15.9. - Army Men - Spiders
16.9. - Army Men - Blue Angels
17.9. - Army Men - FireBirds
18.9. - Army Men - Hockey Kent
19.9. - Army Men - Golden Knights
20.9. - Mighty Bulls - Army Men
21.9. - Blue Flyers - Army Men

Takže se připravte lidi, abyste neprošvihli vstup do sezóny :-)
Tak mohli byste se začít zapojovat do diskuse :-D
A o čom máme kecať?Nespomínaš si na jednu PM? :)
Freddie92 píše:A o čom máme kecať?Nespomínaš si na jednu PM? :)
Já si vzpomínám na spoustu PM :-D
Myslíš interview? :-D
Já mám čas, kdyžtak si mě hoď na ICQ a můžem udělat... :-)
Nie to! :D Napíšem ti PM aby si vedel :D
880 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS