Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

jasne dnes krásny výkon len tak ďalej Budaj dnes s Dejfom parádička :good: a Kower nepodal no nevadí snáď veľa pečie tak zabudol to sa bere :D
Všem spoluhráčům přeju veselé Vánoce a užijte si svátky.
dejf píše:Všem spoluhráčům přeju veselé Vánoce a užijte si svátky.
ďakujeme Dejf a aj ja tebe prajem šťastné a veselé a aj mojim kolegom z týmu :yes:
šťastný nový rok veľa zdravia,šťastia a nech sa vám darí :good:
No odohrali ste veľmi dobrý zápas na našom lade Killeráci ,ktorý ste prehrali veľmi tesne o 1 golik,súboj to bol vyrovnaný po celý zápas, vzrušujúci divákom sa musel páčiť, k výkonu vám gratulujem a som rád,že to bol fair play duel po celý čas a nikto sa neznížil k unfér zákrokom ala Crosby. :D Veľa zdaru v dalších dueloch. :smile03:
Dean píše:No odohrali ste veľmi dobrý zápas na našom lade Killeráci ,ktorý ste prehrali veľmi tesne o 1 golik,súboj to bol vyrovnaný po celý zápas, vzrušujúci divákom sa musel páčiť, k výkonu vám gratulujem a som rád,že to bol fair play duel po celý čas a nikto sa neznížil k unfér zákrokom ala Crosby. :D Veľa zdaru v dalších dueloch. :smile03:
krásny duel ale ako vždy máme smolu a prehrávame o 1 bod verím tomu že už začneme vyhrávať :clap:
ja som zabudol podať :eek2: prepáčte chalani neviem ako sa mi to mohlo stať toto sa už viacej opakovať nebude.Len si musime všetci stúpiť do svedomia lebo podávame otrasné výkony tak hlavu hore a bojujme o každý bod :box: :cinka:
heeeee heeeeee zabudol podat a prehrali, prehrali heeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeee :haha3: :haha3: :haha3: :giggle:
Ivan píše:heeeee heeeeee zabudol podat a prehrali, prehrali heeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeee :haha3: :haha3: :haha3: :giggle:
aspoň sa nerozpadávame :lol3: :scare:
michal225 píše:
Ivan píše:heeeee heeeeee zabudol podat a prehrali, prehrali heeeeeeeeee heeeeeeeeeeeeee :haha3: :haha3: :haha3: :giggle:
aspoň sa nerozpadávame :lol3: :scare:
sak ani my, len nam viazne komunikacia... A isiel si prikladom ako spravny GM, nepodal a prehrali heeeeeee heeeeeeee :haha3: :haha3: :haha3:
no Hornets je to snamy veľká bieda.Nielenže tipujeme otrasne my tipujeme najhoršie zo všetkých týmov.Nedokážeme zdolať žiadneho súper aj keď máme 2 výhry ale ja hovorím aj o ostatných kolách.Ani žiadna komunikacia tu neni čo ma štve najviac že sa nevieme podporiť ani nič podobné,vôbec o sebe ani nevieme a podľa toho to všetko aj tak vyzerá.Až vas to nebavý za tým tipovať povedzte hneď alebo ak niečo chcete nech sa páči kritiku znesiem.Treba sa už pozbierať a začať vyhrávať lebo toto neni ten tým čo minulý rok keď sme boli v play off a patrili sme v základnej časti k najlepším týmom(alebo nie? :D)to je jedno zaberte už konečne chalani a vyjadrite sa už :thumbsup:
nikto tu nemá zaújem písať?no dobre nepíšte ja sa porozprávam aj sám a keď sa hanbíte za tým tak načo zaňho tipujete? :thumbsdown:
Hele, ale já fakt nevím co sem psát. Jedině, že bych napsal:,, Dnes se nám opět nezadařilo, snad příště.,, A to bych mohl podle našich výsledků psát vlastě každý den. :-(
jasné lebo sme ttálne slabúčky sme len fackovací panáci ktorý ndokážu vyhrať zápas ale čo už narobíme aj také tými musia existovať :verysad:
Neviem cim to je ale asi som urazil "stastenu" ked teraz mam iba 0b tipy... dufam ze uz dnes sa to zmeni!
Kower píše:Neviem cim to je ale asi som urazil "stastenu" ked teraz mam iba 0b tipy... dufam ze uz dnes sa to zmeni!
neboj každý ma svoje slabšie dni :yes: si tiper ktorý nam dosť pomáha ako každý v týme a verím že sa obráti všetko k dobremu a dneskšia výhra nás dúfam nakopne :clap:
no vidíte ide nám to keď sa trošku posnažime,máme dve výhry v rade čo je skvelé ale v tomto kole už asi výraznejší úspech nedosiahneme :eek2: ,ale dalšie kolo myslím len na tie najvyšie priečky :yes:
chlapci ste taky dobry tiperi a nemozete sa chytit dufam ze sa vratite do formy lebo to je skoda to nevyuzit take schopnosti :good:
sopko píše:chlapci ste taky dobry tiperi a nemozete sa chytit dufam ze sa vratite do formy lebo to je skoda to nevyuzit take schopnosti :good:
díki Sopko :yes: .Ja osobne som tiež čakal že budeme ozaj silný ale nejako som sa oklamal,ani tu neni komunikácia,nič neviem o svojich tipreoch(čo je škoda),ale aj tak budem naďalej tipovať čo najlepšie ako viem,možno časom ozaj budeme silný,čo verím že sme :good:
Tak včera jsme proti rozjetým Blue Flyers neměli šanci. Snad jedině, že by jim shořel autobus při cestě k zápasu. :D
No a podle průběžných stavů prvních dvou zápasů to dnes taky nevidím růžově. :?
Snad tohle kolo dopadne líp. Ono to vlastně horší už být nemůže. :D
aj ked sa vam ako teamu nepodarilo postupit do PO, stale mate moznost sa ho ako jednotlivci zucastnit cez PO draft.
staci sa prihlasit a mozno si vas niekto draftuje:
http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=5632
tento tým končí,od dalšej sezóny už nepojde
michal225 píše:tento tým končí,od dalšej sezóny už nepojde
možno...
michal225 píše:tento tým končí,od dalšej sezóny už nepojde
Preco to chces zabalit? Sice sme sa do PO ako tim nedostali ale myslim ze pred dalsou sezonou mame viac ako dobry zaklad- ty ucast vo finale konferencie a ja v uplnom finale.
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS