Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SHARKS
Zatial sa nam dari zrejme nad ocakavnia vsetkych (az namoje presne s tim to som pocital
)
v Divizii sme 1. v Skupine 2 a celkovo 3
Deno 24 na super umiestneni jednotlivcov 2. Ja a Leo sme s 25bodmi od17po21miesto a maros zatial 50 ale este kazdy bod posuva aj o 10 miest uvidime trochu neskor
v Divizii sme 1. v Skupine 2 a celkovo 3
Deno 24 na super umiestneni jednotlivcov 2. Ja a Leo sme s 25bodmi od17po21miesto a maros zatial 50 ale este kazdy bod posuva aj o 10 miest uvidime trochu neskor
No zatiaľ Vám to ide dobre, ale sa to dalo aj čakať. Ty Nabokov_SJS viem, že si dobrý típer a Leo tiež o ostatných moc neznám, ale vidno, že aj oni sú good. Ešte dobre, že toto kolo nebojujeme proti sebe.
Budúce kolo sa, ale toho dočkáme crocodiles vs. sharks. Budeme kus vo výhode, lebo mi sa môžme pohybovať aj po zemi a vy nie.
Držte sa žraloci. Najvačší a najnebezpečnejší žralok u Vás tu je asi Maroš.
tak zatial nevyzeram na najvacsieho zraloka a ani na najnebezpecnejsieho ale jak tomu bolo uz skor mam pomaly rozbeh a finisujem drtivoixo píše:No zatiaľ Vám to ide dobre, ale sa to dalo aj čakať. Ty Nabokov_SJS viem, že si dobrý típer a Leo tiež o ostatných moc neznám, ale vidno, že aj oni sú good. Ešte dobre, že toto kolo nebojujeme proti sebe.![]()
Budúce kolo sa, ale toho dočkáme crocodiles vs. sharks. Budeme kus vo výhode, lebo mi sa môžme pohybovať aj po zemi a vy nie.
Maroši veď ja som to myslel, len v dobrom.maros píše:tak zatial nevyzeram na najvacsieho zraloka a ani na najnebezpecnejsieho ale jak tomu bolo uz skor mam pomaly rozbeh a finisujem drtivoixo píše:No zatiaľ Vám to ide dobre, ale sa to dalo aj čakať. Ty Nabokov_SJS viem, že si dobrý típer a Leo tiež o ostatných moc neznám, ale vidno, že aj oni sú good. Ešte dobre, že toto kolo nebojujeme proti sebe.![]()
![]()
taze tak asi noo
a zatial nas taha deno a nabokov ja a leo zatial sa len rozcvicujem vsak leo
ja viem ixo ale musel som kontrovat neviem preco si myslite ze ja budem tahat tim ked je tu plno lepsich napr moji spoluhraci
uz viac ludi mi povedalo nemenujem ze ja budem tahunom AS ale to je naopak oni tahaju mna neviem preco to ludi vobec napadlo take nieco
ale spoko momentalne mam dobrych co dobrych vybornych spoluzralokof po mojom boku a myslim ze toto kolecko bude jasne patrit nam
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé