Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SHARKS

tak gratulujem k timu marosi a le aj tak skoncite az podnami :D
no zeby ta taa tvoja velka huba nebolela :lol2: :lol2: a aby to nakoniec nembolo opacne krokodilek :D
No bohužel nemám ani skype, ani icq...Já na tyhle věci vůbec nejsem. :roll:
384-393-909 moje icq napiste ked daco chcete:D
Super,tak uz si podal aj Deno24 ako slubil....
maros
2
1
1
1
0
2
2
0
2
0
1

Nabokov_SJS
1
1
1
2
1
2
1
0
2
1
2

Leonardo
1
2
1
2
1
0
2
0
1
1
2

Deno24
BOS - NYI 1
PHI - CAR 2
MIN - TBL 0
PHX - COL 2
ANA - CHI 1
WSH - MTL 0
BUF - PIT 1
ATL - NSH 0
FLA - NYR 2
DET - CBJ 1
DAL - SJS 2
juhuhuuu kluci moji zacali sme vo velkom style tak toto by ma nenapadalo ze taky skvely zaciatok bude :D :cool: :thumbsup: :thumbsup:
super zaciatok dufam ze to vydrzi.........skoda ze neni aj tabulka jednotlivcov ale hlavne ze su timy :clap: :biglol: :cool:
a podla coho su tie body??dokopy mame ovela viac! :shock: :o :sad2: :|
uz sa idem vrhnut na tabulky :cinka:

rataju sa body 2 najlepsich :frajer2:
dneska som otrasne tipoval a inak vsetci dobre
Včera sa ratali moje tipy a Denove alebo Leove
Dnes ma Deno24 až 18 bodov :thumbsup: :cinka: a Leo a maros po 12 ja len 10 :thumbsdown:
timova Tabulka po tejtto noci
Deno24 - 31
Nabokov_SJS 25
Leonardo 25
maros 19
no pozeram ze zatial slapete.. novacikovia nasi..
len tak dalej.. :D
Zatial sa nam dari zrejme nad ocakavnia vsetkych (az namoje presne s tim to som pocital :D )
v Divizii sme 1. v Skupine 2 a celkovo 3
Deno 24 na super umiestneni jednotlivcov 2. Ja a Leo sme s 25bodmi od17po21miesto a maros zatial 50 ale este kazdy bod posuva aj o 10 miest uvidime trochu neskor
Mr.Perfectova divizia
1. Attack Sharks - 58
2. Evil Insiders - 49
3. Spiders - 48
4. FireBirds - 46
5. Blue Angels - 45
No zatiaľ Vám to ide dobre, ale sa to dalo aj čakať. Ty Nabokov_SJS viem, že si dobrý típer a Leo tiež o ostatných moc neznám, ale vidno, že aj oni sú good. Ešte dobre, že toto kolo nebojujeme proti sebe. :D :-P Budúce kolo sa, ale toho dočkáme crocodiles vs. sharks. Budeme kus vo výhode, lebo mi sa môžme pohybovať aj po zemi a vy nie. :D Držte sa žraloci. Najvačší a najnebezpečnejší žralok u Vás tu je asi Maroš. :-P
ixo píše:No zatiaľ Vám to ide dobre, ale sa to dalo aj čakať. Ty Nabokov_SJS viem, že si dobrý típer a Leo tiež o ostatných moc neznám, ale vidno, že aj oni sú good. Ešte dobre, že toto kolo nebojujeme proti sebe. :D :-P Budúce kolo sa, ale toho dočkáme crocodiles vs. sharks. Budeme kus vo výhode, lebo mi sa môžme pohybovať aj po zemi a vy nie. :D Držte sa žraloci. Najvačší a najnebezpečnejší žralok u Vás tu je asi Maroš. :-P
tak zatial nevyzeram na najvacsieho zraloka a ani na najnebezpecnejsieho ale jak tomu bolo uz skor mam pomaly rozbeh a finisujem drtivo :D :D taze tak asi noo :cool: a zatial nas taha deno a nabokov ja a leo zatial sa len rozcvicujem vsak leo :lol2:
maros píše:
ixo píše:No zatiaľ Vám to ide dobre, ale sa to dalo aj čakať. Ty Nabokov_SJS viem, že si dobrý típer a Leo tiež o ostatných moc neznám, ale vidno, že aj oni sú good. Ešte dobre, že toto kolo nebojujeme proti sebe. :D :-P Budúce kolo sa, ale toho dočkáme crocodiles vs. sharks. Budeme kus vo výhode, lebo mi sa môžme pohybovať aj po zemi a vy nie. :D Držte sa žraloci. Najvačší a najnebezpečnejší žralok u Vás tu je asi Maroš. :-P
tak zatial nevyzeram na najvacsieho zraloka a ani na najnebezpecnejsieho ale jak tomu bolo uz skor mam pomaly rozbeh a finisujem drtivo :D :D taze tak asi noo :cool: a zatial nas taha deno a nabokov ja a leo zatial sa len rozcvicujem vsak leo :lol2:
Maroši veď ja som to myslel, len v dobrom. :wink: Jasne tvoj čas ešte príde. :)
ja viem ixo ale musel som kontrovat neviem preco si myslite ze ja budem tahat tim ked je tu plno lepsich napr moji spoluhraci :D :D :D uz viac ludi mi povedalo nemenujem ze ja budem tahunom AS ale to je naopak oni tahaju mna neviem preco to ludi vobec napadlo take nieco :sad2: ale spoko momentalne mam dobrych co dobrych vybornych spoluzralokof po mojom boku a myslim ze toto kolecko bude jasne patrit nam :good:
nikto netaha viac a nikto menej mi tipujeme ako Tím...a všetci si myslim že podavame dobre vysledky..
Začali jsme opravdu dobře...Doufám, že nám to vydrží. :yahoo:
Leonardo píše:Začali jsme opravdu dobře...Doufám, že nám to vydrží. :yahoo:
dufam leo ze sa tvoje svolka potvrdia :D :D inac by to bolo :bitka3: :bitka3:
Tak zvolme si kapitana timu.
moja volba...
Deno24 alebo Leo lebo maros ide na 100% z timu o kolo
uz teraz ma vyhadzujes? :D ale spoko no asi pojdem o dum spat :D :D aj ked moze sa este stat vselico :twisted:
450 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS