Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Joe S. píše: "NAJVACSIA DIERA JE PRIEVIDZA..."
:x Prievidza je nahodou velmi pekne mesto, vsak g.e.o.r.g.e :cinka:
Samozrejme ze je to pekne mesto.To spievaju nejaky tupci co ziarlia.Sak co tak im treba.Este ja kvalita songu je taka ako ked barrki nahrava ivana :lol:
:hufi: No vsak raz sem pribudnu nejake tie Ivanove songy co stihol pocas svojej spevackej kariery naspievat, to len bude rehotu :D
Tak si seci povinne rozcvicte branice aby sme tu nemali ziadnu urazy :lol2: Je to fakt dobre :)
Vybordelne!Sme teda v zapadnej konferencii,myslim ze mame o motivaciu naviac :thumbsup:
:lol3: joe nemohol by si to potom dat na net??
Nazdar korytnacky! Ocakavam ze od prveho dna budeme na cele svojej konferencie takze sa snazme a nepodcenme to.Musime porazit ostatne tymy :bitka3: GO TURTLES GO!!!
Ivan píše:.Musime porazit ostatne tymy
Ivan ak to nepohnojíš ty, tak v tom nevidím problém :lol3:
O moje vysledky sa neboj len si treba dat pozor aby nikto z nas nemal nulu,lebo nas tym nepotrebuje adeptov na trofej umelcov :D
Mna normalne porazi, nadherny zaciatok, hned s nulou... No prave sa rodi jeden umelec :thumbsdown:
Barrki nevesaj hlavu.Pekny zaciatok len co je pravda :lol2: Ale verim ze vykony pojdu rapidne hore :wink:
presne ako povedal g.e.o.r.g.e nestresuj lebo sme iba na zaciatku a nie si jediny ktory z nas podal zly vykon vsetci sme vstupili do tohto kola zle ale dufam ze sa to dnes stalo posledny krat a nase vysledky pojdu stale hore a aj tak si myslim ze budeme prvy v nasej konferencii pri najhorsiom druhy
g.e.o.r.g.e píše:Pekny zaciatok len co je pravda :lol2: Ale verim ze vykony pojdu rapidne hore :wink:
Este stale je zaciatok :oops: Nejak sa nedari kurnik :evil:
Asi tak. Som maximalne nespokojny s nasimi vykonmi :!: Je najvyssi cas zacat sa snazit tipovat lepsie, ked nic ine, musime do toho aspon zapojit taktiku!
Nic si nerobme z toho ze sme posledny ved ako sa hovori "raz sme hore raz sme dole" takze v najblizsej dobe (a ja dufam ze uz dnes) pojdeme na vyssie pozicie,na ktorych sme mali bit od zaciatku.
Obrázek
Po troch tipovacích dňoch sa ozýva Prievidza turtles magazín a začíname s bilancovaním doterajšich výsledkov. Ako viete, náš tím sa nachádza na poslednom deviatom mieste Západnej konferencie, s 27 bodmi (rovnako ako ôsmi Spiders a celkovo sme druhí po Steelers A (24b)
Spýtali sme sa GM Barrkiho ako si to vysvetľuje: "Neotravujte ma s nezmyselnými otázkami!" - ihneď nás odbil. "Ubehli ešte len tri dni, treba byť trpezlivý, hoci sme najmä prvý deň stratili pomerne veľa bodov, my to dobehneme v najbližších dňoch"-uisťoval nás GM.
Ivan ho vtipne doplnil:"george-66.miesto, zigy 60., barrki-52., Ivan-37. -hanbite sa a zaberte! To robí tá farba Army menu, jeho duch tam ešte ostal"
To bude urcite tou farbou :lol3: :lol3: :lol3: Ale keby sme napodobnili vykony AM aspon z posledneho kola hned by bolo veselsie :)
mne sa absolutne nedari a vacsinu viny za vysledky pd turtles berem na seba ospravedlnujem sa a dufam ze sa mi zacne darit ale stale mozeme byt prvy :clap:
Zigy ty to nemozes brat na seba....je to bordel setych tak to uz nerob ok? :wink:
To je pravda g.e.o.r.g.e, ale povedal by som ze hlavne my dvaja, ako hokejforovi "mazáci" by sme mali podavat lepsie vysledky :?
Jo to je pravda.Mali by sme to potiahnut,samozrejme ja sa aj snazim ale ked sa nedari tak s tym nepohnes ale urcite sa to zlepsi :clap:
Beriem ta za slovo a pevne verim, ze to tvoje spominane zlepsenie nastane uz dnesnu noc lebo mam normalne migreny z nasho umestnenia :butt:
:lol3: Uz si ako zenska,ze migreny :lol2: .A to dufam aj ja ze sa zadari ,no za par hodin uvidime :wink:
No chlapci, po dnesnom dni musim vyjadrit spokojnost s vysledkami timu (so svojimi zial nie) a keby sa kazdy den darilo aspon takto, bolo by to vyborne :thumbsup:
Ivan, skvely vykon
ivan a g.e.o.r.g.e klobuk dolu fantasticky vykon :cool: dnes ste boli super to nemozem povedat ja lebo zas to nebolo nic moc ale nevadi uvidime dnes ako sa bude darituz sme 3 v nasej konferencii dufam ze len budeme stale stupat
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS