Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

Ale ale zdravim vas kolegovia dnes fakt super praca ze by vas to zacalo bavit len skoda ze tak neskoro :lol2: ale ved aj dalsia sezona bude a myslim ze sme dobry tym chce to len zabrat a pravidelne podavat a Phiili The Scud dnes exelentny som stebov nadmieru spokojny. :yahoo:
gratulujem k premierovej sezone...Vela ststia do tej nasledujucej..
Tak cawte po dlchsich prazdninach som spat aby som zistil ako sme na tom s tymom ci este sme kompletny ale priznam sa vam ze uz ani neviem kot so mnou typuje no viem ale mate pomenene niky tak sa sem ohlaste prosim vas.
NO tak catw nikto sa mi neozyva tak ja oznamujem vsetkym mam 2 volne miesta Phhili the scud byvali ozvy sa stebov ratam
budem za vas tipovat ako bolo na prazdninach
Ako slak co ako slak ako dva slaky sme najlepsi Killer Hornets :D
no tak teda dufam ze sa vam bude tuto sezonu darit lebo tu mate 2 najlepsieho GM samozrejme najlepsi GM je barrki verim vam a myslim si ze sa tuto sezonu dostanete do play off tak vela stastia :clap:
No tak co dodat k tiperom a ostatnym co su na hokejforum niektori sa na to kaslu ze nebudeme mat tym ale ja urcite nie zoneniem posili urcite a tym pojde bojovat samozrejme o titul :clap:
michal225 píše:No tak co dodat k tiperom a ostatnym co su na hokejforum niektori sa na to kaslu ze nebudeme mat tym ale ja urcite nie zoneniem posili urcite a tym pojde bojovat samozrejme o titul :clap:
noo michal neprehanaj to vy budete radi za play off a nie to este titul bud realista sak ani nevies kto za vas a ci vobec bude niekto tipovat
chandler001 píše:
michal225 píše:No tak co dodat k tiperom a ostatnym co su na hokejforum niektori sa na to kaslu ze nebudeme mat tym ale ja urcite nie zoneniem posili urcite a tym pojde bojovat samozrejme o titul :clap:
noo michal neprehanaj to vy budete radi za play off a nie to este titul bud realista sak ani nevies kto za vas a ci vobec bude niekto tipovat
Ty co tu vypravas chandler sa zobud a neviem co sa staras do problemov Killer Hornets mimochodom uz som zohnal dalsich tiperov takze pojdete dole vsetcia
michal tak to si peknu blbost napisal ze nestaraj sa do killer hornets a ty robis v nasej teme uplne to iste a pises este vacsie blbosti
chandler001 píše:michal tak to si peknu blbost napisal ze nestaraj sa do killer hornets a ty robis v nasej teme uplne to iste a pises este vacsie blbosti
nevypravaj ja som len púodpischoval a tvrdil som ze ste pekny frajery ked sa pokladate za istych vitazov ja som povedal ze sa do nas nemas starat ohladom tiperov tak sa ukludni 8)
no sak dobre ale aj ty by si sa mal ukludnit si v poslednej dobe nervozny co ma vas tim financne problemy?? :frajer2:
Michal počuj afi sa stráni nechce tipovať moc za váš tím tak neviem, ale ako tu čítam už si niečo zohnal nejakých hráčov tak veľa štastia :wink:
Takže jestli je v týmu Killer Hornets místo, tak bych si dovolil ho obsadit, se šéfíkem Michalem 225 jsem domluvený :thumbsup: :thumbsup: !!!! Začátek sezóny je za dveřmi, takže jsem to stihl za 5 min. 12 8) !!!!
oki michalku tak vidim ze ste uz skoroo komplet..tak sa mozte i oficialne prihlasit do ktl...
http://www.hokejforum.com/viewtopic.php?f=36&t=3227
napiste do topicu PRIHLASKY TIMOV vase zlozenie aj so zmluvami, prosim, aby som si vas mohol hodit do vyhodnoteni, tim treba prihlasit, aby som vedel ci s nim mam ratat alebo nie, musi sa prihlasit pred startom 1. kola, pocas kola uz bude neskoro, takze najneskor zajtra o 16:00, lebo potom vas budeme ratat az od 2. kola :!:
jo tento Killer Hornets to je bajecne ked sem ja nieco nenapisem tak ani druhy to je otras sam zo sebov si asi za chvilu budem pisat.
mal by si si zdrbat svojich tiperov v PM za to :D
aaaaaaaaaaaaa ved nas uz dobehli vsetcia dokonca aj corches co to mi robime do frasa treba sa prebrat a to co najrychlejsie inak zase do play off nepojdeme hop hop Hornets hop. :clap: :clap:
Vidim osobne na mojich tiperoch ze maju moralku v rit..... a sustreduju sa vylucne na seba dam taku otazku pre mojich tiperov ma to vyznam aby ste tipovali v mojom tyme? ak chcete ist individualne povedzte a ja si zozeniem niekoho ineho normalneho co aj povzbudi nechcem aby to vyznelo zle pre Come Of England poznam ta dobre a si super clovek ale toto je tymove a o povzbudeni tak skus zabrat aj v tejto teme.Co sa tyka sopka ten to ma tak v rit... cely tym ten nenapise sem aj keby neviem co bolo.Hossa81 je moj kamos nema na to cas a ja to chapem takze bude z mojho tymu prepusteny a tym sa otvorilo to ze jeden tiper ktory je volny a ma zaujem ist do mojho tymu kludne sa tu moze ozvat a s radostov ho prijmem.Je mi jedno kto to je ale chcem aby to bol tymovy hrac.
michal ty co si vcera jedol? nejaky cinsky mliecny vyrobok alebo co? :D

je predsa kazdeho osobna vec ako casto bude prispievat do diskusie. v tejto sutazi ide predovsetkym o to zabavit sa a nechapem preco si myslis ze vsetci by mali mat o zabave rovnaku predstavu ako ty. nie kazdemu sa musi zdat zabavne vypisovat sem kazdy den o nicom prispevky typu "podme chlapci, dnes musime zabrat" :P
pozri sa na moj team a na nasu temu. posledny prispevok od ineho clena nasho teamu okrem mna je zo 4.10.2008. mam sa teraz zacat urazat, cely team vyhodit a zobrat miesto nich nejakych "prispievatelov" co by kazdy den zaspamovali temu 20-timi non-sense prispevkami? ha ha ha.

dufam ze ked vyrasties tak sa zmieris s tym ze nie cely svet sa vzdy bude krutit podla tvojich predstav, ale zatial si tu vacsine prispievatelov asi iba na smiech, ktoremu vsak asi uz nechyba vela aby prerastol do podrazdenia :roll: :wink:
petrik píše:michal ty co si vcera jedol? nejaky cinsky mliecny vyrobok alebo co? :D

je predsa kazdeho osobna vec ako casto bude prispievat do diskusie. v tejto sutazi ide predovsetkym o to zabavit sa a nechapem preco si myslis ze vsetci by mali mat o zabave rovnaku predstavu ako ty. nie kazdemu sa musi zdat zabavne vypisovat sem kazdy den o nicom prispevky typu "podme chlapci, dnes musime zabrat" :P
pozri sa na moj team a na nasu temu. posledny prispevok od ineho clena nasho teamu okrem mna je zo 4.10.2008. mam sa teraz zacat urazat, cely team vyhodit a zobrat miesto nich nejakych "prispievatelov" co by kazdy den zaspamovali temu 20-timi non-sense prispevkami? ha ha ha.

dufam ze ked vyrasties tak sa zmieris s tym ze nie cely svet sa vzdy bude krutit podla tvojich predstav, ale zatial si tu vacsine prispievatelov asi iba na smiech, ktoremu vsak asi uz nechyba vela aby prerastol do podrazdenia :roll: :wink:
ked si tak pozrem na ostatne tymy tie maju vzdy aspon od jedneho tipera nejaku spravu napisanu v teme kazdy den a ja chcem poriadny tym a ten tvoj no ze tebe nikto nepisal to je tvoja vec a vec tvojho tymu uplne ma nezaujmas takze neni o com
Az budem vyhodeny z fora Come Of England prebera GM tymu a ja uz budem prec.Nechcem ziadny ban bud ma vyhodte alebo nehajte nemam rad nieco medzi
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING