Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Ivan píše:Hehe, mi teraz praje stastie ,aj ked to ,ze mi spoluziacka vyrazila cast zubu flasov sa zrovna stastim nazvat neda.Ale aj tak bolo super.
no a co sak aspon tam mas taku malu medzierku medzi zubami :D ale bol to otrasny zvuk ked ti tou flasou trafila do zubou no a barrkimu sa tiez darilo ten rozbil 2 pohare s bavorakmi a celeho ma aj s erikou oje*al som bol mokry ako kkt :D
ja neviem preco ale ja vzdy ked som nadrbany tak rozbijam pohare, a to nechtiac... a ked nerozbijam, minimalne vylievam, ako vzdy v strbke, ved vies zigy :D
vy ste museli byt inak na kasu :lol: si to viem predstavit:Dboha skoda ze som nemohol prist :(
barrki píše:ja neviem preco ale ja vzdy ked som nadrbany tak rozbijam pohare, a to nechtiac
Ja zas ich naschvál rozbíjam, keď som nadrbaný. No naschvál, ako naschvál tak, ale alkohol robí svoje no. :lol: Vedel by som dať pár situácii, ako som ohádzal poháre, ale nechám tak. :D R-U-D-Y a ja vieme o tom svoje. :lol:
nazdaar korytnacky tak dnes odveta s nasim uhlavnym nepriatelom strong crocodiles dnes ich im musime jednoznacne tu prehru vratit maju sa naco tesit lebo my mame uz konecne naspat nasu skvelu formu pome do nich korytnacky!!! :clap:
Ivan píše:Tak zase sa vam nepodarilo skoncit pred nami,aj ked ste nas predtym porazili.Mali ste to lepsie rozbehnute ako my,ale nakoniec sa ukazalo, ze korytnacky su nieco "viac" ako krokodili. :razzi: :fucker:
dalo by sa povedat korytnacky, ze pomaly dalej zajdes :D
supeer korytnacky dnes sme porazily aligatorov a skoncily sme pred nimi ale od noveho kola ideme uz iba atakovat prve 3 miesta KORYTNACKY SU NAJLEPSIE :clap:
tak chalani ideme od znova dnes mame volno ale zajtra uz ideme na to a treba na tuto blamaz cim skor zabudnut co sme predviedli v 2 kole a v tomto kole si samozrejme budeme klast iba tie najvyssie ciele umiestnit sa do toho 3 miesta a nepustit v ziadnom pripade tie prisery SC pred nas tak do toho korytnacky :clap:
Presne tak zigy, povedal si to za mna, chlapci, od noveho kola ocakavam tie najlepsie vykony ake dokazeme podat, tentokrat ideme atakovat prvu priecku, Ivan ak tam skoncime, slubujem ze odo mna pod stromcek dostanes vianocnu Evu :D
tak dnes to zacina toto kolo vsetkym ukazeme co sme zac leby my sme neporazitelne korytnacky podme do toho go TURTLES go :clap:
cawte korytnacky tak dnes som to zratal a mame celkom slusnych 27 bodov a takto sme tipovali: ivan ? asi 10 b v tom som sa nevyznal, zigy 14b, george 13b a barrki 8b nie je to az tak zle s dneskom som spokojny len tak dalej korytnacky :clap:
noo taak korytnacky dnes to bol slabsi vykon mali sme iba 22b nie je to nic moc ale aspon nieco a takto sme bodovali: george 2b, ivan 8b, barrki 8b a zigy 14b no nevadi nabuduce to bude lepsie let´s go turtles :clap: aj tak sme najlepsi :biglol:
No hlavne georgovi islo :D
barrki píše:No hlavne georgovi islo :D
tak to islo ale neviem ci som mu to dobre spocital lebo tam mal o jeden zapas menej
Noo korytnacky dnes pekny vykon, 10 bodov, momentalne druhe miesto v nasej tabulke, samozrejme ze je to velmi tesne, takze si to vyzaduje aby sme poriadne makali a kazdy jeden den bodovali co najviac, aby sme sa v hornych prieckach aj udrzali... GO TURTLES GO
supeerr takze takto si to predstavujem dnes paradni vykon chalani len tak dalej sme uz 2 ale samozrejme este to nic neznamena musime si spravit co najvacsi naskok pred ostatnymi a potom kludne dohrat toto kolo dufam ze sa minimalne udrzime na tom 2 mieste LET´S GO TURTLES :clap:
takze stale si drzime celkom dobre umiestnenie aj po dnesnej noci aj ked som mal 0 ale co uz narobim ked sa dari tak sa dari :D dufam ze ked sa zajtra rano pozriem budeme bud 2 alebo 1, do toho korytnacky :good: :clap:
Zigy píše:aj ked som mal 0 ale co uz narobim ked sa dari tak sa dari :D
no ako pozeram tak dnes som shutout ziskal ja, super :clap: :evil: ale ivan ma tusim 7 bodov a vy ostatni po 4, takze to nedopadlo az tak zle, ale musime fakt zabrat korytnacky a v prvom rade musim zacat ja s lepsimi vykonmi takze do toho dnes v noci vsetkym ukazeme :fucker:
barrki píše:
Zigy píše:aj ked som mal 0 ale co uz narobim ked sa dari tak sa dari :D
no ako pozeram tak dnes som shutout ziskal ja, super :clap: :evil: ale ivan ma tusim 7 bodov a vy ostatni po 4, takze to nedopadlo az tak zle, ale musime fakt zabrat korytnacky a v prvom rade musim zacat ja s lepsimi vykonmi takze do toho dnes v noci vsetkym ukazeme :fucker:
No ako kukam tak som sa niekde sekol :D .. Ivan 9 bodov, zigy a george 6.. v shutoute som sa nesekol :oops:
dnes to nebol najhorsi vykon ale vzdy to moze byt aj lepsie dufam ze dnes sa zo 4 miesta posunieme na 2 miesto je tam rozdiel len dvoch bodov tak do toho korytnacky :clap:
Noo tak dnes sme zabodovali pekne, ja som spokojny :D Konecne po shutoute som sa chytil, a dnes som chytil plnyy pocet, som na seba pysny :) Ale dost bolo samochvaly :lol2:
Zigy s georgeom mali 6 bodov myslim, a to je tiez pekny pocin, takze dnes sme zabodovali velice dobre chlapci, len tak dalej TURTLES
no tak dnes sa barrki vytiahol plny pocet bodov to v nasom time dlho nebolo super vykon :cool: :good: stale sme na 4 mieste ale iba par bodov nas deli od lepsich miest takze po dnesnej noci by sme sa uz konecne mohli posunut na vyssje priecky a uz tam aj ostat do toho koratnycky :clap: :thumbsup:
No korytnačky tak ak somm sa niekde nepomýleu tak dnes to vyzera takto:
barrki 11b
ivan, g.e.o.r.g.e po 12b
Zigy 16b :clap:
Takze to vychadza na 28b co je fajn ale neviem ako to obstoji v konkurencii ostatnych, uvidime, ale aj tak je to dobry vysledok, lebo cim viac zapasov, tak tym mame vacsinou menej bodov, ale dnes to neplati :razzi:

P.S. Ivan dufam ze sa uz ucis na Sprachdiplom lebo ja neviem ani ho*no a ked vyletim ja tak ti pojdem za okno robit grimasy.
:good: .... dobry vysledok podla mna ........ mi mame asi 33 tak som zvedavy
dnes to bol skvely vykon od vsetkych ale proti takej silnej konkurencii aku mame ani toto nestaci jednoducho musime podavat este lepsie vykony ako dnes lebo sme klesli znovu o 1 priecku na 5 miesto, musime ist rychlo hore inak to nedopadne dobre
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO