no a co sak aspon tam mas taku malu medzierku medzi zubamiIvan píše:Hehe, mi teraz praje stastie ,aj ked to ,ze mi spoluziacka vyrazila cast zubu flasov sa zrovna stastim nazvat neda.Ale aj tak bolo super.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
PRIEVIDZA TURTLES
Ja zas ich naschvál rozbíjam, keď som nadrbaný. No naschvál, ako naschvál tak, ale alkohol robí svoje no.barrki píše:ja neviem preco ale ja vzdy ked som nadrbany tak rozbijam pohare, a to nechtiac
tak chalani ideme od znova dnes mame volno ale zajtra uz ideme na to a treba na tuto blamaz cim skor zabudnut co sme predviedli v 2 kole a v tomto kole si samozrejme budeme klast iba tie najvyssie ciele umiestnit sa do toho 3 miesta a nepustit v ziadnom pripade tie prisery SC pred nas tak do toho korytnacky
no ako pozeram tak dnes som shutout ziskal ja, superZigy píše:aj ked som mal 0 ale co uz narobim ked sa dari tak sa dari![]()
No ako kukam tak som sa niekde sekolbarrki píše:no ako pozeram tak dnes som shutout ziskal ja, superZigy píše:aj ked som mal 0 ale co uz narobim ked sa dari tak sa dari![]()
![]()
ale ivan ma tusim 7 bodov a vy ostatni po 4, takze to nedopadlo az tak zle, ale musime fakt zabrat korytnacky a v prvom rade musim zacat ja s lepsimi vykonmi takze do toho dnes v noci vsetkym ukazeme
Noo tak dnes sme zabodovali pekne, ja som spokojny
Konecne po shutoute som sa chytil, a dnes som chytil plnyy pocet, som na seba pysny
Ale dost bolo samochvaly
Zigy s georgeom mali 6 bodov myslim, a to je tiez pekny pocin, takze dnes sme zabodovali velice dobre chlapci, len tak dalej TURTLES
Zigy s georgeom mali 6 bodov myslim, a to je tiez pekny pocin, takze dnes sme zabodovali velice dobre chlapci, len tak dalej TURTLES
No korytnačky tak ak somm sa niekde nepomýleu tak dnes to vyzera takto:
barrki 11b
ivan, g.e.o.r.g.e po 12b
Zigy 16b
Takze to vychadza na 28b co je fajn ale neviem ako to obstoji v konkurencii ostatnych, uvidime, ale aj tak je to dobry vysledok, lebo cim viac zapasov, tak tym mame vacsinou menej bodov, ale dnes to neplati
P.S. Ivan dufam ze sa uz ucis na Sprachdiplom lebo ja neviem ani ho*no a ked vyletim ja tak ti pojdem za okno robit grimasy.
barrki 11b
ivan, g.e.o.r.g.e po 12b
Zigy 16b
Takze to vychadza na 28b co je fajn ale neviem ako to obstoji v konkurencii ostatnych, uvidime, ale aj tak je to dobry vysledok, lebo cim viac zapasov, tak tym mame vacsinou menej bodov, ale dnes to neplati
P.S. Ivan dufam ze sa uz ucis na Sprachdiplom lebo ja neviem ani ho*no a ked vyletim ja tak ti pojdem za okno robit grimasy.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé