Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

STRONG CROCODILES

suhlasim s janikom, viac uz k tomu nemam co dodat
ixo píše:androj, ale to sa ti ešte min. pondelok stal uráz nie tento čo? a to si bol do teraz na chirurgii teda v nemocnici týždeň? a ako, že si mal dni na min. týždeň natipované či tak isto, ako teraz si aj vtedy natipoval do predu? :wink: prvo, keď som čítal tú správu od teba som si myslel, že sa ti dnes stal ten úraz, keď je pondelok, ale potom mi došlo asi, že to bolo min, týždeň v pondelok, že: lebo tento pondelok dnes, keby si rozbiješ hlavu tak dni piatok, sobota, nedeľa čo si nenatipoval ťa neospravedlňuje, ale ak to bolo min. pondelok tak všetko je ok nič sa nedeje a si naďalej členom tímu a aj budeš asi :wink: tak sa čím skôr uzdrav a daj sa poriadne do kopy :modlenie: potom, keď budeš v poriadku úplne tak ťa slávnostne privítame a spravíme nejakú akciu párty :) :wink: zatiaľ zdar :wink:
Bylo to v pondělí a předtim sem natipoval jenom na NHL v Praze pokládal sem za zbytečný tipovat na 5 dní dopředu...teď vidím,že to byla chyba asi budu tipovat ne tejden dopředu...Jinak se stejně týmu omlouvám,že sem nenatipoval,vážně bylo to kvůli hlavě,eště teď mam 8 stehů... :wink:
Panejo, trochu mě mrzí, že jsem do týmu přišel za takovýchto okolností...Ale to je věc ixa, jako manažera, do toho mu nemá kdo co mluvit!!... Reakce Ivana bych ani moc nekomentoval...snad jen...Všímej si svého blbe!
Alexander_The_Great píše:Panejo, trochu mě mrzí, že jsem do týmu přišel za takovýchto okolností...Ale to je věc ixa, jako manažera, do toho mu nemá kdo co mluvit!!... Reakce Ivana bych ani moc nekomentoval...snad jen...Všímej si svého blbe!
No nazdar. :wink: Ty si s toho nerob nič za ákých okolností si sem prišiel, len k nám rýchlo zapadni čo nebude problém a tipuj čo najlepšie. :wink: Inač podľa pm čo som dostal dnes od androja tak ja som to tak pochopil, že on si myslí, že on je ešte típerom tohto tímu a bol rád, že som ho nevyhodil za tie dni čo netippoval, ale si neprečítal ten správny príspevok, alebo neviem, ale už som mu to napísal do pm, že už nie típerom tohto tímu. Prense tak, ako si napísal neviem čo mi každý do toho kecá, ako som sa rozhodol ja som GM tímu a spravil som tak, ako som uznal za vhodné. Tak čo dnes ideme uhrať dobrý výsledok? :roll:
Určitě!... Musíme zabrat a smazat tu ztrátu co máme! :box: Hlavně to chce tipovat, přemýšlet u toho a výsledek se dostaví, uvidíte... :wink: ...Takže GO CROCODIELS GO!!! :twisted:
Ty si uz len manazer x- men.Tak najprv androjovi povies, ze ho v tyme nechas a on je cely stastny a teraz ho posles do riti.Ty si posledny, s kym by som chcel byt v tyme a byt tvojimi spolutipermi tak radsej hned odidem, lebo si nemozu byt isty ci ich nahodou nevyhodis aj zato, ze zle natipuju.Pri tebe je mozne vsetko .A v jednom z tvojich prispevkov si pisal, ze mi chces nieco napisat,tak davaj cakam nato.A este jedna pripomienka- nepis radsej ciarky, lebo sa to po tebe neda citat.Nehovorim, ze ja som dokonaly v pravopise ale u teba je to otras.
akoze to CH na konci ti nehovori kto to napisal??
CH=Chester
j=janik
atd
Cibula, Alexander kľud chlapi. Načo ešte viac prikladať drevo do ohňa aj, keď čo je veľa to je veľa. Najlepšia bude totálna ignorácia. :wink: Raegujme, len na príspevky náš členom tímu a ešte pár normálnych tu ludí a bude to. Teraz sa sústredme na tipovanie a dobré výsledky a tieto šarvátky a podobne už nechajme tak!!! Viem, že je to tažké nezareagovať na príspevok, ale tak skúsme to no. :) Poďme si mi pekne za svojim cieľom a ten cieľ je bodovať v tomto kole. :frajer2: Go Strong Crocodiles Go!!! :cinka:
Ivan píše:lebo ked sem prisiel tak sa volal x-men a je mi jedno, ze si zmenil meno, pre mna bude stale x-men
Prosím, mě vypisuj celým nickem! :lol:
Ivan píše:Teraz si ma dostal Alexander :D . Ty si jediny normalny v tomto tyme a radsej chod do ineho lebo tuto to byva niekedy krute (asi ako teraz).
Počkat, to si zdokumentuju.....Jsi první člověk co mě považuje za normálního. :D .....Nechval ženu den po svatbě, časem se z ní může stát bestie! :lol:
temu som uzavrel a premazem to co tam byt nema - prispevky s nadavkami budu zmazane a uzivatelia ktory porusuju pravidla fora dostanu vystrahu a ak to nepochopia dostanu BAN a je mi jedno kto co zacal a kto co povedal ale kazdy bude zodpovedny za svoje slova a tym to koncim. :!:

edit: zmazal som zbytocne prispevky ktore zbytocne provokuju a riesia veci ktore nie su dolezite. prosim vsetkych aby zbytocne neutocili na userov ani co sa tyka stylu ich pisania, kazdy ma pravo pisat svoje prispevky ako chce ak neporusuje pravidla fora a vy mate pravo dane prispevky necitat a ak prispevok obsahuje nieco proti pravidlam mate moznost ho nahlasit :!:
uzivatelia co porusili pravidla boli upozorneny a pri opakovanom prehresku budeme riesit BAN a ktori neboli varovany tak nech sa ale snazia krotit svoje vasne :!:
Ako Kortit Vasne hej??? Super Janik !!!! Si hviezda !!!! Si velka Hviezda aj ty !!!! Ste to tymto zmazanym prispevkov uplne ze vybavili !! Frajeri ste teda to vam povim :thumbsdown: !!! Miesto toho aby si skratka len dal rpiamy zakaz pisat PT do nasej temy si vynuloval hasterky ale kazdopadne SC z toho zasa visli najhorsie !!!!Lebo dovod teda Ivanove prispevky provokacne si nikto nebude vsimat ale to ez tu boli vulgarne prispevky odomna to sa zverejnilo ako hlavny dovod takze zasa su zly SC!!! CHLAPCI STE NAOZAJ STAAAR !!!! Ja som myslel ze som medzi fajne ludmi . Vidim ze som Sa mylil!!!! Je.em radsej na vsetko a venujem a len tipovaniu lebo aj tak tu nebude poriadok !!! Je mi jedno ...ked ti to SúRAVI TAKU RADOST tak mi ten BAN daj !!!! Ale aspon bud spravodlivy nabuduce !!! IXO POKRACUJEME !!!!
pocuvaj ma sem cibula, a preco myslis ze som upozornil len teba :?: ivan dostal take iste varovanie a ak ixo poziada o zakaz pisania istych userov do vasej temy tak sa tak stane tak ako tomu bolo minule tak pokoj a necerti sa stale. kazdy kto bol zainteresovany bol oboznameny s tym ako bude pokracovanie utokov potrestane tak si neber vsetko osobne ok?
Cibula a v čom pokračujeme? Či v takomto bordeli, ako tu bol pred Hodinkou asi? Ak si myslel to tak to nie!!! Bol som kamošovi ištalovať programy na netobook a dôjdem sem a ty kokos aký bordel tu už bol. :thumbsdown: Hádam už bolo dosť toho spomínania bana nemyslíš? To by bolo aj tak, len dočastné riešenie a potom by to asi zas pokračovalo. :( Presne tak, ako si napísal najlepšie je sa venovať tipovaniu a je to. :) Pozri palkovk zatial, len tipuje a kde v tabuľkách na, ako mieste a na akom sme my. Dobre má nezapája sa do tejto diskusie a len zatial tipuje. on aj tak nemá veľa času a isto by sa tu nehádal a podobne. Dakedy snaď sa tu ozve ak nie tak nevadí, ale isto sa ozve. :) Dnes som dostal od neho odpoveď na mail za androja a vravel mi tiež, že načo som ho vyhodil, že 10b je dosť veľa, ale tak povedal, že ideme ďalej a máme my dvaja Cibula zabrať. :) Nechajme teraz na čas toto čo sa tu udialo bokom a sústredme sa, len na tipovanie. Ja som si inač vedomí, že tento bordel tu nastal za mňa za to, že som vyhodil androja a ako som sa k nemu zachoval. Takže ja viac už tu néjdem prikladať drevo do ohňa.
janik : Daj veru daj zákaz. Aspoň aj vy budete mať menej roboty s mazaním, lebo ozaj takto to už ďalej nemôže pokračovať! Včera som pisal inač pm cepimu, aby tu spravil kus poriadok, ale asi ešte nebol od vtedy online.
Nhe ako Janik , neber to osobne ty zasa , ale tymto si zhodil nas SC a nie PT . Ako ja to neberem osobne ale , skratka na to sme doplatili zasa mi SC ...Nas teraz budu brat inak bo TU bol bordel a da sa povedat ze "Facky" ktore dostali PT od nas zmyzli , pretoze boli tvrdsieho charakteru . Dobre to beriem , ale facky co nam dali PT ako napriklad prvi prispevok , kde narazaju an Ixa ze yb nechceli byt v jeho time bo je taky GM aky je a tak ....tie zostaly Cize facky co sme dostali mi zostali CIASTOCNE nepovsimnute. Nevravim ze si nevymazal aj prispevky od nich ale tak .......Nevem no ty si boss a ves co je najlespie , ja by som to asik tvojim sposobom neriesil ........Ne Ixo myslel som to o com ssa mi bavime v sukromi a tak ......
chapem ale mazat vsetko nema cenu, v podstate v tom prispevku neporusil pravidla aj ked je ton prispevku nie v priatelskej rovine ale zase mazat vsetko len preto ze niekto nebude pisat tutu mutu sa neda. mazal som to kde boli zbytocne poucky a nadavky ktore boli pisane pod vplivom emocii. nic viac nic menej. ak iny mod alebo admin posudi ze niektore prispevky tu stale nemaju co robit tak sa zmazu.
janikovi a cibolkovi:D:D chlapci hasterkat sa tu jak male deticky nema cenu janikk ty daj zakaz tym userom cibulka ty bud spokojny s tym co janik spravi ani on neni boh a ak sa neporusia pravidla nemoze llen tak aj ked tym ivan a mozno aj chandler hrubo napadali sc pokial pravidla neporusili nemoze ich janik banovat jak sa mu zalubi chapes??? ja ho celkom chpem preco to co spravil urobil jak urobil

zabudnite na vsecko a sc drzte spolu nech sa vam dari hawk dohovoril som :thumbsup: :oslava: :oslava: :oslava:

p.s. janikovi vela stastia pri posudzovani podobnych veci ..aj ked pre teba dufam ze uz takkto somarinky riesit nebudes musiet
Vitaj tu u nás maros. :) No a inač ten systém tipov inštinktom býka čo si písal vo vašej téme tiež dáko moc nepomohol, ale predsa kus lepšie, ako pred tým. :)
HEJ OMG DO STANA TAKTO NENADAVAJ KUA STANO JE TOTALNE NORMALNY BA ESTE OVELA LEPSI TO JE SUPER CHLAPIK CIZE NEPI*UJ NANHO!!!!!!!!!!!!
A vobec Janik, ...jasne si napisal ze za vulgarne prispevky BUDE ODTERAZ TREST !!!! Som teda velmi zvedavy ako an to doplati po poslednom prispevku Chandler ........Ak vobec doplati
Janik ??? Dufam ze UZ CHAPES , preco som o BAN v podobe zakazu pisania sem do temy SC ziadal ......Bol tu pokoj ale kto to tu zas rozviril ??? Uz to chapes ? ........Ivanko skludni hormon a utejak buvat dobre ...uz je po desiatej !!!!
Cibuliak ty poznas hodinky? :shock: Ale sak niekto ti to mohol aj nasepkat a zbytocne zase nezacni pouzivat tie tvoje vulgarizmy ty primitiv lebo potom dostanem uz urcite ban ked ti nato zareagujem
Normalne si ma timi hodinkami zabil kamo !!! Utekam smutny a s placom porad spat do postele ako si ma odbil :lol3: :lol3: :lol3: :lol3: ....Mna vasimi narazkami na Vulgarizmi nevitocite a ver ze ked neprestanete provokovat mna netrapi ziadny BAN tak zasa ich pouzijem ...ale ja ich pouzivam len an toho kto si to zasluzi , nikdy ne bezdovodne !!!! :wink: Snad si pochopil :D
Chlapci ste HVIEZDY !!!! :lol3: :lol3: Nho pod pod :D :D vynerujte sa este podte :biglol: ....Mate komplexy ja to chapem :lol3: :lol3: :lol3: no vikricte sa tu a potom šup šup honem spat plyšaci čakaju ........
2122 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES