Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KILLER HORNETS

petrik píše:no Nabby mal vcera v attack sharks problem ze mal o jedneho tipera navyse, takze jednemu musel zmluvu ukoncit. skus oslovit toho ;)
Petrik a ako sa vola prosim ta ak vies
Michal , skus napisat Dawe4 ...
sak nebud lenivy a najdi si nieco aj sam :D
Nabby píše:Rusim zmluvu s Mato23 ..
petrik píše:sak nebud lenivy a najdi si nieco aj sam :D
Nabby píše:Rusim zmluvu s Mato23 ..
Petrik skusil som ved 10 ludi a nikto nic no skusim toho tipera
Toho budeš oslovovat zbytočne ... 1. a posledny krat bol na fore ked podpisoval tu zmluvu ... ale ak si neskusil tak Dawe4 s tebou určite podpíše ...
Nabby píše:Toho budeš oslovovat zbytočne ... 1. a posledny krat bol na fore ked podpisoval tu zmluvu ... ale ak si neskusil tak Dawe4 s tebou určite podpíše ...
----------EDIT

Caw michal pytal som sa Daweho a povedal že by išiel , tak mu napíš :yes:
Nabby píše:
Nabby píše:Toho budeš oslovovat zbytočne ... 1. a posledny krat bol na fore ked podpisoval tu zmluvu ... ale ak si neskusil tak Dawe4 s tebou určite podpíše ...
----------EDIT

Caw michal pytal som sa Daweho a povedal že by išiel , tak mu napíš :yes:
som mu pisal a on ide do ineho tymu ze vraj tak neviem no :-(
Petrik?nemohol by si nam spravit bannery mne,Dejfovi a Hossovi81.Tie druhe su najlepsie ta vcela :D a cisla dresov su ja 8,Dejf88 a hossa 81 dikes :)
michal225 píše:Petrik?nemohol by si nam spravit bannery mne,Dejfovi a Hossovi81.Tie druhe su najlepsie ta vcela :D a cisla dresov su ja 8,Dejf88 a hossa 81 dikes :)
Obrázek
http://img340.imageshack.us/img340/6586/khmichal.jpg

Obrázek
http://img339.imageshack.us/img339/1247/khhossa.jpg

Obrázek
http://img22.imageshack.us/img22/3038/khdejf.jpg
Tak dík petrik, skvělá práce.
Kluci sorry za pátek, ale jak je hodně zápasů v jeden den, tak mi to moc nevychází. Takže ani dnes nepočítám, že bych zazářil. :bitka3:
dejf píše:Tak dík petrik, skvělá práce.
Kluci sorry za pátek, ale jak je hodně zápasů v jeden den, tak mi to moc nevychází. Takže ani dnes nepočítám, že bych zazářil. :bitka3:
casom to pride a budu len dobre tipy neboj.A PETRIK JE TO SENZACIA :good:
Vitam medzy nami novu posilu Kower vitaj.Dufam ze budes posila aj keby nie vieme ze kvality mas :oslava:
klasika dikes Petrik Kower dufam ze ti sekne nove osatenie :D
jej no Kower super premiera :good: navyse aj Hossa zabodoval co ma tesi mi s Dejfom sme boli take poistky :lol2: .Super je to treba bodovat co najviac to pojde zatial som spokojny :frajer2:
no co chlapi ???co na tento vykon hovorite???niesom spokojny asi nikto.Ale teraz to bude lepsie urcite :D:D tak pome srsnikovia :cinka:
Použiju slova Zdeňka Pohlreicha: První týden dobrý, druhý týden dobrý a třetí týden to poslal celý do prdele. :D
dejf píše:Použiju slova Zdeňka Pohlreicha: První týden dobrý, druhý týden dobrý a třetí týden to poslal celý do prdele. :D
no dufam ze tie slova uz pre nas neplatia :lol2:
dejf píše:Použiju slova Zdeňka Pohlreicha: První týden dobrý, druhý týden dobrý a třetí týden to poslal celý do prdele. :D
Pockej sak on tam vzdycky strasil jen 4 dny ne :D
no páni je to nejaká veľká bieda.Asi by sme stým mali niečo robiť.Budaj1992 sa chytil šance hneď od úvodu ale my traja nepodávame dobré výkony to sa musí zmeniť.Takže zaberme ako nikdy :cinka: :cinka:
Petrik díkes za banner a čo sa týka dnešnej noci tak bola celkom slušne vydarená.Škoda že Dejf nepodal možno mal na to určité dôvody snáď nabudúce už nezabudne podať.Kower je už v týme veľmi stabilný a je to vidieť výkony su super.Budaj1992 je ozaj skvelá posila vidno že v NHL sa aj rozumie. :smile03:
Tak do toho Hornets nech sa darí :box: :cinka: :yahoo:
Omlouvám se, že jsem netipoval, ale v sobotu odpoledne mi stávkoval počítač a až dnes mi ho kámoš zprovoznil.
dejf píše:Omlouvám se, že jsem netipoval, ale v sobotu odpoledne mi stávkoval počítač a až dnes mi ho kámoš zprovoznil.
v poriadko aj také veci sa stávajú som rád že si sa ozvla čo je stebov(lepšie povedané s compom :D)
:shock: dnes ste podali ozaj pekny vykon len tak dalej :cool: :good:
672 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE