Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

PRIEVIDZA TURTLES

Ivan píše:Prehru zvladam v pohode ale nie proti krokodilom a povedal som ze je spina krokodilcia nielen spina a mam dost zlu naladu tak sa to odzrkadluje aj natom co pisem a teraz som lahko vyprovokovatelny.Sak aj k vam pojdeme hrat a rozbijeme vas o to sa bat nemusis Joe.Radsej sa chod uz rozcvicit.
:razzi: :fucker:
zasa velke reci a skutek utekl :wink:

ale uz by ste mali vazne zabrat, posledne miesto na zapade, no to je fakt bieda
je to bieda a velka toto kolo je stratene no a pekne sme sa strapnily pred vsetkymi skoncit posledni a my?? TURTLES?? kde je asi chyba?? to nikdo nevie ale ak to takto bude dalej pokracovat myslim si ze nas necaka nic dobre
No co dodat, toto kolo je uz stratene, je jedno ci skoncime posledni, alebo piati, vysledok je rovnaky - 0 bodov do tabulky... Toto kolo bolo treningove, tieto najblizsie dni este potrenujeme, a od noveho kola ideme okupovat prve miesto v tabulke korytnaciaci, GOOOOOOO :clap:
barrki píše:je jedno ci skoncime posledni, alebo piati, vysledok je rovnaky - 0 bodov do tabulky
Počkaj barrki, ale ak skončíte 5 tak za 5. miesto sú 2 body.
ixo píše:
barrki píše:je jedno ci skoncime posledni, alebo piati, vysledok je rovnaky - 0 bodov do tabulky
Počkaj barrki, ale ak skončíte 5 tak za 5. miesto sú 2 body.
:D som sa pomylil, myslel som 6. miesto... na 5.priecku uz nemame, a ci budeme 6. alebo 9. to je uplne jedno
ale pri rovnosti bodov na konci zakladnej casti moze rozhodovat aj lepsie umiestnenie v jednotlivych kolach :!: :)
noo chalani aspon dnes sme vyhrali aj ked nam je to uz prt platne ale aspon volake tie body by sme mohli ziskat nech nie sme posledny lebo fakt posledne miesto je nieco priserne a dufam ze to v dalsich kolach uz nezazijeme a budeme bojovat iba o tie najvyssie priecky
Ja viem v com je chyba :!: Treba zohnat 4 turtle slapky a riadne si uzit a budeme vyhravat :lol: Barrki to ma za ulohu :good: (mali ste ho vidiet ako mu to slo na jednej akcii cez leto :lol: )Mali by sme sa do toho riadne obut a vyskusat nejaku taktiku lebo si myslim ze prisiel na nu spravny cas :-P Dnes musime porazit diablikov lebo bude zle nedobre.Podme na to Turtles :box:
g.e.o.r.g.e píše:Barrki to ma za ulohu :good: (mali ste ho vidiet ako mu to slo na jednej akcii cez leto :lol: )
Budem sa tvarit ze neviem o com hovoris :D
tak ak som to dnes dobre zratal tak sme zase prehrali :sad2: :? . Prehrali sme s EI 13-11 za nas: barrki 2b, zigy 4b, george 6b a ivan 5b a za EI: alex 7b, openfire 4b, eman 2b a schwolco 6b. Je to v riti takze sme sa ani po dnesku neodlepily z dna celej sutaze no dufam ze sa nam aspon to podari lebo byt posledni je hroza
kua chalani dnes sme dostali peknu nakladacku od IC nasa forma je momentalne na bode mrazu a dufam ze sa to zlepsi takze prehrali sme 21-8 za nas: barrki 2b, zigy 5b, george 2b a ivan 3b. za IC: seabrook 9b, pavel.n 0b, medik 9b a wildcelt 12b :shock: takze dalsia nakladacka no co uz na toto kolo budeme musiet cim skor zabudnut
No co uz vysrat sa na to, toto kolo nedopadlo dobre, vlastne dopadlo najhorsie ako mohlo, ale od noveho kola si nalozime trojnasobny pocet treningov!!! A budeme prviiii!
presne tak barrki uz s*at na toto kolo a ideme hned do toho dalsieho atakovat prve priecky a vsimol som si ze nam pribudol novy tim maju sa naco tesit hlavne ked su s nami v konferencii pome dohrajme toto kolo so ctou nech nie sme uplne posledni
no tak konecne sme vyhrali po dlhsej pauze dnes sme vyhrali nad steelers c 6-4 z biedy nas to nevytrhne ale mame aspon cenne 3 body do tabulky noo takze za nas: zigy 2b, ivan 4b, barrki 2b a george 0b no a za steelers c: jozinko 0b, lilo 2b, giuseppe 0b a mctom 2b este dnes keby vyhrame tak by sme sa odlepily s posledneho miesta podme to skusit do toho korytnacky!!! :clap:
akozee wow :shock: my sme dnes vyhrali nad mighty bulls v pomere 18-16 samozrejme ak som sa zase niekde nepomylil ale dufam ze nie takze za MB: maro 8b, wolf 8b,extreme 8b a maros 2b no a za nas zigy 10b, barrki 8b, ivan 6b a george 8b no parada len tak dalej korytnacky supeer :good:
Tak korytnacky no co mam dodat.Jednoducho super .Este jedna vyhra a spravime klubovy rekord v tyme,ktory bude cinnit 3 vyhry v rade.Tak zaberme .Barrki radsej natipuj aj na sobotu aj na nedelu lebo po stuzkovej asi nebudes schopny tipovat.Zazrak bude ak si vobec uvedomis ci sme vyhrali alebo prehrali.
No to mas recht ivan, po zajtrajsku budeme veeelmi dlho triezviet... ale uz sa tesim :pivo3:
chalani supeer dnes sme zase vyhrali a to nad BA a to 15-11 parada len tak dalej toto je nase 3 vitazstvo v rade a konecne sa dostavame do tempa a konecne predvadzame vykony ktore sa od nas cakaju let´s go turtles :clap:
dnes vas caka ohnive peklo :D ... ani vase panciere vam nepomozu uniknut pred pekelnou palavou :D
Ivan dnes by si si zasluzil pusu na zalud :D Velmi pekne si oslavil stuzkovu :good: fakt skvely vykon a co je hlavne,krokodylikovia su za nami! :cool:
akoze ivan wow :o :shock: parada 17 bodov tak to je super vizitka vdaka tebe sme vyhrali uz 4 zapas po sebe a ako uz spominal george tak sme sa dostali pred aligatorov supeeer :clap: :biglol: len tak dalej korytnacky mame formu ako slak a hlavne ivan go TURTLES go
Tak dnes sa mi konecne zadarilo co je super aj pre mna aj pre tym ale uz nam je to na dve veci.Takto sme mali tipovat od zaciatku a nie teraz ,ked je uz vsetko stratene.
Ivan píše:Tak dnes sa mi konecne zadarilo co je super aj pre mna aj pre tym ale uz nam je to na dve veci.Takto sme mali tipovat od zaciatku a nie teraz ,ked je uz vsetko stratene.
No tebe Ivan sa zadarilo najma vcera na stuzkovej, som sa cudoval ako si sa odhodlal vyzvat nemenovanu do tanca, a dokonca si trafil dva sladaky:-D ty jeden stastny tlk :D
Hehe, mi teraz praje stastie ,aj ked to ,ze mi spoluziacka vyrazila cast zubu flasov sa zrovna stastim nazvat neda.Ale aj tak bolo super.
bolo bolo... potom ked bude dvdcko(sa este nacakame), tak dame nieco z programu na youtube a sem na HF :D aj tvoje tanecne kreacie:D a s tym zubom si nic nerob, ved na pitie zuby nepotrebujes, a to je pre teba hlavne:D
1143 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
1998 NAGANO